Kesäkenkien kolmikko

Kesä on kenkien kulta-aikaa! Silloin tulee käytettyä niin lenkkareita, sandaaleja, balleriinoja, espadrilloja, varvastossuja kuin jopa kumppareita. Lista on loputon. Kesäkenkien kanssa tulee myös hulluteltua enemmän, käytettyä villejä kuoseja, muotoja, yksityiskohtia ja niin edelleen. Mä itse valitsen kesällä lähes joka päivä jalkaan erilaiset yksilöt. Ja tässä postauksessa ajattelin nyt esitellä kolme kokoelmani uutta paria 

Sain hetki sitten valita Vamokselta kaksi mieluista paria ja he iladuttivat sitten vielä yhdellä ylläriparilla! Vamos on kenkäkauppa verkossa, josta löytyy kenkiä niin arkeen kuin juhlaan ja kaikkiin vuodenaikoihin. Nämä kaikki kolmet kengät on keskenään todella erilaiset, mutta jokainen kenkäpari on omalla tavallansa mieluisa!

Ensimmäisenä kunnon hattarakengät! Tiedätte, että oon heikkona vaaleanpunaiseen ja siitä syystä nämä So What-merkin kengät iskee muhun kympillä  Sametti on hieman raju valinta materiaaliksi, mutta se tuo näihin kivan twistin! Positiivinen yllätys tuli korkeasta pohjasta, joka oli kävellessä oikeasti jopa mukavan tuntuinen.

Karvakengät ovat varmasti sellaiset, jotka jakavat mielipiteitä puolin sekä toisin. Multa löytyy lähes identtiset mustana ja niitä on tullut käytettyä niin kaupungilla kuin ”kotikenkinä”. Tässä JK London-merkin mallissa ei ole tekokarvaa säästelty vaan kengät ovat todella tuuheat, jos näin voi sanoa.

Viimeisenä parina Kendall + Kylie-malliston lenkkarit, jotka näkyivät käytössä näissä asukuvissa. Nämä lenkkarit ovat varmasti malliston hillityimmät, mutta juuri sen vuoksi todella monikäyttöiset. Mustavalkoisen kanssa ei voi mennä ikinä pieleen ;-)

Jos sulta puuttuu vielä kivat kesäkengät niin nyt on hyvä tilaisuus hankkia ne alennuksella. Nimittäin saatte Vamoksen verkkokaupasta -25 % alennusta koodilla ”SAIJIS25” kahden viikon ajan tästä eteenpäin.

Me vietettiin eilinen päivä Provinssissa ja aivan piakkoin olisi tarkoitus starttailla päivä kaksi. Tiedossa on varmasti hauska ilta, hyviä esiintyjiä ja seuraa. Jos nähdään niin tule ihmeessä moikkaamaan.

Muuten toivottelen teille aurinkoista lauantaita!

9 Responses to “Kesäkenkien kolmikko”

 1. Emilia sanoo:

  Siis voi että miten ylisöpöt nuo karvatohvelit :D♥ varmasti huippu ihanat jalassa! Täytyisi itsekkin ostaa kyllä parit uudet (hyvät!!) kengät, täytyy siis varmaan hyödyntää tuo alennus nyt sulta ;) Ihania kenkiä kyllä kaikki!

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin <3 Nuo on niin suloiset :D Ja on tosi hyvät jalassa. Mukava kuulla, että sä pidit näistä kaikista! Hei ehdottomasti kannattaa, tuolla saa melko ison summan pois kenkien hinnasta :)

 2. Mirva sanoo:

  Kivoja kenkiä. :) Miten muuten vastaako kokoaan nuo kengät vamoksella. Itsellä jalka 35-36, riippuen mallista. Joskus 36 on todella reilu. Tuolla nuo koota kun alkaa juurikin tuosta 36:sta…

  • Saija Saija sanoo:

   Ilo nähdä sun kans pitävän näistä :) Suurimmaksi osaksi kengät ovat normaalia kokoa, mutta esimerkiksi karvasandaaleisssa suositellaan ottamaan isompi koko kuin normaalisti eli silloin ainakin tuo 36 olisi sulle juuri hyvä :)!

 3. Nimetön sanoo:

  Moikka! Sellanen kysymys et löytyykö sun vaatekaapista chinon -tyyppisiä housuja? Aattelin vaan jos tietäisit mitään nettikauppaa mistä sellasia voisi saada (hm,gina,zalando, vila, vero moda..) kaikista näistä olen yrittänyt metsästää mutta yhtään sellasta yksilöö ei ole tullut vastaan missä se materiaali olisi joustavaa!zalandolta olen tilannut useammanlaisia mutta jokaisessa vyötärö jäänyt liian kapeaksi ettei mene nappi kiinni. Sori tästä mut tuli vaa mieleen et pitää nyt sultakin kysyä! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Heippa :) Ei valitettavasti löydy, joskus oon ostanut Vero Modasta sellaiset. Onkohan valikoima niistä jotenkin tänä vuonna suppempi :o Yksi liike, josta voisi löytyä on New Yorker. Sitten taisin nähdä niitä Kyproksella Bershkassa. Suomesta löytäminen onkin sitten hankalampaa, paitsi heillä taitaa olla verkkokauppa josta voi tilata Suomeen. En tiedä oliko tästä apua, mutta toivottavasti löytyy ja katso ihmeessä ainakin nuo paikat :) xx

 4. Nimetön sanoo:

  Joo hei kiitti paljon!

 5. Piia sanoo:

  Kivoja kenkiä – kuten Vamoksen kengät yleensäkin! :) Nuo karvakengät ovat aivan supersöpöt <3

  • Saija Saija sanoo:

   Oon sun kanssa samaa mieltä, Vamoksella on kyllä tosi kivoja kenkiä :) Mukava kuulla sun pitävän erityisesti niistä <3

Kommentoi