TB Style: heinäkuu

tb postaus

2013. Okei… Nyt on löytyi ehkä pahin asu :D Muistatteko haaremihousut? JEP. Omistin niitä kolmet ja varsinkin nuo kuvissa näkyvät mustat olivat ehdottomat suosikkini. Tämä oli myös sitä aikaa, kun oli cool pitää piikkisiä rannekoruja.

_MG_9798l

2014. Mikä tämä laatu on? Toivottavasti kuvasta saa jotain selkoa itse asusta, jossa ei oikeastansa ole mitään vikaa. Kiva arkiasu, vaikka en kyseistä kimonoa enää omistakaan. Kieltämättä tulee hieman ikävä pitkää tukkaa, jonka sai noin kivalle ponnarille!

punainen jumpsuit

2015. Punainen nousi pari vuotta sitten suosikkivärieni joukkoon ja sitä tulee edelleen käytettyä. Itse asiassa tuo playsuit oli päälläni viimeksi reissussa. Mutta tummansiniseen yhdistettynä se on ehkä hieman tunkkainen? Tai jotenkin tässä asussa on nyt jotain liikaa. Tuota Michael Korsin raitalaukkua on tullut käytettyä valitettavan vähän, pitäisiköhän se myydä parempaan kotiin?

nahkahame asuinspiraatio

2016. Muistan kuinka tämä asu jakoi paljon mielipiteitä puolin ja toisin. Vaikka asussa ei sinänsä ole yhtään mitään vikaa niin en silti enää pukisi sitä. Kaikki asun osat löytyvät edelleen käytöstä, mutta nykyään yhdistelen ne naisellisemmin.

2017. Tässä uusin lookki Kyproksen kaduilta. Päivisin lämpötilat kohosi reippaasti lähelle neljäkymmentä astetta ja silloin ainoa, mihin teki mieli bikinien lisäksi pukeutua oli helpot mekot. Tykkään älyttömästi tästä uudesta mokkamekosta – se on todella monikäyttöinen! PS. Mites toi jalkojen rusketus??

Miltäs nämä asut näyttävät teidän silmään? Eroja on varmaan huomattavissa vuosien välillä?

34 Responses to “TB Style: heinäkuu”

 1. Suusuliei sanoo:

  Ei oo todellista :D just katselin sun laukkupostauksia ja himoitsin tota laukkua mutta olit siinä postauksessa vielä sitä mieltä ettet myy :D Täällä ostajaehdokas heti!! :D

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä :D Vähä mikä sattuma! Joo se on aivan ihana laukku, mutta oon tänä kesänä huomannut että se on jäänyt ihan käyttämättä :/ Hei mahtavaa, laita mulle vaikka viestiä <3

 2. Ansku k sanoo:

  Tämän vuoden asu on kivoin!:)♡

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana kuulla, että pidät siitä <3 Se on kyllä munkin ylivoimainen suosikki :)!

 3. Iina sanoo:

  Heti pisti silmään miete laukun myynnistä, täällä yksi kiinnostunut!!

  Iina

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiva! En tiedä miten se olisi järkevin myydä, mutta laita mulle vaikka sähköpostia :)

 4. Salla sanoo:

  Ootko myyny sun lv:n shopperin ku sitä ei ikinä näy asukuvissa?:o

 5. Amanda sanoo:

  Mistä tämä mokkamekko on? Todella kivan näköinen ja värinen! :) entä nuo kengät?

  • Saija Saija sanoo:

   Mokkamekko on Zarasta :) Se on kyllä aivan ihana! Kengät on ostettu Bershkasta :’)

 6. Emilia sanoo:

  Mä muistan, kun luin tota 2013 vuoden asupostausta ja kävin sun innoittamana ostamassa myös itselle mustat haaremihousut, ei kyllä tulisi mieleenkään laittaa niitä enää jalkaan XD Tälläsissä postauksissa huomaa aina parhaiten tuon tyylin kehittymisen ja kuinka se todellakin muuttuu, sulla menee kyllä vaan hyvään suuntaan <3 Näitä kuvia myös katellessa täytyy sanoa, että tummat hiukset vaan sopii sulle kyllä parhaiten :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ihana sinä :D Haha joo samaa uskallan mäki vannoa – ei enää ikinä. Vaikka varmasti jossain välissä palaa takaisin muotiin. Olipas mukava saada näin positiivinen kommentti, joka kaikenlisäksi vielä motivoi :) Kiitos ihana Emilia <3 xx

 7. Jassu sanoo:

  Mitä hintaa olet miettinyt laukulle? :)

 8. J sanoo:

  2015 asu on ihan rakkautta! <3 Niin pirteä ja kauniisti yhdistelty. Näytät todella kauniilta ja iloiselta kuvassa ja tulee melkein ikävä sun vaaleita hiuksia :p

  Muistan kun luin tuota 2015 asupostausta ja himoitsin tuota laukkua, jos olisi rahaa niin ostaisin varmasti :D

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos J <3 Oot ensimmäinen, joka sanoo mun vaaleista hiuksista noin! Yleensä ihmiset kertoo, miten tumma on se mun juttu :D Tuo laukku on kyllä aivan ihana, aivan harmittaa miten se on jäänyt niin vähäiselle käytölle :(

 9. Aliisa sanoo:

  Siis apua haaremihousut….. ihan hirveitä, eikä noi sun omat ei edes ollut pahimmasta päästä :D
  Uusin asu on ihana, vaaleanpunainen oikein korostaa ihanasti noita sun mielettömän ruskeita sääriä. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Älä muuta sano :D Haha en kestä! Okei ehkä kehtaan myöntää, mutta omistin ne myös leopardisena… Toki eihän sitä tiedä vaikka ne tulisi vielä joskus muotiin, mutta toivottavasti ei :D Voi kiitos paljon, ihana kuulla asun olevan sun mieleen. Huomasin vasta näitä kuvia katsoessa, miten ruskeat nuo mun jalat on :o

 10. Mun ehdoton lemppari noista on toi 2016! Ei mun mielestä oo mitään vikaa, mitä sitten jos on jakanut ajatuksia, ainakin asusi herätti ihastusta ja inhostusta! Haaremihousuja en onneksi itse omistanut koskaan..!

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että se on sun mieleen :) Joo se jakoi tuolloin todella paljon mielipiteitä. Itsekin siitä pidin, vaikka nykyään yhdistelisin hieman eri tavalla. Haha saat olla onnellinen, et missannut mitään :-D

 11. Annina sanoo:

  Kylläpä on kivannäköiset kengät tuossa uusimmassa, tämän vuoden asu-kuvassa! Olen etsinyt juurikin tuon tapaisia. Mistä olet nuo ostanut ja milloin, että voisiko niitä vielä saada? :-)
  Selailin verkkokauppoja ja löysin tälläiset, mutta onko samat?: https://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/keng%C3%A4t/heels/nly-shoes-427/chunky-sandal-421210-0001/

  • Saija Saija sanoo:

   Nuo on kyllä todella kivat :) Ja oikeasti hyvät jalassa! Ostin ne Kyprokselta Bershkasta, mutta meinasin kans tilata juuri nuo Nellyn omat ennen reissua. Ne on lähes samanlaiset :)!

 12. Pepita sanoo:

  Toi 2017 kuvan vaaleenpunanen mekko on aivan iiiiihana! Kattelin sitä zarassa, mutta en ostanut, koska tuskin tulisin hirveesti käyttämään.. Joten ihailen sitä nyt sun päällä!! :D

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ihana sinä :D<3 Se on kyllä niin kiva! Katselin sitä kans monesti verkkokaupassa ennen kuin tilasin, mutta en sitten lopulta malttanut jättää ostamatta :D

 13. Kat sanoo:

  Pinkki on vaan se sun juttus ;) niin nätti toi tän vuoden asu ♡

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi, niin se kyllä taitaa olla! Kiitos hirmuisesti <3 Julkaisin siitä juuri lisää kuvia uusimpaan postaukseen :)

 14. Taina sanoo:

  tuo punainen asukokonaisuus on mun suosikkini, ei tunkkainen, seilor henkeä se on. Ja kauniisti kiharretut hiukset ja kaunis meikki.

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava nähdä sun olevan siitä tuota mieltä! Mulla ei olekaan hetkeen ollut punaisia huulia, täytyy joskus taas testata :)

 15. Maija sanoo:

  Moikka =) tuli mieleen kun sulla on nuo converset tuossa yhdessä kuvassa niin onko sulla vielä converseja, ja missä väreissä?

  • Saija Saija sanoo:

   Joo on mulla kahdet pitkä- ja lyhytvartiset valkoisena! Pitkävartisia tulee niistä käytettyä useammin :)

 16. Satu sanoo:

  Sinänsä huvittavaa kauhistella jälkikäteen asuja, jotka tuolloin ovat olleet muodissa. Voisin lyödä vetoa, ettei culottes-housuja, urheilutrikoita tai t-paitaa toppien/mekkojen alla ylistetä parin vuoden päästä Kaikki suurimmat trendihömpötykset ovat yleensä jollakin tasolla naurettavia. Klassista pukeutumista ei tarvitse vuosienkaan päästä hävetä.

  Itse en voi sietää t-paitaa olkaimellisen vaatteen alla, joten tuo viime vuoden asukin on mielestäni tätä vuotta parempi. Nättinä olet kuitenkin joka kuvassa! Pidin punertavan vaaleista hiuksistasi. Sellaisia on niin harvassa

  • Saija Saija sanoo:

   Joo sehän tässä on periaattessa ideana eli nimenomaan verrata menneiden vuosien tyylejä ja tyylinmuutoksia eri vuosien ajan :) Aivan varmasti tämän hetkisiä trendejä tulee kauhisteltu vuosien päästä. Ja se tästä tekee just mielenkiintoista. Kiitos paljon ja mukava kuulla, että nuo hiukset on sun mieleen. Ne oli todella kivat, mutta itse tunnen oloni mukavammaksi tummassa värissä :)

 17. Iida sanoo:

  Heippa! Mulla ois semmonen kysymys että tarvitsiko kyproksella adapteria pistokkeisiin? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Heippa :) Me oltiin varauduttu siihen, että tarvitsee (luettiin jostain netistä Kyproksella tarvittavan), mutta meidän hotellissa ei tarvinnutkaan. Kannattaa selvitellä hotellien tiedoista, mikä käytäntö heillä on. Mutta tarvittaessa lähikioskista saa sellaisen parilla eurolla :)

Kommentoi