Gucci GG Marmont bag

Mä en ole vielä tähänkään päivään mennessä tehnyt päätöstä tämän laukun värivalinnan suhteen. Ja siitä syystä päätin sitten jättää hankinnan myöhemmälle (tai kokonaan tekemättä), koska en halua tehdä mitään hätiköityä päätöstä. Varsinkaan, kun kyse oli melko arvokkaasta ostoksesta. Sen sijaan päätin käyttää siihen säästämäni varat laukkuun, jonka suhteen ei tarvinnut miettiä yhtään mitään. Ei väriä, ei kokoa eikä materiaalia – kyseessä on Guccin GG Marmont samettisena. 

Oon pari kertaa maininnutkin, että omistan ainoastaan yhden mustan laukun ja se on Saint Laurentin shopper. Sen varmasti kaikki tietää, kun se vilahtaa lähes jokaisessa asussa :D On siis selvää, että mustalle laukulle löytyy mulla käyttöä. Pientä mustaa laukkua oon kaivannut jo hetken eri tarkoituksiin. Oon etsinyt laukkua, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan – mukaan vaikka kauppareissulle tai miksei jopa baariin. Olin alunperin suunnitellut hankkivani Saint Laurentin mustan laukun kultaisilla yksityiskohdilla, mutta niiden tilavuus hieman mietitytti. Sitten, kun näin tämän niin se oli menoa! Malli kiilasi heti muiden vaihtoehtojen ohi ♥

Laukkua voi pitää joko perinteisesti olkapäällä tai crossbody-typpisesti. Tässä yhdistyy kaikki mitä laukulta voi toivoa!

Olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä tästä laukusta? Miellyttääkö teidän silmää?

33 Responses to “Gucci GG Marmont bag”

 1. Roosa sanoo:

  Ei ois mun ensimmäinen valinta mut tykkään kyllä tosta, ja varsinkin ku nyt näkee kaikilla niin silmä tottunut :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että vaikka ei olisi sun ensimmäinen valinta niin tykkäät tästä! Oon kyllä niin tyytyväinen ostokseeni :)

 2. Oi mikä ihanuus! *sydänsilmäemoji*

  Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

 3. Iida-Anniina sanoo:

  Ihana laukku, tosi simppeli mutta samalla klassisen kaunis! Sopii sun tyyliin hyvin. Tykkään.

  Sellaista kyselisin että mistä http://saijis.indiedays.com/2017/04/17/kodin-esittely/ tässä postauksessa näkyvä kultainen talouspaperirullateline on hommattu? :D Se on vain niiiiiin hieno ja tahtoisin itselleni juuri sellaisen keittiöön! Kiitos jos viitsit vastata. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että tämä laukku on sun mieleen :) Sanos muuta! Tämä on kyllä kivan klassinen ja ajaton <3 Talouspaperiteline on ostettu Clas Ohlssonilta. Ostosta on jo hetki, mutta kyllä sitä luulisi olevan edelleen saatavilla :)!

 4. Marianne sanoo:

  IHANA! :) <3
  Musta on aina klassinen jonka voi yhdistää asun kuin asun kanssa!
  Itselläni GG Marmont laukku mustana nahkaisena ja ahkerassa käytössä :)
  xx
  http://mariannelle.com

  • Saija Saija sanoo:

   Onpas mukava nähdä sun pitävän tästä <3 Sanos muuta! Tämä on kyllä todella ajaton ja klassinen. Voi se nahkainen on myös upea - kiva kuulla, että se on ollut ahkerassa käytössä :)

 5. Roosa Mononen sanoo:

  Vitsi tuo on upea, sopii sulle! :) xx

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana nähdä Roosa sun olevan tuota mieltä, kiitos kommentistasi :) xx

 6. Eveliina Kunnari sanoo:

  Ihana laukku <3 Kaikki sun laukut on sellasia, jotka himottais muakin! Musta on tosi fiksu, kun sulla ei kerran oo toista pientä mustaa laukkua ja jotenkin toi musta sametti ja kullan yhdistelmä on erityisen tyylikäs :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oon sun kanssa samaa mieltä tästä <3 Ihana kuulla, että mun laukut on sun mieleen :) Niinpä, sä sen sanoit. Tämä oli todella hyvä ostos ja kaivattu jäsen laukkukokoelmaan. Mustalle löytyy aina käyttöä ja tämä on kokonsa puolesta todella näppärä :p

 7. Q sanoo:

  Valitettavasti nyt ei laukku iske yhtään, mutta keltainen nahkatakki senkin edestä!! ihanan pirteä vaihtoehto mustalle, mistä tuo sinun on ostettu?

  • Saija Saija sanoo:

   Harmi kuulla, ettei laukku ole sun mieleen :/ Mutta hyvä, että joku iskee! Keltainen nahkatakki on Onlyn ja se on tilattu House of Brandonilta :)

 8. Saara sanoo:

  Oi että! Kyseinen laukku on myös omalla haavelistalla :’)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kuinka kiva nähdä, että laukku on teidän mieleen :) Voin kyllä antaa tälle jo muutaman käyttökerran jälkeen ison suosituksen! Niin käytännöllinen laukku ja varmasti todella ajaton <3

 9. Kati sanoo:

  Moikka, tilasitko laukun suoraan Guccin sivuilta? =)

 10. Kat sanoo:

  Kaunis ja erittäin tyylikäs laukku

 11. Helen sanoo:

  ihana laukku, olen hieman itsekin tuota himoinnut..;)
  mitä materiaalia laukku muuten on, onko nahkaa vaikka onkin ns samettia vai ihan kangasta?

  • Saija Saija sanoo:

   Oi voin antaa tälle kyllä jo ison suosituksen :) Niin monikäyttöinen ja klassinen laukku! Tämä on samettia, mutta tätä saa myös nahkaisena :’)

 12. Tinpsu sanoo:

  En oo koskaan lämmennyt Guccille mutta tuo laukku on kyllä something else! <3 Ihana, ja sopii sulle kyllä tosi hyvin :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hei onpas piristävä huomata, että pidät tästä vaikka et ole muuten Guccille lämmennyt :) Kiitos hirmuisesti kommentistasi <3

 13. Ihana toi laukku! Ja sun uus banneri on myös kiva – mikä toi fontti on? :)

 14. Taru sanoo:

  Tuo laukku kelpaisi myös mulle! <3 Tällä hetkellä pieniä laukkuja alkaa löytyä riittävästi varastosta eli isommalle laukulle on isompi tarve :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ilo nähdä, että laukku on sellainen joka kelpaisi myös sulle <3 Oi mutta sehän on hyvä! Mulla olisi kans yhdelle isolle vetoketjulliselle tarve arkena. Isot laukut ovat välttämättömiä, vaikka pienillekin löytyy käyttöä. Toivottavasti löytyy mieluinen :)!

 15. Tiia sanoo:

  Hei :)! Tämä laukku itselläkin hankintalistalla, mutta koko vielä mietityttää… onko sinun mini vai medium? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mulla on koko mini ja voin kyllä sitä suositella lämpimästi :) Pienempi on parempi, jos haluaa käyttää myös juhlissa. Mutta jos tulee vaan arkikäyttöön niin sit kannattaa ottaa medium :)

 16. Carita sanoo:

  Mietin samettisen ja nahkaisen laukun välillä. Onko samettinen ollut kestävä käytössä? Tai oletko ollut tyytyväinen ? :)

  • Saija Saija sanoo:

   On ollut todella kestävä, oon jopa yllättynyt positiivisesti sen laadukkuudesta. Mulla on sama laukku pienenä keltaisella nahalla ja siitä ei myöskään ole mitään huonoa sanottavaa, että molemmat materiaalit ovat yhtä hyviä :)

Kommentoi