Valentine’s Day gift guide

Tiedätte varmaan, mikä lähestyy? Ystävänpäivä Vaikka tätä päivää pitäisi viettää joka päivä niin on se kiva keksiä jotain erityistä ystävän tai miksei poikaystävän kanssa. Mä aion ensi viikolla treffata kavereita ja niitä, joiden kanssa ei pystytä näkemään niin ilahdutan takuuvarmasti viesteillä. Näiden lisäksi tarkoitus olisi juhlia Tatun synttäreitä, jotka ovat sitten seuraavana päivänä. Eli kiva viikko tiedossa! Eräs lukija kyseli multa pieniä lahjavinkkejä tai ideoita juttuihin, joilla voisi ilahduttaa ystävää tai kumppania – tässä siis mun vinkit:IDKUVA

1. Kahvittelu. Aina ei tarvitse antaa lahjoja, koska niitä tärkeämpää on yhteinen aika. Ystävän kanssa kahvittelua herkkujen äärellä ei voita mikään! Tai miksette menisi vaikka leffaan? Yksi hyvältä vaikuttava pätkä on uusin Fifty Shades Darker.

2. Kosmetiikka. Suloisessa purkissa olevaa vartalorasvaa, ystävän suosikkihajuvettä, kynsilakkoja, suihkugeeliä tai lahjapakkaus.

3. Teknisiä juttuja, kuten kuulokkeet tai vaikka puhelimen kuoret. Jos tiedät millainen kone ystävällä on niin niihin löytyy kans upeita suojakuoria/tarroja.

4. Tyttöystävälle voi ostaa pienenä yllätyksenä alusvaatesetin tai korun. Ystävää voi vaikka ilahduttaa pienellä avaimenperällä!

5. Suklaa ja kukat toimivat aina! Kuka nainen ei ilahtuisi näistä? Ystäville tarkoitettuja suklaarasioita löytyy onneksi hyvin kaupoista ja eilen bongasin sydämen muotoisen mansikkarasian.

Meinaatteko te juhlistaa ystävänpäivää? Jos niin miten?


10 Responses to “Valentine’s Day gift guide”

 1. J sanoo:

  Kivoja vinkkejä! :)

  Pystyisitkö tekee tästä vielä toisen osan, jossa jaat suht halpoja mutta kivoja lahjoja noille miespuolisillekin henkilöille. Olis kiva muistaa poikaystävääkin jotenkin :p

  Kivaa viikonlopun jatkoa! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos :) En varmaan enää viitsi samanlaista tehdä, mutta voin kertoa tähän muutamia vinkkejä. Eli esimerkiksi vyö, koru, bokserit (näitä myydään myös kivoissa paketeissa), lompakko, joku vaate, leffaliput, ravintolaillallinen, peli (jos tykkää pelata esimerkiksi pleikkarilla), tuoksu tai joku lahjapakkaus jne. Toivottavasti tästä oli edes hieman apua :) Kiitti ja samoin myös sulle <3

 2. Nimetön sanoo:

  Taidan ostaa kukkia kotiin luomaan kevät fiilistä :)ja nähdä ystäväporukalla pitkästä aikaa!

  • Saija Saija sanoo:

   Kuulostaa ihanilta suunnitelmilta :) Kukat ovat kyllä täydellisiä nostattamaan kevään fiilistä! Ihanaa ystävänpäivää sulle :)

 3. Laura sanoo:

  Apua, itsellä on ystävänpäiväsuunnitelmat vielä ihan auki! Todennäköisesti kuitenkin tehdään vaan yhdessä hyvää ruokaa tms ja juhlitaan kunnolla vasta ensi viikolla kun koittaa 1v kihlajaispäivä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Nuo suunnitelmat kuulostavat hyvältä :) Hyvä ruoka on kyllä paras piritys arkeen, ei sitä muuta tarvitse. Ja kihlajaispäivää on syytäkin juhlistaa – paljon onnea teille jo etukäteen :)

 4. x sanoo:

  Tää on eka vuosi kun en ole ollut innoissani ystävänpäivästä. Erosin juuri pitkäaikaisesta suhteesta ja viimesen vuoden aikana on tullut menetettyä myös useita ystäviä :( Jotenkin kuitenkin sitä vaan pitäis jaksaa olla onnellinen ja kiitollinen niistä ihanista ihmisistä jotka on elämään jäänyt ja nyt ainakin tiedän vähän että miten sen heille osoitan :) Eli kiitos vinkeistä <3

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä :/ Onpa harmi kuulla… Mutta ihanaa, että oot kiitollinen muista elämässäsi olevista ihmisistä. Joskus käy niin, että ihmisten tiet vievät eri suuntiin, mutta toivottavasti sulla on onnistunut ystävänpäivä tästä huolimatta :) Kiitos sulle, kun tulit kommentoimaan <3

 5. E sanoo:

  Tiedätkö mistä tuon alusvaatesetin saisi ostettua? :)

  • Saija Saija sanoo:

   En osaa sanoa, mutta ne on Alexander Mcqueenin. Eli varmaan heidän omilta sivuiltaan voisi löytyä :)

Kommentoi