IN & OUT // part 30

Huomenta  Täällä mä välttelen pakkausta vastailemalla sähköposteihin ja suunnitellen tulevia postauksia. Lähdetään iltapäivällä ajamaan Turkuun ja siellä kohti satamaa, koska illalla starttaa meidän jokavuotinen perinne eli kesäristeily. Laukussa on ainoastaan yksi hellemekko odottamassa, joten pidetään peukut pystyssä että sille löytyy käyttöä! Tulin tässä samalla päivittelemään teille myös uuden IN & OUT-postauksen osan. PS. muistuttelen pitkästä aikaa, että nämä ovat vain mun mielipiteitä.

Samettinen Gucci GG Marmont-laukku

En ole vielä tehnyt päätöstä Chloé Faye-laukun värin/koon suhteen, mutta yksi laukku jonka suhteen mun ei tarvisi miettiä sekuntiakaan on tämä Guccin yksilö. Niin kaunis musta klassikko! Tämä toimii hyvin myös värikkäänä versiona, mutta tämä musta olisi ainakin ajaton. Kuva 1 & 2.

Jodel

Kun kuulin tästä ensimmäisen kerran niin olin aivan pihalla… En ymmärtänyt sen ”ideaa”, mutta päätin kuitenkin ladata sovelluksen. Pari viikkoa tätä tuli selailtua silloin tällöin, mutta nykyään tulee käytyä päivittäin. Yllättävän koukuttavaa! Kuva 1 & 2.

”Isokokoiset” edestä solmittavat off shoulder-puserot

Mulla on yksi tällainen valkoisena (voin pian esitellä asukuvissa) ja tykkään siitä tosi paljon! Kivaa vaihtelua normaalille puserolle. Ruudullisena tai raidallisena tämä näyttäisi myös hyvältä – erityisesti farkkujen kanssa. Kuva 1 & 2.

Käsikorulaukku

Okei, en tiedä mikä tälle olisi hyvä nimitys Suomeksi… Mutta ymmärrätte varmasti mitä tarkoitan. Eli laukku, jossa käsikoruranneke kantamista varten. Ainakin Chloé on tehnyt tällaisesta oman version ja tämä tuntuu saaneen suuren suosion lyhyessä ajassa. Vaikka suuri laukkufani oon niin täytyy sanoa, että tämä ei jostain syystä miellytä yhtään mun silmää. Kuva 1 & 2.

Liiallinen Suomi 100v-tuotteiden määrä

Mun mielestä on todella hienoa, että Suomen juhlavuotta juhlitaan ja kunnioitetaan. Alkuvuodesta ajattelin, että sehän on kiva kun esimerkiksi astioista tulee juhlavuoden kunniaksi omat värit/mallistot. Mutta nyt tämä tuntuu menevän jo yli… Nykyään tätä on joka paikka täynnä aina vessapaperista karkkeihin saakka. Kuva 1 & 2 mun itse ottama.

Läpinäkyvät kuvioidut puserot

Läpinäkyvistä vaatteista osa on todella hyvännäköisiä, mutta nämä kuvioidut eivät miellytä mun silmää yhtään. Nämä tekee asusta ehkä hieman sekavan näköisen, varsinkin erittäin värikkäillä kuvioilla. Kuva 1 & 2.

Mitäs te sanotte näihin kohtiin? Ollaanko tällä kertaa samaa vai eri mieltä?


18 Responses to “IN & OUT // part 30”

 1. Oona sanoo:

  Itse olen lähes samaa mieltä, mutta mun mielestä Suomen itsenäisyyttä ei voi olla hehkuttamatta liikaa. Suomi täyttää vain kerran 100-vuotta niin mielestäni aivan sama tehdäänkö niitä karkkeja tai vessapapereita – sehän on vaan suomalaisen yrityksen tapa kunnioittaa itsenäistä Suomea.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että ollaan melkein samaa mieltä kaikista :) Joo totta tuokin, hyvä pointti. Mun mielestä on vähän hassua, että siitä painetaan kaiken maailman tarrat ja vihkot. Varsinkin, kun ne ei mene enää ensi vuonna kaupan samalla tavalla vaan joutuu pahimmassa tapauksesa roskiin :/

 2. Cami sanoo:

  Hei munkin on pitäny ladata Jodel! En oo kyllä yhtään varma tarviinko enää yhtään koukuttavaa kännykkäsovellusta, kun niitä on jo ihan liikaa :/ En ollu aiemmin törmännyt noihin laukkuihin, mutta noh, ehkä ei haittaa etten oo törmänny :D Aika kamalia näin äkkiseltään.

  • Saija Saija sanoo:

   Kannattaa ladata! Niin nojoo tuo on kyllä aivan totta, sovelluksia on vähän liikaa jo :D Mutta se on hyvää ajanviihdettä, jos on joskus tylsää. Nuo laukut on kyllä erikoisia ja tuntuu nopeasti ajateltuna hieman epäkäytännöllisiltä :s

   • Asd sanoo:

    Jodel on mennyt ihan pilalle. Alunperin se oli korkeakouluopiskelijoiden sovellus. Nyt sitä käyttää kaikki muutkin ja ilo lähti koko hommasta

    • kakso sanoo:

     Joo komppaan! Tää on korkeekoululaisille tarkoitettu joten olis kiva jos Saijiksella ois siitä maininta! :D

     • Saija Saija sanoo:

      Joo niin on, pahoittelut ettei siitä ollut mainintaa tekstissä. Harmi kuulla, että se on ensimmäisen kommentoijan mielestä mennyt pilalle. Mä en ole siellä ollut kuin muutaman kuukauden, joten en osaa verrata ”entiseen” :/

 3. hanna sanoo:

  Haha oon niin samaa mieltä tuosta Suomi 100 -jutusta! Varsinkin töissä näkee lähes joka päivä jonkin Suomi 100 -tuotteen, ei riitä edes että kaupassa niitä näkee lähes kaikessa vaan vielä työaikanakin. On erittäin hienoa kuten sanoit että juhlitaan juhlavuotta, mutta rajansa kaikella – osaa tuotteista ei ole edes uudistettu mitenkään ja niihin on vain lätkäisty tämä tarra päälle!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava kuulla, että ollaan tästä samaa mieltä :) Voi ei, voin kuvitella! Se on kyllä hienoa, että tällainen on keksitty esimerkiksi postimerkkeihin ja niihin astioihin, mutta liika on liikaa. Ja kuten sanoit niin tarran päälle lyöminen on kyllä myös sellainen juttu, jota en ymmärrä :o

 4. Emmi sanoo:

  Tiedätkö mistä tuollaisia solmittavia Off shouldereita saisi? :) Upee!

 5. HooCee sanoo:

  Mun mielestä Suomen juhlavuotta voisi juhlistaa vielä vaikka vähän lisääkin, kyse on kuitenkin niin isosta asiasta. Mitä sitten vessapapereista, vihkoista ja astioista – niitä ostaa kuka ostaa. :) Mielestäni tämä on kuitenkin vielä ihan kohtuullista verrattuna vaikkapa Ruotsin kuninkaallisten häähumuun. Yksi hääpäivä ja siitä on niin paljon krääsää kaupat täynnä, että oksat pois. Mutta se on heidän juhlansa ja heille suotakoon. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo Ruotsissa se häähumu on kyllä aikamoista :D Niin totta, ne ostaa tuotteita jotka haluaa. Suomen juhlavuotta voisi kyllä juhlistaa lisääkin esimerkiksi erilaisten tapahtumien kautta :)

 6. Saara sanoo:

  Jodel on tosiaan korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu, jota sinäkään et tietääkseni ole.. pikkuhiljaa senki idea mennyt kun sinne on löytänyt tiensä kaikki sinne kuulumattomat

 7. Hei ihan totta nää jutut, en vaan tiiä mikä Jodel on. Mutta toi suomi 100-tuotteiden hehkutus on melko ärsyttävää ja se on oikeasti vain jokaisen valmistajan tuotekikka saada omat tavarat myytyä. ”Samaa p***** eri paketissa” on tapahtunut tässä tapauksessa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Tuo Suomi 100v on kyllä varmasti sellainen kukka, jonka avulla moni yrittäjä on tajunnut saavansa lisää ostovoimaa tuotteille :/ En tiedä toimiiko se, mutta mun mielestä tuotteita on liikaa… Hyvä kuitenkin, että Suomea juhlistetaan :’)

Kommentoi