LUUKKU 17: Ensimmäinen joululahja

timberland kello

Heissan  Muistatteko, kun järjestettiin hetki sitten Muotikellojen kanssa teille Timberlandin arvonta? Voittaja on saanut tai saa kellonsa millä hetkellä hyvänsä. Itse asiassa voittajan kellovalinta sattui olla täysin sama kuin mistä myös mä pidin eniten. Sain kellon hetki sitten vähän niin kuin ”ensimmäisenä joululahjana”. Ja tämä on munlaiselle kellohullulle paras mahdollinen lahja. Nimittäin tälle löytyy ja on löytynyt näiden viikkojen aikana paljon käyttöä!

IDKUVA56890

timberland

Tykkään erityisesti yllätys, yllätys kultaisista yksityiskohdista mutta myös kellon rannekkeesta. Sitä ei nimittäin tarvitse säätää ollenkaan vaan ”piikki” tökätään rannekkeen läpi halutusta kohtaa. Näppärää vai mitä! Mulla on yleensä aina se ongelma kellojen kanssa, että rannekkeet ovat niin suuria että niitä täytyy lyhentää ensin.

timberland naisten kellot

Mitäs mieltä te ootte? Miellyttääkö kello teidän silmää?

12 Responses to “LUUKKU 17: Ensimmäinen joululahja”

 1. Donja sanoo:

  kaunis kello!

 2. Nea sanoo:

  Ihana!!

 3. Tiiijau sanoo:

  Tuli vähän semmonen fiilis et vois kai sitä joskus kommentoida muutenkin kun arvontoihin. Tuntuu niin karulta, että normipostaukset kerää muutaman kommentin ja arvonnat satoja kommentteja :-D tosiaan siis värimaailma kellossa on jees, mutta mulla vastaavissa kelloissa/vöissä on aina pidemmällä aikavälillä jääny ikävästi jälki siihen missä sitä ”lukkoa” aina pitää :-( jostain syystä se rupeaa mua sitten aina jossain kohtaa häiritsemään :-D

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei ihana :D Joo se on totta, että suurin osa kommentoi arvontoihin. Mukavaa, että päätit tulla kirjoittelemaan myös normipostaukseen :) Niinkö? Voi ei, toivotaan ettei tämän kanssa käy niin. Inhottavaa, jos siihen painautuu kunnon jälki :/

 4. Oi miten kaunis ja siro! <3

  Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

 5. Natalie sanoo:

  Kivan näköinen kello :) Tykkään itse kaikista yksinkertaisista kelloista kaikkein eniten!
  Onko muuten Coolstuffin arvonnan voittaja jo selvillä? Pikaisella vilkaisulla en huomannut ilmoitusta voittajasta (:

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Natalie :) Mä oon sun kanssa samaa mieltä, että yksinkertaiset kellot ovat kauniimpia! Joo Indiedays on ottanut voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä. En ole voittajaa missään julkaissut, kun en hänen tietoja tiedä :)

 6. Empuskaa sanoo:

  Mielettömän kaunis ❤️ Ihanaa joulun odotusta upeus! ❤️

Kommentoi