Kesätyylin pelisäännöt

Eilen meillä kävi sellainen tuuri, jonka jokainen bloggaaja toivoo kohdallensa :D Nimittäin saatiin räpsittyä kuvat valmiiksi vain kymmeniä sekunteja ennen kaatosadetta. Huh! Okei ehkä pieniä piskoja satoi jo aikaisemmin, mutta ne eivät häirinneet. Päällä oli yksi mun suosikkipaidoista (varoitus, ootte nähnyt tämän jo monta kertaa ja tuutte vielä näkemään kyllästymiseen saakka), kukkakuviolliset farkut sekä kesäisemmät vaaleanpunaiset soljilla varustetut. Kaksi jälkimmäistä asun osaa on Zalandolta. Täytyy sanoa, että siellä on nyt aivan liian houkuttelevan paljon upeita kesämallistoja. Löysin sieltä paritkin eri aurinkolasit, sandaalit ja eräät toiset bootsit, jotka olisi täydellisiä reissuun. En olekaan vielä kertonut meidän matkakohdetta, mutta kirjoittelen aiheesta lisää lähiaikoina!

Aloin eilen pohtimaan mun kesän pukeutumisia ja ajattelin listata ”pukeutumisen pelisääntöjä” tälle kesälle. Kaikki on sellaisia, joita aion noudattaa parhaani mukaan:

– Käytä mahdollisimman paljon vaaleita ja hempeitä sävyjä (vaaleanpunaista, valkoista, vaaleankeltaista).
– Pue jalkaan niin monta kertaa shortsit/hame kuin pystyt. Sateisina päivinä turvaudu rennompiin farkkuihin
– Leikittele kuoseilla! Yhdistele raitaa, kukkakuosia, pallokuvioita jne.
– Käytä korkoja enemmän kuin lenkkareita. Piste.
– Ja mikä tärkeintä: vältä epämukavia vaatteita. Mukavuus ennen kaikkea!

Ruffle Top Gina Tricot | Jeans Zalando | Shoes Zalando | Sunnies Ray-Ban

Mitäs pidätte asusta? Entä onko teillä kenties samanlaisia suunnitelmia kesän pukeutumiselle?


14 Responses to “Kesätyylin pelisäännöt”

 1. Sara sanoo:

  Mustan vaatetuksen suurkuluttajana olen ihan super hämmästynyt miten usein mun päälle on näin kesän tullen eksynyt hempeitä vaaleansinisiä ja -punaisia vaatekappaleita! Vaaleanpunaiset kengätkin päätyivät jokin aika sitten ostoskoriini eivätkä ole kyllä jääneet kaapin perälle pölyttymään. Sun tyyli inspiroi myös mua ja innostaa hempeämpään pukeutumiseen. Erityisesti ihastuin noihin farkkuihin -tavallinen ja monikäyttöinen vaate ihanalla twistillä!

  • Saija Saija sanoo:

   Hei ihan mahtavaa kuulla, että oot alkanut käyttämään hempeitä sävyjä. Ja vielä kivempaa on huomata se, että mun tyyli on ollut inspiroimassa sua :) Tällaisista kommenteista tulee vaan niin hyvä fiilis <3 Vaaleanpunaiset kengät kuulostavat todella hyvältä! Nämä farkut ovat kyllä kivat, kun niissä on pienet yksityiskohdat piristämässä. Oon niin hullaantunut kukkakuosiin :p

 2. Inka Nitta sanoo:

  Hei sulla on uus banneri! :D Ompa tosi kiva <3

  Täältä löytyy kans vähän semmoista "sääntöä" kesälle pukeutumisen suhteen. Hempeitä vaaleitä sävyjä, korkkareita ja paljon mekkoja/hameita!

  • Saija Saija sanoo:

   Joo on! Kiitos paljon <3 Sen vaihtaminen virkistää aina niin paljon ulkoasua. Voi kuulostaa hyvältä, mekoista ja hameista täytyy nyt nauttia kun voi :)

 3. Marianne sanoo:

  Ihan huippu pelisäännöt!! <3
  Itsekkin aion ehdottomasti käyttää paljon enemmän värejä (välttää mustaa mihin yleensä turvaudun) ja mukavuus on mulla aina ollut pukeutumisen sääntö numero yksi :)
  xx
  http://mariannelle.com

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Marianne <3 Jooo!! Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta, värit ovat kuin tehty kesään :)

 4. Nelli sanoo:

  Toimiva asu, tykkään :) Pakko kommentoida, että ihan huippua kun sun blogiin on ilmestynyt nuo kategoriat, niin löytää helposti postaukset ilman että täytyis googlettamalla etsiä :) Muutenkin sun blogi on selkeä ja värimaailma on kiva – ulkoasu vaikuttaa tosi paljon siihen millainen kuva blogista tulee ja jaksaako sitä katsoa. Tää blogi pysyy mun lemppareissa edelleen :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti Nelli :) Ja kiva nähdä, että kategoriat ovat mieluisat! Lisäilen ehkä joukkoon vielä muutaman niin tulee kaikki aihealueet – niiden kautta on kyllä helpompi löytää postaukset. Voi nämä sanat piristi niin paljon mun päivää <3 Oot oikeassa, ulkoasu vaikuttaa hyvinkin paljon mielikuvaan, joka blogista tulee. Bannerin vaihtaminen piristi ulkoasua entisestään, nyt etusivu on munkin mielestä selkeä :)

 5. Aino sanoo:

  No nyt kyllä ihastuin noihin farkkuihin ihan täysin! Osaatko sanoo yhtään miltä merkiltä ne on tai löytyykö noita vielä Zalandolta?

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava kuulla, että ne ovat myös sun mieleen :) Joo ne on Vilan! Ja pitäisi löytyä vielä Zalandolta :)

 6. Jassu sanoo:

  Kangsmerkit housuissa siirtyny out listalta in listaan! ;) Mulle kävi ihan samanlailla! Aluks en tykänny ollenkaa ja nyt rakastan :Dd

  • Saija Saija sanoo:

   JOOO :D Meinasinkin kirjoittaa postaukseen, että niin se mieli muuttuu. On se hassua, miten ensin vihaa ja sitten rakastaa – onneksi en ole ainoa, jolle on käynyt näin :D xx

 7. […] 2. Kukkafarkuissa (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä) […]

 8. […] hopeat koristeet ja nyt en saa niitä mielestäni! Multa löytyy saman tyyppiset vaaleanpunaisena (nämä), mutta mustat olisivat vielä paremmat syksyyn. Nämä kuvan yksilöt hipoo täydellisyyttä, […]

Kommentoi