IN & OUT part 32

Moikkaa! Ensimmäinen suuri kiitos kaikille, jotka kävitte heittämässä toiveenne edelliseen postaukseen  Oon nyt kirjoitellut ideoita ylös ja aion ottaa ne toteutukseen nyt h-e-t-i. Moni oli toivonut uutta IN & OUT-osaa, joten aloitellaan sillä. Alkusyksy tuo mukanaan lukemattomia uusia trendejä ja tässä mun mielipide osasta niistä:

IDKUVA

Karvapalloilla varustetut kengät

Tennarihulluna en voinut olla ihastumatta näihin söpöliineihin. Katsokaa nyt niitä! Okei tositosi tyttömäiset, mutta jotenkin nuo karvapallot tekee niistä hauskat. Löysin yhdet täydelliset tällaiset eräästä verkkokaupasta, saa nähdä millaiset ne on livenä. Kuva 1 & 2.

urban decay

Oranssin sävyiset luomivärit

Oranssin, kuparin ja punaisen eri sävyiset luomivärit on kuin tehty syksyyn. Ja mikä parasta niin nämä on kuin tehty ruskea silmäisille. Tuo Urban Decayn Heat-paletti hipoo sävyjensä puolesta täydellisyyttä. Onko kellään vielä kokemuksia siitä? Kuva 1 & 2.

kartta juliste

Kaupunkijulisteet

Etsin kauan tällaista meidän kotikaupungista ja vihdoin löytyi! Voisin esitellä sen teille tarkemmin seuraavassa sisustuspostauksessa. Meinasin aluksi valita jonkun perus Pariisin tai New Yorkin, mutta oikea kotipaikka tuntui jotenkin luontevammalta. Tästä tulee kiva lisäys meidän julistetaulujen kokoelmaan! Kuva 1 & 2.

sametti nilkkurit

Samettinilkkurit

Tänä syksynä kauppoihin on ilmestynyt useita eri kenkämalleja samettisena. Loafereissa, tennareissa yms. tämä toimii… Mutta saappaissa ja nilkkureissa tämä materiaali on jotenkin hassun näköinen. Mielummin suosin nahkaa tai mokkaa. Kuva 1 & 2.

hennatatuointi

Hennatatuoinnit

Jostain syystä en ole koskaan innostunut hennatatuoinneista, vaikka ”normaaleista” tatuoinneista tykkään paljonkin. Ja oon monesti kuullut miten näiden käyttämisen jälkeen saa hiusväreistä allergisia reaktioita. Eli en ehkä edes uskaltaisi kokeilla… Kuva 1 & 2.

farkkuasu

”Kokofarkkuasut”

Farkut ja farkkupaidat toimii, erikseen. Yhdessä farkkuiset osat tekee kokonaisuudesta jotenkin tukkoisen oloisen. Varsinkin jos ylä -ja alaosat ovat vielä samaa sävyä. Ei, ei, ei. Kuva 1 & 2.

Olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä? Ollaan samaa vai eri mieltä tällä kertaa?

24 Responses to “IN & OUT part 32”

 1. Ale sanoo:

  Thank you for using my Urban Decay Naked Heat makeup look in your post and for linking :)

 2. Kata sanoo:

  Out osion samettinilkkurit, itsekään en pidä niistä! Samettivaatteet ylipäätään ei iske:D Kokonaan samanvärinen farkku asu koroilla, kokeilin sellaista lookia joskus ehken parisen vuotta sitten ja jollain tasolla tykkäsin, jollain taas en. En muutenkaan osaa käyttää farkkupaitoja:D Tuollaiset oranssihtavat ja ruskeat luomivärit syksyisin = ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Oi me oltiin sitten tosi samaa mieltä näistä, kiitos kommentistasi Kata :) Samettinilkkurit on kyllä sellaiset, että tässä vaiheessa vielä sanon ei. Saa nähdä muuttuuko mieli koskaan, mutta nyt en osaa itselle kuvitella. Mä oon kans älyttömän huono käyttämään farkkupaitoja! Mulla on yksi täydellisesti istuva, joka on jo vuosia vanha. Aina välillä sitä tulee käytettyä kotona, mutta jotenkin harvemmin tulee arkikäyttöön yhdistellä. Sanos muuta – täydellisiä sävyjä ♥

 3. emma sanoo:

  noi hennatatuoinnit on vähän kyseenalaisia, koska itse miellän ne täysin intialais- ja arabialaiskulttuureihin. tuntuisi hassulta edes nähdä tällaisia suomalaisilla :D

  • Saija Saija sanoo:

   Joo totta! Mä oon nähnyt monellakin suomalaisella näitä, mutta itse en osaisi kuvitella käyttäväni :s

 4. Mun mielestä noi tommoset hennatattoot on kyl ihania, mut ehkä ne oli joku ’the thing’ kaksi vuotta sitten :D Ihanat noi töppöset tupsuilla, pitäs ehkä ihan jotkut kotitossut tommosilla hankkia talveks.

  • Saija Saija sanoo:

   Joo oot oikeassa, ehkä niiden suosio alkaa tästä pikkuhiljaa hiipumaan :) Eikö olekin! Niin suloiset, joko kotitossuissa tai arkikengissä. En malta odottaa, että pääsen esittelemään teille mun tennarit :p

 5. Roosa Mononen sanoo:

  Tosi samoilla linjoilla sun kanssa kaikista! Ainoastaan tuo samettinilkkurikohta, ostin nimittäin eilen zarasta samettiset over the knee bootsit, mutta mustana! Värikkäät sävyt eivät minustakaan sovi nilkkureihin/bootseihin, mutta mustina nuo pelasivat oikeasti ihan super hyvin! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Niin mukava kuulla, että ollaan samoilla linjoilla <3 Ja kiva, että sä oot löytänyt itsellesi kivat samettibootsit! Mustiin en olekaan vielä törmännyt, mutta uskon että ne näyttävät varmasti paremmilta kuin tällaiset värikkäät :)

 6. Ansku k sanoo:

  Samaa mieltä oon!:)

 7. r sanoo:

  itselläni on tuo heat-paletti ja olen kyllä tykännyt kovasti ja voin kyllä suositella, jos sävymaailma miellyttää!

  • Saija Saija sanoo:

   Hei mahtavaa! Sävymaailma miellyttää kovasti, täytyy kyllä harkita sen ostoa. Kiitos sulle tästä :) xx

 8. Petra M. sanoo:

  Nuo oranssin sävyiset luomivärit on niiiin ihania. <3

 9. Isla sanoo:

  Oi tuo Seinäjoen kartta on varmasti hieno! Mistä ostit ja paljonko maksoi? Kokofarkkuinen asu näyttää minun silmääni todella hyvältä, mutta muuten melko samaa mieltä :) Jos päädyt ostamaan oranssihtavan paletin, olisi todella kiva nähdä meikkipostausta siitä. Eli siis sellaista, missä näyttäisit meikin omalta naamaltasi :) (myös muut meikkitutoriaalit kiinnostavat).

  Oletko muuten menossa tänä vuonna I love me -messuille? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Se on kyllä todella upea :) Sain sen yhteistyön kautta Alvar Carto-nimisestä verkkokaupasta. Esittelen sen pian paremmin ja jaan teillekin alennuskoodin. Mä laitan meikkitoiveet itselleni ylös, kiitos toiveesta! Tuo paletti on kyllä niin upea, että houkuttelee kovasti ostaa se – saa nähdä kuinka käy. Joo vähän on ollut suunnitteilla mennä käymään siellä perjantaina :>

 10. Aliisa sanoo:

  Sametti materiaalina on kaunis, mutta ilmeisesti olen senkin kuluttanut loppuun kauan sitten : D Nuo tupsukoristeet ovat kieltämättä hauskoja! Luovemmat ja kädentaitoisemmat hyötyvät myös, sillä tuollaisia ja varioituja koristeita voi itsekin väsätä :-) Esim. jokin nätti kukka-tai perhosfiguuri voisi toimia myös!

  • Saija Saija sanoo:

   Se on kyllä kaunis materiaali, mutta jotenkin kengissä värikkäänä hassun näköinen :s Sisustuksessa se taas toimii värillisenä aivan eri tavalla. Hei totta, tuollaiset tupsut olisi kyllä näppärä tehdä itsekin. Niillä voisi piristää vaikka vanhoja kenkiä yms. :)

 11. gg sanoo:

  Tuli mieleen kun tätä postausta luin, että onko sulla ollut mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä blogin kautta jonkun firman kanssa niin, että pääsisit käymään josain ulkomailla?
  Tuntuu vain, että nyt syksyllä varsinkin todella monet bloggaajat ovat erilaisilla yhteistyöreissuilla jatkuvasti. Mielestäni en ole lukenut varmaan koskaan, että sä olisit ollut jollain yhteistyö ulkomaan matkalla. :D olenko aivan väärässä?

  jos sulla on ollut mahdollisuus tälläiseen, miksi et ole ottanut reissu työtä vastaan?

  • Saija Saija sanoo:

   Joo on ollut mahdollisuus ja lähdinkin silloin mukaan :) Oltiin muutaman päivän muoti-painotteisella reissulla Tukholmassa muutaman bloggaajan kanssa. Kyllä lähden myös tulevaisuudessa reissuun heti, jos taas mahdollisuus tulee :)

 12. Sara sanoo:

  Mulla on ollut toi heat-paletti nyt kuukauden verran käytössä. Tykkään kovasti ja suosittelen! Sävyt on tosi pigmenttisiä ja blendautuu hyvin. En itse oo käyttänyt edes primeria aina luomella, mut silti on pysynyt hyvin esim. Koulupäivän. Mulla on toi paletti taipunut kyllä moneen, vaaleemmat sävyt menee arkena mut jos haluu juhlimaan lähteä, niin saa tuolla tehtyä meikin myös siihen tarkoitukseen sopivaksi :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi vitsit, se kuulostaa just täydelliseltä paletilta! Mulla on kolme Urban Decayn palettia ja niistä kahdessa on sellaiset luomivärit, joiden kanssa täytyy käyttää primeria :s Yhdessä on todella pitkäkestoiset sävyt. Joten kiva kuulla, että tämän paletin sävyt kestää sulla! Ja tuo on kyllä plussaa, että pystyy miksailemaan niin arkeen kuin juhlaan. Kiitos hirmuisesti kommentistasi Sara :) xx

Kommentoi