Sundays are made for brunches

Shirt SheIn (gift)

Otsikko kertoo oleellisen, meillä oli tänään pitkän pitkästä aikaa brunssi  Viime aikoina meidän sunnuntait on ollut paikasta toiseen juoksemista ja aamupalat on koostunut ainoastaan pikapuurosta tai kupillisesta kahvia, joten tämä oli se mitä tarvittiin just nyt. Pöydästä löytyi tuoreita croissanteja (mun suurin pahe…), paljon tuoreita hedelmiä, mansikoita, kaurapuuroa, pähkinöitä, mehua, kahvia sekä macarons-leivoksia. Saatiin samalla myös kaikki uudet astiat käyttöön – on ne niin kivannäköisiä!

Mä tykkään pitää sunnuntait rentoina päivinä, jolloin voi vaan hengailla kotona yökkärit päällä, katsella sarjoja, nukkua päikkärit, siivota ja syödä hyvin. Täytyy ottaa taas tavaksi tehdä näin! Paitsi ensi sunnuntaista on tulossa erilainen ja itse asiassa te liitytte siihen. Mä nimittäin vinkkaan teille alkuviikosta eräästä vierailemisen arvoisesta tapahtumasta. Pysykää siis kuulolla!

Ja hei muistakaa, että koodilla ”saijis20” saa alennusta kaikista Richmond & Finchin puhelimen kuorista.

Miltäs meidän brunssi näyttää? Entä onko teillä tapana nauttia sunnuntaisin hieman parempaa aamupalaa?


18 Responses to “Sundays are made for brunches”

 1. Taru sanoo:

  Aamupala taivas ♡♡♡

 2. Ella sanoo:

  Oi, miten herkullisen näköistä!<3

  • Saija Saija sanoo:

   En voisi olla enempää samaa mieltä sun kanssa <3 Vitsit, kun tällaisia tajuaisi järjestää useammin :)

 3. Anniina sanoo:

  Ei vitsit mitä kuvia!♥ Hih pitää varmaan itsekin järkätä jonkinsortin brunssi tässä lähiaikoina, koska ne tuovat kivaa pientä luksusta viikonloppuihin. :’) Toi kuva susta ja Nemosta on aivan ihana <3

  • Saija Saija sanoo:

   Tuhannet kiitokset Anniina <3 Suosittelen! Tällainen pienikin juttu tekee viikonlopusta heti paljon onnistuneemman ;-) Hihi, Nemo sattui juuri haluamaan syliin kun räpsittiin kuvia. Siitä tuli kyllä onnistunut :)<3

 4. Jenna sanoo:

  Näyttää niin hyvälle! Voisin ottaa tuollaisen setin nyt heti piristämään saikkupäivää :)

 5. Annn sanoo:

  Oi, miten ihana aamupala ja astiatkin ;-) Aurinkoista viikkoa sinne <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos sulle paljon :) Nuo astiat on kyllä ihan lemppareita! Aurinkoista viikkoa myös sinne <3

 6. SofiaEmilia sanoo:

  Niin hyvältä!! Brunssit ja erityisesti croissantit on mun heikkous(!!) harvemmin nykyään on tullut tehtyä joten tästä inspiroituneena ensi sunnuntaina brunssia siis!

  Sunnuntait on parhaita yökkäripäiviä ja tykkään itse kanssa ottaa rennosti sarjamaratoneja läpi käyden :) ihania kuvia ja mukavaa alkanutta viikkoa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä! Croissantit on myös mun heikkous… <3 Voisin syödä niitä loppuelämäni :D Joo ehdottomasti kannattaa toteuttaa ensi sunnuntaina brunssi! Kiitos ja ihanaa alkanutta viikkoa sullekin :)

 7. Isla sanoo:

  Aika hieno yökkäri sulla :D
  Mutta nam ja ihania astioita <3

  • Saija Saija sanoo:

   Tekstissä lukee, että ”täytyy ottaa taas tavaksi tehdä näin” :D Eli sunnuntait on tullut vietettyä kaikissa muissa vaatteissa kuin yökkäreissä. Mutta ehkä sitä taas pystyy pian viettämään rentoja sunnuntaita, kun ei ole kaikki päivät täynnä ohjelmaa :) Kiva kuulla, että astiat on myös sun mieleen. Ne on kyllä niin ihania <3

 8. Noora sanoo:

  Moi! Ei liity postaukseen, mutta muistelin sun tilanneen hampaiden valkaisuun tarkoitettuja ”liuskoja”, ja pelkäsit ettei tuote tule perille.. itse olisin niitä myös tilaamassa, ja kysyisinkin että mikäs se verkkokauppa oli, etten varmasti sieltä tilaisi. Olisiko kyseessä Isosmile.com verkkokauppa? :( :)

  • Saija Saija sanoo:

   Jooo eli kyseessä oli Beautyeurope-niminen verkkokauppa. Isosmilelta uskaltaa tilata, oon itsekin tilannut ja kaikki on aina toiminut tilauksen suhteen niin kuin pitääkin :)

 9. Mona sanoo:

  Ihania kuvia ja niin makoisan näköinen brunssi! Oma sunnuntain aamupalanihan koostui puolikkaasta leivästä ja banaanista.. Ehkä sain innoitusta sun postauksesta lähteä brunssille lähiaikoina!

  http://monakirjoittaablogia.blogspot.fi/

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos paljon Mona :) Eikä! Mutta sellaiselta munkin aamupalat näyttävät arkena. Täytyisi alkaa panostamaan myös silloin useammin. Hyvä juttu, jos tämä sai innostuksen aikaan – brunssit ovat kyllä niin ihania (:

Kommentoi