LUUKKU 14: Koiran joululahja

rusettipanta koirille

Meidän Nemolle tuli joulu etukäteen, kun eräs ihana blogin lukija tarjoutui tekemään tälle pikkukaverille juuri oikean kokoisen rusettipannan 

rusettipanta ruskea

Kyseisellä lukijalla on vuodesta 2011 asti toiminut yritys nimeltä Helmi Koiratarvikkeet. Hän valmistaa mittatilauksesta laadukkaita ja kauniita pantoja kaikenkokoisille koirille. Pantojen värivaihtoehtoina on muun muassa musta, tummanruskea, punaruskea, konjakinruskea ja naturell. Valitsin Nemolle konjakinruskean kultaisilla yksityiskohdilla (saatavana myös hopeilla).

pienien koirien pannat_

Haluttiin ilahduttaa myös teitä eli jos haluat tehdä oman tilauksen niin koodilla ”saijis” saa -25 % alennusta. Tilauksen voi tehdä suoraan Facebook-sivujen kautta. Koodi on voimassa 17.12 ja siihen mennessä tehdyt tilaukset ehtivät vielä jouluksi perille!

koirien pannat

On se niin komea poika rusettipannassaan! Paksut rintakarvat meinaa vaan välillä peittää sen ;-)


12 Responses to “LUUKKU 14: Koiran joululahja”

 1. Sini sanoo:

  Voii kuinka ihana panta ja niin suloinen koira♥

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi Nemo kiittää <3 Tuo panta on kyllä aivan ihana ja sopii hyvin Nemolle :)

 2. Sofia sanoo:

  Ihana panta! <3

 3. Suusuli sanoo:

  Kyllä on niin komea poika Paljonko Nemo suunnilleen painaa? Jäikö minkä kokoiseksi? Meillä about samanikäinen poitsu venyi yhtäkkiä 3,2kiloiseksi roikaleeksi :D aluksi näytti että jää tosi pieneksi mut onneksi ei :) Meillä on yks 1,7kiloinen ja se on niiiiiin pieni,pelkää eniten sen kans että menee rikki :D

  • Saija Saija sanoo:

   Nemo painaa nyt 2,5 kiloa ja on ollut saman painoinen kesästä saakka, että epäilen sen jäävän siihen paikkeille :) Ohoh teillä on sitten kivat kokoerot niillä! Voi toinen on varmasti niin suloinen, kun on noin pieni <3 Vaikka varmaan saa pelätä, että menee vielä rikki :D

 4. Emma sanoo:

  Käytätkö hiusöljyä joka päivä vaikka et pese hiuksia? :)

 5. Hemppe sanoo:

  Voi kuinka suloinen <3

 6. Anniina sanoo:

  Voi miten suloinen Nemo ja ihana panta♥

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi Nemolta iso kiitos kehuista <3 Tuo panta on kyllä ollut niin sen mieleen :)

Kommentoi