IN & OUT // part 26

Aurinkoista lauantaita  Hörpin täällä aamukahviani keittiönpöydän ääressä ja tunnen kuinka valo osuu kasvoihini ikkunasta – ihan selvä kevään merkki! Tajusin äsken, että nyt alkaisi olla uuden IN & OUT-postauksen aika käsillä, joten päätin heti listata tämän hetken miellyttävät ja ei miellyttävät jutut yhteen. 

Tarralenkkarit

Hahah, en olisi nuoruudessa voinut kuvitella, että tuun vielä joku päivä haaveilemaan näiden perään. Tämä trendi miellytti siis heti mun silmää! Tarrat tekee kengistä jotenkin siistimmän näköiset, kun nauhat ei ole ns. tiellä… Niin ja onhan nämä varmaan helppo myös pukea jalkaan :D Kuva 1 & 2.

Jättineulepeitto

Mukavuudenhaluisena en voinut olla ihastumatta näihin jättikokoisiin neulepeittoihin  Tuollaiseen olisi ihana käpertyä sohvalla katsomaan sarjaa. Ja mukavuuden lisäksi nämä vielä näyttää kivalta! Tuo vaaleanharmaa toisi kivaa kontrastia meidän makuuhuoneeseen. Kuva 1 & 2.

Korsettivyö

Tässä on varmasti yksi kevään trendi, joka jakaa porukan kahteen osaan. Tämä on sellainen, josta joko tykkää tai ei. Mä kuulun ensimmäiseen ryhmään, nimittäin mun mielestä tällainen vyö näyttää upealta. Erityisesti valkoisen puseron kaverina! Mua harmittaa suunnattomasti, kun oon ”tissivyön” aikoina omistanut tämän tyyppisen nahkaisena, mutta myöhemmin sitten myynyt sen eteenpäin… Kuva 1 & 2.

Metalliset midihameet

Rakastan midihameita ja omistan itsekin sellaisen mustana, mutta nämä metalliset versiot ei iske sitten millään. Hopeisena ne on vielä ihan jees, mutta tätä kultaista en osaisi käyttää. Kuva 1 & 2.

Tatuoidut pisamat

Törmäsin tähän hittiin eräässä Facebookin kauneusryhmässä ja yllätyin siitä, miten yleistä tämä on. En tiedä onko tätä kukaan vielä Suomessa testannut, mutta kovasti trendi on noussut suosioon muissa maissa. Vaikka rakastan pisamia niin en silti voisi kuvitella tatuoivani niitä iholleni. Kuva 1 & 2.

Kietaisuneuleet

En tiedä onko tämä oikea sana näille neuleille, mutta varmaan ymmärrätte mitä tarkoitan. Nämä ovat pitäneet pintansa jo pidempään, mutta mä en vaan jotenkin lämpeä. Oon joskus nuorempana omistanut tällaisen ja muistelin sen olevan todella epämiellyttävä päällä. En tiedä sitten pitääkö paikkansa, mutta mä itse suosin mielummin yksinkertaisempia neuleita. Kuva 1 & 2.


30 Responses to “IN & OUT // part 26”

 1. Noora sanoo:

  Nyt olin kaikesta sunkaa samaa mieltä :-) Toi peitto olis niin ihana, mutta ainekin yhdeltä ruotsalaiselta naiselta tilattuna tosi kallis, vaikka varmasti on tosi laadukas!

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö! Voi miten kiva kuulla :) Se olisi kyllä unelma <3 Voi ei, arvelinkin ettei varmaan ole kovin edullinen :/

   • Tuuli sanoo:

    jos yhtään osaa kutoa niin tuollainen on tosi helppo tehä itse! kutomapuikoiksi harjanvarret ja käyt ostamassa kaupasta halpoja fleecehuopia ja leikkaat niistä ohita suikaleita langaksi:-)

    • Saija Saija sanoo:

     Kiitos vinkistä, täytyy tutustua ohjeeseen tarkemmin. Tuollaisen saisi niin paljon edullisemmin, kun tekisi itse :)

 2. Lea sanoo:

  Kiva postaus! Olen sun kanssa samaa mieltä kaikista kohdista, paitsi mielipiteestäni noita korsettivöitä kohtaan en vielä ole ihan varma.

  Mun blogista löytyy muuten ohje tuollaisen vähän pienemmän jättineulepeiton itse tekemiseen. Jos siis yhtään löytyy käsityöintoa ja haluaa päästä halvalla, niin tässä voisi olla yksi vaihtoehto ;)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia :) Oi vähän kiva, että oltiin näin samaa mieltä! Joo korsettivyöt on kyllä melko erikoisia, mutta uskon että varsinkin valkoisen paidan kanssa ne toimii. Kiitos linkistä, mä käyn tutustumassa tuohon heti :)!

 3. Milla sanoo:

  Nuo muhkeat peitot on kyllä ihanan näköisiä! Harmi, että ne on niin hintavia… Korsettivyöt ei kyllä iske muhun yhtään, mutta nuo kietaisuneuleet kylläkin, haha :-) Mä en muuten edes tiennyt, että ihmiset oikeasti TATUOI pisamia kasvoilleen, outoa, mutta jokainen tyylillään :-D

  • Saija Saija sanoo:

   Oon niin samaa mieltä :) Sepä, niiden ainut huono puoli… Noni sehän on kiva! Oltiin melkein samaa mieltä kaikista :) Joo, hullua. Mä en voisi kuvitella tatuoivani niitä kasvoihin :o

 4. Ansku k sanoo:

  Tarralenkkareista en oikein tiiä mitä mieltä oon, mutta korseteista en oikein tykkää muuten oon sun kaa muista samaa mieltä!:)

  • Saija Saija sanoo:

   Onpas mukava huomata, että oltiin melkein samaa mieltä jokaisesta kohdasta. Kiitos sulle kommentistasi! :)

 5. Elena sanoo:

  Mä kudoin just jouluna äidille ja poikaystävän äidille tollaset jättineulepeitot ja tuli kyllä hirveen nätit! Jos yhtään oot käsityöihmisiä niin googlaamalla löytyy superhelpot ohjeet noille peitoille :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi miten ihana lahjaidea :) Täytyy kyllä googlettaa! Mä uskon, että jos se on helppo niin tuollaisen tekemiseen riittäisi hyvin mielenkiinto :p

 6. Jenni sanoo:

  Osaisitko suostella FB:stä hyvää kauneusaiheista ryhmää? Sellaista jossa olisi muutakin kuin osta/myy -juttuja :)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo mä tykkään itse eniten Beauty Up ja Girl Talk, Fin ryhmistä. Toki yksi iso ryhmä on myös Nordic Style & Beauty :)

 7. Emmi sanoo:

  Samaa mieltä! Varsinkin tuo jättipeitto, aivan ihana! <3 Olen nähnyt myös samantyylisiä sellaisia pallotyynyjä, se oli niin suloisia, mutta teko-ohje ei ollutkaan niin simppeli :D jospa niiden hinta laskisi joskus, niin raaskisi ostaa.

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että oltiin näistä samaa mieltä :) Voi sellaista en olekaan nähnyt, mutta kuulostaa aivan ihanalta! Ou nou, voin vaan kuvitella :s Täytyy pitää peukut pystyssä hintojen laskun vuoksi…

 8. Empuskaa sanoo:

  Oon kaikkien kanssa sun kanssa aivan täysin Samaa mieltä :D haha taas!! Mä oon himoinnut tuollaista torklupeittoa jo ennen joulua! Ois vaan niin ihana :)<3 tuo korsetti vyö on kiva just valkoisen paidan kanssa mutta ei minusta ehkä muun värisen paidan ja se näyttää tosi kivalta muilla mutta en ehkä itelle sitä hankkisi koska luulen etten silti tulisi käyttämään sitä niin useasti että se olisi käytännöllinen hankinta :)

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä ihana :D Me ollaan niin samaa mieltä monista jutuista! Tuollainen peitto olisi kyllä aivan unelma <3 Siihen olisi ihana käpertyä iltaisin. Tuo valkoinen pusero on kuin tehty korsettivyön kanssa - niin upea yhdistelmä. Totta, muut värit ei ehkä sopisi niin hyvin... Mua harmittaa, kun oon mennyt myymään tällaisen. Saa nähdä tuleeko etsittyä uutta versiota tilalle. Kiva, kun tulit kommentoimaan :)

 9. Kata sanoo:

  siis apua :O! Tatuoiko joku tosissaan naamaansa pisamia, herranjumala… :0

  Mutta varsinkin noi jättineulepeitot näyttää niin mukavilta, että varmaan pitää harkita ittellekkin ostamista :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kyllä :/ Tämä on ilmeisesti melko suurikin trendi muissa maissa. Saa nähdä koska rantautuu kunnolla Suomeen :D Oon niin samaa mieltä, ne näyttää niin mukavilta ja pehmeiltä <3

 10. Senni sanoo:

  Tarralenkkarit on kyllä pakko saada tälle keväälle! Katselin sellaisia jo aiemmin talvella nettikaupoista, mutta en uskaltanut vielä pistää tilaukseen :D Tatuoiduista pisamista oon kans erityisesti samaa mieltä sun kanssa, itse en edes uskaltaisi :’D

  • Saija Saija sanoo:

   Niin on :p Ne olisi kivaa vaihtelua muille kengille! Oi mistä nettikaupasta katsoit? En ole vielä löytänyt mistään, mutta täytyy selata vielä Nelly ja Zalando. Jep en mäkään, niiden tatuoiminen varmaan sattuu melko paljon :s

 11. Nimetön sanoo:

  Hei ois kiva jos tekisit pitkästä aikaa ruokavaliostasi postausta. Saattaisi saada hyviä uusia vinkkejä omaankin syömiseen:)

  • Saija Saija sanoo:

   Tätä on viime aikoina toivottu melko paljon ja voisin kyllä tehdä! Vaikka videon muodossa :)?

   • Nimetön sanoo:

    Videon muodossa tai ihan normisti kuvina ja kirjotuksena, kumpikin kuulostaa yhtä hyvältä!

    • Saija Saija sanoo:

     Okei kiva tietää, toteutan tämän joka tapauksessa tavalla tai toisella :)

 12. Lukija sanoo:

  Moikka! Tää kysymys liittyy tavallaan aiheeseen, eli kuvien käyttölupa. Mua kiinnostaisi kans tosi paljon luoda esim. asukollaaseja tai inspiraatiokuvia blogiin, mutta en halua joutua hankaluuksiin kopiointi-juttujen kanssa.

  Eli miten sä varmistat aina, että saat käyttää jotain tiettyä kuvaa, kysytkö ihan omistajan luvan vai ostatko niitä tms.? :) Kun itse ainakin olen lukenut, ettei pelkän lähteen maininta välttämättä riitä, jos kuvan omistaja ei ole antanut lupaa käyttää kuvia…? Tämän vuoksi mm. Polyvore aiheuttaa ongelmia, koska sielläkin on kai käytetty muotikuvaajien kuvia, joihin ei oikeasti olisi lupaa :O

  • Saija Saija sanoo:

   Tämä on tärkeä aihe :) Ja tästä löytyy vähän ristiriitaisia tietoja googlettamalla… Mutta mä oon pyrkinyt siihen, että käyttämäni kuvat ovat joko verkkokaupoista (he yleensä vain tykkäävät, kun sivuille linkitetään) tai sitten Freeimages-sivustolta, jossa on kuvia, joita voi käyttää ilman kopiointi-ongelmia. Polyvoressa kannattaa käyttää vain niitä tuotekuvia eli sellaisia ei muotikuvia. Niiden kanssa ei pitäisi tulla ongelmia :)

 13. Ella sanoo:

  Hei vähän aiheesta poiketen nyt kysyn että minkä malliset noi sun ray-banit on mitkä esiinty vasta sun snapchatissa sekä myös instagramissa? Tarkotan siis niitä missä on ne vaaleanpunaiset(?) linssit. Mulla on suunnitelmissa tilata samanlaiset mutta nettikauppojen kuvista ei saa selvää kovin hyvin mut ne näyttäis olevan just noi mitkä sulla on! Aivan ihanat *_*

  • Saija Saija sanoo:

   Voi en valitettavasti muista tarkkaa mallia :/ Mutta käsittääkseni Ray-Banilta löytyy vain yhdet pyöreät lasit ja ne on juuri nämä. Ainakin Zalandolla oli näitä vielä hetki sitten. Linssin koko on 50mm, jos se yhtään auttaa. Toivottavasti löytyy juuri oikeat :)!

Kommentoi