Decor obsession: blush pink & gold

Kiitos kaikille, jotka kerroitte oman näkemyksen asuntopostauksen toteutustapaan. Laskeskelin, että eniten ääniä sai video (höpöttelyn kanssa) + kuvat. Videolla näkyy kokonaisuus ja kuvissa hieman yksityiskohtia. Mä laitan sen toteutukseen ensi viikolla! Mutta sitä ennen oli pakko jakaa teille kuvia pienestä kevään uudistuksesta, joka tehtiin. En olisi vielä vuosia sitten uskonut, että tulevaisuudessa tulee eteen tilanne, kun me molemmat halutaan sisustukseen väriä. Siis oikeasti väriä musta-valko-harmaaseen sisustukseen. Ja kyllä, se hetki on tapahtunut nyt!

Kiitos Pinterestin, mä ihastuin vaaleanpunaisiin yksityiskohtiin ja Tatu puolestansa alkoi lämmetä kultaiselle ”tehosteelle”. Näiden lisäksi halusin mukaan vielä raikkautta, joten sitä löytyy paljon viherkasveista sekä tällä hetkellä myös pussilakanoista. Nämä on sellaisia värejä, joita ei haluttu tuoda liikaa esille siitä syystä ettei tarvitse tehdä isompia hankintoja. Liiallisella värimäärällä asunto saattaisi myös olla vähän levoton – vähän on enemmän. Täytyy sanoa, että lopputuloksesta tuli just eikä melkein meidän tyylinen  Olisi kiva kuulla, onko siellä muita väreihin tänä keväänä ihastuneita?

Uusi sänky saapui tammikuulla ja hyvin nukutuista öistä päätellen se on ollut paras ostos pitkiin aikoihin. Ja kevään tullen iskin silmäni myös upeisiin pussilakanoihin, jotka ovat meidän makkariin kuin tehdyt! Vaaleanpunaista sävyä löytyy sängyltä samettisesta tyynynpäällisestä.

Kultainen pannunalunen oli pieni heräteostos, mutta se on päässyt yllättävän paljon käyttöön.

Myös kylppäri on saanut pientä piristystä ananaskynttilän sekä saippuapumppupullon avulla.

Yöpöydäksi valikoitu Kartellin Componibili, joka oli paras vaihtoehto korkeutensa puolesta. Nimittäin tämä uusi sänky on niin korkea, että siinä reunalla istuessa mun jaloista on vielä 20 senttiä maahan :D Plussaa säilytystilasta! Pöydälle koristeeksi kultainen ananas (jonka päällä on hyvä pitää puhelinta) sekä maljakko, josta löytyy myös tätä vaaleanpunaista.

Keittiöön kultaista pienillä jutuilla; talouspaperitelineellä ja s-koukulla, jossa on tarkoitus säilyttää keittiöliinaa. Mun mielestä kulta näyttää niin hyvältä yhdistettynä marmorisiin juttuihin. Samaa teemaa on tulossa vielä mun meikkauspisteelle.

Halusin eteisestä avaramman, joten siirsin kenkäkaapin toiselle seinälle. Kaapin päältä löytyy kuvioitu purkki, jossa säilytetään avaimia, kukkia sekä julistetaulu. Minimalistisuutta pienellä twistillä!


46 Responses to “Decor obsession: blush pink & gold”

 1. Tiia sanoo:

  Ihanan näköistä!

 2. Oona sanoo:

  En oikeen itse lämpenen ton vihreän yhdistämisestä vaaleanpunaiseen tai kultaan :/ musta-valkoinen sisustus ja kulta sen sijaan toimii tosi hyvin.

  • Saija Saija sanoo:

   Harmi, että sä et pidä :/ Tuota vihreää meiltä löytyy ainakin tällä hetkellä vaan kasveista ja noista tietyistä pussilakanoista. Kulta on kyllä kaunis väri mustavalkoisen kaveriksi :)!

 3. Ansku k sanoo:

  Ihanan näköistä on!♡

 4. Anne sanoo:

  Todella kivoja muutoksia ja ihanan hillittyä tyyliä. :) Mistä olet löytänyt tuon ihanan pyöreän maljakon, joka näkyy viimeisessä kuvassa? Se on todella kaunis ja sopii täydellisesti ruusujen kanssa yhteen. ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiitos paljon Anne! Ihana nähdä sun pitävän ♥ Tykätään näyttävästä, mutta hillitystä lopputuloksesta. Maljakko onkin itse asiassa yksi mun suosikeista ja se on ostettu Minimanista :)

 5. Laura sanoo:

  Tosi raikas ja hyvin yhteensopiva sisustus! Itsekin haikailen aina ihanien sisustuselementtien perään ja omaa silmää miellyttää etenkin maalaisromanttinen aikakausi ja vintage :) Kahden riiviön (=kissat) vuoksi meillä ei kuitenkaan voi olla kovinkaan paljoa pieniä koriste-esineitä (tai tuoreita kukkia…), sillä ne on rikki alta aikayksikön…

  • Saija Saija sanoo:

   Suuret kiitokset :) Se oli kivasti kuvailtu! Voi eikä… Mutta ymmärrän hyvin. Meidänkin täytyy vähän miettiä sisutusesineet niin ettei Nemo pääse koskemaan niihin, joten voin kuvitella miten vaikeaa on kissojen kanssa. Mutta on ne sen kaiken arvoisia karvakavereita <3 Mites tekokukkien kanssa? :)

 6. Lotta sanoo:

  Näyttää ihanalle!!
  Mistä nuo lakanat ja tuo ruukussa näkyvä lehti on? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos Lotta <3 Pussilakanat on H&M Homesta ja lehti Annival-nimisestä verkkokaupasta :)

 7. Tiia sanoo:

  En malta oottaa ens viikon asuntopostausta, sitä odotellessa!

  Kysymys tuosta päiväpeitosta, onko se luhdan pilvi päiväpeitto? Myös tuosta teidän sängystä, onko sulla linkkiä mikä sänky se on? (Ei toki pakko ole kertoa jos et halua). Näyttää juuri sopivan mittaisilta päiväpeitto ja sänky, tuntuu että kaikki jenkkisängyt on niin korkeita että hankala löytää sopivaa päiväpeittoa

  • Saija Saija sanoo:

   Jee, kiva kuulla sun jo odottavan sitä :) On juurikin tuo Luhdan päiväpeitto ja sänky on Maskusta Bellus-merkkinen. Koottiin se itse valitsemalla mieluinen runko, petauspatja yms. Mutta kaikki nämä Belluksen sängyt on suurin piirtein saman kokoisia, että kannattaa kyllä käydä katsomassa niitä :)!

 8. Kristiina sanoo:

  Oi miten ihanat lakanat! Mistä löysit? :)

 9. Salla sanoo:

  Mistä noi ihanat pussilakanat on

 10. Annn sanoo:

  Nättejä yksityiskohtia :-)

 11. Ella sanoo:

  Onpa teillä kaunista ja keväisen näköistä!
  Aivan ihana sisustus!<3

  • Saija Saija sanoo:

   Vautsi, kiitos Ella :) Niin piristävää nähdä teidän pitävän! Ollaan kyllä kans niin tyytyväisiä <3

 12. hanna sanoo:

  Ompas ihanan tyttömäistä ja raikasta, kuten itse kuvailit! :) Itse tykkään kanssa raikkaasta ja tahtoisin kovasti vähän värikkäämmät verhot, mutten ole vielä löytänyt sellaisia joihin en kyllästy hetkessä!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmu paljon Hanna :) Voi värikkäät verhot kuulostaa niin hyvältä! Niistä tulisi varmasti kiva piristys isommalle alueelle – toivottavasti vielä löytyy mieluisat :)

 13. Amanda sanoo:

  Näyttääpä kivalta ja paljon raikkaammalta kun pelkkä mustavalkonen! Mistä oot löytäny ton kultasen talouspaperitelineen? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hei kiitti paljon Amanda :) Oon niin samaa mieltä, lopputuloksesta tuli kivan virkistävä. Talouspaperiteline on Clas Ohlsonilta :>

 14. Kat sanoo:

  Ihanan näköistä! En heti uskonut että on teidän asunnosta kyse ;)
  Vihreä sopii niin täydellisesti mun mielestä. Asuntopostausta ofotellessa. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiitos! Niinpä, en olisi ikinä uskonut tämän hetken saapuvan :D Kiva kuulla, että sä pidät vihreästä. En malta odottaa, että pääsen toteuttamaan asuntopostauksen :p

 15. Iiris sanoo:

  Ihanalta näyttää! Mistä oot ton upean talouspaperitelineen löytäny? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia :) Tykkään itsekin niin paljon tästä lopputuloksesta! Teline on Clas Ohlsonilta :)

 16. Jemina sanoo:

  Apua miten ihanan näköstä! <3

  Mun blogissa juttua mun snapchatistä ja viimeisimpiä kuvia sieltä, paljon ruokaa ja smoothiekulhoja :) <3

 17. ia sanoo:

  Voi miten ihanannäköistä! <3___<3

 18. Nimetön sanoo:

  Mä itse rakastan kun lakanoissa on väriä :) muuten sitten asunto puhtaan valkoista ja maanläheisiä värejä

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kun kiva kuulla sun kans tykkäävän väreistä lakanoissa :) Ne tuo kyllä omanlaisen piristyksen! Ja varsinkin näin keväällä on ihana panostaa kaikkiin värikkäisiin ja kuviollisiin versiohin. Kiitos kommentistasi :-)

 19. Tiia sanoo:

  Voi vitsit! Sulla on kyllä hyvä sisustussilmä :-) oot saanu taas laitettua paikat tosi keväiseksi ja nätiksi, ja sopii teidän tyyliin ku nyrkki silmään :D

  • Saija Saija sanoo:

   Ihanasti sanottu, kiitos Tiia :) Muhun iski kunnon keväinen inspiraatio sisustuksen suhteen! Täytyy sanoa, että oon kyllä itsekin niin tyytyväinen lopputulokseen. On ollut mukava nähdä, että lopputulos on miellyttänyt myös teitä :) xx

 20. Laura sanoo:

  Hei jee!! Rakastan sun sisustusmakua mut oon kaikessa hiljaisuudessa toivonut, että lisäisit teidän kotiin jotain väriä! Ihania kuvia! Toi on just tosi kiva kun pienellä vaivalla saa tuotua muutosta just esimerkiks tekstiilien avulla :) En tiedä onko se sitten kevät vai mikä, mut mulla on ainakin kauhee hinku muuttaa kotia ja nimenomaan lisätä värejä! Innostuin jopa kaivamaan vanhan ompelukoneen esiin työpäivän jälkeen ja ompelemaan kauan sitten hankituista kankaista uudet kevättyynynpäälliset :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei, ihana sinä <3 Kiitos paljon! Tulipas hyvä mieli sun kommentista :) Nyt sitä ihmettelee, että miksei olla aikaisemmin lisätty värejä tänne? Mä nimittäin hullaannuin niistä täysin :D Mä uskon, että se on se kevät, joka tämän tekee. Mutta hyvä vaan, värit ovat tulleet jäädäkseen. Oi kuulostaa hyvältä, kuten sanoit niin kiva kun pienillä jutuilla saa uutta ilmettä :)!

 21. Annika sanoo:

  Heh, hyvä että on kohtalotoveri! Itsekin vannoutuneena mustavalko -sisustajana on ollut viime aikoina pienen itsetutkiskelun paikka… Toisin sanoen hiukan järkytyin siitä, että juuri tuo puuteripinkki on alkanut kiinnostaa niin sisustuksessa kuin vaatetuksessa :D Eikä nuo teidän lakana/viherkasvitkaan huonolta näytä! Yritän kovasti pitää omia traakkipuitani hengissä, koska ne ovat kyllä ihana lisä kotiin.

  Marmori ja kulta -villitys on päässyt laantumaan omalla kohdallani, mutta Pinterestin kautta löysin jo uuden kiinnostuksen :D Ties kuinka paljon kuvia olenkaan tallentanut kupari/copper -hakusanalla….

  • Saija Saija sanoo:

   Jee kiva nähdä muitakin vannoutuneita mustavalko-sisustajia :) Tuo puuteripinkki on vaan niin upea väri! Se sopii hyvin mustien ja valkoisten yksityiskohtien kaveriksi. Viherkasvit ovat kyllä sellaisiakin piristäjiä, että toivon kans meidän kasvin pysyvän elossa. Täytyy isolle löytää vielä sopiva ruukku. Oi kupari on myös kaunis yksityiskohta ja sehän sopisi täydellisesti pinkin kaveriksi ;-)

 22. Emilia sanoo:

  Taas kerran teillä on niin kodikasta ja ihania yksityiskohtia ♥ Tuo vihreä väri on myös sellanen, jota haluaisin ehdottomasti näin kesää kohden mentäessä pussilakanoihin ja varmasti sellaiset myös hankin :) Teidän koti on niiiin ihana ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos tuhannesti Emilia ♥ Niin ilahduttavaa kuulla tällaista palautetta :) Jooo ehdottomasti! Tuo on kivan raikas väri, joka nostattaa kesäfiilistä heti. Ja toimii hyvin monissa eri tekstiileissä :)

 23. Julsqa sanoo:

  Ihanaa värien yhdistelyä, tykkään kovasti! (: Mistä toi teidän sä sängynpääty on, itsellä ollut kans tuollainen etsinnässä? Se tuo ihanasti oman lisänsä teidän sisustukseen!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon :) Kiva kuulla sun pitävän! Pääty on ostettu Maskusta, mutta ollaan itse jälkikäteen kiinnitetty nuo lamput siihen. Tuo on kyllä kivan ajaton pääty ja antaa ryhtiä sängylle :>

Kommentoi