Paras väriyhdistelmä just nyt

IDKUVA

marc jacobs

pilkkupuserot

Hyvää huomenta  Toivottavasti kaikkien viikonloppu sujui hyvin! Meidän viikonloppuun kuului kaveripariskunnan häät, joista löytyy muutamia kuvia mun Instagram-tililtä. Oli kyllä todella onnistunut ilta, joka lopulta onnistui venähtämään aamuviiteen saakka… Mutta nyt uudella energialla kohti viikkoa. Juoksin koko viime viikon pää kolmantena jalkana paikasta toiseen, joten nyt on jotenkin levollinen fiilis, kun tälle viikolle ei ole tiedossa mitään erikoista. Saa vaan keskittyä blogiin ja syksyn juttujen suunnitteluun.

vaaleanpunainen hame

pilkkupusero asu

adidas naiset

Blouse Gina Tricot | Skirt H&M | Shoes* HERE | Watch Marc by Marc Jacobs | Bracelet Paul Hewitt

Tässä asukuvia muutaman viikon takaa. Tämän hetkinen trendi värien yhdistelemisessä on vaaleanpunainen + punainen. Mä oon kyseisestä trendistä erittäin innoissani ja tiedätte varmaan miksi, hehe. En voi vastustaa tyttömäisiä sävyjä, joten tämä kombo on kuin tehty mulle. Harmi etten omista yhtäkään syksyistä alaosaa näissä väreissä, mutta ehkä tätä pystyy jotenkin muuten muunnella muiden vuoden aikojen tyyliin.

Mitäs te pidätte tästä väriyhdistelmästä tai kyseisestä asusta?

11 Responses to “Paras väriyhdistelmä just nyt”

 1. No nyt on kyllä punasta, ihanat nuo kultaiset yksityiskohdat! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon kommentistasi Katri :) Kultaiset yksityiskohdat on mun lempparit <3

 2. Aliisa sanoo:

  Oma silmä ei varmaan ole tottunut punaisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmään, sillä se näyttää musta jotenkin ”väärältä”, vaikka kumpikin väri erikseen miellyttääkin silmää. Erikseen noi vaatekappaleet on kuitenkin ihania, etenkin tuo paita sopii sulle jotenkin tosi hyvin.

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei :/ Mutta ymmärrän hyvin! Onhan yhdistelmä periaatteessa väärä, kun on kaksi samaa väriä – toinen vain tummempi ja toinen vaaleampi. Mä rakastan molempia värejä, joten mun mielestä niiden yhdistely toimii tosi hyvin. Nämä on kuitenkin näitä makuasioita :) Kiva kuulla, että oot puserosta tuota mieltä. Se oli todella hyvä löytö :)

 3. Mäkin tykkään kovasti tästä väriyhdistelmästä! Ja ihanat on nuo molemmat vaatekappaleetkin! <3

  Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana kuulla sun pitävän tästä väriyhdistelmästä :) Tuosta puserosta on kyllä muodostumassa mun yksi suosikeista <3

 4. Viivi sanoo:

  Asiasta toiseen, onko teillä vielä se Lokki-valaisin ja onko se teillä isompana vai pienempänä?

 5. Nimetön sanoo:

  No nyt on sellanen asu että ei iske mun silmään sitten yhtään :D varmaankin johtuu tuosta puserosta..noi pilkut tuo vaan mieleen jonku mummopuseron emmä tiiä;D Mut kaikki ei miellytä aina kaikkia :)

  • Saija Saija sanoo:

   Harmi kuulla :( Haha, no ehkä vähän! Mutta mun mielestä se tekee pilkkupuseroista juuri suloiset :D Niinpä, aina ei voi olla samaa mieltä. Kiitos kommentistasi, xx.

 6. […] + punainen on trendikäs väriyhdistelmä, johon ihastuin totaalisesti viime kesänä. Muistan, että yhdistelmä jakoi silloin teissä paljon mielipiteitä puolesta ja vastaan. […]

Kommentoi