Niitä hyviä ja huonoja

Muistatteko, kun oon pari kertaa listannut tänne blogiin plussia ja miinuksia? Edelliset osat löytyvät tästä ja tästä. Ne saivat silloin paljon hyvää palautetta siitä, että bloggaajat listaavat välillä myös niitä arjen pieniä huonoja juttuja. Viime listauksesta on vierähtänyt jo sen verran kauan, joten päätin että nyt on pitkästä aikaa vuoro toteuttaa tällainen! Toivottavasti yleisfiiliksenä säilyy kuitenkin positiivisuus 

– Sääennusteet, jotka lupaavat jokaiselle päivälle sadekuuroja. Juuri lakattujen kynsien tökkääminen johonkin (esim. toissapäivänä junan roskikseen). Kesäflunssa, joka on kestänyt jo kohta kaksi viikkoa. Liian kiireiset päivät, jolloin ei ehdi edes avata konetta. Lupaukset, joita ei pidetä. Antibioottikuuri, jonka tabletit on peukalon kokoisia. Lahjakortti, joka jäi käyttämättä ennen sen vanhentumista. Kun aamulla kahvia keittäessä tajuat suodatinpussien olevan loppu. Roskapostiviestit, jotka täyttävät koko sähköpostin. Pikkuhiljaa katoava Kyproksen rusketus. Sekavat painajaiset, joita oon nähnyt kuumeessa. Lähetit, jotka eivät ilmoita mitään tulostaan ja ”hyvällä tuurilla” et ole silloin kotona, kun he käy ovella.

+ Jatan kanssa vietetty hauska päivä Helsingissä. Itse tehty raakakakku, joka jopa maistui hyvältä. Taksikuski, joka kaahasi vain sen takia että ehdin junaan. Kun huomenna pääsee pitkästä aikaa pukemaan juhlamekon päälle Tatun pikkuveljen rippijuhliin. Chai Laten valmistukseen tarkoitettu jauhepussi, joka tuo ripauksen kahvilafiilistä myös kotiin. Uudet ihmiset, joihin oon saanut tutustua tämän kesän aikana. Tuorepuristettu mehu (oma mehulinko olisi unelma meidän keittiöön). Marituksesta uudelleen innostuminen ja sen seurauksena kirjaimellisesti lattiasta kattoon käynnissä oleva kodin järjestäminen. Nämä kuvissa näkyvät kengät, jotka ovat mukavammat jalassa kuin useammat balleriinoistani. Virkistävä kasvosuihke, joka tuo heti freshin olon iholle.

Dress Zara | Bag Louis Vuitton | Shoes Bershka | Sunnies Ray-Ban

Mitäs te pidätte tämän tyyppisistä postauksista?

25 Responses to “Niitä hyviä ja huonoja”

 1. Ella sanoo:

  Tällaisia arkisia postauksia ehdottomasti lisää!:) Todella kiva postaus:)

  • Saija Saija sanoo:

   Olipas kiva kuulla, että tällaiset arkiset postaukset ovat mieluisia :) Joskus sitä aina pohtii, että kiinnostaako nämä ketään. Mutta nyt tiedän, että kiinnostaa! Kiitos sulle kommentistasi :)

 2. Jattapauliina sanoo:

  Hehe vitsi oli kyllä kiva päivä Helsingissä!! Taksikuski oli huippu, onneks kerkesit x) Ja tää asu, me like!! Kengät näyttää super mukavilta <3

  • Saija Saija sanoo:

   Niin oli!! Pitikin vielä laittaa sulle viestiä, että kiitos kivasta päivästä :) Haha jep, ihan huippu taksikuski. Onneksi sattui kohdalle sellainen :-D Kiva kuulla, että tykkäät – nuo kengät oli kyllä hyvä ostos jo pelkän mukavuudenkin puolesta <3

 3. Saga sanoo:

  Se teidän raakakakku näytti ihan sairaan hyvältä!! Ja tää asu on tosi ihana<3

  • Saija Saija sanoo:

   Siis se onnistui yllättävän hyvin! Oltiin varauduttu siihen, että siitä tulee kaaos :D Ihana kuulla sun pitävän, kiitos <3

 4. Nimetön sanoo:

  Hei mistä noi kengät on ja paljo makso?? Super ihanat!

  • Saija Saija sanoo:

   Ne on ostettu Kyprokselta Bershkasta ja hintaa oli 30€. Mutta samanlaisia on myynnissä ainakin myös Nellyllä :’)

 5. Niina sanoo:

  Mustakin kivoja tälläiset arkisemmatkin postaukset :) pakostakin välillä bloggaajista ja yleisesti sosiaalisesta mediasta välittyy usein enemmän ne positiiviset asiat mutta musta on välillä kiva kuulla niitä negatiivisiakin asioita, kun kaikilla meillä niitä on välillä elämässä.

  • Saija Saija sanoo:

   Hei ihan mahtavaa, että nämä on teidän mieleen :) Sanos muuta! Vaikka pääsääntöisesti rakastan positiivisia juttuja niin välillä on ihan kiva listata myös niitä negatiivisiakin juttuja :’)

 6. Nimetön sanoo:

  Hei! Kun oot tuommonen laukkufriikki, niin kysyn vaikean kysymyksen. Saat sanoa vain yhden merkin, joka on ehdoton suosikkisi, niin kuosien yms kuin laadunkin perusteella :) plus onko sulla mitään maximihintaa, jonka suostut pulittamaan veskasta?

  Pidän tämän kaltaisista postauksista! Mukavaa kesän jatkoa! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ehdoton suosikki on Gucci :) Se on tällä hetkellä erityinen suosikkini ja heiltä omistama laukku on yllättänyt positiivisesti laadullaan. Maksimihinta olisi joku 5000€, mutta suostuisin maksamaan sen vain Chanelista. Kiva kuulla sun tykkäävän tästä! Kiitos ja ihanaa kesän jatkoa myös sinne :) xx

 7. Suvi H sanoo:

  Tää oli kiva postaus, mutta olisi ollut kivempi lukea tätä listamuodossa :)
  Kivan taksikuskin kyytiin olit päässyt. :D

  http://hevostytonelamaax.blogspot.fi

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Suvi kommentista ja palautteesta :) Mä teen yleensä kaikki aina listamuodossa, joten ajattelin tuoda hieman vaihtelua. Mutta pidetään tämä mielessä ensi kerralla. Niinpä, kävi tuuri kun löytyi niin kiva kuski :-D

 8. Anni sanoo:

  Hei olisiko mahdollista saada raakakakun ohjetta?

 9. Nimetön sanoo:

  Nää on just niitä parhaita postauksia! ;) täytys itekin miettiä näitä kohtia omasta elämästä, erityisesti plussia… Ja mikä mahtaa olla tämä kasvosuihke josta mainitsit? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Onko? Ihana kuulla <3 Tiedän jatkossa toteuttaa enemmän tällaisia arkisia peruspostauksia. Joo ehdottomasti kannattaa miettiä ja varsinkin niitä plussia - niistä tulee hyvä mieli! Kasvosuihke on Elizabeth Ardenin Eight Hour Hydrating Mist-niminen suihke, voisin esitellä sen pian tarkemmin :)

 10. Tiina sanoo:

  Onko raakakakusta mahdollista saada reseptiä? :)

 11. Jenni sanoo:

  En yleensä kommentoi sun blogia, vaikka oonkin seurannut monia vuosia. Nyt kuitenkin pakko sanoa että aivan ihana asu!! <3 Muutenkin vaikutat ihanalta ja mukavalta ihmiseltä, kaikkee hyvää sulle! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kuinka ilahdutit mun mieltä :) Kiitos hirmuisesti ja mahtavaa, että päätit nyt tulla jättämään kommentin! Ihana kuulla, että sulle on välittynyt tuollainen kuva :) Kaikkea hyvää myös sulle <3 xx

 12. […] 7. Mokkamekko + t-paita (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä) […]

 13. Amanda sanoo:

  Vastaako nuo kengät kokoaan?:)

Kommentoi