Casual sporty outfit

adidas vaatteet

nike lenkkarit

adidas

adidas hanskat

IDKUVA

nike

Jacket HERE | Pants HERE | Shoes Nike | Scarf HERE | Gloves HERE (mainoslinkkejä)

Hieman sporttisia asukuvia tähän väliin. Aivan liian harvoin tulee ikuistettua tällaisia asuja, vaikka liikuttua tulee päivittäin. Okei kyllä aina laiskoina päivinä tulee käytyä myös kaupassa tämän näköisenä. Kirjoittelin tuosta takista jo aikaisemmin tällä viikolla! Oon siihen kyllä niin tyytyväinen, menee niin kaikenlaisesta urheilusta ihan arkikäyttöön.

Tällä hetkellä istun Tatun porukoilla vatsa täynnä ruokaa. Meillä on täällä käynnissä pienet pikkujoulut/synttärijuhlat käynnissä. Seuraavaksi saunan kautta paljuun. Toivottavasti teillä on tiedossa kiva ilta. Palataan taas 


13 Responses to “Casual sporty outfit”

 1. Ida sanoo:

  Muuten kiva asu, mut Nike ja Adidas samassa asussa eiiii Yksi pahimmista muotimokista jos multa kysytään. :-D

  • Saija Saija sanoo:

   Ää voi ei :D Mä en halua ajatella noin tarkkaan ettei mikään vaate jää käyttämättä. Varsinkaan, kun en ihan älyttömästi omista urheiluvaatteita. Mutta kiva, että asu oli muuten sun mieleen! :)

   • Hanna sanoo:

    Mulla kans jotenki iskee silmään pahasti noi Niken ja Adidaksen merkit, varsinkin kun kaikissa on noin ”isosti” se logo näkyvissä :( muuten tosi kiva mut noi merkkien yhdistelyt on nou-nou :(

  • Mari sanoo:

   Heh, musta taas merkkien yhdistelyssä ei ole mitään pahaa (en merkeistä noin muutenkaan välitä tai niitä ”näe”), kunhan asu muuten matchaa. :D Rento ja kiva asu!

 2. Sini sanoo:

  Tosi kiva ja rento asu, varsinkin noi housut on ihanat! Mukavaa iltaa sinulle! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos paljon Sini :) Ihana kuulla, että asu on sun mieleen! Nuo housut ovat kyllä tosi hyvät jalassa, välillä tuntuu kuin ei olisi housuja ollenkaan :-D

 3. Eeva sanoo:

  Ihana asu <3 (saispa tähän laitettua sydänsilmäemojin.. :D). Mun mielestä näytät hyvältä ja normaalilta. et mitenkää rönsyiseltä, vaikka käyttäisit useemminkin tollaisia sporttisia vaatteita.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos tuhannesti Eeva <3 Sydänsilmäinenemoji olisi kyllä must! Täytyy selvittää saisiko tänne omaa emojivalikkoa :D Olipas kivasti sanottu, tämä kommentti piristi paljon. Täytyy siis joskus kuvata tällaisia asuja lisää :')

 4. Päivi sanoo:

  missä koossa sinulla on tämä takki? vastaako kokomitoitusta? :)

 5. Paulina sanoo:

  Ihana toi adidaksen takki! Mulla on vähän samantyylinen Hollisterista aikoinaan ostettu takki, mutta se alkaa vedellä jo viimesiä talviaan. :D Toi adidaksen takki vois olla hyvä seuraaja sille! :)

 6. Noora sanoo:

  haha voi apua miten noloa kysyä… mutta siulla oli ne sudion langattomat kuulokkeet ni kuinka kuulokkeista sai sen toimimaan että ne alkaa etsiä uutta puhelinta yhdistettäväksi ? eli mistä näppäimestä piti painaa ja kuinka kauan ? :D

 7. […] 5. Sporttisimmissa vaatteissa (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä) […]

Kommentoi