Päivän puheenaihe ✗ 6

naiset talvitakit

valkoinen talvitakki

Sushi-treffit

Oon viime viikosta saakka odottanut, että pääsen hyökkäämään sushibuffetin kimppuun ja tänään se hetki vihdoin koitti  Hassua, miten sitä osasi vielä muutama vuosi sitten elää ilman tätä ruokaa – nyt ei tulisi kuuloonkaan. Joskus kaverin kanssa naurettiinkin, että sitten kun joskus ollaan raskaana niin elämä ilman sushia tulee olemaan rankkaa :D

Marraskuu

Kuukauden ensimmäinen päivä on ollut sen verran onnistunut, että toivon koko kuukaudesta tulevan vähintään yhtä hyvän! Tiedossa on paljon pieniä kivoja juttuja sekä tietysti jouluisia juttuja, kuten muutamien lahjojen ostoa, torttujen ja pipareiden leipomista sekä kodin koristelua.

IDKUVA

nahkahousut naisille

Blogikirppis

Eräs lukija kyseli muutama päivä sitten blogikirppiksen perään ja sattumalta olin juuri suunnitellut sellaisen järjestämistä! Aloitin tänään päiväni sillä, että katsoin kaikki myytävät jutut ja aloitin kuvaamaan niitä. Ilmoittelen täällä heti, kun kirppis avautuu!

Verotiedot

Tänään on se kuuluisa päivä, jolloin joka paikka täyttyy verouutisista. Hieman ehkä huvitti, kun törmäsin otsikkoon ”näin selvität tienasitko enemmän kuin naapurisi”.  Oikeasti? :D

ketju nilkkurit

valkoinen untuvatakki

Jacket HERE | Blouse HERE | Pants HERE | Shoes HERE (tuotteet saatu)

Joulukalenteri

Kiitos tuhannesti kaikille, jotka laittoi palautetta edelliseen postaukseen  Monien toiveesta päätin hieman muokata tulevaa joulukalenteria niin, että aion toteuttaa noin puolet jouluisia postauksia ja puolet arvontoja. Näin jokaiseen makuun löytyisi jotain! Ja jouluisilla postauksilla tarkoitan juuri niitä lahjavinkkejä, reseptejä yms. muita fiilistelyjä. En malta odottaa, että pääsen kunnolla suunnittelemaan näitä!

Kamerakaluston uusinta

Jos joku katsoisi nyt mun Googlen hakuhistoriaa niin se sisältää vain pelkkiä kameroiden ja objektiivien nimiä. Suunnitelmissa olisi hankkia uusi kamera sekä mahdollisesti myös yksi objektiivi. Näiden päättäminen olikin odotettua vaikeampaa, mutta enköhän mä tee parhaimmat päätökset ;-)


12 Responses to “Päivän puheenaihe ✗ 6”

 1. Aliisa sanoo:

  Hyvältä kuulostaa joulukalenteri!

 2. Cami sanoo:

  Munkin pitäisi hankkia uusi objektiivi, joten sen suhteen vinkkejä otetaan vastaan! Aiotko pysyä edelleen Canonissa ja mikä se sun nykyinen objektiivi olikaan?

  Jouluaiheisia postauksia sit tosi paljon jooko pliis ❤️❤️❤️

  • Saija Saija sanoo:

   Oi joo!! Aion pysyä Canonissa, harkitsen 6D:n ostoa. Ja objektiivina joko Sigman 85mm 1,4 tai 50mm 1,2. Nyt mulla on käytössä Sigman 35mm 1,4 ja oon ollut siihen tyytyväinen. Tuo 85mm olisi vaan tosi hyvä asukuvaukseen :) Mä lupaan tehdä paljon joulupostauksia <3

 3. Solja sanoo:

  Miks ei saa syödä sushia jos on raskaana? :0

  • Saija Saija sanoo:

   Merilevän takia, kun se sisältää jodia :)

   • xod sanoo:

    EIkä raakaa kalaa saa syödä :) Voi kuitenkin syödä susheja joissa ei näitä kumpaakaan ole

    • Saija Saija sanoo:

     Joo hyvä, kun lisäsit myös tämän! Uutiset, joissa tästä on puhuttu on kertonut vaan merilevästä, mutta tämä on myös hyvä muistaa :)^

 4. Saranda sanoo:

  Nostan aina hattua niile bloggaajille jotka tekevät blogiin joulukalenterin – se määrä työtä mitä se vaatii, varsinkin jos oheen on suunnitellut muitakin postauksia. Tsemppiä, ja innolla jään odotamaan mitä joulukalenteri tulee sisältämään! :)

  http://www.tyhjaajatus.com

  • Saija Saija sanoo:

   Vau kiitos paljon :) Joo se vie kyllä todella paljon aikaa, mutta tykkään toteuttaa erilaista sisältöä ja tämä kalenteri oli ainakin viime vuonna tykätty, joten mielelläni toteutan sen tänäkin vuonna. Hihi kiva kuulla, että jäät odottelemaan sitä! :)

 5. Kirsi sanoo:

  Ihanat nuo housut! Jes, kiva että päätät toteuttaa joulukalenterin, on ihanaa lukea blogijoulukalentereja, niistä saa kunnolla joulufiilistä ja rakastan arvontoja vaikka harvemmin tulee voitettua :D Viime vuonna päädyin sun blogin lukijaksi juuri tuon joulukalenterin ansioista :)

  • Saija Saija sanoo:

   Nuo housut ovat kyllä tosi kivat :) Menee niin arkena kuin juhlavimmissa tilanteissa! Kiva kuulla, että pidät kalenterista ja arvonnoista. Ja huippua, että löysit tiesi tänne viime vuoden kalenterin kautta. Mä en malta odottaa, että pääsen toteuttamaan kalenteria :p

Kommentoi