I Wish You A Merry Christmas

riviera maison

riisipuuro ohje

kultainen lahjapaperi

Näiden kuvien myötä haluan toivottaa teille kaikille oikein ihanaa joulua Viettäkää ikimuistoiset päivät; syökää hyvin, nauttikaa läheisten seurasta ja rentoutukaan. Niin mäki aion tehdä! Tähän mennessä ollaan muuassa syöty aamupuuro, availtu ensimmäisiä lahjoja, nautittu herkullisesta jouluruuasta, katseltu leffaa niin ja syöty karkkeja. Tänään sai heittää hyvästit 70 päivää kestäneelle karkkilakolle ;-)


10 Responses to “I Wish You A Merry Christmas”

 1. Sini sanoo:

  Ihanaa joulua sullekin!♡ Tosi hyvin toi sun karkkilakko oli kestäny!

 2. ssoo sanoo:

  voisitko tehdä joululahjojen esitelyn videolla, tmv? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos ideasta :) Katsotaan, jos tekisin niistä oman esittelyn tänne blogiin. Kokonaista videota niistä ei ehkä saa, mutta kuvien myötä esittely voisi ainakin onnistua :)

 3. Jasmin sanoo:

  Mitä kuvanmuokkausohjelmaa käytät sun kuvien muokkauksessa? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mulla on käytössä Lightroom CC! Oon ollut siihen älyttömän tyytyväinen, joten voin lämpimästi suositella :)

 4. Mimi sanoo:

  Moikka! Toivottavasti vietitte rentouttavan joulun :)

  Olen seurannut sun blogia aktiivisesti ehkä noin vuodesta 2014, ja oot kyllä noussut mun suosikiksi. Tykkään kun olet ”yksinkertaisen klassinen” :) Tyylikästä ja ajatonta ilman että pitää koittaa jokaikistä uutta trendihörhötystä :D Itse olen jo yli 30-vuotias niin en oikein inspiroidu blogeista, joissa tyylin tarkoitus on ainoastaan ”olla muodissa” ilman mitään omaleimaista tai oikeasti mitään käyttökelpoista.. (töissä nauraisivat pihalle!) Mutta sun tyyli on lähellä mun omaa -tai jollaisen haluaisin omistaa ;) Eli jatka samaan inspiroivaan malliin!

  Pakko paljastaa: näin joulun välipäivinä töissä on vähän hiljaisempaa ja intouduin lukemaan sun blogin vanhoja postauksia! :) Aloitin tietty ensimmäisestä, vuoden 2012 lopulta :) :)
  Oli aika hauska lukea niitä postauksia, vaikka vuosia ei ole mennyt kuin se viisi, niin kehitys tähän päivään on kyllä melkoinen. Äläkä huoli, vaikka blogin laatu on sekä ulkoa että sisältä parantunut, ei noita vanhoja postauksia kannata koskaan hävetä! Ihana huomata, minkälainen tyylikäs kaunotar susta on kehittynyt!

  Antoisaa vuotta 2018!

  • Saija Saija sanoo:

   Heippa :) Voi miten ihana kommentti! Piti ihan lukea kahteen kertaan läpi, kun tästä tuli niin hyvä fiilis <3 Mahtavaa kuulla, että oot tuota mieltä. Se, että voi jotain toista inspiroida omalla tyylillä tuo niin hyvän mielen. Tuli heti tosi motivoitunut olo. Mä oon tosiaan pyrkinyt siihen, etten ihan jokaista trendiä lähde edes kokeilemaan, haluan pitää tyylin yksinkertaisena. Juuri niin kuin sanoit :) Ou nou! Haha joskus mietin, että pitäisikö vaan poistaa kaikki vanhat postaukset, kun ne saa aikaan apua-reaktioita :D Mutta toisaalta on ne ihana muisto. Kiitos tästä kommentistasi ja ihanaa tulevaa vuotta myös sulle, xx.

 5. iida sanoo:

  olen ennen ollut blogisi vannoutunut lukija ja seurannut postauksia päivittäin, mutta nyt päivitit joulukalenteria todella harvoin ja jouluaaton jälkeen ei ole kuulunut postauksia. missä saijis on?

  • Saija Saija sanoo:

   Joulukuu on ollut terveydellisesti tosi haastava kuukausi, mikä on sitten valitettavasti näkynyt postaustahdissa :( Tänään on kuitenkin tulossa postausta ja toivotaan, että uusi vuosi alkaa paremmin niin pääsen takaisin aktiivisempaan postaustahtiin :)

Kommentoi