Mitä sä haluat nähdä tai lukea?

postaustoiveet

Heibodei  Tajusin eilen loppuviikon postauksia suunnitellessa etten ole pitkään pitkään aikaan (melkein vuoteen??) kysellyt teiltä postaustoiveita. Vaikka pääsääntöisesti sisällön ideat kumpuaa multa itseltä niin on silti kiva ottaa myös teidät huomioon – oottehan te niin iso osa tätä. Sen vuoksi ajattelin kysellä, että mitä haluaisitte nähdä tänä syksynä tai loppuvuonna? Sisustuspostauksia, henkilökohtaisempia juttuja, syksyn muodista, Tatun kuulumisia? Videoiden osalla täytyisi myös ryhdistäytyä, niitä on ainakin toivottu! Sekä muutama lukija heitti juuri toiveeksi linkitä blogisi/Instagramisi-tyyppiset jutut. Mutta anna tulla, mitä ikinä mieleen tuleekaan. Kommenttiboksi on nyt juuri sun!


33 Responses to “Mitä sä haluat nähdä tai lukea?”

 1. Amanda sanoo:

  Vaatekaappiin tai tyyliin liittyviä juttuja! Tai meikkikokoelma videolla!! Syksyn tyylin kulmakivet jne

 2. Iida sanoo:

  Hei oliko sulla tai teillä ennen noita lexintonin pyyhkeitä jne mutta nykyään ei vissiin enää?:-D omaan kämppään muutto alkaa olla pikkuhiljaa nii olisiko neuvoja millaisiin kankaisiin kannattaa panostaa ettei oo tyyliin hm laatua?:)

  • E sanoo:

   Pakko tähän väliin tulla kommentoimaan, H&M Home -tuotteet on tosi hyvälaatuisia ja esimerkiksi pussilakanat on kestänyt jo vuosia tosi hyvinä :)

   • Iida sanoo:

    Aijjaa hyvä tietää! Oon aina luullu niiden olevan samaa laatua kuin vaatteet jne vaikka moni on kehunut hm homen tuotteita!:-D

    • Saija Saija sanoo:

     Tässä tulikin hyvä esimerkki eli tosiaan H&M Homen puolen tuotteille myös multa suositus :) Lexingtonin omia löytyy edelleen ja niissä laatu on ihan ok. Niitä parempia on ollut juuri nuo H&M:n omat sekä Marimekon omat, jotka ovat pysyneet hyvänä käytössä jo reilun neljän vuoden ajan :)!

 3. Johanna sanoo:

  Ehdottomasti kauneus ja ihonhoito juttuja, henkilökohtaisia juttuja ja leffa-/kirjavinkkejä!

 4. Milja sanoo:

  Joku päivä tatun kanssa tyyppinen postaus ois kiva! :)

 5. Anni sanoo:

  Suosikkimeikkituotteita, ostoksia, sun vinkkejä järjestykseen/siivoamiseen, yleisiä tärkeitä juttuja sun elämässä, suosikkituotteita joita oot käyttänyt väh. vuoden, tulevaisuuden haaveita (voi olla materialistisia tai ei), vinkkejä miten ottaa hyviä kuvia toisista ihmisistä/miten olla ”mallina”..! Ja kaikki, mitä luettelitkin tekstissä!

 6. E sanoo:

  Sisustusjutut kiinnostaa aina, arkikuulumiset randomkuvien kera ja asupostaukset! :)

 7. J sanoo:

  Ois kiva lukea enemmän henkilökohtaisia juttuja. Sun ajatuksia ois kiva lukea enemmänkin, ihan vaan mistä koet et sulla on sanottavaa:) In/out postauset ja tb stylet on lemppareita, myös ruokajutut ja päivä kanssani- postaukset kiinnostaa. Nykyään ehkä alkanut vähän ahdistamaan blogien kulutuskeskeisyys, sen takia postaukset joissa esitellään jatkuvasti uusia vaatteita ja kosmetiikkaa ei oo ihan lemppareita.

 8. Jenni sanoo:

  Sellanen ”päivä minun kanssani” tyyppinen postaus ois kiva nähdä jostain sun iha arkisesta päivästä! Ois kiva saada pientä kurkistusta niihin arjen normaaleihin hetkiin :) Tykkäisin myös lukea jonkun syvällisemmänkin postauksen sekä joku vaatekaapin/luottovaatteiden esittely postaus olisi super kiva! Itsellä kauhea kriisi vaatekaapin suhteen kun melkein kaikki vaatteet lähti kirppikselle haha :D Ja perus asukuvia on aina kiva nähdä!!
  Ps. tykkään sun blogista tosi paljon ja vaikutat ihanalta ihmiseltä <3

 9. SaraK sanoo:

  Mä tykkäisin lukea jotain henkilökohtaisia ajatuksia :) ja sisustus myös kiinnostaa!

 10. Suppee sanoo:

  Blogin tekoon liittyvää postausta, esim. miten aloittaa yms.

  Sitten kysymys: mitä ohjelmaa käytät millä tuot kuvat blogiin?

  • Saija Saija sanoo:

   Mä toin ne ennen suoraan tänne WordPressiin, mutta nykyään tuon Flickrin kautta – se pitää laadun parempana :)!

 11. Amanda sanoo:

  Tatun kanssa ehdottomasti videota!! Ootte goals <3

  • Saija Saija sanoo:

   En usko, että Tatu innostuu videon eteen mutta katsotaan jos kuvaisin jossain välissä jonkun, missä hän edes näkyisi :) Aww kiitos <3

 12. Kata sanoo:

  Kaikki ruokajutut, reseptit ja what i ate today tyyppiset postaukset ovat aina tervetulleita! Samoin kuin kaikki tyylijutut <3 ja ainiiiin KAIKKI aamuihin liittyvä on aina miellyttävää lukemista ;)

 13. E sanoo:

  Sanon samaa mitä monet muutkin, olisi kiva lukea joskus vain sellaisia höpöttelypostauksia, missä pohdit asioita tai kerrot muuten vain teidän kuulumiset. Usein tälllaiset ovat olleet ”tulin pikaisesti päivittämään” kategoriassa…. Henkilökohtaisuus tekisi sun blogista elävämmän ja sitä olisi silloin mukavampi lukea, kun tuntisi ihmisen tekstin takana paremmin :) Toivottavasti et loukkaantunut ja sait ajatuksestani kiinni❤

  • Saija Saija sanoo:

   Ei en tietenkään, kaikki toiveet ovat enemmän kuin tervetulleita :) Kiitos tästä, täytyy alkaa tehdä enemmän henkilökohtaisempia postauksia <3

 14. S-M sanoo:

  Tykkäisin liikunta-aiheisista postauksista!

 15. Jani-75 sanoo:

  Tyylikkäitä nahkahousu tai hame postauksia sekä top-10 biisilistan,kun itselleni on musiikki tärkeä:)

 16. L sanoo:

  Tykkäisin itse lukea henkilökohtaisempia ajatuksia sekä ruokajuttuja! Myös kaikki päivä mun kanssa -postaukset ovat hyviä:)

 17. Pepita sanoo:

  Ehdottomasti sisustuspostauksia ja ostosten esittelyitä! <3

 18. Oona sanoo:

  Moi Saija! :) Mua kiinnostais tosi paljon ”Mitä syön päivässä” postaukset ja kaikki urheiluun ja terveellisiin elämäntapoihin liittyvät postaukset

 19. Mun mielestä oman kodin esittely, sisustusjutut kiinostaa ja jos oot joskus ite askarrelut kotiin mitään niin niitä!!

 20. M sanoo:

  Heissan! Mua kiinnostaa eniten asut ja tällä hetkellä syyspukeutuminen ja joku kollaasi tämän hetken parhaista syysvaatteista olisi kiva. Myös ne henkilökohtaisemmat jutut ja aiheet kiinnostaa :) Ja asuhaasteet missä yhden vaatekappaleen ympärille on tehty useampi eri asu ovat aina kivoja. Ja nyt tuli mieleen myös että sellanenkin postaus olisi kiva missä esittelet lempivaatteesi, lemppari farkut, lemppari takki, lemppari neule jne :D

 21. Ilona sanoo:

  Olisi kiva kuulla sun ja Tatun yhteisistä arkijutuista tai jotain spessumpaa teihin kahteen liittyen! Ja Nemojuttuja myös! Nemo on niiiin suloinen!
  Olitko muuten kertonut koulukiusaamiseen tai ylipäätään kiusaamiseen liittyviä juttuja?
  Semmosia toiveita mulla ois. P.S. blogisi on ihana!

 22. Anni sanoo:

  Joku syyspukeutumiseen liittyvä postaus! Sekä tietty vinkit, mistä ostaa syksyn muotia eli vaikka joku sun syysostoksiin liittyvä postaus :)

 23. S sanoo:

  Jotain Tatusta ja Nemosta oisi tosi kiva!

 24. Nicola sanoo:

  Kaikki onkin yllä jo lueteltu, mutta sisustus, henkilökohtaista, ruoka+ohjeet ym. :)

 25. Iida sanoo:

  Linkitä blogisi sekä instagram tilisi ja niistä jotain koontia, jossa sinun lemppareitasi. Olisi kiva saada uusia seurattavia Myös ruoka-aiheiset postaukset ja kännykkäkuvakoosteet kivoja!

 26. Sara sanoo:

  Kysymys postaukset Tatuun liittyen on parhaita! Voisiko niitä saada lisää?

 27. Anne sanoo:

  Laukun sisältö, mitä kulkee mukanasi päivittäin :)

Kommentoi