IN & OUT // part 31

Huomenta ja ihanaa keskiviikkoa  Oon herännyt tänään todella aikaisin tekemään työjuttuja sekä sitä myötä tyhjentämään uhkaavasti kasvavaa to do-listaa… Ensimmäisenä listalla on tärkein eli uuden postauksen kirjoittaminen eikä minkä tahansa postauksen vaan kuukausittaisen IN & OUT-listauksen. Jos joku osa on mennyt ohi niin ei hätää, kaikki listaukset löytyvät suoraan täältä. Mutta nyt asiaan!

kietaisumekko

Kietaisumekot röyhelöreunoilla

Tänä kesänä ei Suomessa ole paljoa mekoille ollut käyttöä, mutta jos hellepäiviä on vielä tiedossa niin mielelläni pukisin silloin päälleni tällaisen kietaisumekon röyhelöreunoilla. Nämä on samaan aikaan ihanan rentoja, mutta näyttäviä. Tätä voisi pitää niin rannalla kuin vaikka kesäiltana! Kuva 1 & 2.

Acapulco-tuoli

Törmäsin tähän tuoliin sattumalta alkukesästä ja siitä lähtien se on kaivellut mun mieltä. Tällainen olisi täydellinen olohuoneeseen (jos se olisi hieman isompi) sekä terassille. Jälkimmäisessä mulla olisi kahdelle tällaiselle jo täydellinen paikkakin, mutta suolainen hinta mietityttää. Mahdollisesti mietinnässä olisi tämä valkoisena versiona. Onko teistä kellään kokemusta kyseisestä tuolista? Kaikki plussat ja miinukset saa kertoa :D Kuva 1 & 2.

Pilkulliset vaatteet

Multa löytyy yksi pilkullinen pusero, mutta ihastus kuosia kohtaan on vain kasvamassa! Kuosi toimii tosi hyvin yläosissa kuin myös mekoissa, kuten ylhäällä olevassa kietaisumekossa. Ja tämä näyttää hyvältä lähes minkä värisenä tahansa Kuva 1 & 2.

Liian paksut choker-korut

Kaikissa asioissa voi mennä överiksi, kuten näissä kaulakoruissa. Oon nyt viime aikoina bongannut paristakin paikasta myynnissä tällaisia paksumpia chokereita, jotka näyttävät mun silmään todella hassulta. Tällainen saa kaulan näyttämään olemattomalta ja uskon myös ettei koru ole kovin miellyttävä päällä… Kuva 1 & 2.

Sukkanilkkurit

Tulevan syksyn kuumin hitti, jolle en kyllä ainakaan nyt lämpeä. Rakastan erilaisia nilkkureita, mutta taidan pysyä normaaleissa malleissa! Tällainen sukkanilkkuri on varmasti mukava jalassa ja helppo käyttää, jos haluaa laittaa esimerkiksi farkut kengän päälle. Mutta siltikin mun vastaus on not! Kuva 1 & 2.

Nappihousut

En tiedä mikä näiden oikea nimitys on, kenties nappiverkkarit? Oon nähnyt näitä tänä kesänä muutamallakin eri ihmiselle, pääosin festareilla. Vaikka tykkään, että osa 90-luvun trendeistä on palannut muotiin niin siitä huolimatta löytyy myös näitä hittejä, mitkä eivät vain iske. Eli nämä tuskin ikinä tulevat päätymään mun vaatekaappiin. Kuva 1 & 2.

Mitäs mieltä te ootte näistä kohdista? Ollaanko tällä kertaa samaa vai eri mieltä?

27 Responses to “IN & OUT // part 31”

 1. E sanoo:

  Nappiverkkarit! Oli kuuminta muotia ysärillä, enää en jalkaani pistäisi :D

  • Saija Saija sanoo:

   Haha mä kans muistan, miten iso hitti ne oli! Tämä on sellainen trendi, joka olisi saanut jäädä vain muistoihin… :D

 2. Ansku k sanoo:

  Samaa mieltä oon kaikista:)

  • Saija Saija sanoo:

   Hei mahtavaa kuulla, että ollaan kaikista kohdista samaa mieltä :>

 3. Katja sanoo:

  Kaikista kohdista täysin samaa mieltä! Tollanen pilkullinen mekko pitää ehkä vielä hamstrata tälle kesälle..

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö? Voi miten kiva kuulla :) Samat suunnitelmat täällä, tuo mekko on kyllä niin upea <3

 4. emma sanoo:

  ihka ensimmäinen in&out-postaus jossa mulla on täysin vadtakkaiset mielipiteet (paitsi chokereista). 90-luku on mun tyylin kulmakivi haha ja noi housut on omasta mielestäni siistit – en tiedä miten käyttäisin niitä itse mutta silti :D ja toinen on toi pilkulline kuosi, oon aina inhonnut sitä ja inhoan edelleen! mitta hei kerrankin näin päin :)

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä :D Nämä postaukset on kyllä niin mielenkiintoisia, kun näiden kautta sitä huomaa miten erilaisia mielipiteitä ja makuja ihmisillä on :) Se on kiva, että nuo housut on sun mieleen! Jos tykkäisit käyttää niin ainakin festareilla joku oli yhdistänyt ne verkkosukkahousujen ja lyhyen topin kans. Kiitos, kun tulit kommentoimaan omat mielipiteesi :)

 5. N sanoo:

  Meillä on noista tuoleista jäljitelmäversiot parvekkeella ja hyvin ovat ajaneet asiansa! Löydettiin ne Prismasta ja tuoleilla oli hintaa muistaakseni 40-50e.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti vinkistä :) Sain samanlaisen kommentin myös snäpin kautta eli täytyy suunnata Prismaan mahdollisimman pian. Nuo olisivat niin täydelliset terassille :’)

 6. Aliisa sanoo:

  Alkoi kyllä hymyilyttää tuo nappiverkkari -osuus :D Itsekin niitä hurjan 90-luvun aikana käytin, mutta vaate taisi ”kulua loppuun” siinä määrin, että jääköön 90-luvulle. Sama pätee irtohihoihin, siis paitoihin joissa hihat ovat olkapäiden kohdalta irtonaiset. Kai niillä nimikin on, mutta 2000-luvun alkupuolella olivat ”in”. Niitä on joissain vaatekauppoissa ollut, mutta ovat jääköön nekin osaksi teinivuosia :D

  • Saija Saija sanoo:

   Haha eikö :D Oon samaa mieltä! Nuo tuo ehkä hieman liikaa mieleen 90-luvun… Apua en muista noita hihoja :o Saa nähdä, koska niistä nousee iso hitti. Kauheaa, kun kaikista tulee nuoruus palavasti mieleen :D

 7. Kata sanoo:

  Kaikista ehdottomasti samaa mieltä! Tota sukkanilkkuria jäin miettimään et kauheeta onko tollasia oikeasti olemassa :D

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että oltiin kaikista samaa mieltä :) Joo on! H&M:llä noita on ainakin useammat myynnissä ja uskon, että varsinkin syksyllä niitä ilmestyy moniin muihinkin paikkoihin :-D

 8. Suusuli sanoo:

  Täysin samaa mieltä :) Ja apua noi nappiverkkarit :D

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava kuulla, että oltiin samaa mieltä! Haha älä muuta sano, nuo aiheuttaa kyllä sellaisen apua-reaktion :D

   • Helmi sanoo:

    Mäki kauhistelin ensin niitä, mutta hetken nähtyä niitä eri taustatanssijoilla niin oon alannut lämpeen niihin kun silmä on tottunut :)

    • Saija Saija sanoo:

     Mukava nähdä, että moni teistä on niille lämmennyt! Itse en osaisi (ainakaan nyt) kuvitella käyttäväni, mutta ikinä ei saa sanoa ei ikinä :D

 9. Aliisa sanoo:

  No hyi noi sukkanilkkurit:D Aina sitä kattoo aluksi tulevia trendejä silleen hyi, mutta lopulta niihin sit tykästyy. Sama mulla kävi ainakin terveyssandaalitrendin kanssa… toivottavasti en ihastu sukkanilkkureihin.

  • Saija Saija sanoo:

   Sanos muuta :-D Mulla kävi ihan samalla tavalla noiden sandaalien kanssa! Saa nähdä kuinka käy näiden kanssa, vaikka tällä hetkellä sitä on 100 % varma etten tule niitä pukemaan… :D

 10. Ida sanoo:

  En pysty ajattelemaan muuta kuin että joo, olihan nuo nappiverkkarit sairaan siistit silloin n. kahdeksanvuotiaana :”D

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei :D Mä en ole tainnut omistaa tuollaisia, mutta muistan joskus haaveilleeni niistä. Nyt ei kyllä ihan heti tulisi mieleen :s

 11. Kiia sanoo:

  Oon samaa mieltä lähes kaikesta!! Erona se, että mä en innostu noista röyhelöistä, kietaisumekot on kyllä ihania! Ja noista nappiverkkareista mulla on vähän ristiriitaiset fiilikset, koska ne näyttää joillakin niin hyvältä, mutta en kyllä itse ikinä käyttäisi! :D

  Ihana postaus jälleen kerran :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  • Saija Saija sanoo:

   Onpas ollut ilo huomata, että näin moni on samaa mieltä :) Harmi ettei röyhelöt iske suhun! Mutta kietaisumekkoja löytyy onneksi myös ilman niitä. Tuollainen mekko olisi täydellinen vielä loppukesäksi <3 Kiitos kovasti Kiia kommentistasi :)

 12. Suvi sanoo:

  Moi!
  Voisitko tehdä postauksen missä kerrot vinkkejä yms. blogin aloittamiseen/ kirjoittamiseen? Vai oletko kenties tehnyt jo sellaisen?:D

 13. […] täällä mun suuresta ihastuksesta pilkkukuosia kohtaan ♥ Voittekin siis vain kuvitella, miten innoissani […]

Kommentoi