Quick & Easy Snack Pot + Giveaway

Kaupallinen yhteistyö: Knorr

knorr

Onko teillä arjessa sellaisia hetkiä, joihin aina tuntuu osuvan samanlainen kiire? Meillä tällainen tilanne on usein iltapäivästä, jolloin molemmat ovat tehneet omat työnsä ja olisi vuoro siirtyä muiden tekemisten pariin. Milloin toinen lähtee kavereiden kanssa johonkin, milloin lähdetään yhdessä, milloin pitäisi tehdä tätä ja milloin tuota… Ensimmäinen ongelma on aina nälkä! Toinen on syönyt eväitä töissä viimeksi neljä tuntia sitten ja toinen hyvällä tuurilla vasta aamupalan. Tällaisena päivänä sitä ei jaksa loihtia illallista pitkän kaavan mukaan vaan turvautuu nopeaan ja helppoon valintaan. Onneksi näihin tilanteisiin löytyy helpottajia, nimittäin Knorrin kamppiksen myötä esittelen teille meidän kuivakaapin pelastajan!

Me käydään muutaman kerran viikossa kaupassa ostamassa ruokatarvikkeita monelle eri päivälle. Pyritään suunnittelemaan tulevia ruokia jo etukäteen, koska silloin on helpompi ostaa oikea määrä ja mikä tärkeintä niin oikeita raaka-aineita. Silti oikeastansa koskaan kauppalistalle ei eksy valmissalaatit tai mikropizzat, koska niihin kiireisiin hetkiin on todella vaikea etukäteen varautua. Yleensä ostetaan hätävaraksi nuudeleita, mutta voin kertoa että tämän testauksen jälkeen päädytään ostamaan vain näitä uusia Snack Pot-aterioita.

knorr tuotteet

Kyseiset Knorrin Snack Potit ovat todellinen kiireisen (tai myös laiskan) kokkauspäivän pelastajat! Herkullinen ateriaratkaisu, jonka valmistukseen menee vain 5 minuuttia. Ja se on helppoa; lisää vain kuumaa vettä purkista löytyvään viivaan saakka, sekoita, sulje kansi, odota 5 minuuttia ja nauti. Lounas, päivällinen tai vaikka välipala valmistuu ihan missä tahansa vain on kuumaa vettä saatavilla. Näitä voi nauttia vaikka tienpäällä, kun ottaa vain mukaan kuumaa vettä!

Shirt SheIn (gift)

Makuja on viisi erilaista. Knorrr Snack Pot Spaghetti Carbonara, Knorr Snack Pot Spaghetti Bolognese, Knorr Snack Pot Spaghetti Napolitana, Knorr Snackpot Perunamuusi & Pekoni, sekä Knorr Snack Pot Rice Curry. Ne löytyvät kaupasta suoraan kuivahyllyltä eli sieltä, mistä tosi harva osaa edes evästä tai nopeaa ateriaa etsiä. Eikä näiden hinta ole yhtään paha, nimittäin yksi purkki maksaa vain noin euron!

Mä testasin kestosuosikki Spaghetti Bolognesea ja Tatu puolestansa omaa suosikkiaan eli Carbonaraa. Ja mausta ei todellakaan tarvitse tinkiä! Ei ole pelkoakaan sellaista liian ”kuivamuonaisesta” mausta vaan esimerkiksi Bolognese oli todella maukas ja Carbonara puolestansa herkullisen kermainen. Tämä yllätti niin paljon, että ostettiin vielä parit lisää kaappiin odottamaan!

Nyt sulla on mahdollisuus voittaa herkullinen palkinto! Osallistu tuotepaketin arvontaan ja kommentoi postausta kertomalla, missä tilanteessa Knorrin helppo ja maukas, 5 minuutissa valmistuva lämmin välipala Snack Pot olisi sinulle täydellinen ateriaratkaisu?

Osallistuneiden kesken arvotaan Knorr Snack Pot -tuotepaketti, josta löydät kaikki viisi herkullista makua! Tarkemmat säännöt löytyvät täältä. Aikaa osallistua on tasan viikko eli skaba sulkeutuu 10.8 kello 22:oo.

Ootteko te jos testanneet näitä herkullisia Snack Potteja?

96 Responses to “Quick & Easy Snack Pot + Giveaway”

 1. situ sanoo:

  Jos kotona kaapit ammottavat tyhjyyttään ja nälkäkiukku on lähenemässä :D

  • Saija Saija sanoo:

   Nälkäkiukku on kyllä paha myös mulla, onneksi siihen osaa jo vähän varautua :D

 2. Pamela sanoo:

  Koulussa tai muuten vaan jos ei jaksa ruokaa väsätä :)

 3. Tepi sanoo:

  Hoitoalalla toisinaan saattaa yllärinä jäädä pitkään päivään jos joku sairastuu ja tällöin täytyy loppuillaksi hakea nopeaa evästä joten tää olisi enemmän kuin täydellinen! :)

 4. Serenity sanoo:

  Herkullisempi pikaihme kuin pikapuuro! Täytyy laittaa kauppalistaan!:D
  Siinä vaiheessa nopeat ratkaisut on tarpeen, kun kiirehtii työ- tai koulupäivän jälkeen kotona käymään pysähdyksen verran ja on pian taas kadottava toisaalle.. niinä päivinä ei paljoa naurata, jos jääkaapissa ei ole mitään valmiina tai joutuu alkaa väsäämään kuitenkin nälkää viemätöntä voileipää.. :(

 5. Nina sanoo:

  Noi olisi täydellisiä ottaa työpaikalle hätävaraksi, jos vaikka joskus unohtuu eväät kotiin! :)

 6. Maiju sanoo:

  Pitkän koulupäivän jälkeen, kun pitää saadaa jotain täyttävää ja nopeesti laitettavaa. :)

 7. Jonna sanoo:

  Kissanäyttelyssä, koska niissä joutuu/saa olla monta tuntia putkeen ja koko päivä pitää pärjätä eväillä :)

 8. Riikka sanoo:

  Pitkinä päivinä, kun koulusta on suoraan jäätävä harrastuksiin!

 9. Inka sanoo:

  Silloin kun on kiire lähteä esimerkiksi harrastuksiin :)

 10. manna sanoo:

  Evääksi, niiden ainaisten nuudelien sijasta:)

 11. Helmiina sanoo:

  Töiden ja treenien välissä ei koskaan keksi kaupasta mitään täyttävää helppoa safkaa mukaan niin jos näillä saisi korjattua ainaiset baaanit :D

 12. Minkki sanoo:

  Usein töissä on niin kiire, ettei ehdi syödä kuin lennossa. Sitten tulee haukattua jotain epäterveellistä. Näitä täytyy kokeilla ostaa varastoon duunipaikalle!

 13. Jenna sanoo:

  Nää on ollu huippu eväs töihin, oonki näitä koko kesän syönyt, niin helppo ku välillä ei töissä kerkeä pitää paria minuuttia pidempää ruokkista niin nää on kyllä ollu loistava ratkaisu siihen!

 14. Rosa sanoo:

  Yrittäjän arki on aika kiirellistä.. niin olisi hyvä syödä töitten ohella tietokoneen vieressä tai sitten töissä, kun ruokaa ei kerkee tekemään. Tai sitten illalla kun töistä tulee & kun ei jaksa vain alkaa kokkailemaan.. :)

 15. ansqu sanoo:

  Toi ois täydellinen välipala/lounas töissä!

 16. Sari sanoo:

  Nämä olisivat todella hyvä vaihtoehto minulle joka ei jaksa väsätä eväitä töihin!

 17. Marine sanoo:

  Ehdottomasti tulevaan syksyyn kun palaillaan töihin. Aina on nälkä kun töistä pääsee js pikahelpotus olisi joskus pelastus. Luulenpa että monen monta kertaa tulevan syksyn/talven aikana koira on ripuloinut sisälle, kissa oksentanut ja leivinuunia pitäisi alkaa nälkäisenä lämmittää. Niin näihin hetkiin joskus kaipaa erityisen nopeaa välipalaa.

 18. pia sanoo:

  Just nyt :D olen raskaana, kk päästä laskettu aika ja nälkä iskee aina kun salama kirkkaalta taivaalta ja silloin pitää saada heti jotain syötävää :D

 19. Laura sanoo:

  Just viime viikonloppuna olis ollu Snack Potille tarvetta! Ajettiin lomareissulla erämaassa ja lounaana oli termoksessa kuumaa vettä ja nuudelia, ei mikään kovin täyttävä ateria… Toi Carbonaran kuvaus ”kermainen” osu ja uppos, ens kerralla kyllä napataan niitä matkaan!

 20. Noora Emilia sanoo:

  Sun teksti kuulosti ihan mun elämältä hhah. Kiire koko ajan ja ruokaakin pitäis ehtiä väsätä. Paras tollanen olis varmaan kun tulee koulusta pitkän päivän jälkeen nälkäisenä ja pitäis alkaa vielä lukemaan yo kokeisiin eikä tietysti sitä syömistäkään sais unohtaa. :D

 21. Eeva sanoo:

  Töistä tullessa kun energiaa ei enää riitä ruoanlaittoon.

 22. Karoliina sanoo:

  Koulun jälkeen kun on ollut erityisen raskas päivä ja jääkaapissa ei ole mitään!

 23. Petra M. sanoo:

  Teatteriharkoissa, kun täytyy nopeasti saada jotain ruokaa.

 24. Nicoöa sanoo:

  Kiireisen päivän keskellä taikka jos ei vain jaksa alkaa tekemään ruokaa.
  Ja tuota Carbonara annosta on pakko kokeilla jossain vaiheessa.

 25. Janica sanoo:

  Tämmösiä sais tosiaan olla aina varalta kaapissa. Nälkäsenä kaikki tuntuu monta kertaa raskaammalta ja kiukuttaa töissä ja töiden jälkeen

 26. Reetta sanoo:

  Sellaiseen päivään, kun ruuanlaittoon ei halua/pysty käyttää aikaa, tai poikaystävä on jossain eikä huvita tehdä vain itselleen ruokaa. :D

 27. Henna73 sanoo:

  Töihin aivan ykkösvalinta :)

 28. Saara sanoo:

  Treenien jälkeen ei jaksa aina kokkailla, joten tämmönen ois nopsa vaihtis :)

 29. Tikku sanoo:

  Festareilla tai kiirepäivinä.

 30. sanna sanoo:

  Kiireisinä päivinä esimerkiksi töiden ja treenien välillä, kun ei ehdi kokata!

 31. Emppu sanoo:

  Pitkän työpävän jälkeen, kun ruokaa ei aina jaksa tehdä!

 32. Aino sanoo:

  Koulun ja harrastusten välissä tarvitsee jotain nopeaa ja helppoa evästä :)

 33. Aino H sanoo:

  Ketätöissä tollanen olisi ollut niin kätevä! Täytyy pitää ensi kerralla mielessä, kun tarvitsee nopeaa ruokaa :)

 34. Nina sanoo:

  Kun tulee illalla töistä väsyneenä kotiin eikä ruokaa oo valmiina:D

 35. Suvi sanoo:

  Töissä tai sitten kun pitää juuri kiireellä lähteä johonkin ja on kauhee nälkä, todella hyvä keksintö!:)

 36. Katja sanoo:

  Mulla alkaa uusi koulu ihan pian ja oon tosi huono syömään aamupalaa kun nukkuminen vie voiton (heh) niin ottaisin varmasti bussiin matkaevääksi :)

 37. Miisa sanoo:

  Töihin evääksi!

 38. Niina sanoo:

  Pian kuukauden vanhan ennenaikaisesti syntyneen vauvan äitinä sitä unohtaa helposti itse syödä, kun vauvaa täytyy syöttää tavallista useammin,että paino nousee. Helpot ja nopeat ruuat ovat siis tällä hetkellä tarpeellisia! :)

 39. Noora sanoo:

  tällainen olisi kätevä ottaa töihin evääksi vaikka sellaisena aamuna kun jääkaapista ei löydy muuta evästä :)

 40. Eve sanoo:

  Työni on hyvin hektistä ja aina ei aikataulut pidä. Tämä olisi hyvä apu kiireisinä päivinä kun ei aika riitä kunnon lounaaseen.

 41. Helena sanoo:

  Tuollainen olisi ihan huippu joko eväänä yliopistolla tai lentokoneessa! Koneessa kun saa yleensä vähintään kahvitarjoilun, ja siinä samalla voi pyytää kuumaa vettä :)

 42. Tia sanoo:

  Kun meidän 1,5-vuotiaalla prinsessalla on kiukkupäivä&äiti ei pysty tekemään mitään muuta

 43. Tanja sanoo:

  Yrittäjänä minulla on pätkähommia siellä sun täällä. Minulla on aina välillä mahdollisuus poiketa kotona huilimassa, ennenkuin taas jatkan seuraavaan kohteeseen. Saatan siis olla 14 h liikkeessä päivän aikana. Knortin tuotteet olisivat siis kiireisten päivieni pelastus.

 44. Julia sanoo:

  Kiireisen arjen & laiskan kokkailijan yhdistelmä ei ole parhain, ja joskus nälkään tulee napsittua mitä epäterveellisimpiä vaihtoehtoja. Tämä uppoaisi varmasti koulupäivän jälkeen. :D

 45. Hanna sanoo:

  Näitä olis kätevä viedä vaikka töihin kaappiin, että jos ei oo evästä mukana tai joutuukin tekemään tuplapäivän töissä ja ei oo osannut varautua eväillä. Tai sitten kotona, jos ei ookkaan muuta ruokaa kaapissa niin hyviä hätävaroja.

 46. A sanoo:

  Nämä on niin huippuja! Käteviä kun säilyvät hyvin ja näppärä napata kaapista mukaan esim. töihin evääksi :) Vuorotyöläisen arjen pelastus!

 47. Nimetön sanoo:

  Aika täydellinen vaihtoehto silloin, jos ei jaksa panostaa ruuan laittoon eikä löydy raaka-aineita jääkaapista valmiiksi niin silloin kokeilisin varmasti tätä. !

 48. Memmu sanoo:

  Ehdottomasti töissä, jolloin pitää aina äkkiä saada jotain syötyä jossain välissä.

 49. pipsa sanoo:

  Niinä päivinä kun ei ruuanlaitto onnistu, esim kipujen takia.

 50. Päivi sanoo:

  Työ/koulupäivän jälkeen, kun kaikilla on nälkä eikä kaapista löydy just sillä hetkellä mitään. Välillä olis kiva kokeilla uutta, koska ne nuudelit alkaa jo tökkiä… :)

 51. Tiia S sanoo:

  Parturituoliin. Helppo pyytää kuumaa vettä sekaan, kun suoraan töistä päin joutuu jonnekkin menemään. Ei tarvitse huolehtia kylmäsäilytyksestä.

 52. Ansku k sanoo:

  Koulussa tai reissussa:)

 53. Anu sanoo:

  Töihin evääksi ehdottomasti!

 54. Anna sanoo:

  Koulun tai töiden jälkeen kun on hirveä nälkä, eikä tajunnut käydä kaupassa! :)

 55. Emma sanoo:

  Täydellinen pitkään työpäivään, ehtii syödä vaikka lyhyelläkin tauolla :)

 56. Riikka sanoo:

  Nämä olisivat täydellisiä, kun on esimerkiksi kiire laittaa ruokaa koulun jälkeen ennen iltavuoroon suuntaamista! Maistuisi varmasti esimerkiksi myös treenin jälkeen, kun nälkä on huutava ja ruokaa pitää saada nopeasti. :)

 57. Tiia sanoo:

  Nam! Kiitos vinkistä, auttaisi varmasti monesti pikaisena eväänä alkavissa töissä :)

 58. Jaana sanoo:

  Lapsille olisi hyvä pikaruoka, kun vanhemmat ovat töissä ja kova nälkä iskee :) Kiitti vinkistä :)

 59. Lotta sanoo:

  Koulun ja harrastusten välissä tarvitsee aina jotain nopeasti valmistuvaa ruokaa. :)

 60. Lea sanoo:

  Retkeilyä varten tällaset on ihan täydellisiä :)

 61. Inka Nitta sanoo:

  Noi olisi täydellisiä töihin, silloinkuin eväät unohtuu kotiin. Mä myös joudun useesti joustamaan taukojen kanssa, jos sattuu kiire niin noi olisi nopee syödä! :)

 62. Sofia sanoo:

  Kouluruoka ei välttämättä ihan joka päivä oo sitä omaa lempparia, joten ois siisti lukion ruokiksella välillä hemmotella ittee tollasella ihanan kätevällä ruualla, mausta tietenkään tinkimättä. :-)

 63. heli sanoo:

  noi olisi matkusteluun täydelliset! huoltoasemalta, lentokoneesta, laivalta, junasta jne vain vettä ja saisikin jo kunnon aterian :)

 64. Mira sanoo:

  Tämmöiset nopeat ruuat on mulle parhaita työpäivän aikana. Kun tekee töitä kotoa käsin niin tarvitaan nopeita ratkaisuja ruuan suhteen. Kiitos vinkistä! Mukana arvonnassa :)

 65. anna s. sanoo:

  Töihin evääksi :)

 66. Milla sanoo:

  Nälkäkiukussa töiden tai treenien jälkeen :)

 67. Sanna P sanoo:

  Kiiressä ja väsyneenä, vararavintona kaapissa, kun muuten ei mitään, retkillä ja reissussa mukana

 68. Jenna sanoo:

  Hätävarana kaappiin silloin, kun muuten kaapit tyhjinä ja olisi ihan mukava sekä hyvä syödä ennen kauppaan suuntaamista. Toki myös monien työpäivien pelastuksena kätevä, varsinkin jos tuplavuoro napsahtaa taikka liian kova kiire.

 69. Maiju sanoo:

  Kiireisinä päivinä hyvä pelastus!

 70. Minttu-Maaria sanoo:

  Töihin evääksi tai retkievääksi! :)

 71. JennnaO sanoo:

  Tämä olisi enemmän kuin täydellinen lounas kiireisiin työpäiviin. Ja niihin päiviin, kun töiden jälkeen vain rojahtaa sängylle nukkumaan eikä jaksaisi valmistella päivällistä.

 72. Emma sanoo:

  Töissä lounaaksi, kun päivä on kiireinen :)

 73. Sennu sanoo:

  Tuo Pasta Bolognese menee kyllä testiin! Tuotetta tarvitsisin erityisesti pitkien koulupäivien jälkeen, kun kauppaan raahautuminen tuntuu mahdottomalta.

 74. Sanna sanoo:

  Kiukkunälkään kun tarvitsee nopeasti lounaan tai päivällisen töiden tai treenin jälkeen. Aina ei vaan jaksa tehdä ruokaa ja silloin tarvitaan tälläisiä ratkaisuja!

 75. Arppa sanoo:

  Olen välillä niin nälkäinen etten jaksa ajatella mitään kokkaamista eli kun raahaudun kotiin niin silloin, myöhemmin voin tehdä sitten ruokaa perheelleni. Nämä maistuvat varmasti myös hyviltä.

 76. Henna29 sanoo:

  Olen työssäkäyvä kahden pienen äiti ja yhden miehen, voisin töissä syödä ruokatauolla. Isompi poikani pitää pastasta ja hän voisi syödä ennen kerhoon tai hoitoon lähtöä jos menen iltavuoroon.

 77. Petri sanoo:

  Kun tulen töistä kotio ja siinä välissä ennen kuin menen treenaamaan tai pyöräilemään.

 78. Viivi sanoo:

  Tässä tilanteessa kun nyt kun makaan kipeenä kotona ja selaan toiveikkaana mitä kaapeista löytyis ettei tarvis lähteä kauppaan. :D

 79. Hann sanoo:

  Unohdan välillä ottaa eväät töihin, niin tämä olisi sopiva vaihtoehto niiden nuudelien tilalle töihin odottamaan tällaisia unohduspäiviä :)

 80. Mansi sanoo:

  Kiireisenä päivänä ennen treenejä kun ei ehdi kokkaamaan kunnolla :)

 81. Hilla sanoo:

  Tää ois täydellinen töihin otettavaks tai koulun jälkeen nopeaks evääks :)

 82. Tuija sanoo:

  Töistä väsyneenä kotiin raahautuessa tämä tuote voisi olla tarpeen. Sopisi myös töihin mukaan otettavaksi!

 83. Rosa sanoo:

  Silloin kun pääsee koulusta ja täytyy juosta kodin kautta töihin olisi tollainen kyllä kätevä! Liian monta kertaa tulee vain vetästyä joku banaani, eikä töissä sitten kerkeä syömään ja on pitkät päivät, kun ravintolassa työskentelen.

 84. Henna sanoo:

  Varsinkin syksyllä on tulossa niin kiireisiä päiviä, että tälläinen olisi sopivan helppo ateria vetäistä koulun jälkeen kun nälkä on suuri :)

 85. hilkka sanoo:

  Töiden tai reenin jälkeen olisi hyvä :)

 86. Pajulintu sanoo:

  Kun tulen kuntosalilta kotiin nälkäisenä, tämä olisi nopea ratkaisu nälkään.

 87. Donja sanoo:

  En yleensä syö töissä lounasta, mutta joskus kyllä kaipaisi lämmintä ruokaa. Nämä voisivat silloin olla hyvä vaihtoehto.

 88. Cami sanoo:

  Mä ruokkisin näillä Samin! :D Meillä oli näitä mukana myös viime kesänä Norjassa. Oli tosi käteviä!

 89. Salla-Maria sanoo:

  Reissussa ois superhyvä!

 90. xod sanoo:

  Kiireisinä päivinä töissä!

 91. Saija sanoo:

  Töissä lounaalla! :)

 92. Lotta sanoo:

  Kun ei ehdi laittamaan muuta ruokaa ja on kiire esim. töihin (näin käy hyvin usein) tai lyhyellä lounastauolla kun ei ole aikaa syödä mitään erikoisempaa. Välillä myös laiskottaa niin paljon ettei jaksa laittaa ruokaa, niin tää olis kätevä sillon!!

 93. Neea sanoo:

  Knorr ateriaratkaisu sopisi kiireiseen opiskelija elämään.

 94. Ansku sanoo:

  Kiireisiin päiviin töissä, tai kotona kun pitää töistä juosta harrastuksiin jne.

 95. Jaana sanoo:

  Töihin evääksi ainakin maannataisin kun viikonloput olen aina poissa kotona ja sunnuntaina harvoin ehtii kokkailla ja aina ei jaksaisi edellisellä viikolla tehä pakkaseen ruokaa valmiiksi :D

Kommentoi