Nopeampi kuvaamaan kuin istumaan koneella

IDKUVA

tupsupipo

louis vuitton palm spring reppu

open back sweater

kamelitakki naiset

Jacket Only | Jeans Gina Tricot | Bag Louis Vuitton | Shoes H&M |

Ette ikinä arvaa mikä tilanne mulla on? Mun kuvakansioissa on ennätysmäärä kuvia odottamassa julkaisua ja muistiinpanovihko pursuaa postausideoista. Rehellisesti sanottuna tällaista tilannetta ei ole ollut kertaakaan viiden blogivuoden aikana. Oikeasti mulla on jopa tällä hetkellä kolmet asukuvat odottamassa julkaisuun pääsyä. Tilanne on todella ihanteellinen, sellainen mistä oon aikaisemmin vain osannut haaveilla. Ja tähän vuoden pimeimpään aikaan ei voi kuin olla kiitollinen tästä ylimääräisestä inspiraatiovyörystä! Ainut huono puoli on, etten ehdi istua koneella kirjoittamassa niin paljon kuin mitä tahtia kuvia tulee. Toki nyt pitäisi jo aloittaa joulukalenterin valmistukset, joten saa nähdä kauanko tätä etumatkaa kestää :D

Pari sanaa myös itse asusta, joka kuvastaa hyvin mun viime päivien tyypillistä lookkia. Kamelitakit ovat vuodesta toiseen tämän vuodenajan vakiovalintoja pukeutumisessa. Tykkään yhdistellä sitä muuten yksinkertaisiin vaatteisiin!


10 Responses to “Nopeampi kuvaamaan kuin istumaan koneella”

 1. Cami sanoo:

  Siis miksei mulla ole liiaksi ylimääräisiä kuvia julkaistavaksi :( Tää pimein aika ei tosiaan helpota sitä asiaa ollenkaan. Nätti asu! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Tämä on kyllä niin harvinaista herkkua mullekin, että ihmettelen vieläkin miten tämä on edes mahdollista :D Joo totta, pimeys on nyt pahin vihollinen… Tsemppiä sinne kuvailuun! Kiitos hirmuisesti <3 :)

 2. Nimetön sanoo:

  Nätti asu ☺️ minkä malliset housut nuo on?

 3. Sini sanoo:

  Tuollainen inspiraatiopurkaus olisi kyllä aivan ihana saada! Odotan innolla, mitä sen avulla saat aikaiseksi :)

  • Saija Saija sanoo:

   Toivottavasti sellainen tulee vielä :) Tämä tuli itselle kyllä aivan yllätyksenä, mutta täytyy nyt hyödyntää se parhaimmalla tavalla! Paljon erilaisia juttuja on tulossa – oon itsekin niin innoissani :p

 4. Taru sanoo:

  Oii, olispa mullakin tilanne noin päin, että kuvia olisi ylimääräisenä ! Etenkin asukuvien kanssa tilanne on tosi huono tällä hetkellä ja se harmittaa! :(
  Onneksi ensi viikolla taitaa olla niillekin aikaa! :)

  Niin tyylikäs asu taas kerran sulla! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei :/ Toivottavasti tilanne muuttuu parempaan suuntaan, jos ei nyt niin sitten ensi viikolla! Asukuvien ottaminen on kyllä tähän pimeään aikaan haastavaa, mutta eiköhän sitä selvitä :) Voi kiitos paljon Taru näistä sanoista <3

 5. Pilvi sanoo:

  Mistä toi pipo on? :)

Kommentoi