TB Style: syyskuu

Helou ja ihanaa perjantaita  Ajattelin alkavan viikonlopun kunniaksi ilahduttaa teitä toivotulla ja odotetulla uudella Tb Style-osalla. Kesän asut on nyt jätetty menneisyyteen ja pääsin avaamaan uuden vuodenajan asukansioita eli syyskuun asut on blogivuosien aikana näyttänyt muun muassa tältä:

throwback post

2013. Tämä kuva herätti asun sijaan huomiota mieleen painuvilla muistoilla! Mutta keskitytään silti itse asuun, joka on yllättävän toimiva vaikka aikaa tästä on kulunut jo viisi vuotta. Muistan kuinka tykkäsin tuolloin todella paljon tummista sävyistä – ja karvaliivin kanssa ne toimii paremmin kuin hyvin!

IMG_5946f

2014. Toimii ja ei toimi… Tikattu liivi on mulla edelleen ja silmää miellyttää sen yhdistäminen basic neuleisiin. Mutta nyt valitsisin tähän eri väriset housut. Mun pää näyttää muuten hassun isolta silloin käytössä olleen objektiivin takia :D

IMG_3751 (2)d

2015. Onpas kesäisen näköistä! Nyt ei enää tarkenee minihameessa ilman sukkahousuja, mutta muuten voisin hyvin kuvitella pukevani tämän asun uudelleen päälle. Kuvissa esiintyvä neule on edelleen yksi suosikkini.

2016. Nämä kuvat on räpsitty aurinkoisessa Tukholmassa. Musta Adidaksen mekko ja punainen takki olivat löytöjä samaisessa kaupungissa tehdyltä shoppailureissulta. Tämä asu on mun mielestä sopivan rento, mutta silti eri tilanteissa menevä. Itse asiassa mut saattoi bongata samassa lookissa kesän yksiltä festareilta ;-)

IDKUVA

2017. Mekko löytyy täältäkin, mutta vain paksumassa neuleen muodossa! Kerroin aikaisemmin, että oon ihastunut ylipolvensaappaiden + verkkosukkisten komboon ja päätin eräänä päivänä testata sitä ensimmäisen kerran. Ei hassumman näköistä vai mitä ootte mieltä? Laitan joku päivä jakoon lisää kuvia tästä asusta.

Mitäs te ootte tykännyt tästä postaussarjasta?

26 Responses to “TB Style: syyskuu”

 1. Jani-75 sanoo:

  2015 asu suosikkini;)

 2. Roosa sanoo:

  Uusin asu on varsinkin todella upea <3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos kovasti Roosa <3 Se on kyllä näistä eniten myös mun omaan mieleen :)!

 3. Emilia sanoo:

  Hei, oon pitkään yrittänyt löytää täydellistä harmaata villapaitaa/neuletta, niin olisiko sulla mitään suosituksia kaupoista/brändeistä joilta voisi löytyä. Vaatimuksena vain että hyväöaatuinenja nimenomaan sellanen vähän paksumpi syysneule Tuo viimeisen asun mekko oli tosi hieno niin siitä tuli mieleen :D

  • Saija Saija sanoo:

   Mä oon tehnyt viime aikoina tosi hyviä löytöjä Vilalta ja Vero Modalta :) Myös Object-merkillä on upeita neuleita! House of Brandonilla myydään ainakin kahta ensimmäistä. Ja itse oon nyt himoinnut Samsøe & Samsøe-merkin neuleita. Oon kuullut niiden laadusta paljon hyvää palautetta. Toivottavasti näistä vinkeistä on apua ja pidän peukkuja, että löytyy oikeanlainen neule :’)

 4. Pilvi sanoo:

  WAU toi viimeinen asu, sopii sulle tosi hyvin ja toimii todellakin toi verkkosukkikset + ylipolvensaappaat

  • Saija Saija sanoo:

   Super iso kiitos sulle Pilvi <3 Et tiedäkään miten ilahdutit mun päivää! Tuo on kyllä tosi toimiva yhdistelmä :)

 5. Kati sanoo:

  2014 on näistä mun lemppari ja uusin asu tulee heti perässä: noi ylipolvensaappaat on I-HA-NAT!

  Miten pidät sun vaatteet niin hyvässä kuosissa? Pesetkö ihan normaalisti, vai hienopesulla? Mulla meinaan kuluu esimerkiksi paidat aina sitä tahtia, että on ihan turha unelmoidakaan voivansa käyttää niitä vielä tyyliin vuoden päästä. En tiedä onko probleema sit mun korvien välissä, kun tuntuu että ne menee pesu pesulta enemmän sen näköisiksi, ettei niitä enää kehtaa laittaa ihmisten ilmoille, ja sit ne päätyy olovaatteiksi tai poisheitettäväksi. :D Eri pesuaineita oon kyllä kokeillut ja vähentää linkousta, mutta lopputulos on sama. Ehkä pitäisi investoida laadukkaampiin vaatteisiin, siinä varmaan säästää pitkällä aikavälillä.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmu paljon Kati :) Nuo saappaat on kyllä niin upeat. Ja todella hyvät jalassa! Mä vähän vaihtelen pesuohjelmaa ja lämpötilaa vaatteiden mukaan. Sen lisäksi oon tosi tarkka pesuaineista, mitä käytän. Esimerkiksi villalle ja silkille käytän niille tarkoitettua pesuainetta. Multa löytyy myös tummille ja vaaleille omat pesuaineet. Myös huuhteluaine vaikuttaa vaatteen kuntoon! Ootko kokeillut pestä 20 asteessa? Sillä pitäisi tulla puhdasta hellävaraisesti, toki koneesta riippuen. Kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen ettei kone ole liian täynnä, se muuten rikkoo vaatteet. Tässä ja tässä pari postausta mun vaatteiden hoidosta. Toivottavasti näistä vinkeistä on apua :)!

 6. Sara sanoo:

  Tuo 2015 asu on kyllä toimiva! Mistä on tämä uusimman asun mekko? Ihana!

 7. Viivi sanoo:

  Saanko udella että mistä mahtavat olla nuo ihanat ylipolvensaappaat, varret näyttävät juuri oikean mittaisilta?:)

  • Saija Saija sanoo:

   Ne on aivan uudet Vero Modan saappaat, löytyy täältä. Mä kans tykkään varren pituudesta, just sopiva ja kiristystä saa säädettyä näppärästi :)

 8. Aivan IHANA tuo viimeinen asukokonaisuus <3 Ja tuo hattu on piste i:n päälle (mistä se on?) :)

  Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

  • Saija Saija sanoo:

   Oi vitsit kiitos ihana <3 Tuosta hatusta on tullut kyllä yksi lemppariasuste! Se on Ginasta :>

 9. Inna sanoo:

  Moikka! Ihailin myös noita sun uusia ylipolvensaappaita. Tarkoituksena ois itelle ostaa kans ylipolvensaappaat niin kummista oot tykännyt enemmän, noista korollisista vero modan omista vai niistä nellyn korottomista :) Toki varmaan molemmat käteviä, jos ei jaksa pitää aina korollisia.. :) Pysyyköhän ne nellyn omat hyvin ylhäällä ettei valu kävellessä? Ja uusin asu on ihana <3

  • Saija Saija sanoo:

   Molemmat ovat tosi kivannäköiset ja hyvät jalassa, mutta jos olisi pakko toiset valita niin mun päätös olisi Vero Modan omat :) Niissä on todella hyvä tuo kiristyssysteemi ja varsi on muutenkin mukava, mutta tukeva. Nellyn omissa varsi joskus tipahtaa kävellessä :/ Kiitos hirmuisesti sulle <3

 10. Elli sanoo:

  Heippa! Sori tää ei varsinaisesti koske tätä postausta :)
  Mutta osaatko sä sanoa että milloin house of brandonille tulee uusia kokoja vaatteille? Ilmestyykö niitä tiettyinä päivinä vai ihan miten sattuu? Milloin kannattaa olla haukkana kyyläämässä? :D

  Terveisin henkilö jolle netissä shoppailu on vielä vierasta :D

  Kiitos jo etukäteen ja ihanaa syksyä sulle! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Varmaa tietoa mulla ei ole, mutta oon huomannut, että sinne tulee usein maanantaisin uusia kokoja :) Toki jos ihmiset palauttaa jotain niin silloin kokoja saattaa ilmestyä mikä päivä tahansa. Että kannattaa joka tapauksessa vierailla aktiivisesti katsomassa, ettei koot sitten jää huomaamatta ajoissa. Kiitos sulle paljon ja ihanaa syksyä sinnekin :) xx

 11. Tämän vuoden on ihana! Muut ei niin mieleen koska en itse pukisi semmosia asuja :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että se on sun mieleen! Itsekin tykkään siitä kaikista eniten :)

 12. Kaisa sanoo:

  Ehdottomasti kolme viimeistä vuotta nousi suosikeiksi! Tämän vuoden kuvassa huomiota herätti ihana laukku! Pitkään vannoin sametin nimeen, että aivan järkyttävä materiaali, mutta laukkujen suhteen sille alankin lämpenemään! Hauska nähdä muutamasta eri blogista samaa postaussarjaa lukeneena säiden vaihtelu. Vuonna 2015 muillakin oli tosi kesäisen näköisiä asuja, mutta tänä vuonna ei voisi kuvitellakaan pukevansa noin kesäisiä vaatteita. Tosin ainakin tänään sää muistuttaa kesää, kun aurinko paistaa siniseltä taivaalta! Kivaa syksyä sulle! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hurjan paljon :) Niin piristävää kuulla hyvää palautetta myös tosi vanhoista asuista! Sametti on kyllä kaunis materiaali laukuissa. Oon tehnyt saman havainnon sään suhteen – se on jännä, miten voikaan sää vaihdella niin paljon eri vuosien aikana. Nyt ei kyllä millään pärjäisi pelkällä minihameella :/ Kiitos vielä ja kivaa syksyä myös sulle <3

 13. Riikka sanoo:

  Hei, ihana tuo viimeisen asun neulemekko! Mistä se on?

Kommentoi