LUUKKU 15: Miesten lahjavinkit

Silloin harvoin, kun käytän blogin ajastusmahdollisuutta niin se ei tietenkään toimi. Murr!! Eli tänään saatte kaksi luukkua, kun julkaisen eilisen ja tämän päiväisen. Mutta itse asiaan eli kuten lupasin niin vuorossa olisi myös viimeisiä lahjavinkkejä perheen miehille! Miesten lahjat tuottaa aina yleensä eniten vaikeuksia, koska miehet harvemmin puhuvat siitä, mitä he haluaisivat tai tarvitsisivat. Toisin kuin naiset :D Onneksi tänä vuonna Tatu osasi heittää ilmoille toiveen, jos toisenkin ja sain mieluisan lahjan hankittua. Mutta nyt itse asiaan:

ESIM: POIKAYSTÄVÄLLE, KAVERILLE, VELJELLE…

miesten lahjavinkit

Asusteet ovat aina miesten mieleen! Yksinkertaiset mallit sopivat jokaiseen tyyliin, kuten tämä lippis // Tuoksuja miehet harvemmin ostavat itse, joten joulu on täydellinen tilaisuus varastojen täydennykseen // Langattomat kuulokkeet vaikka urheilevalle // Boksereita tarvitsee aina ja näin joulun alla voi antaa vaikka teemaan sopivan väriset tai kuvioiset ;-) // Kello on takuuvarmasti onnistunut lahjaostos, nämä Triwan kellot ovat mun mielestä niin mageita // Näppärä hiustenleikkuri helpottamaan arkea // Aurinkolasit tulevaa kesää mielellä pitäen // Vaatteet ovat aina tarpeellisia, tästä collegesta tykättäisiin ainakin meillä // Ja elektroniikkaa, josta lähes jokainen mies pitää. Arvaatteko jo mikä oli Tatun tämän vuoden lahjatoive? Kyllä vain, Playstation 4 :D

ESIM: MIEHELLE, ISÄLLE, PAAPALLE…

lahjavinkit miehet

Parranajokone oli hetki sitten listattu yhdeksi joulun suosituimmaksi lahjaksi enkä ihmettele yhtään // Asusteet, kuten esimerkiksi uusi vyö (alessa!) // Hiustenhoitotuotteita miehet ostavat todella harvoin, joten apu on tässä kohtaa tervetullutta. Esimerkiksi joku vaha tai tuotesetti // Isälle onnistunut lahja on myös bokserit, näistä myydään joulun alla kivoja settejä! // Pipo (alessa!), rannekoru tai lompakko on kiva lahja sellaisenaan tai vaikka settinä keskenään // Miesten kosmetiikkalaukku on oikeasti tarpeellinen sellaiselle, joka vähänkin matkustaa // Miesten ihonhoitotuotteista löytyy laaja valikoima esimerkiksi silmänalusille tai parranajoon tarkoitettuja tuotteita // Tuoksu on tarpeellinen, mutta myös näyttävä lahja – varsinkin, jos pullo on yhtään erikoinen // Pehmeään pakettiin kylpytakki tai joku kiva yöasu!

*sisältää mainoslinkkejä


Kommentoi