Syksyn 2017 himotuslistalla

IDKUVA

Moikkaa  Katsoin äsken kelloa ja säikähdin, kun tajusin juuri viettäneeni reilut kolme tuntia seikkaillen Polyvoren ja erilaisten verkkokauppojen sivuilla. Tulin nimittäin päivittelemään teille seuraavan toivepostauksen, joka on syksyn muoti -ja kauneushimotuksien listaus. Muutamaa juttua lukuunottamatta listalta ei löydy yhtään mitään pakollista, mutta ainahan saa haaveilla vai mitä ;-)

Röyhelöinen tai kiiltävä nahkahame. Muhkea neule + nahkahame + saappaat = syksyn vaatekriisien pelastaja. Kuvassa näkyvä röyhelöinen versio on kaunis kuin myös sellainen todella kiiltävä, jos tiedätte mitä tarkoitan. Täytyykin käynnistää etsintäoperaatio!

Kukkafarkut. Kuka sanoi, että kukat kuuluu vaan kesään? PYH! Yhdet kukkaiset farkut multa löytyy ja oon tykännyt niistä sen verran paljon, että voisin hyvin ottaa syksyksi isommilla kukilla varustetut versiot. Nämä olisivat täydellinen kombo valkoisten tennareiden kanssa.

Nahkahanskat. Etsin miellyttäviä versioita jo viime syksynä, mutta yksiäkään ei tullut vastaan… Haluaisin mustat, joissa olisi ”jotain extraa”. Napit, röyhelöä, vetoketjut tai ihan mitä vaan. Jos tulee vastaan niin vinkkailkaa tänne suuntaan.

Syystuoksu. Suurin osa mun tuoksuista on melko kesäisiä, joten olisi kiva saada joukkoon joku lempeän tuoksuinen yksilö. Tämä Guccin Bloom olisi yksi hyvä vaihtoehto

Aktiivisuusranneke. Tällaisesta oon haaveillut jo hetken aikaa, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi hankkia. En oikeastansa edes tiedä, mikä merkki tai malli olisi paras… Eli tämän ostoon täytyy perehtyä paremmin! Tai sitten vinkkaan tästä joulupukille, haha.

Adidaksen urheiluliivit. Marmorihullu täällä taas moi! Mulla on tällä hetkellä yhdet oikeasti hyvät liivit, joten toisille olisi tarvetta. Bongasin tänään nämä marmoriset versiot, joissa näyttäisi olevan myös hyvän näköinen malli.

Bootsit. Ihastuin Jatan mustiin bootseihin, joissa oli upeat hopeat koristeet ja nyt en saa niitä mielestäni! Multa löytyy saman tyyppiset vaaleanpunaisena (nämä), mutta mustat olisivat vielä paremmat syksyyn. Nämä kuvan yksilöt hipoo täydellisyyttä, mutta hintaa on 1400€…

Tommy Hilfigerin tennarit. Tai oikeastansa ihan mitä vaan kyseiseltä merkiltä. Musta on tullut kunnon Tommy-fani, haha. Vaatteet, kellot, huivit, kengät ja lista vain jatkuisi!

Musta iso laukku. En ole vieläkään löytänyt Givenchyn Antigonaa kultaisilla yksityiskohdilla, buu. Mutta onneksi oon kartoittanut muita vaihtoehtoja ja löysin muun muassa tämän Chloén uutuuden. Toki tämä olisi aivan pakko nähdä myös livenä. Saa nähdä löydänkö sopivaa mallia tämän vuoden puolella. Epäilen :D

Mitäs piditte pitkästä aikaa tällaisesta postauksesta? Entä löytyykö meidän haaveiluista kenties samoja juttuja?

13 Responses to “Syksyn 2017 himotuslistalla”

 1. Jeannays sanoo:

  Kiiltävä nahkahame on tän syksyn ehdoton ykkösvaate!<3

  • Saija Saija sanoo:

   Oon sun kanssa täysin samaa mieltä <3 Sellainen täytyy kyllä löytää jostain :p

 2. Anni sanoo:

  Bikbokissa ainakin on pari röyhelöistä tekonahkahametta, vink vink ;) t:bikbokin myyjä
  Ja itselläni on Polarin A360 aktiivisuusranneke ja nyt siitä on kai tullut uudempikin versio, ja voin kyllä ehdottomasti suositella. Mittaa sykkeen ranteesta, joten ei tarvitse sykevyötä. Ainut miinus itselleni on puuttuva gps, joten lenkin pituuden ranneke ottaa askeleiden perusteella, joten tulos ei ole tarkin mahdollinen.

  • Saija Saija sanoo:

   Hei jes, kiitti vinkistä :) Täytyy käydä kurkkaamassa! Ja mahtavaa, että sä suosittelet aktiivisuusranneketta. Tuo Polaroidin oma kuulostaa sen verran hyvältä, että täytyy varmaan käydä katsomassa niitä joku päivä. Mä nimittäin haluaisin juuri lenkillä tietää sykkeen, joten hyvä jos ei tarvi vyötä :)!

   • miramyy sanoo:

    Meinasin itsekin tulla vinkkaamaan tuosta BikBokin hameesta jonka juuri ostin itsekin :)

 3. Jani-75 sanoo:

  Aika yees on tuo nahkahame kyllä:)

 4. Sofia sanoo:

  Vilassa on ainakin super nätit röyhelöiset nahkahanskat! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos vinkistä, täytyy käydä pyörähtämässä siellä joku päivä :)!

 5. Anna sanoo:

  Ostin juuri mustat nahkahanskat joissa on varressa pieni kultainen vetoketju Vero Modasta, tai Piecesin ne on eli löytynee myös Onlysta ja Vilasta. Vink vink! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti Anna vinkistä :) Mun täytyy suunnata sinne! Mulla on yhdet missä on kultaiset vetoketjut, mutta näyttää pahasti siltä että oon hukannut ne :(

 6. Nimetön sanoo:

  Löysitkö jo hanskat? Ginassa ainakin oli röyhelöiset

Kommentoi