MAALISKUISIA SUOSIKKEJA

Huomenta tien päältä  Ollaan tällä hetkellä matkalla Tampereelle! Eilinen oli todella onnistunut ilta Antti Tuiskun keikalla, josta löytyy tunnelmia snäpin puolelta (@saijis). Jatkettiin Marjaanan kanssa siitä vielä Ilonaan, mutta väsymys alkoi painamaan niin pahasti päälle, että luovutettiin ja lähdettiin ajoissa kotiin. Tänään tiedossa on rauhallisempaa juhlimista; hotelliyö, hyvää ruokaa ja juomaa sekä kavereiden treffailua. Ajattelin käyttää automatkan hyödyksi ja hoitaa blogijuttuja! Aivan ensimmäisenä jaan teille maaliskuulta kertyneet suosikit:

Viime kuulla tuli tehtyä ennätysmäärä erilaisia smoothieita! Syy tähän on se, että niitä kuuluu syödä tässä noudattamassani ruokavaliossa päivittäin. Vaikka raaka-aineet vaihtelee lähes joka kerta niin vakkarijuttuina löytyy superfoodeja; chian siemeniä, acai-jauhetta sekä mulperi-marjoja.

Kuten hetki sitten mainitsin niin oon koukuttunut kaikista luonnonmukaisista kosmetiikkatuotteista. Olinkin iloinen, kun päätin testata suomalaisen Mia Höytö Cosmeticsin tuotteita*  Vasemman puoleinen Säihke on hoitovesi kasvoille. Se pehmentää ja kosteuttaa ihoa sekä valmistaa ihon vastaanottamaan sitä seuraavat hoitotuotteet. Lumous puolestansa on seerumi, joka uudistaa ja hoitaa ihoa sekä auttaa kiinnittämään kosteuden kasvoihin.

Ja mille kengille oliskaan nyt enemmän käyttöä kuin Hunterin* kumppareille? Tälläkin hetkellä sataa kaatamalla vettä, joten onneksi osasin varautua pakkaamalla nämä mukaan! Kumpparitkin voi näyttää tyylikkäiltä ja olla osana monia erilaisia asuja ;-) Mun omat on saatu Footwayn verkkokaupasta, josta saatte nyt kaikista 15 % pois koko ostoksesta! Koodi on ”Saija15”. Siellä oli parit kivat tennarit, jotka jäi kaivelemaan mieltä, hmm…

Maaliskuulta löytyi uusi suosikki hiusharjojen suhteen – nimittäin Tangle Teezerin* The Ultimate Pink. Tämä harja silottaa hiuksia sekä tuo kiiltoa. Syy, miksi tykkään tästä on harjasta on sen soveltuvuus myös hiustenpidennysten harjaukseen. Tämä myös pysyy paremmin kädessä kuin pyöreämmät Tangle Teezerit. Nimimerkillä edellistä tuli heiteltyä ympäri kylppäriä, kun se aina lensi kädestä :D Tämä on House of Brandonilta. Heidän valikoimaan on hetki sitten saapuneet monia erilaisia Tangle Teezer-harjoja!

Testaukseen pääsi myös mulle entuudestaan tuntemattomat suomalaiset Artic Warriors-yrityksen tuotteet. Kyseessä on Mahti ja Sinni nimiset geelishotit*. Kyllä, luit oikean. Mahti lisää vastustuskykyä, joten se on oivallinen ehkäisemään flunssan alku tai lyhentämään sen kestoa. Sinni lisää suorituskykyä, joten se on täydellinen nautittavaksi kiireisenä päivänä! Kaikki nämä tuotteet valmistetaan Lapissa kasvavista kasveista ja yrteistä.

Viimeisenä keväisten vaatteiden käyttöönotto!! Ehkä paras juttu maaliskuussa  Iskin silmäni ensimmäistä kertaa FILA-merkin tuotteisiin ja sattumalta postilaatikosta kolahti Junkyardin yllätyspaketti, josta löytyi FILAn kevätmalliston sekä heidän yhteistyömalliston tuotteita*. Arvata saattaa, että olin myyty jo pelkän värimaailman perusteella! Suosikiksi pääsi edessä oleva t-paita, jossa on upeat halkiot selässä.

Miltäs nämä kuukauden suosikit näyttävät? Entä ootteko te testaillut samoja tuotteita?

*saatu


15 Responses to “MAALISKUISIA SUOSIKKEJA”

 1. Marianne sanoo:

  Ihana postaus :)
  Rakastan pyöreätä Tangle Teezeriäni mutta tuo sinun vaikuttaa paljon käytännöllisemmältä kädessä – ja sen lisäksi super söpön värinen!
  Ihanaa viikonloppua!
  xx
  http://mariannelle.com

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Marianne :) Joo tuo on kyllä älyttömän käytännöllinen! Ei enää lennä kädestä :D Samoin myös sulle <3

 2. Hema sanoo:

  Siis just mietin tällä(kin) viikolla, että eikö oo olemassa varrellista tangle teezeriä, kun oon enemmän kuin kerran noukkinut omani wc pöntöstä, yäk. Mutta nyt niitä siis saa, ihanaa!! Kauniita kuvia, jälleen kerran <3

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä, sulle on tapahtunut se mitä oon aina pelännyt :D Lähellä on käynyt ja monesti. Mutta tämä versio pysyy paljon paremmin kädessä! Voi kiitos hirmuisesti kuvien palautteesta :)<3

 3. Maria sanoo:

  Hei apua miten ihana toi filan kukkapaita! tosi harvoin kommentoin blogeihin, mutta oon seurannut sun blogia jo jonkun aikaa ja oon kyllä tykästynyt. Äänestin myös blog awardseissa, koska tyylis on tosi samaistuttava, mutta myös inspiroiva. Plus tietenkin vaikutat niiin herttaselta ja söpöltä ihmiseltä :D! Kivaa lauantai päivää!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei, ihana sinä! Et tiedäkään miten hyvälle tuulelle tulin :) Tämä kommentti tuli luettua jopa kaksi kertaa! Motivoivaa kuulla, että mun tyyli samaistuttava. Tuhat kiitosta äänestäsi ja tästä kommentista <3

 4. Hemppe sanoo:

  Ostin ite tota Arctic Warriorsin Mahtia kun olin taannoin GoExpo-messuilla, yllätti kyllä se maku! Aattelin ekana, että se ois ollu ihan hirveen makusta, mutta eipä se huonoa ollut. :D En vielä oo mitään konkreettisia tuloksia saanut kun olen vasta vähän aikaa käyttänyt, mutta toivon mukaan sitä kuuluisaa vastustuskykyä tulis lisää! (Nimimerkillä oon ollut tosi paljon kipeenä viime aikoina…)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi miten kiva kuulla sun kans kokeilleen :) Maku yllätti myös mut positiivisesti! Ikävää, että oot ollut paljon kipeänä… Toivottavasti tulee lisää vastustuskykyä, se kyllä auttaisi :)

 5. Nelli sanoo:

  Tuttua, mulla lentää aina pyöreä tangle teezer milloin minnekkin :D Se on alkanut myös menettää tehoaan, joten ehkä olis aika ottaa uus käyttöön.. Olis kiva, jos jakaisit pitkästä aikaa jonkin smoothie reseptin blogiin :) Osaatko muuten kuvailla mulperin marjojen makua? On pitkään himottanut testata niitä, mutta en raaski ostaa jos ne onkin pahoja :D Haha!

  • Saija Saija sanoo:

   Onneksi en sitten ole ainoa, joka sitä heittelee :D Kiitos vinkistä! Voisin kyllä toteuttaa jonkun smoothiereseptin pian tänne, mulla on nimittäin monta uutta yhdistelmää, joista riittäisi jaettavaa. Mulperin marjojen maku on melko neutraali, vaikka niiden voisi kuvitella maistuvan melko voimakkaalta. En osaa sen tarkemmin kuvailla, mutta kannattaa kyllä maistaa joskus :)!

 6. Tiinas sanoo:

  Apua maksaako toi paita oikeesti 399€?

  • Saija Saija sanoo:

   Apua mitä ihmettä :o Silloin, kun tein postausta niin hinta oli varmasti jotain 40-50€. Onkohan siihen tullut hinta vahingossa esim Ruotsin kruunujen mukaan, koska ei se kyllä noin paljoa maksa :s

 7. ViiviK sanoo:

  Voi hitsi se sitten olit sä sielä tuiskun keikalla! Olin ite talkoolaisena lipun tarkastuksessa ja katselin, että olitko sinä ja oisin kehunut sun ihanaa blogia livenä, mutta en sitten uskaltautunut kun oisi liikaa hävettänyt jos olis ollu joku ihan radom tyyppi :D

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä ihana :D Voi vitsit olisi ollut kyllä kiva nähdä! Olisit vaan tullut, mutta ehkä me vielä törmätään. Ensi kerralla sitten :p

 8. […] Lauantain asu puolestansa koostui Filan kukkaisesta t-paidasta, jonka pukemisesta suunnittelin jo tässä talven postauksessa :D Sen kaveriksi Leviksen shortsit, vaaleanpunainen farkkutakki […]

Kommentoi