Snapchat shots lately

Ihanat te, kiitos  Eiliseen postaukseen tulleet kommentit sai mut taas huomaamaan, miten mahtava tukijoukko siellä on. Olo on nyt jo huomattavasti ”kevyempi”. Tajusin eilen, etten ole ikuisuuksiin tehnyt koosteita Snapchatin räpsyistä, vaikka kyseistä sovellusta tulee viikottain käytettyä. Tässä nyt 15 kuvaa viime kuukausien ajalta, reaaliaikaisia kuvia löytyy kyseistä sovelluksesta nimimerkillä @saijis.

Ootte ollut todella kiinnostuneita mun ruokavaliosta. Voisin laittaa ruokapäiväkirjan toteutukseen lähiviikkoina! Tässä esimakua mun aamupalasta – puuro ei petä ikinä. // Snäpin Muistot-arkistosta löytyi yksi räpsy vielä pitkillä hiuksilla. // Kuva bloggaajakirppikseltä! Oli hauska kuulla, miten moni tuli paikalle nähtyään tämän kuvan My Storyssä. Älä ikinä epäröi somen voimaa ;-)

Vitsit miten paljon mä tykkään näistä kengistä, hyvällä tapaa kreisit. // Nyt niitä saa  Parhaat kesäiset herkut = tuoreet mansikat (toivottavasti pian suomalaiset) ja kirsikat. // Vappuna käytiin herkuttelemassa burgereilla ja tietysti bataattiranskiksien kera.

Marimekkohullu hullaantui tämän hyllyn nähtyään, ah noi kaikki kun saisi omaan kaappiin. // Perjantain vapaapäivää vietettiin Sannin kanssa Tuurissa Keskisellä shoppailemassa. // Nemolla ei ole mitään tiettyä paikkaa, missä se nukkuu jos ollaan kotona. Tässä yksi esimerkki siitä, haha!

Eilen vuorossa oli terassin siivous ja mikäs siitä olisikaan parempi palkinto kuin grillin täyttäminen eri herkuilla! // Puin perjantaina päivän teemaisesti aurinkoisiin väreihin aivan sattumalta. // Meikkiuutuuksien tutkiskelua ja testailua – tuossa paletissa on niin raikkaat sävyt!

Tampereen Torni-hotellin aamupalalle pisteitä täysi kymppi. Kirjoittelin tästä viikonlopusta paremmin tänne. // Niitä harvoja kertoja, kun meistä saadaan (tai edes otetaan) yhteiskuva. // Perjantain sää tänne takaisin nyt ja heti.


4 Responses to “Snapchat shots lately”

 1. Tiia sanoo:

  Mistä noi kivat arskat ekassa kollaasissa?

 2. Emilia sanoo:

  Taas kerran ihana postaus :) Ootte ihastuttava pariskunta ♥ Tuo keltainen takki näyttää täydelliseltä, olen tänä keväänä himoinnut itselle myös jonkinlaista keltaista takkia, toivottavasti sellaisen vielä jostain löytäisin!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ihana sinä, kiitos paljon ♥ Ja toivottavasti löytyy kiva keltainen takki! Voin kyllä suositella tuota väriä lämpimästi – se sopii yllättävän monen värin ja kuosin kanssa yhteen :)

Kommentoi