Mitkä fiilikset jäi hyvinvoinnin vuodesta + arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Life

life

Viimeisiä viedään, niin tämän vuoden kuukausia kuin Life Ambassador-tehtävän postauksia. On ollut ilo olla mukana edistämässä niin omaa kuin toivottavasti myös teidän hyvinvointia koko tämän vuoden ajan. Ambassador-tehtävä on ollut kyllä kaikin puolin mielenkiintoinen. Tuntuu ehkä jopa hieman haikealta, että se on nyt ohi! Mutta onneksi hyvinvoinnin edistäminen jatkuu tehtävän päättymisestä huolimatta. Voisin nyt listata teille asioita, jotka ovat tämän tehtävän myötä omissa elämäntavoissa vuoden aikana muuttuneet:

hilfiger

1. Kropan kuunteleminen. Kuten moni teistä lukijoista tietää niin mulla on aina ollut hankaluuksia kuunnella omaa kroppaa. Oon saattanut vetää sen aivan loppuun ajattelematta sekuntiakaan, että se ei ole hyvä idea. Stressiä, unettomuutta, huonoa ruokaa, ei lepoa… Huh, tulipas paha olo pelkästä luettelemisesta. Vielä löytyy joissain asioissa parannettavaa, mutta keskimääräisesti ollaan jo hyvällä mallilla :)

life hiukset

2. Riittävä lepo. Ja tähän voisi tarkentaa myös sen, että silloinkin kun sitä ei tunnu tarvitsevan. Vaikka illalla ei väsytä niin oon pyrkinyt menemään sänkyyn siitä huolimatta viimeistään puoli 11. Yllättävän hyvin se uni silti tulee, vaikka ei just sillä sekunilla niin väsytä. Tästä rytmistä en halua luopua enää ikinä!

flow

3. Luonnonkosmetiikan lisääntynyt käyttö. Tänä vuonna on tullut otettua suuri askel eteenpäin luonnonkosmetiikan käytössä. Oon löytänyt monia uusia tuotteita käyttööni ja korvannut niillä ei luonnolliset vaihtoehdot. Tässä asiassa tuun varmasti panostamaan myös vuonna 2018.

IDKUVA

4. Terveellinen ravinto. Voisin jopa sanoa, että oon elänyt elämäni terveellisimmän vuoden. Koskaan en ole syönyt näin paljon kasviksia ja hedelmiä kuin näiden 12 kuukauden aikana. Oon pyrkinyt välillä myös suosimaan kasvisvaihtoehtoja ja pitämään tiukasti kiinni säännöllisestä ateriarytmistä. Myös superfoodien käyttö on lisääntynyt meidän taloudessa. Meidän molempien suosikki on luomu Acai-jauhe ja mä otin hetki sitten testiin Voimaruoka-merkin 360 vanilja siemenseoksen. NAM!

voimaruoka

5. Vitamiinien ja ravintolisien käyttö. Tämän vuoden aikana on tullut testailtua monia erilaisia vitamiinia ja seuraavaksi testiin lähtiin kuvissa näkyvä Life Hiusteho. Oon myös huomannut, miten paljon esimerkiksi riittävän D-vitamiinin saanti vaikuttaa omaan vireyteen.

Kauden loppuun halutaan vielä hemmotella teitä  Nimittäin kolme onnekasta voittaa palkinnon, joka sisältää 50€:n arvoisen lahjakortin sekä yllätystuotteen Lifen Body & Soul-kosmetiikkasarjasta. Osallistumisohjeet ovat yksinkertaiset:

1. Onko sun suhde luonnollisiin tuotteisiin muuttunut tänä vuonna?

Ootko esimerkiksi alkanut käyttää enemmän luonnollisimpia tuotteita vai ootko aina tykännyt käyttää niitä? Vastata voit joko kyllä, ei tai avata aihetta enemmän. Aikaa osallistua on tasan viikko eli skaba sulkeutuu 12.12 kello 21:00. Tarkemmat ohjeet löytyvät täältä.

Kiitos teille, kun ootte kulkenut matkassa mukana tämän hyvinvoinnin vuoden ajan ja kiitos Lifelle tästä mahdollisuudesta!


188 Responses to “Mitkä fiilikset jäi hyvinvoinnin vuodesta + arvonta”

 1. Varpu sanoo:

  Olen tänä vuonna ehdottomasti lisännyt luonnonkosmetiikan käyttöä.

 2. manna sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaa olen aina tykännyt käyttää, ruokavaliossa olisi kyllä parantamista!

 3. Sari sanoo:

  Ei ole muuttunut mutta olisi kiva päästä testaamaan tällaisia tuotteita.

 4. Jasmiina sanoo:

  Ei oo :)

 5. Sini sanoo:

  En oo käyttänyt, mutta olisi kiva ja mielenkiintoista kokeilla luonnon kosmetiikkaa. Ehkä ensi vuonna pitää kokeilla.

 6. Tuulia sanoo:

  Tänä vuonna mäkin olen alkanut kiinnittää enemmän huomiota kehon hyvinvointiin ja jotenkin vaistonvaraisesti alkanut suosia luomua ja kaikkea vähemmän epäterveellistä. Tuntuu, että olo on kevyempi niin fyysisesti kuin henkisestikin. Tätä rataa aion jatkaakin ja suosittelen kaikille. Kiva postaus :)

 7. Riikka sanoo:

  Olen lähiaikoina alkanut käyttää enemmän luonnollisempia tuotteita. Pikkuhiljaa yritän sisällyttää kaappiini enemmän ja enemmän luonnonmukaisia tuotteita.

 8. Siiru sanoo:

  Olen yrittänyt lisätä luonnonkosmetiikan osaa meikkipussissa ja kylppärissä, ja suosia puhtaita suomalaisia kasviksia ja luomutuotteita :-)

 9. Minttu-Maaria sanoo:

  En sanoisi että suhteeni olisi juuri muuttunut mutta mielenkiinto lisääntyy kokoajan.

 10. Julia sanoo:

  Oon aina tykännyt luonnollisista tuotteista ja tänä vuonna olen lisännyt hieman niiden käyttöä.

 11. Maarit sanoo:

  Oon aina tykännyt luonnollisista jutuista, mut tää vuosi on kyl vaan lisännyt omaa kiinnostusta ja Luonnollisten juttujen käyttöä :)

 12. Iina sanoo:

  Mullakin on muuttunut :-) ehkä toistaiseks vielä suurimmilta osin ajatuksen tasolla mutta tästä on hyvä siirtää käytäntöön!

 13. Aino sanoo:

  Olen aina pitänyt luonnonkosmetiikasta ja oppinut tänä vuonna paljon lisää :)

 14. Johanna sanoo:

  Oon aina tykännyt käyttää luonnollisia juttuja, mutta tänä vuonna erityisesti loppuvuotta kohden oon lisännyt ja panostanut oikeasti kunnolla omaan hyvinvointiin ja tuotteisiin! <3

 15. Anni sanoo:

  On ehkä vähän niiden käyttö lisääntynyt tän vuoden aikana :)

 16. Pamela sanoo:

  Oon aina tykännyt ja suosinut luonnonjuttuja, tämä vuosi ei ole siis sen suhteen poikkeus:)

 17. Siri sanoo:

  Luonnolliset tuotteet on alkanut kiinnostaa enemmän :)

 18. Maiju sanoo:

  Oma suhtautuminen luonnollisiin juttuihin on muuttunut positiivisempaan suuntaan tämän vuoden aikana.

 19. emma sanoo:

  luonnonkosmetiikka on tullut vastaan kokoajan niin somessa kuin kaupoissakin, niiden testaaminen erityisesti kiinnostaa kovasti :)

 20. Wilma sanoo:

  Olen kiinnostunut viimeaikoina todella paljon luonnollisemmasta kauneudenhoidosta ja muutenkin lisäravinteista.

 21. Iina sanoo:

  Kiinnostaisi kokeilla! :)
  iina-92@hotmail.com

 22. Sanni sanoo:

  Oon lisännyt käyttöä ja oon positiivisesti yllättynyt! Aion jatkossakin vaihtaa yhä useamman tuotteen luonnollisemmiksi :-)

 23. Jenny sanoo:

  Oon alkanut aiempaa enemmän kiinnostunumaan aiheesta!

 24. Kristiina sanoo:

  Ennen en ajatellut lainkaan käyttämieni tuotteiden alkuperää, miten, missä ja mistä ne on tehty. Nykyään huomaan tekeväni ostopäätökset selvästi enemmän tuotteiden luonnonmukaisuuteen ja myös kotimaisuuteen pohjautuen. Erityisesti kosmetiikkatuotteita ja vaatteita ostaessa olen pyrkinyt tekemään parempia valintoja kuin ennen.

 25. Noora sanoo:

  eipä oikeestaan oo muuttunu

 26. Sikkuralla sanoo:

  Kyllä, luonnonkosmetiikkan ja luonnonmukaisemman ruoan käyttö on jonkin verran lisääntynyt.

 27. tinde sanoo:

  Oi vitsit, kuinka kiva olisi voittaa tämä arvonta! Rakastan luonnonkosmetiikkaa ja sen puhtautta. Hyvää joulukuun viidennettä päivää sulle Saija! :)

 28. susanna posti sanoo:

  Pyrin käyttämään luonnollisia tuotteita mahdollisimman paljon ☺

 29. Elise H. sanoo:

  Olen ollut aiempaa enemmän kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja jonkin verran kokeillutkin sitä :)

 30. Essi sanoo:

  Siinä mielessä on muuttunut, että enenevissä määrin olen siirtymässä kohti luonnollisia tuotteita

 31. Susanna sanoo:

  Oon tämän vuoden aikana tutustunut luonnollisiin tuotteisiin enemmän ja muutamaa ostanut ja käyttänytkin. Ens vuoden puolella olisi tarkoitus panostaa tähän enemmän ja ostaa esimerkiksi luonnonkosmetiikkaa!

 32. jiip sanoo:

  Suhde muuttuu koko ajan parempaan suuntaan :)

 33. Henna73 sanoo:

  Kyllä

 34. klaara sanoo:

  Olen lisännyt luonnollisia tuotteita niin ravintoon kuin kosmetiikkaankin.

 35. Hantsu sanoo:

  Olen suosinut luonnonkosmetiikkaa muutaman vuoden ajan, mutta tänä vuonna on tullut takapakkia taloudellisista syistä. Kotihoidon tuella mennään valitettavasti usein sieltä, missä eurolla saa eniten, eläinkokeettomia valiten kuitenkin. Työelämään siirryttäessä palailen takaisin luomumpaan. :)

 36. Rose sanoo:

  Luonnolliset elämäntavat ovat olleet minulle tärkeitä jo pitkään, mutta tuntuu, että tänä vuonna valikoimat ovat parantuneet ja uusien tuotteiden löytäminen on helpottunut! :)

 37. maiju sanoo:

  En tiedä lasketaanko luomu elintarviketuotteet, mutta omasta mielestäni ne ovat luonnollisempia ja parempia terveydelle. Olen pykinyt aina välillä ostamaan luomu -tuotteita, vaikka olenkin opiskelija vailla tuloja :D

 38. jonna sanoo:

  Olen pyrkinyt käyttämään enemmän ja enemmän luonnonkosmetiikkaa ja ns puhtaita tuotteita. Välillä tosin turhauttaa kunnollisten tuotteiden kokeilu ja etsiminen, etenkään kun tuotteet eivät ole kovin edullisiakaan.

 39. Paulina sanoo:

  Kyllä! Kiinnostukseni luonnonkosmetiikkaa kohtaan kasvaa jatkuvasti :)

 40. Memmu sanoo:

  Nykyään nämä luonnollisemmat tuotteet kiinnostavat enemmän kuin ennen.

 41. SannaMi sanoo:

  On muuttunut! Olen tutustunut paljon uusiin tuotteisiin :)

 42. Sussukka sanoo:

  Aina olen tykännyt, mutta nyt olen alkanut entistä enemmän käyttämään luonnollisia tuotteita.

 43. Maria sanoo:

  Olen vähän enemmän kiinnostunut luonnollisista tuotteista :)

 44. Matilde sanoo:

  Kyllä, olen alkanut käyttää enemmän luonnollisia tuotteita ja linja pitää, tykkään!

 45. Minna sanoo:

  Mulla on myös luonnonkosmetiikan osuus kasvanut huomattavasti omissa ihonhoitorutiineissa ja meikeissä :)

 46. Jonna sanoo:

  Oon ruvennut käyttämään paljon enemmän :)

 47. Inka sanoo:

  Olen alkanut syömään paljon terveeellisemmi kuin ennen ja uneenkin kiinnittänyt huomiota :)

 48. pipsa sanoo:

  On muuttunut,vaikkei tervellinen vuosi ole ollutkaan. Olen silti koittanut kokeilla uusia tuotteita ja kiinnostunut hyvinvointijuttuista (Y)

 49. Pinja sanoo:

  Yllättäen on! En aiemmin piitannut terveellisestä ruuasta yhtään, mutta nyt mietin tarkkaan mitä suuhuni pistän. Tottakai vielä on parannettavaa ensi vuotta varten.

 50. Sanni sanoo:

  Oon jo useamman vuoden ajan korvannut jotain tiettyjä kosmetiikkatuotteita luonnontuotteilla, ja tänä vuonna menty samalla tavalla. Tosin ihan vasta viimeviikolla ostin 100% luonnollisista ainesosista valmistetun shampoon normishampoon tilalle, ja se jää varmasti käyttöön :)

 51. Saara sanoo:

  Aina olen suosinut luonnollisia tuotteita:) Chian siemeniin olen kuluneen vuoden aikana tykästynyt uutena tuttavuutena.

 52. Henna sanoo:

  Juuri tänä vuonna ei ole ollut muutosta, mutta pidemmällä aikavälillä olen alkanut yhä enemmän suosia luonnollisia tuotteita.

 53. Niina sanoo:

  On kokoajan muuttumassa parempaan suuntaan :) Oon kyllä aina pitänyt tiettyjä tuotteita tärkeänä, mutta kokoajan enemmän tykkään!

 54. Ride sanoo:

  Luonnollisten tuotteiden käyttö on kokemuksen ja tiedon lisääntymisen johdosta vaan kasvanut entisestään – kiitos sulle myös vinkeistä ja käyttösuosituksista!

 55. Maiju sanoo:

  Tänä vuonna oon enemmän ollut kiinnostunut luonnollisista jutuista. :)

 56. Petra Mustonen sanoo:

  Olen tänä vuonna alkanut keskittyä enemmä itseeni, niin henkiseen kuin fyysiseen hyvinvointiin.
  Keho ja mieli voi nykyään paljon paremmin! :)

 57. Saara sanoo:

  Mä oon ainakin yrittänyt valita ihonhoitoon ja ruokavalioon luonnonmukaisempia tuotteita :) Kun koko elämän elää samassa kropassa, niin kyllä sen hyvinvointiin kannattaa panostaa!

 58. aino sanoo:

  Tänä vuonna olen lisännyt omaa kiinnostusta luonnollisten juttujen käyttöön:-)

 59. Ilona sanoo:

  Joo jonkin verran on muuttunut :) parempaan suuntaan.

 60. rriina sanoo:

  Yhä enemmän olen siirtynyt kohti luonnollisuutta koskien kaikkia elämänalueita.

 61. Ellu sanoo:

  Kyllä on muuttunut! Tän blogin kautta ennakkoluulot ovat kaikonneet ja testiin on lähtenyt tuotteita.. vielä en ole niin pitkällä, että korvaisin, mutta pyrin menemään siihen suuntaan :)!

 62. PiaK sanoo:

  Olen siirtynyt vähän enemmän käyttämään luonnonmukaisia tuotteita ja muutamia tosi hyviä tuotteita on löytynyt. Pikku hiljaa lisään tuotteita päivittäiseen käyttöön.

 63. salla sanoo:

  Valitettavasti suhteeni luonnollisiin tuotteisiin ei ole muuttunut tänä vuonna, enkä ole niitä kovin paljoa käyttänyt. Haluaisin kuitenkin alkaa käyttää enemmän luonnollisia tuotteita, joten ehkä ensi vuonna sitten! :)

 64. Lea sanoo:

  Luonnolliset tuotteet ovat osa arkea

 65. Viivi sanoo:

  Ei oo muuttunut, mutta tähän on vuonna 2018 tulossa muutos! :) Oikeastaan aloitin varaslähdöllä jo 1.12., mutta uuden vuoden lupaus tästä tulee kumminkin. :)

 66. jade sanoo:

  Oon ollut kiinnostunut luonnollisista tuotteista jo ainakin kolme vuotta. Mutta joka vuosi sitä oppii uutta niistäkin. Itse olen tänä vuonna siirtänyt pikku hiljaa omia kosmetiikkatuotteita luonnollisempaan suuntaan.

 67. MarjaKoo sanoo:

  Olen aina pyrkinyt luonnollisuuteen, mutta se on vielä tullut tärkeämmäksi viime aikoina

 68. Hanna Nyström sanoo:

  Kyllä olen tämän vuoden aikana alkanut käyttämään enemmän luonnontuotteita
  han.nystrom@gmail.com

 69. Venla sanoo:

  Olen jo vuosia suosinut luonnollisia tuotteita :)

 70. Pauliina.K sanoo:

  On muuttunut myönteisempään suuntaan, i love me-messuilta tuli bongattua paljon uusia tuotteita, joista osa on jäänyt päivittäiseen käyttöönkin :)

 71. Katja sanoo:

  Täytyy rehellisesti sanoa, että oon tosi ulalla näissä asioissa. Kiinnostusta olisi, mutta kosmetiikka ja ”erikoiset ruokajutut” on se asia jossa pihistelen, niin en oo luonnontuotteisiin päässyt vielä oikein perehtymään. Ajattelin kuitenkin muuttaa asiaa lahjatoivelistan avulla, jos joulupukki olisi suopea :D

 72. Mira sanoo:

  Ei ole muuttunut, käytän yhtä paljon kuin ennenkin :)

 73. Roosa sanoo:

  On muuttunut kyllä, täytyisi vielä ajatusten siirtyä enemmän käytäntöön :)

 74. iitup sanoo:

  Oon tutustunut vuoden aikana enemmän luonnonkosmetiikkaan

 75. Sonvas sanoo:

  Tänä vuonna olen vielä enemmän ja enemmän kiinnostunut tuotteiden luonnollisuudesta, ihan joka osa-alueella! :)

  http://www.sonvas.com/

 76. JennaO sanoo:

  Kyllä on! Sairastelun myötä olen siirtynyt mahdollisimman luonnonmukaiseen elämään.

 77. Sennu sanoo:

  Luonnollisten tuotteiden käyttö ei ehkä ole lisääntynyt, mutta suhtautumiseni niihin on muuttunut myönteisemmäksi :)

 78. Tanja sanoo:

  Hyvä aikomus on lisätä vielä luonnollisten tuotteiden käyttöä. Suunta on oikea.

 79. Emilia sanoo:

  On jonkun verran muuttunut :)

 80. Henna sanoo:

  On muuttunut parempaan suuntaan, eli ne meikki- ja kosmetiikkatuotteet joita käytän niin ovat luonnonkosmetiikkaa.

 81. Appa sanoo:

  Pikkuhiljaa ja juuri Lifen Body & Soul-tuotteet ovat nyt enemmän käytössä kuin vaikka vuosi sitten. Kasvissyöjä olen myös.

 82. Pee sanoo:

  Arvostan luonnon mukaista kosmetiikkaa ja saankin sitä pyydettyäni aina lahjaksi, itse en osta juuri mitään.

 83. A sanoo:

  Kyllä

 84. Anniinaemilia sanoo:

  Tänä vuonna oon alkanut kiinnittämään huomiota niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin kauneuteen ja erityisesti juurikin luonnontuotteiden kautta. On tullut tutuksi mahtavia luonnonkosmetiikan tuotteita sekä syötäviä luonnollisia tuotteita. Enää en kyllä vaihtaisi pois, niin hyväksi olen kaikki tuotteet todennut

 85. Veera sanoo:

  Ei ole vielä muuttunut, mutta mietinnässä on ollut luonnollisempiin tuotteisiin siirtyminen! Ehkä se olisi minun uuden vuoden lupaukseni :)

 86. tiiu sanoo:

  Eipä oikeastaan mitenkään. Olen suosinut jo pitkään luonnontuotteita.

 87. Essi sanoo:

  On. Päätin alkaa pikkuhiljaa vaihtamaan kaiken kosmetiikan vähintään eläinkokeettomiin, mieluiten luonnonkosmetiikkaan.

 88. Suv1 sanoo:

  Olen pienestä asti oppinut hyödyntämään luonnon ja puutarhan antimia ja aina tykännyt kasvispainotteisesta ruoasta. Tänävuonna kuvioihin on tullut lisäksi villiyrtit isommassa kaavassa ja opettelin tunnistamaan uusia sienilajeja, joita kokkailin syksyllä. Uusia kaupan ’superfoodeja’ on tullut myös ahkerasti testailtua.

 89. Lotta sanoo:

  Kiinnostus erityisesti luonnonkosmetiikkaan on kasvanut tänä vuonna! :)

 90. Susanna sanoo:

  Olen jo useamman vuoden käyttänyt wholefoodin kookos 360 proteiini jauhetta. Sen voittanutta ei ole löytnyt! Tänä vuonna olen entistä enemmän panostanut luonnon kosmetiikkaan (mm. Mossa bb-voide meikkivoiteena)

 91. Tuulispää sanoo:

  Ainakin I Love Me-messuilta ostin tavallista enemmän hyvinvointituotteita. Ja on niitä tullut käytettyäkin!

 92. Jasmin sanoo:

  Kyllä on, :)

 93. Paulina sanoo:

  Nyt kun asiaa alkoi miettiä oon suosinut viimeaikoina ihan eri tavalla luonnollisia tuotteita. Alkaen ihan tuoreista ja ”puhtaista” raaka-aineista, joista laittan ruokaa. Superfoodit ovat kuuluneet ruokavaliooni jo pitkään. Lisäksi olen kokeillut myös kosmetiikassa luonnontuotteita. :)

  Paulina -blogi

 94. Sari sanoo:

  Luonnollisempien tuotteiden käyttö on lisääntynyt ja tavoitteena on lisätä vielä enemmän.

 95. Taru sanoo:

  Olen käyttänyt jo pidempään moniakin luontaistuotteita enkä antaisi niitä pois:)

 96. Hemppe sanoo:

  Olen alkanut kiinnostumaan luonnollisista jutuista entistä enemmän, ja ostamaan niitä myös kotiin. :)

 97. Emilia sanoo:

  Olen pidemmän aikaa tykännyt ja käyttänyt luonnollisia tuotteita, tänä vuonna käyttö ehkä hieman lisääntynyt. :)

 98. M sanoo:

  Olen kovasti kiinnostunut tänä vuonna luonnollisista tuotteista, kun niiden näkyvyys on ollut suurempi. Ehkä ensi vuonna aktiivisesti kokeilun tasolle! :)

 99. anna s. sanoo:

  Ei ole muuttunut, olen käyttänyt aina :)

 100. Anna sanoo:

  menee koko ajan luonnollisempaan suuntaan :-)

 101. Marika sanoo:

  Kyllä on muuttunut ja oon lisännyt niiden käyttöä ja tutustunut niihin paremmin tänä vuonna :)

 102. Sini sanoo:

  Olipas kiinnostava postaus! Jospa saisit pidettyä varsinkin tuosta unirytmistä kiinni, se on kyllä tärkeä juttu. Ja arvontaan vastaukseni on että ei!

 103. Jenni Koo sanoo:

  Olen käyttänyt aina, tosin ehkä nykyään vähän enemmän paremman rahatilanteen takia.

 104. Marianna sanoo:

  Käyttö on huomattavasti lisääntynyt juurikin tämän vuoden aikana! :)

 105. Ella sanoo:

  Mäkin oon viime aikoina innostunut erityisesti luonnonkosmetiikasta :)

 106. Roosa sanoo:

  Oon kiinnostunut tänä vuonna enemmän luonnollisista tuotteista ja hieman lisännyt niiden käyttöä :)

 107. Jade sanoo:

  Joo, kiinnostus on kyllä lisääntynyt, koska niistä kirjoitetaan enemmän.

 108. Meimi sanoo:

  on muuttunut, on tullut enemmän tietoa ja käytännön kokeilua öljyjen käytöstä kasvoille, kuten kaksoispuhdistus.. Oon suosinu luonnollisempaa linjaa muutenkin.

 109. Jenni sanoo:

  Ovat lisääntyneet kuluneen vuoden aikana :) Pienin askelin tutustumista luonnolliseen kosmetiikkaan ja ihonhoitoon, ja muutamia kivoja löytöjä on tullut vastaan.

 110. Ellu sanoo:

  Olen vaihtanut suihkusaippuat ja shampoot sekä osan ihovoiteista luonnollisempiin tuotteisiin.

 111. Annika sanoo:

  Oon aina tykänny niistä

 112. hilkka sanoo:

  Ei ole varsinaisesti muuttunut, aina ovat kuuluneet jollain tapaa :)

 113. Emilia Annastiina sanoo:

  Olen lisännyt jonkin verran tänä vuonna luonnollisten tuotteiden käyttöä

 114. Iida sanoo:

  Käyttö on lisääntynyt, sillä olen perehtynyt aiheeseen enemmän viimeisen vuoden aikana:)

 115. Tiia sanoo:

  Tykkään luonnollisista tuotteista ja tänä vuonna olen lisännyt vitamiinien ja ravintolisien käyttöä.

 116. Reetta sanoo:

  Tänä vuonna on herännyt kiinnostus luonnollisempiin tuotteisiin!

 117. Janette sanoo:

  Luonnollisten tuotteiden käyttö kiinnostaa ja haluan pyrkiä käyttämään niitä enemmän vähitellen :)

 118. Milla K sanoo:

  On muuttunut! Ennen en hirveästi välittänyt luonnollisuudesta mutta nykyään tulee enemmän kiinnitettyä huomiota.

 119. xod sanoo:

  Oon jo vuosia käyttänyt varmaan saman verran :)

 120. Susanna k sanoo:

  Ainakin olen tullut tietoisemmaksi. En välttämättä ole vielä itse tutustunut.

 121. Sirkkuli sanoo:

  Kyllä on muuttunut. Olen alkanut käyttämään enemmän luonnollisia tuotteita :)

 122. Mandalay sanoo:

  Mulla toi riittävä lepo on suurin haaste. Oon varsinainen yökukkuja. Aamulla sitten täytyisi jaksaa herätä töihin. Usein mennään alla tunnin yöunilla, toki otan pienet torkut, kun tuun töistä. Myös säännöllinen ruokailu olisi aisia, jossa meikällä olisi parannettavaa.

 123. Anna sanoo:

  Kyllä on.

 124. Ellen sanoo:

  Innostuin luonnollisista tuotteista vuonna 2016 ja nyt niiden hankkiminen on vähän jumittanut. Tuo tuotepaketti olisikin loistavaa lisäboostia yritykselleni.

 125. Sartsu sanoo:

  On nuuttunut huomattavasti. Olen alkanut aikaiempaa enemmän kiinnittämään huomiota, kuinka luonnonmukaisia käyttämäni tuotteet ovat. Olen myös tietoisesti pyrkinyt vähentämää kemikaalien käyttöä.

 126. Leila sanoo:

  Mielelläni kokeilisin luonnollisia tuotteita, koska ovat melko vieraita itselle.

 127. Helmi sanoo:

  Oon käyttänyt aina jonkin verran, mutta ehkä nykyään kiinnitän enemmän huomiota ainesosaluetteloon ja pyrin valitsemaan luonnollisen juuri esimerkiks kosmetiikassa synteettisen sijaan.

 128. Maarit sanoo:

  Olen kiinnittänyt. Lifen tuotteet ovat kovassa käytössä.

 129. Reetta sanoo:

  Etenkin ruokavaliossa luonnollisuus on tullut tämän vuoden aikana pysyväksi teemaksi ja osaksi elämääni. Koenkin, että juuri sisäisillä valinnoilla onkin kaikkein eniten merkitystä, toki silti pyrkien luonnollisuuteen myös muilla osa-alueilla. Ruuasta on myös helppo aloittaa!

 130. Jasmina sanoo:

  Enemmän suosin nykyään luonnonkosmetiikkaa :)

 131. Katri sanoo:

  Enemmän koittaa tietysti miettiä keholle parempaa ja puhtaampaa ravintoa. Enemmän lähtee ihan ruokailu tottumisten korjaamisesta tänä vuonna :)

  finnlandsnorsk @ Gmail.com

 132. liinail sanoo:

  On muuttunut, ostan ja panostan nykyään luonnonkosmetiikkaan, mitä taas ennen ei ole tullut tehtyä.

 133. Johannan sanoo:

  Olen vitamiineissa alkanut panostaa enemmän niiden laatuun. Syön puhtaammin, paljon luomua.

  Seuraavaksi varmaankin pitäisi alkaa tutustumaan luonnonkosmetiikkaan.

 134. Riikka sanoo:

  Hieman ehkä olen alkanut enemmän suosia luonnonkosmetiikkaa. Samoin kun esim. luomu- ja lähituotteita ihan muutenkin!

 135. Soikku sanoo:

  Kyllä.

 136. Mira sanoo:

  Olen tänä vuonna kiinnostunut enemmän luonnonkosmetiikasta, tuntuu että sitä on nykyään paljon helpommin saatavilla ja myös pienempäänkin budjettiin sopivia tuotteita löytyy nykyään enemmän:)

 137. Jenni sanoo:

  Olen alkanut käyttämään enemmän luonnonkosmetiikkaa ja tuntuu, että iho tykkää:)

 138. Eeva sanoo:

  Oon tänä vuonna kiinnostunut ihan erilailla luonnonmukaisista tuotteista, ja osan jopa vaihtanut niihin!

 139. Mira sanoo:

  Kyllä, olen lisännyt niiden käyttöä.

 140. Essi sanoo:

  Kiinnostus luonnonkosmetiikkaan on kasvanut entisestään. :)

 141. Susanna sanoo:

  Oon alkanut käyttää enemmän :)

 142. Ada sanoo:

  En ole lisännyt niiden käyttöä, mutta mielenkiinto on kyllä kasvanut roimasti!

 143. Saija sanoo:

  Itseasiassa on. Suosin nykyisin luonnonkosmetiikkaa.

 144. NannaS sanoo:

  Ei oikeastaan, olen aina suosinut luonnollista vaihtoehtoa :)

 145. Tytti sanoo:

  Sen verran on, että luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostamaan!

 146. Marine sanoo:

  Kyllä on muuttunut parempaan suuntaan ja toivon että ensi vuonna menen vielä paljon eteenpäin.

 147. rebe sanoo:

  Kyllä, jonkin verran.

 148. piitu sanoo:

  ei ole

 149. Milli sanoo:

  Olen lisännyt niiden käyttöä – ovat olleet paljon esillä ja tuotearvioita ja kokemuksia olen lueskellut ja ottanut sitä kautta itsekin niitä testiin.

 150. Minnie sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on tuttua, aika vasta olen alkanut käyttämään ja iho on tykännyt! :)

 151. Nea sanoo:

  Tänä vuonna oon käyttänyt ja ostanut kyllä jonkin verran enemmän luonnollista kosmetiikkaa, mm. Lushin tuotteita.
  Oon kokenut, että kun käyttää luonnollista kosmetiikkaa, tulee paljon puhtaampi ja raikkaampi olo.

 152. Marika sanoo:

  Ei ole

 153. Elina sanoo:

  Olen ostanut enemmän luonnonkosmetiikkaa

 154. Suvikh sanoo:

  Luonnonkosmetiikan käyttö lisääntyy koko ajan. Ekaksi testailin palashampoota ja siitä se sitten lähti. Olen haaveillut kokeilevani itse oman kosmetiikkani valmistamista, mutta täytynee perehtyä siihen vielä vähän lisää.

 155. Mila sanoo:

  Todellakin on

 156. Smarianne sanoo:

  Ehkä oon vähän lisännyt luonnontuotteiden käyttöä tänä vuonna.

 157. Sannamarianna sanoo:

  Ei ole muuttunut, koska olen jo vuosia suosinut luonnontuotteita. Toki olen tänä vuonna löytänyt muutamia hyviä uusia tuotteita.

 158. Salla-Maria sanoo:

  On muuttunut! Luonnonkosmetiikka on tänä vuonna lisääntynyt tosi paljon, ja käytössäni on nyt jopa enemmän luonnontuotteita kuin ei-luonnontuotteita.

 159. Anni sanoo:

  Kyllä olen alkanut viimeisen vuoden aikana suosimaan luonnollisempia tuotteita, osin ihan huomaamattani.

 160. Henski sanoo:

  Viimeisen parin vuoden aikana lähes kaikki käyttämäni kosmetiikka on vaihtunut luonnonkosmetiikkaan, ainoana poikkeuksena meikit ja se voisikin olla vuoden 2018 projekti ❤️

 161. Jaana sanoo:

  On muuttunut jonkin verran. Ennen en ollut edes kovin tietoinen luonnonkosmetiikasta, mutta nyt se on alkanut kiinnostaa yhä enemmän.

 162. sarppa sanoo:

  Oon käyttäny nykyään cosmethics appia

 163. Jenni sanoo:

  Kyllä, olen alkanut kiinnittämään enemmän huomiota kosmetiikan luonnollisuuteen ja näin ollen siirtynyt käyttämään enemmän luonnonkosmetiikkaa :)

 164. Miisa sanoo:

  Kiinnostus on lisääntynyt:)

 165. Riiti sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaa olen ostanut enemmän viime aikoina ja monta ihanaa tuotetta olenkin löytänyt. Ruoka on lähi- ja luomuruokaa, superfoodeista kotimaisia vaihtoehtoja lukuunottamatta en vielä ole oikein innostunut.

 166. EmmaH sanoo:

  Kyllä :-)

 167. Jenny sanoo:

  Luonnolliset tuotteet ravinnossa ovat lähellä sydäntäni :)

 168. ansu88 sanoo:

  Kyllä hieman. Olen hankkinut aiempaa enemmän luontaistuotteita.

 169. Ninni sanoo:

  Muutaman vuoden ajan olen ollut kiinostunut superfoodeista ja yrittänyt ruokavaliota korjata terveellisempään/puhtaampaan suuntaan,chian siemenet on oma suosikkini.Luonnonkosmettiikkaa ei vielä montaa putelia löydy mutta pikku hiljaa :)

 170. Marianne sanoo:

  Luonnollisten tuotteiden käyttöni ei ehkä ole muuttunut, mutta luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti ja haluaisin testata esim kosteusvoiteita luonnonkosmen puolelta :)

 171. Kiia sanoo:

  Ei ole juurikaan muuttunut:)

 172. Micaela sanoo:

  On kyllä muuttunut. Mielenkiinnosta ja kokeilunhalusta testannut muutamia tuotteita, ovat selvästi olleet parempia herkälle iholle kun täynnä kemikaaleja olevat vaihtoehdot. Suosittelen ehdottomasti muillekin!

 173. Elina sanoo:

  Olen käyttänyt aikaisemmin jonkin verran luonnonkosmetiikkaa, mutta aion kyllä lisätä sen osuutta päivittäisessä ihonhoidossa.

 174. S sanoo:

  Oon lisännyt jonkin verran tänä syksynä ainakin.

 175. Anna sanoo:

  Tänä vuonna tutustuin ensimmäistä kertaa luonnonkosmetiikkaan!

  anna-ylitalo@hotmail.fi

 176. Salla sanoo:

  On muuttunut positiivisempaan suuntaan. Olen ennen ajatellut, että luonnonkosmetiikassa tuotteen laatu kärsii, mutta mielikuva on kyllä vuoden aikana hävinnyt ja ensi vuonna olisikin tarkoitus päästä testaamaan löytyisikö tuotteita, joita voisin nykyisestä meikkipussista korvata. :)

 177. Pilvi sanoo:

  Luonnolliset tuotteet kiinnostavat kovasti, tänä vuonna oon mm. panostanut vitamiinien saantiin :)

 178. Elli sanoo:

  Oon lisännyt luonnonkosmetiikkaa paljon ja ollutmuutenki entistä tarkempi että syön kotimaista :)

 179. Riina sanoo:

  Olen alkanut miettimään luonnollisempiin tuotteisiin siirtymistä. Ainakin ne kiinnostavat kovasti!

 180. Laura sanoo:

  Mistä olet hankkinut tota vesimeloni-vettä? :o <3

 181. Emilia sanoo:

  Oon lisännyt luonnonkosmetiikkaa ja ollut tarkempi että syön kotimaista :)

 182. Laura Markkanen sanoo:

  Tämän vuoden aikana olen alkanut panostamaan siihen, että syömäni ruoka olisi mahdollisimman puhdasta enkä söisi juurikaan valmisruokia. En ole kuitenkaan käyttänyt mitään ”super food” valmisteita, joten niiden lisääminen ruokavalioon voisi olla edessä ensi vuonna.

 183. ese sanoo:

  ei ole

 184. Annish sanoo:

  Ostin tänä vuonna ensimmäistä kertaa luonnonkosmetiikkaa ihon hoitoa varten. Lisäksi olen suosinut ruokavaliossani enemmän kasvispohjaista ruokaa ja riistaa kaupasta ostetun lihan sijaan. :)

 185. sarita sanoo:

  Ei ole. Olen suosinut jo pitkään ja valinnut luonnollisen tuotteen.

 186. mikkot sanoo:

  Ei ole

 187. Anne sanoo:

  Oon tykännyt jo pidempään käyttää, mutta kosmetiikan osalta en oo vielä oikeastaan tutustunut.

 188. Lilli sanoo:

  Sain alkuvuodesta eräästä kosmetiikkatuotteesta aika pahan allergisen reaktion ja vaihdoin kerralla luonnonkosmetiikkaan. Laadukasta luonnonkosmetiikkaa on nykyään todella helppo löytääkin eri hintahaarukoista, joten siitä iso plussa :)

Kommentoi