Springy shopping haul, round two

Helou ja kivaa alkavaa pääsiäistä  Kuten alkuviikosta kerroin niin mulla on todella kiireinen viikko. Tähänkin päivään on mahtunut jo Vaasassa pyörähtämistä, uusi tapaaminen Lifen konsultin kanssa, sähköposteihin vastailua, postissa käymistä ja vielä loppupäiväksi tiedossa olisi töitä. Ajattelin nyt tässä välissä tulla esittelemään teille keväiset uutuudet, jotka on eksynyt mun vaatekaappiin!

Kengät H&M

Okei, näiden jalkaan pukemista ei tapahdu vielä hetkeen… Nimittäin tänään oli taas maa valkoinen. Noh, kesällä sitten! Eli mokkaiset sandaalit H&M:ltä. Etsin jo viime vuonna rentoja ”läpsyttimiä”, jotka olisi balleriinojen ja Birkenstockien väliltä. Tässä ne nyt on! Nämä oli niin kivannäköiset, että tilasin kahdessa eri värissä.

Bomber* House of Brandon | Farkkutakki* Junkyard

Kaksi todella keväistä takkia eli hieman kiiltävä tikkikuvioinen bomber kultaisilla yksityiskohdilla. Sekä pienillä revityillä yksityiskohdilla varustettu farkkutakki. Voin jo mielessäni kuvitella, miten hyvältä nämä molemmat näyttävät tennareiden kanssa!

Raitapusero* House of Brandon | Valkoinen pusero Gina Tricot | Marjapuuron värinen pusero House of Brandon

Kolme erilaista puseroa, joista jokainen on jo päässyt aktiiviseen käyttöön. Kaksi reunimmaista menee arjessa ja keskimmäinen myös juhlavammissa tilanteissa.

Vetoketjulliset farkut Jatalta | Girlfriend farkut* Junkyard

Bongasin bloggaajakirppikseltä Jatan pöydästä vetoketjulliset siniset farkut, joita en voinut jättää ostamatta! Niiden vieressä on rennommat girlfriend-farkut. Vaaleat sävyt on tähän aikaan vuodesta ahkerimmassa käytössä!

Vyö & sukat Gina Tricot

Tästä korsettivyöstä tuli höpöteltyä teille jo täällä. Löysin juuri oikeanlaisen Gina Tricotin verkkokaupasta. En malta odottaa, että pääsen yhdistelemään tätä esimerkiksi ylempänä olevan valkoisen puseron kanssa! Samaan tilaukseen pääsi verkkosukat valkoisessa värissä.

Off shoulder puserot Gina Tricot

Moni teistä tietää, että rakastan off shoulder puseroita. Olinkin iloinen, kun valkoisen ja mustan värin lisäksi kaupoista löytyi myös tyttömäisempiä sävyjä. Sekä upeaa kukkakuosia! Toinen on kireämpi ja toinen hieman löysempi malli.

Aurinkolasit Ray-Ban

Nämä vilahti jo synttäriaamusta kertovassa postauksessa, mutta esitellään ne vielä tarkemmin. Eli Tatu oli huomannut mun haavelistan ja sieltä löytyvät Ray-Banin mustat aurinkolasit, nimittäin sain nämä häneltä synttärilahjaksi. Lasit olivat kuulemma joka paikasta loppuunmyyty, mutta hän oli yhdet saanut mulle napattua. Tykkään älyttömästi tuosta kultaisesta keskiosasta!

Levi’s t-paita* Junkyard | Valkoinen t-paita Gina Tricot

Ihastuin niin kovaa Leviksen collegeen, että tilaukseen lähti myös saman tyylinen t-paita. Poinsit tämän materiaalista, vaikuttaa todella laadukkaalta. Nimittäin tämä on 100% puuvillaa. Ja ohuempi valkoinen t-paita, jossa on edessä narut yksityiskohtana.

Miltäs mun kevään uutuudet näyttävät? Entä löytyikö erityisiä suosikkeja?

*tuote saatu


25 Responses to “Springy shopping haul, round two”

 1. Noora sanoo:

  Mitä kokoa sulla on nuo junkyardin farkut? :)

 2. Janette sanoo:

  Mikä noiden lasien malli on?:)

 3. Ansku k sanoo:

  Ihania ostoksia!:)♡

 4. Jenni sanoo:

  Toi kukkanen off shoulder paita näyttää kyl tosi kivalta!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla sun pitävän siitä :) Siinä on kyllä ihana kuosi! Ja näyttää varmasti hyvältä monien erilaisten alaosien kans :) xx

 5. H sanoo:

  Hei, mikä tuo ray-banien malli on?

 6. Laura sanoo:

  Materiaalin saa helposti selville kun vilkaisee siihen pesulappuun mikä on nurjalla puolella vaatteissa ommeltuna saumassa. Hyvältäkin tuntuva materiaali voi olla tekokuituja ja huonosti käytössä kestävää. Kannattaa perehtyä jos haluat että sen vaatteet kestää oikeasti. Eikö sulla ollu joku ”täydellisen vaatekaapin” kokoaminen menossa vielä?

  • Saija Saija sanoo:

   Tuosta kirjoituksesta on näköjään jäänyt lause puuttumaan, siinä perässsä pitäisi olla vielä että ”nimittäin tämä on 100% puuvillaa”. Kyllä oon perehtynyt aiheeseen ja tarkistanut materiaalin jo tilausvaiheessa :) Ja periaatteessa kokoaminen on tullut päätökseen, mutta tietysti ylläpitäminen on koko ajan käynnissä, vaikka vaatekaappi luonnollisesti ”elää” vuoden aikojen mukaan :)

 7. Sinituuli sanoo:

  Vaikka blogeja paljon luenkin niin silti en ole ikinä oppinut ymmärtämään tätä kulutushysteriaa. Ihminen ei varmasti tarvitse esimerkiksi kymmeniä kenkiä. Ei shoppailussa ole mitään väärää sinänsä, mutta ympäristöystävällistä se ei ole hankkia koko ajan uutta.

  • Saija Saija sanoo:

   Oot oikeassa, ei ihminen tarvitse oikeastansa yhtään mitään :) Hyvin sitä pärjäisi yksillä vaatteilla, yhdellä takilla ja ilman monen monta huonekalua. Mutta melko harva niin elää. Mä teen ympäristöystävällisyyden eteen paljon enemmän kuin moni muu tietämäni ihminen. Mä kierrätän, lajittelen jätteet, käytän todella vähän muovipusseja, suosin kimppakyytejä, lennän harvoin yms. Ja pyrin siihen, että kaikki ostamani huonekalut ovat kestäviä ja laadukkaita niin ettei vuoden päästä tarvitse ostaa uusia. Muoti on mulle intohimo ja osa tätä hommaa. Tiedän että parannettavaa löytyisi aina, mutta uskon että sitä löytyy jokaisen kohdalta. Jokainen tekee varmasti jotain myös maapallon hyväksi :)

 8. Inka Nitta sanoo:

  Ihan super kivoja juttuja! Jos kuitenkin suosikit täytyy valita niin tuo Leviksen t-paita, Raybanit ja Junkyardin farkut <3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi vitsit, kiitos Inka :) Ja mahtavaa, että noin moni juttu oli erityisesti sun mieleen! Nuo aurinkolasit on myös mun erityiset suosikit <3

 9. Kat sanoo:

  Kivoja ostoksia! :) Oon kans miettiny tollasta vyötä. Toivottavasti näkis asukuvaa sen kanssa ^^

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia paljon :) Hei joo mä voin laittaa asukuvia tulemaan sen kanssa! Innolla odotan, että miltä se näyttää valkoisen puseron kanssa :p

 10. Laura sanoo:

  Kivoja uutuuksia sulla! Varsinkin tuo Leviksen paita jäi vähän miekleen kummittelemaan… Ja tuo Ginan valkoinen teeppari itseasiassa löytyy jo omasta vaatekaapista! Ennen ei oo tullut käytettyä juuri yhtään t-paitoja, mutta nyt kun uudessa työpaikassa ei ole erillisiä työvaatteita ja päivän aikana tulee tosi lämmin, oon ”löytänyt” t-paidat uudelleen! Ne on jotenkin niin kivoja ja tarpeeks ”siveellisiä” (:D) lasten kanssa työskentelyyn!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Laura :) Tuo Leviksen t-paita on kyllä kiva, niin yksinkertainen. Hei mukava kuulla, että sä oot kans ihastunut t-paitoihin! Mäki ”löysin” ne uudelleen vasta vuosi sitten. Niinpä ja menee monissa eri tilanteissa :)!

 11. Aino.L sanoo:

  Minkä kokoinen sulla on toi farkkutakki ?:) Jos se on xs, niin onko se väljempää vai normaali kokoista ..

  • Saija Saija sanoo:

   Mulla on XS ja se on farkkutakiksi just sopivan reilu, mutta kireä. Eli ei sellainen ”laatikko” vaan muodokas, mutta ei liian tiukka. Haha jos ymmärsit tästä hassusta selityksestä :-D

 12. […] kesänä, haha. Oon ostanut näitä tänä kesänä neljä paria! Edelliset kaksi paria esittelin täällä ja tässä näkyy toiset uutuudet. Punaiset löytyivät aivan sattumalta ja niitä on tullut […]

Kommentoi