LIFE AMBASSADOR 2017 + arvonta

Energistä maanantaita Aloitetaan viikko jännittävillä uutisilla! Nimittäin kaupallisessa yhteistyössä Life:n kanssa mulla on ilo kertoa, että olen yksi heidän 2017 vuoden ambassadoreista. Vaikka oma terveys ja hyvinvointi on aina ollut lähellä sydäntäni niin tänä vuonna vien asian nextille levelille. Tämä vuosi tulee olemaan kunnon hyvinvoinnin vuosi. Nyt on aika keskittyä entistä enemmän itseensä ja siihen, mistä hyvinvointi lähtee. Mun tavoitteet tälle vuodelle on pyrkiä muuttamaan elämäntavat vielä terveellisemmiksi, panostamaan riittävään unen saantiin sekä lisäämään enemmän liikuntaa osaksi jokapäiväistä arkea.

Kampanjan myötä pääsin vierailemaan Vaasan Life-myymälässä tapaamassa alan asiantuntijaa. Mulla tulee olemaan koko vuoden ajan siellä tämä oma konsultti, jonka kanssa käydään läpi mun omaa hyvinvointia. Ensimmäisellä kerralla tutustuttiin toisiimme kahvikupin äärellä, juteltiin elämäntavoista, käyttämistäni lisäravinteista sekä Life:n laajasta tuotevalikoimasta. Meillä oli niin hauskaa yhdessä, että aika meni todella nopeasti! Life:n henkilökunta todellakin osaa hommansa, heiltä saa asianosaavan vastauksen kaikkiin kysymyksiin. Sekä pyydettäessä yksilöllisiä vinkkejä niin tuotteisiin kuin niiden käyttöön.

Sain valita heiltä muutamia tuotteita testaukseen ja mukaan lähti muun muassa nämä kolme herkullista (niin ulkonäöltään kuin sisällöltään) Roo’bar-luomuraakapatukkaa, joista osa sisältää myös superfoodeja. Nämä toimivat hyvin niin täyttävänä ja energiaa tuovina välipaloina kuin makeanhimon taltuttajina.

Vitamiinilisät ovat aina tarpeellisia ja erityisesti mun huomio kiinnittyi Terveyskaistan Biotiiniin, joka sisältää muun muassa avokadoa. Tämä on todellinen hiuksien, kynsien ja ihon hyvinvoinnin edesauttaja. Toinen keltainen pakkaus pitää sisällään Bioteekin Teho Aurinkokapseleita, joita on tarkoitus alkaa syödä 1-2 viikkoa ennen aurinkoon menoa. Tämä tulee niin tarpeeseen ennen kesän rantalomaa!

Miten mun ambassador-tehtävä sitten näkyy täällä blogissa? Sen verran voin jo paljastaa, että tuutte kuulemaan paljon juttuja liittyen mun hyvinvointiin ja sen parantamiseen vuoden aikana. Tuun postailemaan teille monista mielenkiintoisista aiheista, eri osa-alueilta. Esimerkkeinä luonnollinen ihonhoito, vatsan hyvinvointi, flunssakauden vinkit jne. Mä pääsen myös hemmottelemaan teitä, josta lisää postauksen lopussa ;-) Kokonaisuudessaan oon tästä tehtävästä erittäin innoissani. En millään malttaisi odottaa, että pääsen kehittämään omaa hyvinvointiani paremmaksi ja vielä luonnonmukaisesti. Sekä toivottavasti siinä samalla innostaen teitä samaan!

Eikä siinä vielä kaikki vaan mulla on tiedossa jotain kivaa myös teille  Nimittäin kolme onnekasta teistä voi nyt voittaa itsellensä 50€:n arvoisen lahjakortin Life-myymälään!

1. Kerro mitä hyvinvointiin liittyviä postauksia tai aiheita haluaisit täällä nähdä?

Muista lisätä kommenttiin mukaan myös toimiva sähköpostiosoite. Aikaa osallistua on tasan viikko eli arvonta päättyy 6.3 kello 22:00. Tarkemmat säännöt löytyvät täältä.


310 Responses to “LIFE AMBASSADOR 2017 + arvonta”

 1. susanna k sanoo:

  Haluaisin postauksen erilaisista jauheista, siemenistä yms, jotka nyt on saavuttaneet suuren suosion. Niiden terveysvaikutuksista ja hyviä reseptejä joihin niitä voi lisätä.

 2. Ansku sanoo:

  Mitä superfoodeja käytät ja suosittelet? Ja mitä hyviä puolia niillä on :-)

 3. Jenni sanoo:

  Vatsanhyvinvointi, sekä ihoon ja hiuksiin liittyvät postaukset houkuttelisivat!:)

 4. Sara sanoo:

  Mua kiinnostaa erityisesti liikuntaan liittyvät postaukset :-)

 5. Paulina sanoo:

  Reseptit terveellisiin ruokiin kiinnostaisi eniten! :) Ootan innolla tulevia postauksia!

 6. Siiru sanoo:

  Henkiseen hyvinvointiin keskittyviä postauksia lukisin mielelläni :-)

 7. Wilhelmina sanoo:

  Ihon ja hiusten hyvinvointi! :)
  wwiihh@hotmail.com

 8. Kati sanoo:

  Ihoon liittyen ruokavalion merkityksestä. Etenkin kasvojen ihon kuntoon vaikuttaminen.

 9. Sipu sanoo:

  Haluaisin kuulla eri vitamiinien vaikutuksista ja siitä mitä vitamiineja oikeasti olisi hyvä saada ihmisen jatkuvasti.

 10. Anni sanoo:

  Olisi mielenkiintoista kuulla kaikkea henkiseen hyvinvointiin liittyviä juttuja :)!

 11. Kanerva sanoo:

  Mua kiinnostais kuulla just näistä superfoodeista ja ravintolisistä lisää! Varsinkin tosta biotiinin toiminnasta ois kiva kuulla :)

 12. Henna sanoo:

  Mua kiinnostaa terveelliset reseptit! No oikeestaan varmasti kaikki sun kirjoittamana uppoaa koska osaat tehdä kaikista aiheista mielenkiintoisia.

 13. Mari sanoo:

  Itselläni on tällä hetkellä kynnet ja hiukset todella heikossa hapessa, joten niihin liittyvät postaukset kiinnostavat erityisesti! Tuo Terveyskaistan biotiini kuulostaa mielenkiintoiselta, jos kertoisit tulevaisuudessa käyttökokemuksesi, niin ehkä itsekin uskaltautuisin hakemaan ko. tuotteen lähimmästä Life -myymälästä!

 14. Julia sanoo:

  Olisi kiva kuulla enemmän käyttämistäsi superfoodeista ja lisäravinteista postauksen muodossa. Tässä vielä muutama esimerkki kysymys: Mitä tuotteita käytät? Käytätkö joitakin tuotteita päivittäin? Oletko huomannut tuotteiden toimivan? Mitä tuotteita suosittelet muille? :-)

 15. Sennu sanoo:

  Lukisin mielelläni sun pohdintoja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista eli niin henkisestä kuin fyysisestäkin :)

 16. Ellu sanoo:

  Oi kuinka olen innoissani tästä!! Hyvinvointi on myös täällä osoitteessa se tän vuoden ja varmasti tulevienkin vuosien juttu, ihanaa kun sulla on kohta aiheeseen vinkkejä. Odotan niin innolla! <3

  Flunnsakauden taltuttaja, biotiini, superfoodit sekä muut joka päiväiset tuotteet ovat omia toiveita.. Ah ihanaa kun aloitat tän!<3

 17. Bea sanoo:

  Haluaisin postauksia liittyen hiustenhyvinvointiin ja ihon kunnon parantamiseen erilaisten tuotteiden avulla. Myös kiinnostaa mitä erilaisia ravinteita yms tulee syödä eri vuodenaikoina :)

 18. Henna sanoo:

  Terveelliset reseptit kiinnostaa, sekä voisit kertoa liikunnasta ja arviota noista hiuksien ja kynsien vointiin vaikuttavista tuotteista :)

 19. Noora sanoo:

  liikuntaan liittyviä postauksia ja terveellisiä välipalavinkkejä ois kiva nähä :)

 20. Rosa sanoo:

  Hei ja onneks olkoon super paljon! Mua kiinnostaisi hiusten, ihon ja vatsan hyvinvointi, koska nämä osa alueet vaatii mulla itsellä ainakin ns. erityistä huolenpitoa :) xo

 21. Riikka sanoo:

  Vinkkejä ja reseptejä terveellisistä ja maistuvista ruoista. Hiusten ja ihon hyvinvointiin liittyviä postauksia. Sekä vitamiinilisien käytöstä.

 22. Elli sanoo:

  Unen laadun parantamiseen liittyvä postaus olisi kiva ja myös se, miten juuri vitamiineilla voi vaikuttaa ihon kuntoon. Myös postausta siitä, miten saamasi biotiini toimii/ toimiiko! :)

 23. Milja sanoo:

  Mua kiinnostais vatsan hyvinvointiin liittyvät vinkit! :)

 24. Heli sanoo:

  Minua kiinnostaa vitamiinit ja superfoodit, mitä ja miksi jne :)

 25. Jonna sanoo:

  Terveelliseen ja tasapainoiseen ruokavalioon liittyvä postaus, mielellään kasvisruokavaliopainoitteisesti.

 26. Katri sanoo:

  Superfoodit ja niiden vaikutukset kiinnostaa ja liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvät postaukset yleensäkin :)

 27. Outi sanoo:

  Terveelliset perus ruokareseptit, liikunta ja vatsan hyvinvointiin liittyvät postaukset kiinnostais. :)

 28. Anne sanoo:

  Ravinnon vaikutuksesta hiusten ja kynsien hyvinvointiin ja psyykkisestä hyvinvoinnista haluaisin myös lukea.

 29. Janette sanoo:

  haluaisin kuulla lisää aurinkokapseleista sekä hiusten ihon ja kynsien kuntoa parantavista tuotteista. Sekä mahdollisia reseptejä lifen tuotteita käyttäen :)

 30. Saana sanoo:

  Superfoodit ja terveelliset välipalat kiinnostaa, niistä lukisin mielelläni :-)

 31. Meeri sanoo:

  Henkinen hyvinvointi, liikunta ja ravinto :)

 32. Lotta sanoo:

  Olisi kiva saada reseptejä terveellisiin ruokiin! :)

 33. ride sanoo:

  Oih, onnea pestistä! Kiva kuulla että hyvinvointiin liittyviä juttuja luvassa jatkossa. Toivoisin, että jakaisit kokemuksia ja arvosteluja käyttämiesi valmisteiden ja tuotteiden pohjalta – mitä vaikutuksia yms hyötyjä niistä on sinulle ollut yms..? Kun monesti lisäravinnekaupoilla tuntuu, et valinnanvaraa on niin paljon ja aina ostaa ”sikaa säkissä” monien eri tuotteiden /tuotemerkkien joukosta.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon ja mahtavaa, että oot tulevista hyvinvointiin liittyvistä postauksista kiinnostunut :)

 34. osallistuja sanoo:

  Haluaisin lukea postauksia liittyen luonnon kosmetiikkaan ja haitallisten kemikaalien välttämiseen kosmetiikassa (ehkä myös siivoustuotteissa, muovin välttäminen yms) :) Lisäksi henkiseen hyvinvointiin liittyvät jutut ja etenkin liittyen minimalismiin kiinnostais! Ja toki ruokavalio, puhdas ruoka ja sen semmoiset :)

 35. Katja sanoo:

  Vatsan hyvinvointiin liittyvä postaus ja turvotuksen välttämiseen/rauhoittamiseen :)

 36. Senja sanoo:

  Mä haluaisin kuulla superfoodeista, terveellisistä resepteistä (esim. erilaiset smoothiet) sekä ihon hyvinvointiin liittyvistä jutuista! :)

 37. Milli sanoo:

  Ruokaan liittyvät jutut kiinnostaa!

 38. Noora K. sanoo:

  Mua kiinnostais esim. postaus missä kokeilisit ja arvostelisit erilaisia lisäravinteita/superfoodeja tms, niitäkin on niin paljon ja kaikkia erikoisia ettei pysy perässä. Myös reseptejä on aina kiva lukea :)

 39. Karoliina sanoo:

  Haluaisin kuulla noista aurinkokapseleista sitten kokemuksia! :-)

 40. Emilia sanoo:

  Haluaisin lukea etenkin hiuksien ja ihon terveyteen liittyviä postauksia :-)

 41. Nea sanoo:

  Vatsan hyvinvointi kuulostaa mielenkiintoiselta ja tarpeelliselta postaukselta! Terveys ja hyvinvointi on tärkeänä osana omaa arkea joten tämä yhteistyö ja tulevat postaukset kuulostaa hyvältä :)

 42. Sinimi sanoo:

  Ruoka ja henkinen hyvinvointi:))

 43. VMV sanoo:

  Lemppareistas :)

 44. Jenny sanoo:

  Mua kiinnostaisivat ainakin vinkit liikunnan lisäämiseen arjessa sekä sun oma kehitys asian tiimoilta sekä terveelliset ruokaohjeet :)

 45. Ulpu sanoo:

  Kuulisin mielelläni näistä meidän kotimaisista superfoodeista ja niihin sopivia reseptejä.

 46. manna sanoo:

  Ravintolisät, niiden teho ja turvallisuus.

 47. Hilja sanoo:

  Reseptit ja ihonhoito kiinnostavat! :-)

 48. Juulia J sanoo:

  Mukavaa olisi lukea hiusten, ihon ja mielen hyvinvoinnista :)

 49. Naali sanoo:

  Henkinen hyvinvointi kiinnostaa.

 50. Aino sanoo:

  Flunssakauden vinkit kuulostaa hyvältä ja hyödylliseltä. T. Yksi flunssan kanssa tappaleva

 51. pimassou sanoo:

  Olisi kiva lukea hyvinvointia tukevista superfoodeista ja lisäravinteista. :)

 52. Airiina sanoo:

  Raakaravinnosta haluaisin tietää mistä kannattaa aloittaa.

 53. Henna28 sanoo:

  Kehokoostumislaitteesta olisi kiva lukea ja miten sitä käytetään.

 54. Petri sanoo:

  Kokonaisvaltainen kevyt ruokavalio kiinnostaa.

 55. Ansku k sanoo:

  Henkiseen hyvinvointiin ja hiuksiin/ihoon kiinnostas lukea sekä liikunta:)

 56. Ada sanoo:

  Mua kiinnostaisi kaikki liikuntaan liittyvät postaukset. Myös terveellisistä ruokavaihtoehdoista kuten superfoodeista olisi kiva lukea lisää! :)

 57. Anni sanoo:

  Henkinen hyvinvointi kiinnostaa eniten! :)

 58. Niina sanoo:

  Yleensäkkin mitä vitamiineja käytät, hiusten&kynsiin liityviä vinkkejä, flunssakauden vinkkejä jne. :)

 59. Anni sanoo:

  Henkinen hyvinvointi kiinnostaa eniten!

 60. Tiia sanoo:

  Erilaiset jauheet, mitä voi käyttää ruokaan. Ja ihonhoitojuttuja tietysti!

 61. Jasmiina sanoo:

  Olis kiva lukee postauksia ihon hyvinvoinnista! :)

 62. Elisa sanoo:

  Terveellisiä reseptejä sekä hiusten-ja ihonhoitoon liittyvät postaukset kiinnostaisi :)

 63. Iida sanoo:

  Minua kiinnostaisivat erityisesti terveelliset ruokaohjeet ja postaukset esimerkiksi vitamiineihin ja niiden terveysvaikutuksiin liittyen :)

 64. Vandaalia sanoo:

  Mä odotan mielenkiinnolla tuota kosmetiikkapuolta, että mitä kaikkea vinkkiä sinulla on siitä osa-alueesta antaa näin Lifen lähettiläänä :) Itsellä on joskus ollut heidän deodoranttejaan käytössä ja peukku kyllä niille :)

 65. Katri sanoo:

  Lukisin mielelläni henkiseen hyvinvointiin liittyviä postauksia, sillä se on erittäin tärkeä aihe meille kaikille! Myös vatsan hyvinvointi kiinnostaa, koska olen itse kamppaillut vatsavaivojen kanssa monia vuosia, ja saanut luontaistuotteistaki apua. :)

 66. sarppa sanoo:

  Miten lisätä pieniä hyvinvointiasioita arkeen

 67. Sinituuli sanoo:

  Lisäravinteista olisi kiva kuulla juttua, samoin nukkumisesta (miten voisi parantaa nukkumistottumiksiaan) ja liikunnasta.

 68. Ella sanoo:

  Postauksia superfoodeista olisi mukava lukea!

 69. Jonna sanoo:

  Onnea upeasta yhteistyöstä! :) ihon hyvinvointi kiinnostaa eniten!

 70. Sari sanoo:

  Haluaisin nähdä liikuntaan ja treeneihin liittyviä postauksia sekä siitä, että miten nämä erilaiset lifen tuotteet edesauttavat liikunnassa!

 71. Jenni sanoo:

  Reseptipostauksia ja kertomuksia siitä, kuinka nuo tuotteet vaikuttavat, eli kokemuksia :)

 72. memmu sanoo:

  Mitä ja miten harrastat liikuntaa aiheesta olisi kiva lukea enemmänkin.

 73. Annika.J sanoo:

  Terveelliset ja edulliset ruokareseptit kiinnostavat :)

 74. Marine sanoo:

  Haluaisin kuulla sinun käyttämistä vitamiineista ja lisäravinteista, myöskin miten rauhoitut arjen keskellä.

 75. Veera sanoo:

  Mä olisin erityisesti kiinnostunut treeni- ja ruokapäiväkirjoista :) myös reseptit ja vinkit parempaan aamuun olisi kivoja!

 76. dedde sanoo:

  Mua kiinnostais mitä superfoodeja käytät ja miksi juuri niitä! :-)

 77. Iida sanoo:

  Superfoodeista haluaisin jotain postausta! Mitä mikäkin tekee, mitä sää käytät yms :)

 78. Oona sanoo:

  Palautumiseen ja lepoon liittyvä postaus tulisi todella tarpeeseen tällähetkellä. Onko tuolla esim tuotteita jotka edesauttaisivat parempiin yöuniin?
  Tuotteita, jotka auttaisivat palautumaan kovan treeniviikon/treenin jälkeen?

  Vinkkejä sisäseen hyvinvointiin. Millä keinoilla voisi saada esim. turvotusta/ ainaista pöhötystä kropasta pois vaikka tuntuu että kaikkea on kokeiltu (varmastikkaan ei, mutta siltä silti tuntuu)? Syön gluteenittomasti, mutta olen myös lopettanut maidon juonnin ja oikeastaan maitotuotteiden käytön kokonaan (lukuunottamatta juuston syöntiä joskus) , olen syönyt kasvispainotteisesti, vähentänyt limsan juontia, pyrkinyt vähentää sokereita, mutta silti aina vaan tuntuu että kroppa kerää vaan nesteitä ja on kokoajan turvonnut. Eli osaatko sanoa onko tuolla tuotteita esimerkiksi tälläisiin vaivoihin?

 79. Emmi sanoo:

  Olis kiva kuulla lisäravinteista, mistä oot kokenut et olis oikeesti hyötyä. :)

 80. Silja sanoo:

  Mua kiinnostaisi kuulla noista vitamiinilisistä tarkemmin! :)

 81. Jani sanoo:

  Minua kuulostaisi kuulla vatsan hyvinvoinnista. Erilaiset vatsavaivat ovat yleinen ongelma.

 82. Jere sanoo:

  Miten syödä/pitää hyvinkvoinnistaan kiinni todella kiireisinä päivinä, kun pitäisi olla kaupungilla hoitamassa aamusta iltaan asioita

 83. Henna sanoo:

  Haluaisin lukea reseptejä terveellisiin ruokavalioihin ja mua kiinnostaa myös erilaiset jauheet, siemenet ja superfoodit :)

 84. Paula sanoo:

  Mua kiinnostais lukee liikuntaan liittyviä juttuja.

 85. Anni sanoo:

  Postausta superfoodeista yms. :)

 86. Emmi sanoo:

  Jutut superfoodeista kiinnostaa paljon. Olen käyttänyt joitain kun niitä on niin helppo lisätä esimerkiksi smoothieiden sekaan, joita tulee juotua todella usein. Olisi kiva löytää uusia superfood tuttavuuksia omaan ruokavalioon. Myös jutut etenkin vatsan hyvinvoinnista olisivat mieleen, sillä oma vatsa on aika herkkä kiukuttelemaan. Jospa saisin lukea sun postauksista, jotain vinkkejä siihen aiheeseen liittyen myös :)

 87. SanniSofia sanoo:

  Mua kiinnostais eniten sun käyttämät superfoodit ja millaista hyötyä oot niistä saanut? :)

 88. Mira sanoo:

  Superfoodit ja liikunta :)

 89. Heidi sanoo:

  Haluaisin postauksia, joissa kertoisit miten muutokset elintavoissa ovat vaikuttaneet yleiseen hyvinvointiin ja oletko jonkin tuotteen myötä havainnut erityisiä positiivisia vaikutuksia (esimerkiksi kynsien kunto biotiinin myötä). :)

 90. iida sanoo:

  Liikuntaan ja hiusten hyvinvointiin liittyvät postaukset ois eniten mun mieleen :)

 91. Ronja sanoo:

  Haluaisin nähdä terveelliseen ruokavalioon liittyviä postauksia sekä kuulla muutoksista joita oot/aijot tehdä terveellisemmän elämän totauttamiseksi:)

 92. emma sanoo:

  just vatsan hyvinvointiin olisi todella kiinnostava kuulla jotain vinkkejä tai tuotteita joita suosittelet :)

 93. Sanni sanoo:

  Superfoodeihin liittyvät jutut kiinnostaisi, mitä hyötyjä niissä on jne. :-) Ja toki, miten niitä käytetään! :)

 94. Emmi sanoo:

  Toivoisin liikuntaan liittyviä postauksia ja mitä lisäravinteita esim. palautusjuomia yms. käytät. :)

 95. SallaM sanoo:

  Haluaisin vinkkejä stressin helpottamiseen ja lisäksi kokemuksia siitä, että toimivatko aurinkokapselit oikeasti.

 96. Jenni sanoo:

  Postaus liikunnasta ja lisäravinteita olisi erittäin kiinnostava(:

 97. Eveliina sanoo:

  Lemppari superfoodit ja vaikka pari reseptiä niihin liittyen, sekä henkisestä hyvinvoinnista olisi ihana kuulla!

 98. Maisa sanoo:

  Minua kiinnostavat kaikenlaiset hyvinvointiin liittyvät jutut, erityisesti vatsaan liittyvät omasta sairaushistoriastani johtuen.

 99. Lotta sanoo:

  Haluaisin kuulla sun lemppari luonnonkosmetiikka/hygienia -tuotteista :)

 100. Jenni sanoo:

  Luomuruokaan mikä on vegaanista ja gluteenitonta, sillä noudatan itse näitä ruokavalioita. :)

 101. venla sanoo:

  Haluaisin nähdä postauksen vitamiineista ja terveellisistä ruokaohjeista! :)

 102. mii sanoo:

  Hiusten ja ihon hyvinvointi kiinnostaa, mutta myös henkinen hyvinvointi! :)

 103. Satu sanoo:

  Kokonaisvaltaisesti niin fyysiseen, psyykkiseen kuin sosiaaliseen hyvinvointiin liittyviä postauksia :)

 104. pälvi sanoo:

  esim jotain välipalajuttuja joihin noi tuotteet liittyy tms ois kiva lukea :)

 105. Anette sanoo:

  Minusta olisi mielenkiintoista lukea tuotearvosteluja ja testailuja luonnollisista hiusten- ja ihonhoitotuotteista ja meikeistä.

 106. Katariina sanoo:

  Kaikki hyvinvointiin liittyvä kiinnostaa paljon mutta erityisesti hiuksien, kynsien ja ihon hyvinvoinnista lukisin mielelläni. :)

 107. Jenni sanoo:

  Ihon ja vatsan hyvinvointi kiinnostaa kovasti, sekä olisi mielenkiintoista kuulla kuinka suoliston hyvinvointi vaikuttaa ihon kuntoon :)

 108. Oona sanoo:

  Hiusten ja ihonhoitoon liittyvät postaukset olisivat mukavia :-)

 109. Henna sanoo:

  Liikunnasta ja superfoodeista! :)

 110. neam sanoo:

  Haluaisin kuulla liikuntaan liittyvistä asioista, esimerkiksi käytätkö jotakin lisäravinteita liikunnan tukena! :-)

 111. Ida sanoo:

  Musta ois huippukiva nähdä reseptejä terveellisiin ruokiin ja vinkkejä siihen, miten saa omasta unesta laadukkaampaa ja ois myös kiva kuulla miten ja millaista liikuntaa aijot lisätä, sekä kuinka monipuolista ja kaikkia erilaisia liikuntajuttuja!

 112. Elli sanoo:

  Itseäni kiinnostaisi vatsanhyvinvointi ja lisäravinteet!!

 113. sanna sanoo:

  superfoodeihin liittyvät postaukset kiinnostaa! :)

 114. Greta sanoo:

  Kuulisin mielelläni ihon hyvinvoinnista ja siihen liittyvistä terveystuotteista. Itselläni on atooppinen iho, siksi kiinnostaisi.

 115. Nea sanoo:

  Mua kiinnostaa vatsaan, ihoon, hiuksiin ja kynsiin liittyvät postaukset eniten :)

 116. Riina sanoo:

  Raakaruokareseptejä, joihin Lifen valikoima toiminee erittäin hyvin :)

 117. Hilla sanoo:

  Mua kiinnostais kuulla erilaisista vitamiinivalmisteista ☀️

 118. Kira sanoo:

  Reseptit terveellisiin ruokiin ja vinkit luonnonmukaiseen ihonhoitoon kiinnostavat!

 119. Janica sanoo:

  Olisi kiva kuulla jos ja miten erilaiset esim vitamiinit tai siemenet ym. vaikuttavat sinuun tai hyvinvointiisi! :)

 120. mira sanoo:

  Kokonaisvaltaista hyvinvointia tasapuolisesti, luonnonkosmetiikasta henkiseen hyvinvointiin. Positiivisesta elämänasenteesta kirjoitettuja juttuja mielellään :)

  Mukana arvonnassa ja
  terkkuja Prinsessajuttu -blogista!

  -Mira

 121. Jenna sanoo:

  Superfoodeista olisi kiva lukea lisää. Myös vatsan hyvinvointi voisi olla kiinnostava aihe

 122. Sari sanoo:

  Ihon- ja hiusten hyvinvointi.Kokonaisvaltainen hyvinvointi.

 123. Essi sanoo:

  Treenaamiseen liittyvät postaukset kiinnostaa! :)

 124. Pilvi sanoo:

  Ois kiva lukea postausta lisäravinteiden tai superfoodien käytöstä! :)

 125. Jenna sanoo:

  Vatsan hyvinvointiin, ihoon ja hiuksiin liittyvät postaukset sekä henkiseen hyvinvointiin ja riittävään unen saantiin kaiken arjen kiireiden keskellä liittyvät postaukset kiinnostavat :)

 126. Julle sanoo:

  Henkiseen hyvinvointiin liittyvät, positiivisuutta ammentavat blogipostaukset kiinnostaisi :) ja tietysti myös unen/levon merkitys kiinnostaa

 127. Julia sanoo:

  Vatsan hyvinvointiin liittyviä postauksia olisi kiva nähdä! Nimimerkillä herkkä vatsa :-D itse oon kans muuttanut ruokavaliota ja sitä huomaa eron heti, miten vatsa tykkää kun ei jatkuvasti syö epäterveellisiä juttuuja :| :)

 128. Iida sanoo:

  Liikuntaan ja ihoon liittyvät postaukset kiinnosta eniten! :)

 129. Heini sanoo:

  Haluaisin kuulla auttaako tuo biotiini sinulla hiusten ja kynsien kasvuun/vahvistumiseen :)

 130. Miia sanoo:

  Hiusten ja kynsien hyvinvointi kiinnostaisi kauneuspuolelta. Ja vatsan hyvinvointi terveydestä.

 131. Kaisla sanoo:

  Mua kiinnostais erityisesti kotitekoiset terveelliset herkut, niitä on ihana leipoa kotona mutta itsellä pyörii aina samat reseptit joten uusia kaivattaisiin.

  Myös jonkinlainen tee-tietopaketti olisi kiinnostava, millainen tee auttaa mihinkin vaivaan jne! :)

 132. Maarit sanoo:

  Erilaisista lisäravinteista mitä liikkujan kannattaisi syödä.

 133. Irina sanoo:

  Kaikki hyvinvointiaiheet laidasta laitaan kiinnostaa, aina! :)

 134. Niina sanoo:

  Liikuntaan liittyviä. :)

 135. Reetta sanoo:

  Liikunta, ihonhoito, henkinen hyvinvointi ja superfoodit kiinnostaa!

 136. Enppuu sanoo:

  oikeanlaiseen ruokavalioon ja liikuntaan liittyviä postauksia :)

 137. Matilda sanoo:

  Tykkäisin ihonhoitoon liittyviä juttuja lukea, voisit vaikka kertoa miten itse hoidit ihoasi teini-ikäisenä ja oliko sinulla acne-ongelmia!?

 138. Riina sanoo:

  Juttuja liittyen ravintoon ja liikuntaan sekä olisi kiva kuulla lisää kokemuksia juuri näistä Life:n tuotteista :)

 139. Hanna sanoo:

  Olis kiva kuulla kuinka sulla on juurikin nämä kaikki tuotteet vaikuttanu sun hyvinvointiin jne :) Tietenki kaikki terveelliset reseptit olis kivoja!

 140. sukka sanoo:

  Minua kiinnostaisi eniten ihon hyvinvointiin ja liikuntaan liittyvät jutut. Kiitti kivasta blogista ja ihanaa Levin reissua

 141. inkajemina sanoo:

  Haluisin nähä hiusten kasvuun ja hyvinvointiin liittyvän postauksen :)

 142. Nimetön sanoo:

  On muuten hyvä tietää, että vaikka luontaistuote kuulostaa hirmu terveelliseltä ja kaikkea, niin niiden ei tarvitse käydä samoja tarkkoja tutkimuksia ja testejä läpi kuin lääkkeiden, eli käytännössä ne voi sisältää ihan mitä tahansa. Itse olisin hieman varovainen.

 143. Pauliina.K sanoo:

  Ruokapäiväkirjoja ja reseptejä :)

 144. Jasmin sanoo:

  Hyvistä ja terveellisista rasvoista olisi mielenkiintoista lukea :)

 145. Jasmi sanoo:

  Haluaisin postausta ihon hoitoon liittyen :).

 146. Maiju sanoo:

  Mua kiinnostaa myös noi reseptit. :) Ja ylipäätään mistä koostuu sun terveellinen ruokavalio.

 147. Jonna sanoo:

  Liikuntaan liittyvät postaukset :)

 148. Lotta sanoo:

  Ihoon liittyvät postaukset kiinnostaisivat! :)

 149. Hemppe sanoo:

  Etenkin nuo vatsan hyvinvointiin liittyvät postaukset on mulle mieleen, sillä omaan herkän vatsan. Mitä apuja Life tarjoaisi tähän vaivaan yms.? :) Lisäksi henkinen hyvinvointi kiinnostaa, joten siitäkin lukisi mielelläni postauksia!

 150. söpö sanoo:

  Olisi mukava lukea vinkkejä ihon ja hiusten hyvinvointiin :))

 151. Sara sanoo:

  Ainakin haluaisin kuulla lisää noista biotiineista :) Söin ite joskus halvimpia mitä kaupasta sai eikä niistä kyllä ollu mitään hyötyä ja nyt oon miettiny joskos kokeilis jotain uutta kun töissä kärsii kynnet todella paljon :)

 152. Rebekka sanoo:

  Vatsan hyvinvoinnista, liikunnasta sekä henkisestä hyvinvoinnista ois kiva kuulla sun mietteitä:)

 153. Siiri sanoo:

  Postausideana ”Mitä söin päivän aikana” ja siihen liitettynä, mitä superfoodeja ja vitamiineja syöt päivittäin :)

 154. Joanna sanoo:

  Kaikki liikuntaan ja liikunnassa suositeltaviin lisäravinteisiin liittyvät postaukset kiinnostaisivat! :)

 155. sikkuralla sanoo:

  Henkinen hyvinvointi, kehonhuolto ja puhdas ruoka kiinnostavat.

 156. Mua kiinnostais kuulla lisää siitä, miten koet ruokavalion vaikuttavan sun hyvinvointiin ja esimerkiks ihan kaikessa yksinkertasuudessaan postaus päivän syömisistä ja mitä ravintolisiä ja esim. mitä superfoodeja käytät vois olla mielenkiintonen. :)

 157. JEnnaO sanoo:

  Vinkkejä siitä, miten ruokavaliolla saa energiaa arkeen jaksamiseen!

 158. Janina sanoo:

  Ihon ja hiusten hyvinvoinnista:)

 159. Minttu-Maaria sanoo:

  Jee huippu juttu ;) Kaikki hyvinvointiin liittyvät postaukset ovat tervetulleita,mutta ehkä minua kiinnostaisi eniten juuri ihon ja hiusten sekä kynsinen hyvinvointiin vaikuttavat seikat. Mulla on ihan muutamassa vuodessa ohentunut hiukset melkeen puoleen enitisestä eli mitä esimerkiksi minun tilanteessani voisi tehdä? Mitä syödä niin lisäravinteet kuin muukin ruoka ja mitkä muut seikat ja tavat vaikuttavat hiusten hyvinvointiin.

 160. Ansku sanoo:

  Vatsan hyvinvointi kiinnostaa ja lisäksi ois kiva lukea eri superfoodeista ja siitä, mihin ne voisivat auttaa.

 161. Jassu sanoo:

  Mua kiinnostais ihon hyvinvointi ja superfoodit :)

 162. Rose sanoo:

  Terveellisille resepteille on aina tarvetta!

 163. J sanoo:

  Reseptijuttuja jauheista ja muista! :)

 164. Julia sanoo:

  vatsa ja ihon hoito!

 165. Emilia sanoo:

  ihon hyvinvointiin ja terveellisiin resepteihin liittyvät postaukset kiinnostaisivat :)

 166. Sofia T sanoo:

  Olisi kivaa kuulla lisää superfoodeista! :)

 167. Eesi sanoo:

  Erityisesti liikuntaan liittyvät postaukset kiinnostaa! :)

 168. Anis sanoo:

  Mitkä vitamiinivalmisteet ja lisäravinteet ovta must sinulle?

 169. Terhi sanoo:

  Wau, kuulostaa upeelta hommalta! Eniten kiinnostais kuulla ihon ja hiusten hyvinvoinnista ja vatsan hyvinvointiin liittyvistä asioista :) Olisi myös mielenkiintosta kuulla aina tietyn ajan jälkeen että miten hommat on sujunut ja millasia fiiliksiä on.

 170. minja sanoo:

  arjessa jaksamisesta ja kasvojen ihon mahdollisista muutoksista :–)

 171. Ella sanoo:

  Erityisesti ihonhoito, ehkä eniten kasvoihin keskittyminen, kiinnostaisi! Olis myös kiva tietää, millainen sun naama oli nuorena (oliko paljon finnejä, ehkä aknea jne.)?

 172. Nea sanoo:

  Mua kiinnostais erityisesti kuulla hiusten hyvinvoinnista sekä miten eritavoin kaikki vaikuttaa ihon kuntoon. Millä tavoin oot ite huomannut ihon kunnon muuttuneen tms omia kokemuksia! :)

 173. Maiju sanoo:

  Liikunta ja superfoodit kiinnostavat:)

 174. Janita sanoo:

  Puhtaista ravintoaineista ja superfoodeista olis kiva kuulla lisää! Oon vähän hurahtanut tohon luomu-meininkiin, mutta esimerkiks juurikin nuo superdoofit on mulle vielä todella vierasta maaperää.

 175. Emilia sanoo:

  Ehdottomasti liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon painottuvat postaukset on aina tervetulleita, joten ehdottomasti niitä vain tulemaan :’) Niistä saa aina lisää inspiraatiota liikkumiseen ja pääsee kokeilemaan jotain uusia reseptejä ♥ Ihan mielettömän kauniita kuvia taas kerran ja hurjan kaunis oot Saija ♥:)

  • Saija Saija sanoo:

   Miten ihanasti sanottu, kiitos hirmu paljon<3 Tällaisista sanoista nousee hymy huulille :)!

 176. AinoH sanoo:

  Kuullostaa kivalta tää juttu! Olisi kiva kuulla hyvästä unesta, unirytmistä yms. postauksessa, koska itsellä tässä olisi vielä parantamisen varaa.

 177. Pilvi sanoo:

  Mua kiinnostaisi erityisesti kuulla henkisestä hyvinvoinnista ja liikunnasta sekä terveellisistä välipaloista ja ruuista :)

 178. Anna sanoo:

  Ihon ja hiusten hyvinvointi erityisesti!! Ja helpot, mutta terveelliset reseptit :)

 179. Lotta Hämäläinen sanoo:

  Ei vitsi mikä aihe! Huippua:) kiinnostaisi lukea eri superfoodeista ja jauheista/siemenistä. Esim reseptejä miten voi yhdistää välipaloihin/ruokiin ja myös miten oot kokenu vaikutuksia:)

 180. Aada sanoo:

  Eniten kiinnostaisi kuulla erilaisista superfoodeista sekä myös henkisen hyvinvoinnin puolesta! Ihana postaus jälleen, tästä blogista saa paljon inspiraatiota ♥

 181. Jenni sanoo:

  Entien kiinnostais varmaankin liikuntaan ja unenlaatuun liittyvät postaukset. Ja tottakai kaikki muukin hyvinvointiin liittyvä!

 182. Maijueveliina sanoo:

  Vatsanhyvinvointi, liikunta, uni sekä ravintolisät kiinnostavat :)

 183. Jasmin sanoo:

  Erityistä mielenkiintoa herätti kyllä tuo vatsan hyvinvointi, kun itse kamppailen jatkuvasti erilaisten vatsaoireiden ja -kipujen kanssa.

 184. Laura sanoo:

  Superfoodit on mulle todella tuntemattomia, joten niistä olis kiva kuulla enemmän! :) Itse otin hetki sit kokeiluun chiansiemenet ja ne ainakin tuntuu tosi hyviltä! Ja niin, se on ihan vaan ”Lifen” ilman kaksoispistettä :) t. Pilkunviilaaja

 185. Pamela sanoo:

  Vatsan hyvinvointi sekä ihoon ja hiuksiin liittyvät jutut kiinnostaa:)

 186. Tiia S. sanoo:

  Haluaisin lukea unen laatuun liittyvistä tekijöistä, ja miten sitä voisi parantaa. :)

 187. meri sanoo:

  liikuntaan liittyvät postaukset ois tervetulleita! Samoin hiusten ja ihon hyvinvointiin liittyvät postaukset :)

 188. Essi sanoo:

  Hiusten, ihon ja kynsien hyvinvoinnista olisi kiva lukea enemmän, etenkin erilaisten lisäravinteiden vaikutuksista niihin.

 189. Venla sanoo:

  Olisi kiva lukea postauksia liittyen juurikin hiusten sekä ihon hyvinvointiin sekä ravinto jutut olisi myöskin mielenkiintoisia:)

 190. Mirella sanoo:

  Olisi kiva lukea lisää superfoodeista ja raaka patukoista. Ihan mahtavaa kun sulle on auennut tälläinen mahdollisuus!

 191. Saakku sanoo:

  Vatsan hyvinvointi, ihonhoidosta, ja hiusten hoidosta ja kasvattamisesta ja sen tukemisesta lisäravinteilla.

 192. Riikka sanoo:

  Etenkin jotkut päiväkirjatyyppiset ruoka- ja liikuntapostaukset olisivat kivoja! :)

 193. jiip sanoo:

  Ihonhoito ja vatsan hyvinvointi / toiminta kiinnostavat eniten :)

 194. Maria m sanoo:

  Mua kiinnostaa vatsan hyvinvointiin liittyvät asiat .Myös superfoodeista ja niiden vaikutuksista olis mahtavaa kuulla lisää ☺tää on ihana lisä sun blogiin ❤

 195. Heidisusanna sanoo:

  Superfoodit ja hiusten hyvinvointi kiinostaa :)

 196. Matilda sanoo:

  Olis parasta kuulla sun tavoitteistasi, liikunta&ruokapuoli&hyvinvointi mukaan lukien. Lisää reseptejä terveellisiin aamupaloihin ja lounaisiin, jotka voi ottaa mukaan vaikka töihin :) ja sit olis ihana jos tekisit postausta et mitkä näistä tuotteista joita saat jää oikeasti sun käyttöön ja perustelut!

  Ps. Ihanaa kevään alkua, loskasta huolimatta! Oot super!

 197. Salla-Mari sanoo:

  Mäkin haluaisin kuulla terveelliseen ruokavalioon liittyviä juttuja ja miten sitä voi täydentää erilaisilla superfoodeilla ja vitamiinilisillä – ja juurikin flunssakauden vinkit kiinnostaisi myös ja muutenkin, miten omilla valinnoilla voi vahvistaa omaa vastustuskykyä. Ehkä joku stressinhallintajuttu voisi olla myös mielenkiintoinen kun itsellä on pääsykoekevät menossa ja tulee paljon istuttua kirjojen ääressä ja stressattua osaako tarpeeksi. :)

 198. klaara sanoo:

  Haluaisin vinkkejä hiusten ja kynsien hyvinvointiin.

 199. Emmi sanoo:

  Itsellä on aika herkkä vatsa ja se tuntuu olevan nykyään monien naisten ongelma. Jos vatsan/ruoansulatukseen liittyviä vinkkejä saisi, niin se olisi ihan mahtavaa!

  Täytyy sanoa, että sulla on kyllä paras blogi mitä oon lukenut. Kaikki on niin siistiä, mutta kuitenkin aitoa <3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi miten ihana lause lopussa, kiitos paljon sanoistasi :) Tällaisen kommentin lukemisen jälkeen päivä alkaa paljon paremmin <3

 200. Tiia sanoo:

  Kiinnostais hiustenhyvinvointi, vitamiinit sekä flunssanhoito :)

 201. Soile sanoo:

  Haluaisin lukea millaisia tuotteita Life suosittelee hiuksille. Sulla on aivan upeat hiukset <3 onko ne luonnostaan noin paksut vai käytätkö jotain lisäravinteita? Ihanaa ja aurinkoista kevään odotusta :)

 202. Katariina sanoo:

  ihon, kynsien ja hiusten hoito :) myös reseptit kiinnostaa

 203. Jansku sanoo:

  Ruokapäiväkirja ja hyvinvointijutut kiinnostaa :)

 204. Tuuli sanoo:

  Itseäni kiinnostaa eniten superfoodit ja ennenkaikkea jaksaminen arjessa! :)

 205. Elise H. sanoo:

  Painonhallintaan ja hiusten hyvinvointiin liittyvät aiheet kiinnostavat :)

 206. Sannukka sanoo:

  Terveelliset välipalat sekä eväsvinkit töihin kiinnostaisivat! :)

 207. saarai sanoo:

  Erityisesti ihonhoito postaus kiinnostaa! :)

 208. Annika sanoo:

  Liikuntaan liittyvät postaukset kiinnostais! Lisäksi ois kiva nähdä terveellisiä ruokareseptejä ja superfoodeista jotain arvioita :)

 209. Nelli sanoo:

  Huippua, että oot päässyt tälläseen projektiin mukaan. Hyvinvointiin liittyvät jutut kiinnostaa aina. Ihanaa lukea niitä nyt omasta lemppariblogista. ♥ Mielelläni lukisin superfoodeista, aineenvaihdunnan käynnistämisestä/toiminnasta ja välipalavinkeistä ♥ Olisi kiva kuulla kans vitamiinien ja muiden lisäravinteiden käytöstä ja hyödyistä ♥

 210. Helena sanoo:

  Mua kiinnostaisi kans kuulla enemmän sun ruokavalioon liittyviä juttuja. Terveellisiä reseptivinkkejä olisi myös kiva saada! :)

 211. Jenna sanoo:

  Vatsan hyvinvointi sekä ihon ja hiusten hyvinvointi kiinnostaa

 212. liinail sanoo:

  Suoliston hyvinvointiin :3

 213. Satu sanoo:

  Vatsan, hiusten ja kynsien hyvinvoinnista, sekä kokonaisvalgaisesta hyvinvoinnista ja siihen vaikuttamisesta liikunnan ja ravinnon (myös lisien) avulla ☺️ Yleisesti siis kaikki kiinosta!

 214. MILLA sanoo:

  Oi kuulostaapa mielenkiintoiselta! Olis kiva nähdä täällä erilaisia terveellisiä reseptejä, joissa käytetään noita erilaisia superfoodeja! :-)

 215. Emilia sanoo:

  Olisi mielenkiintoista lukea mitä lisätavinteita itse käytät ja mitä suosittelet? :) tarkoitan siis mm. Vitamiinilisiä, superfoodeja ym.

 216. Milli sanoo:

  Ruokavalion vaikutus hiuksiin ja kynsiin.

 217. anna s. sanoo:

  jotain hyviä reseptejä kaipaisin :)

 218. Aada sanoo:

  Vatsan hyvinvointiin liittyviä postauksia!

 219. Linh sanoo:

  Ehdottomasti eniten kiinnostaa ihonhoito- ja superfoodit!

 220. Claudia sanoo:

  Haluaisin kuulla superfoodeista, kaikenlaisista jauheista erityisesti. Niiden vaikutuksista kehoon ja käyttöehdotuksia! :)

 221. vilmaemilia sanoo:

  Haluaisin kuulla erilaisista superfoodeista!

 222. Miisa sanoo:

  Ihonhoito!:)

 223. Pepita sanoo:

  Terveelliset reseptit ja välipalat kiinnostaa! Myös ihon ja hiusten hyvinvointi. :)

 224. Kati sanoo:

  Haluaisin monipuolisesti tietoa lisäravinteista, niiden hyödyistä ja mahdollisista haittavaikutuksista. Mitä lisäravinteita, superfoodeja ym ei kannata käyttää samanaikaisesti.

 225. Tuula sanoo:

  Mitä vitamiineja syöt itse ja tarvitseeko niitä todella,jos syö päivittäin esim marjoja?
  Couperosa iholle ja herkälle iholle hoitovinkkejä.

 226. M.N. sanoo:

  Kasvojen ihonhoito, eritoten akneiho, miten saa ihohuokoset puhtaiksi ja pidettyä ne puhtaana.

 227. Helmi Maria sanoo:

  terveelliset arkiruuat ja muutenkin hyvinvointi arjessa, ja ihon ja hiusten hyvinvointi!

 228. Nenna sanoo:

  Hiusten -ja kynsien hyvinvointi kiinnostaa erityisesti. Itse oon nyt puolen vuoden ajan kamppaillut hius-ja kynsiongelmien kanssa joten kaikki vinkit niiden saralla olisi tarpeen! :)

 229. Kipsuli sanoo:

  Ruokavalioon ja ravintolisiin liittyvät postaukset kiinnostaisivat.

 230. santtu64 sanoo:

  vaihdevuosien myötä ohenevien hiusten myötä haluaisin vertailua erilaisista biotiini ja aiheeseen liittyvistä lisäravinteista:)

 231. Jj sanoo:

  Haluaisin lukea postauksia, joissa kerrotaan kauneus vinkkejä ”erikois hyvinvointi” tuotteilla.:)

 232. Taru sanoo:

  Arvostelut erilaisista hyvinvointi tuotteista ja reseptit myös akna tervetulleita :)

 233. Eeva sanoo:

  Mua kiinnostas paljon erilaiset vinkit kaikenlaisista tuotteista koska en ite oo kauheen tietoinen noista!:)

 234. Hanna sanoo:

  Henkiseen hyvinvointiin liittyvät postaukset kiinnostaisi! Esimerkiksi miten liikunta tai ruoka vaikuttaa mielialaasi.

 235. Jaana sanoo:

  Vtasan hyvinvointi aiheiset jutut kiinnostaa )

 236. hilkka sanoo:

  ruokajutut ja varsinkin välipalavinkit ovat tervetulleita.

 237. Kkatja sanoo:

  Sun keinot hyvinvoinnista huolehtimiseen, henkinen hyvinvointi ja siihen liittyvät tekijät kiinnostaa!

 238. Annika sanoo:

  Minuakin kiinnostaa miten pidät huolta henkisestä hyvinvoinnistasi ja yleisestä jaksamisesta:)

 239. NoraR sanoo:

  Olis kiva kuulla et millasia kokonaisvaltaseen hyvinvointiin liittyviä juttuja teet arjessa, päivittäin tai viikoittain, pieniä tai isoja. Esim 5 tärkeintä asiaa mitä tekee joka päivä, henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin liittyviä. Tai postaus esim ympärillä olevien ihmisten vaikutuksesta hyvinvointiin tai omat kokemukset superfoodeista

 240. Anniina sanoo:

  Mielellään kuulisin sun kokemuksia cocovin tuotteista, koska ne kiinnostaa ja ovat itsellänikin harkinnassa. Lisäravinteet hiusten, kynsien ja ihon kunnon parantamiseen kiinnostavat myös.

 241. Anna sanoo:

  Kiinnoistais onko oikeasti merkittävää eroa jos käyttää lisäravinteita, superfoodeja ymsyms.. ja millaista selvää eroa huomaa! Sekä ylipäätään kaikki vinkit on tervetulleita kaikilta osa-alueilta :)

 242. apple sanoo:

  Terveelliset reseptit ja uutuustuotteet kiinnostaa :)

 243. Milla-Matilda sanoo:

  Olisi tosi mukava päästä lukemaan varsinkin ihon hoidosta! :) ja jos vinkkejä atooppiseen/erittäin kuivaan ihoon (varsinkin kädet), niin mielellään otetaan vastaan :D lisäksi jos Lifestä löytyy jotain kikkakakkosia jatkuvasti kuiviin huuliin (öljyjä/tms) niin kehiin niitäkin. Innolla odotan tulevia yhteistyöpostauksia! Ja ehdottomasti mukana arvonnassa :)

 244. Sara sanoo:

  Hei!
  Ihana arvonta ja postaus! Minua kiinnostaisi superfoodit, vatsan hyvinvointi sekä hiusten hoito! :)

 245. Mandylor sanoo:

  Ei erityisiä postaustoiveita. Kaikki smoothiereseptt j avastaavat kiinnostaa, joissa käytetään vaikka hampunsiemeniä, goji-marjoja ja muita terveellisyyttä lisääviä ainesosia. Luuston vahvistaminen kiinnostaa myös.

 246. Henna73 sanoo:

  Luonnontuotteet hiuksille

 247. Nina sanoo:

  Esimerkiksi reseptejä ja miten pidät ylipäätään huolta sun hyvinvoinnista:)

 248. Aijai sanoo:

  Mitä luontaistuotteita sinulla on jatkuvassa käytössä?

 249. Tiia-Maria sanoo:

  Olisi kiva lukea ruoka-aiheisia postauksia sekä hiusten- ja ihonhoitoon liittyviä postauksia

 250. Pilvi sanoo:

  Ihana kun oot mukana tällasessa! Mua kiinnostais kuulla vatsan hyvinvoinnista ja arjessa jaksamisesta! Sekä myös tietää enemmän lisäravinteista ja saada uusia ruokavinkkejä :)

 251. Salli sanoo:

  Tykkään hiusten hoitoon liittyvistä postauksista.

 252. Mari sanoo:

  Voi ihana Life voisin ostaa koko myymälän tyhjäksi! Minua kiinnostaisi hirveästi kuulla erilaisista superfoodeista ja lisäksi kiinnostaisi, että miten juuri sinä pidät huolta omasta hyvinvoinnistasi eli mitkä ovat ne tärkeimmät kulmakivet sinulle:)
  Mahtavaa kevään jatkoa!!

 253. Anna sanoo:

  vitamiineista ja hivenaineista!

 254. Emma sanoo:

  Kaikki hyvinvointiin liittyvät postaukset kiinnostaa! Vatsan hyvinvointi on yks mistä haluaisin nähdä postausta. :)

 255. Tanja sanoo:

  Ihonhoitoon liittyvistä vinkeistä ja tuotteista olisin erityisen kiinostunut. Jos käyt kauneushoidoissa, niistä olisi kanssa mukava lukea kokemuksia. Liikuntaan liittyvät postaukset kiinostavat myös.

 256. Outi sanoo:

  Kiinnostaisi kuulla enemmän syömistäsi mahdollisista superfoodeista ym.

 257. Sanni sanoo:

  Kaikki hyvinvointiin liittyvät jutut kiinnostaa! :)

 258. Tuija sanoo:

  Ihon ja hiusten hyvinvointi kiinnostaa aina :)

 259. Marika sanoo:

  Herne-/riisiproteiinijauheista yms. treenin yhteydessä. :) korvaavatko heraproteiinin vai onko ihan huuhaata

 260. Nea sanoo:

  Musta ois kiva nähdä jonkinlaista postausta liittyen urheilun ja hyvinvoinnin yhdistämiseen, sillä urheilen aktiivisesti 6 krt/viikossa ja tarvisin jotain hyviä vinkkejä. Myös erilaiset terveelliset ja helpot välipalareseptit tulis tarpeeseen. On ideat nimittäin vähän vähissä ;).

 261. Sanni sanoo:

  Liikunta- & hyvinvointialalla työskentelevänä kiinnostaisi lukea sun omat kokemukset mm. superfoodien käytöstä ja hyödystä arjessa & jaksamisessa. Lisäksi vatsan toimintaan liittyvät kirjoitukset kiinnostaisivat. Jos noudatat jotain erityisruokavaliota (maidoton,gluteeniton yms.) olisi mielenkiintoista lukea myös niistä aiheista. :)

 262. inka sanoo:

  Ihon hyvinvointi kiinnostaa! Tarviis vinkkejä :/

 263. Hhj sanoo:

  Kiinnostaisi miten pidät omasta hyvinvoinnista huolta arjessa :)

 264. Anne sanoo:

  Kiinnostaisi terveellisten ruokien reseptit. :)

 265. Pauliina O. sanoo:

  Terveelliset reseptit sekä liikuntaan liittyvät postaukset kiinnostaa! :-)

 266. Nora sanoo:

  Itseäni kiinnostaisi ihonhoitoon liittyvät postaukset! :)

 267. Pinja sanoo:

  Herkkävatsaisena ihmisenä jotakin vatsalle, näin ei vielä niin aurinkoihina päivinä jotai ns piristäviä tuotteita tai jotka tuo energiaa lisää! Kiinnostaa myös ravintolisät liikunnan yhteydessä sekä hiusten kasvuun!!

 268. Veera sanoo:

  Terveelliset reseptit kiinnostaisi! Ja olisi myös kiva kuulla arjen pienistä ”hyvinvointi-/hemmottelujutuista”, kuten erilaisista naamioista jne.. :)

 269. Tiia sanoo:

  Vatsan hyvinvointi ja erilaiset reseptit kiinnostavat. (:

 270. Harriet sanoo:

  Mua kiinnosstais erityisesti miten sun ihon ja hiuksien kunto lähtee muuttumaan kun aloitat biotiini valmisteen käyttämisen. Myös kaikki henkiseen hyvinvointiiin ja positiivisuuden ylläpitäminen on todella kiinnostavia aiheita:)

 271. Emilia sanoo:

  Postus superfoodeista!

 272. Salla-Maria sanoo:

  Ihana yhteistyö ja tosi mielenkiintosia juttuja tulossa! Mua kiinnostais mm. ruoka- ja liikuntapäiväkirjat : )

 273. BIKKE sanoo:

  Moikka!! Mikä sulla suhtautuminen maitohappo juomiin? Ostin juuri lifesta viimeisen boris pönikän ja luulen sen pelastavan oloani :)) JOs voittaisin hakisin koko rahalla juurikin sitä vaikkei se ihan herkkua olekkaan :)

 274. jasmina sanoo:

  ihon ja hiusten hyvinvointiin liittyvät postaukset kiinnostaa! :)

 275. Tanja sanoo:

  Luonnonkosmetiikkatuotteista. Lifessä ei taida olla meikkejä valikoimissa, mutta ihonhoitotuotteetkin kiinnostaa.

 276. Donja sanoo:

  miten kynnet saisi kasvamaan?

 277. Maijav sanoo:

  Terveelliset reseptit kiinnostaa, tykkään kokeilla uusia juttuja ruuanlaitossa. :)

 278. Tanja sanoo:

  Minulla itselläni on huono iho, ylipainoa ja liusskoittuvat kynnet. Minua kiinostaa siis kaikki kauneuteen ja terveyteen liityvät jutut.

 279. Peppiina sanoo:

  Mua kiinnostais miten vatsaa ei turvottais niin paljoa :D eli just sun omakohtasia kokemuksia esim maito yms vehnä. Ehkä joku resepti näihin liittyen? Myös kiinnostais miten valita oikee shampoo itelle :)

 280. Saana sanoo:

  Henkinen hyvinvointi :)

 281. Mansi sanoo:

  Onnea uudesta pestistä! Se on varmasti mielenkiintoinen.

  Minua kiinnostaisi postaus ihon hyvinvoinnista sekä sellainen jossa kerrot miten elämäntapasi ja hyvinvointisi on muuttunut nyt kun alat kiinnittämään siihen enemmän huomiota. Eli mitä asioita olet konkreettisesti muuttanut ja mitä vaikutuksia olet huomannut. Tämä kiinnostaa minua kovasti, sillä itse käytin aikoinaan erilaisia vitamiineja ja ravintolisiä enkä kyllä huomannut suuren osan kohdalla yhtään mitään vaikutuksia. Tiedän että kaikki me olemme erilaisia ja se mikä toimii toisella ei välttämättä sovi toiselle. Mielenkiinnolla siis kuulisin mitä vaikutuksia sinä koet saavasi purkkilisistä, kun sinullakin käsittääkseni on jo kuitenkin terveellinen ja monipuolinen ruokavalio, niin millaisia konkreettisia hyötyjä olet huomannut vitamiineilla ja ravintolisillä olevan.

 282. tiiu sanoo:

  hiusten hyvinvointiin liittyviä juttuja

 283. Nenne sanoo:

  Superfood-kokkailu postauksia :)

 284. Maarit sanoo:

  Liikunta ja urheilu ! :)

 285. Salla sanoo:

  Eniten kiinnostaa luonnon kosmetiikka eli ihon hoito ja meikit ja muut kauneustuotteet. Vatsan hyvinvointi olisi myös kiinnostava idea :)

 286. Laura sanoo:

  Superfoodeista olisi kiva kuulla lisää :)

 287. A sanoo:

  Liikuntaan liittyviä postauksia!

 288. ansu88 sanoo:

  Kaikki uudet jutut/tuotteet kiinnostavat!

 289. Ida sanoo:

  Minusta olisi mukava kuulla ihonhoidosta. Samoin minua kiinnostaa myös hampaiden valkaisu ohjeet luonnonmukaisesti ja kotona :D En tiedä onko mahdollista toteuttaa, mutta tuosta kuulisin mielelläni!

 290. Viivin sanoo:

  Moikka! toivoisin reseptejä, joissa on kokeiltu lisäravinteita (smoothiet, itsetehdyt raakapatukat tai mitä ikinä keksit)

 291. Aaj sanoo:

  Ihon ja hiusten hyvinvointi kiinnostaa aina :D!

 292. piitu sanoo:

  Superfoodit ja luonnonmukainen kosmetiikka kiinnostavat

 293. Riikka sanoo:

  Esim. terveellisistä välipaloista olisi kiva lukea!

 294. Marjo sanoo:

  Haluaisin lukea lisää superfoodeista ja smoothieista.

 295. sarita sanoo:

  Superfood reseptit, sellaiset simppelit aloittelijalle sopivat.

 296. ese sanoo:

  Reseptejä

 297. Minni sanoo:

  Ihonhoitoon ja ruokavalioon liittyvät jutut kiinnostaisi :)

 298. Nimetön sanoo:

  Olipas mukava lukea tästä yhteistyöstä! :) Olisi kiva kuulla, millaisia tuotteita Lifellä on valikoimissa, joita voi hyödyntää ruuanlaitossa, esim. smoothiet, välipalat ym. Lisäksi olisi todella kiinnostavaa lukea tuotteista, joilla voi parantaa ihon ja hiusten hyvinvointia :) minna82@gmail.com

 299. HeidiS sanoo:

  Kiinnostaisi juurikin sun oma näkemys erilaisista superfoodeista ja lisäravinteista.. :)

 300. Marjut sanoo:

  Haluaisin postauksen erilaisista suoerfoodeista. Ja kuulla sinun mielipiteen niistä ja esim mitä itse käytät

 301. saya sanoo:

  Haluaisin lisää informaatiota lisäravinteista ja niiden käytöstä :)

 302. Sartsa sanoo:

  Olisi kiva lukea hiustenhoidosta postauksia :)

 303. Laura sanoo:

  Haluaisin enemmän tietoa erilaisten superfoodien eri käyttötarkoituksista. Myös Aurinkokapselien idea kiinnostaa.

 304. Aaapu sanoo:

  Tulikohan mun aikaisempi kommentti perille. Vatsan hyvinvointi sekä iho ja hiukset :) näitä onkin jo ehdoteltu!

 305. Jasmin sanoo:

  Hei! Olisi mahtavaa kuulla superfoodeista, mistä olet eniten kokenut hyötyä. :)

Kommentoi