Hello my new rose gold phone

iPhone

rose gold iPhone

Jotain piristystä sairastelun keskelle, nimittäin uusi puhelimeni Moni teistä saattaa muistaa, että oon haaveillut iPhone 7 Plus-versiosta ja nyt oli aika hankkia se. Liikeessä myyjä sanoi ennen varastoon lähtöänsä, että kannattaa varautua jonottamaan tuotetta, koska sitä ei pakosti ole yhtäkään jäljellä haluamassani värissä ja koossa. Mutta oli yksi ainoa kappale! Se oli selvää kohtaloa, haha. Hetken käytön jälkeen en voi kuin olla tyytyväinen valintaan. Vaikka jättinäyttö tuntui aluksi todella isolta niin äkkiä siihen tottui.

iPhone 7 plus

rose gold iPhone

Kunnon arvostelua tästä on vielä hankala tehdä, mutta isot pisteet jo tässä vaiheessa uudelle keskinäppäimelle ja kameran laadulle. Edellisissä ei ollut mitään vikaa, mutta kehitystä on tapahtunut parempaan suuntaan. En malta odottaa, että näen kunnolla millainen akunkesto on – ainakin sen luvataan olevan edellisiä parempi. Ja mikä tärkeintä niin puhelimen väri on kyllä upea  Mielelläni pitäisin sen näin, mutta suojakuori on silti turvallinen valinta. Sellainen on jo onneksi tulossa! Ja panssarilasi asennettiin paikoilleen jo liikkeessä.

IDKUVA

Mitäs pidätte valinnastani? Entä löytyykö teiltä kokemuksia tästä?


31 Responses to “Hello my new rose gold phone”

 1. Sara sanoo:

  Oon itekin haaveillut vaihtamista tohon puhelimeen, se on niin kaunis ja oon kuullut pelkkää hyvää! Olis kiva jos joskus tekisit vaikka from my phone postauksen jossa näkis myös et millanen ton kameran laatu on! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi tämä vaikuttaa kyllä jo parin päivän käytön jälkeen todella hyvältä :) Ja upea ulkonäkö on iso plussa! Hei hyvä idea, mä laitan sellaisen toteutukseen – tuun varmasti kuvailemaan puhelimella entistä enemmän nyt, kun laatukin on parempi :)

 2. Cami sanoo:

  Aaa ihan täydellinen ❤ mulla on ruusukultainen 6S ja oon ollu tyytyväinen. Oli aikoinaan mullakin menoa, kun Isi sanoi että tossahan täydellinen puhelin sulle. Tuut varmasti olemaan tyytyväinen :)

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin <3 Voi kun kiva kuulla, että sulta löytyy kans ruusukultainen versio. Haha ihana isäs! Mutta kyllä tämä väri on myös sulle kuin tehty :p

 3. Armielisa sanoo:

  Moikka! Oon lukenut sun blogia jo vaikka kuinka kauan, ihana sinä! Tosi kiva postaus tämäkin. Mulla on ollut jo jonkin aikaa iphone 6s ruusunkultaisena, ja kun tää on niin hyvä, varmasti on toikin!

  • Saija Saija sanoo:

   Olipas piristävä kommentti, kiitos paljon :) Mukava kuulla sun seuranneen tätä jo pitkään! Ooh ruusukulta on kyllä hyvä valinta, se tekee puhelimesta niin paljon kivemman näköisen. Hyvä juttu, että oot ollut siihen tyytyväinen – mä uskon, että tuun kans pitämään tästä todella paljon :)!

 4. Kaisa sanoo:

  Moikka! Mulla on ollut vähän yli kaksi vuotta nyt käytössä iPhone 6+! Vaihdoin tähän aikanaan 16 gigan tavallisesta iPhone 5:sta ja iso näyttö tuntui ensin kyllä tosi valtavalta! Muistia tässä yksilössä on 128 gigaa ja tila ei vielä näin kahden vuoden jälkeenkään ole täynnä! Omaan käteen ainakin tämä iso puhelin istuu todella mukavasti ja kahdella kädellä on helppo nopeasti näpytellä viestejä. Olisi vaikea kuvitella vaihtaa takaisin pieninäyttöiseen. Itsekin oon haaveillut tuosta 7:sta plussana, mutta tämä palvelee vielä täysin uudenveroisesti niin ei ole tarvetta hankkia. Akunkesto on edelleen ihan yhtä hyvä kuin ostaessa, vaikka puhelin on lähes poikkeuksetta koko aika käytössä. Toivottavasti tykkäät uudesta puhelimesta! :) Ihanaa viikonloppua! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Super kiva nähdä, että sä oot ollut omaasi tyytyväinen :) Mä uskon kans, että kun tähän isoon kerran tottuu niin ei osaisi enää edes kuvitella pienempää kokoa. Mä oon kyllä tähän mennessä ollut älyttömän tyytyväinen valintaan, isompi koko tuntui jotenkin paljon paremmalta enkä ole katunut päätöstä. Mahtavaa, että akunkesto on yhtä hyvä kuin ostaessa! Se on iso plussa. Täytyy toivoa, että tässäkin on :) Kiitos sulle kommentistasi ja samoin myös sinne <3 xx

 5. Tessa sanoo:

  Itekin ostin 7+ lokakuussa ja tää on aivan huippu luuri. 5S:stä lähtien oon omppuja käyttäny ja tää on ehottomasti paras kameroiltaan yms. Ostin ite Jet Blackin värin. Mustan käsilaukun ja lompakon kanssa sopii puhelinkin sitten yhteen. Mutta onnea uuden luurin kans, et tuu pettyy siihen

  • Saija Saija sanoo:

   Ilo kuulla, että sä oot ollut tähän tyytyväinen :) Voi se musta on myös kiva väri! Mä kans luulen, etten tule pettymään – oon jo ihan myyty muutaman päivän testailun jälkeen. Kiitos sulle paljon kommentistasi :) xx

 6. Nora sanoo:

  Toi on ihan paras puhelin! Harmittaa, että mulla on alle vuoden ikäinen 6S Plus, joka on ehjä ja jossa on ihan ok kamera ja huikea akku niin ihan vielä ei viitsi päivittää, vaikka isompi muisti ja parempi kamera houkuttelisi. :) Onnea hyvästä valinnasta! :)

  Nora / https://dreamerachiever.com

  • Saija Saija sanoo:

   Siltä tämä kyllä vaikuttaa muutaman päivän testailun jälkeen :) Vautsi, sehän on hyvä että puhelin on pysynyt noin kauan ehjänä! Täytyy toivoa, että tämäkin kestää vuosia. Kiitos sulle paljon Nora :) xx

   • Nora sanoo:

    Panzerin panssilaseja on mennyt semmoinen 6 kappaletta vajaaseen vuoteen, mutta itse puhelin on ehjä. :D Kannattaa kyllä olla näissä plussakoissa tuo suojalasi ja joku kotelo niin kestävät paremmin. :)

    xo Nora

    • Saija Saija sanoo:

     Mitä :D Ohoh! Mutta onneksi puhelin on säilynyt ehjänä. Oot kyllä oikeassa, että panssarilasi ja suoja tulee tarpeeseen. Toivotaan, että tämä pysyy ehjänä mun käytössä :D

 7. Alisa sanoo:

  Omg, IHANA!!! <3 Voi hitsit, kun oma kutonen on edelleen parin vuoden jälkeenkin ihan uudenveroinen, niin ei oo kerta kaikkiaan mitään järkevää syytä vaihtaa. Mutta aivan upeen näköinen toi on ja onpa huikeeta kuulla, että jälleen kerran iPhone pistää paremmaksi edellisestä, ihan niin kuin joka kerta ennenkin! Applen laitteita en kyllä vaihda mihinkään!

  • Saija Saija sanoo:

   Älä muuta sano <3 Tästä ei kyllä puhelin täydellisemmäksi voi mennä :p Voi se on hyvä juttu, että sun puhelin on parinkin vuoden jälkeen uudenveroinen. Oon samaa mieltä Applesta, hienoa nähdä heidän kehittävän puhelimia koko ajan. Tänään huomasin, että akunkesto on todella hyvä. Mulla oli akkua jäljellä 4 % ja se kesti reippaasti yli tunnin, vaikka välillä selailin Instagramia. Mä kans luulen, etten tule näistä enää koskaan vaihtamaan pois :p

 8. Tiia sanoo:

  Voi ää! Et kyllä yhtään laimenna mun 7+ kuumetta! :DD Itsellä ollut haaveissa jo tovin ja varmaanki keväällä tulee uusi hankittua koska nykyinen 5s rupee vetelemään viimeisiä. Ainoa vaan, että hinta kirpaisee kyllä aika paljon, mutta ehkä se on worth it.:) Seuraava ongelma onkin, että mikä väri. Olen miettiny juuri ruusukultaisen ja mattamustan välillä, mutta nykyinen puhelin on kultainen ja valkoinen, joten oisko välillä sitten mustaa..? Joku arvostelu hetken käytön jälkeen ois kiva, että onko todella hintansa arvoinen puhelin. Mukavaa viikonloppua!<3

  • Saija Saija sanoo:

   Ou nou :D Mutta voin kyllä antaa isot suosittelut jo nyt. Jos tämän hankit niin et tule katumaan ;-) Joo hinta on kyllä todella korkea, mutta toivotaan tämän olevan jokaisen pennin arvoinen… Musta voisi olla hyvää vaihtelua. Paitsi, että kun katsoin sitä peilimustaa liikkeessä niin sen takaosa keräsi paljon pölyä, joka näkyi siinä :o Että mattaisena voisi olla parempi :) Kiva kuulla, että arvostelu kiinnostaa. Sellaisen voisi laittaa toteutukseen! Kiitos ja samoin sulle <3

 9. Janscu sanoo:

  Hahah yhdyn niin edellisiin kommentoijiin että ihan harmittaa kuinka oma 6+ on niin hyvässä kunnossa ettei oo järkeä ostaa vielä uutta :D harvoin sitä harmittelee laitteen hyvää kuntoa :D onnea uudesta puhelimesta ja tosiaan mä toivon kanssa postausta ton puhelimen kameran kuvista ja laadusta ;)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei :D Mutta tämä on sitten positiivinen ongelma! Haha :D Kiitos paljon! Mä laitan sellaisen postauksen toteutukseen – nimittäin nyt tulee räpsittyä enemmän kuvia puhelimella :p

 10. SofiaEmilia sanoo:

  I h a n a toi väri ♥ ite suosin ihan vaan valkosta ja harmaata koska pelkään kyllästyväni jos kännykkä on ennestään ”värillinen” ja tuon ilmettä mieluummin kuorilla. Tän sun ostoksen jälkeen oon alkanut kaavailla ton väristä, sillä mun nykyinen alkaa olla ennemminkin romuttamokamaa (iphone 5) herjaa jatkuvasti ettei sim-korttia ole asennettu…

  Jospa kesällä sitten. Onko toi koko kauheen ison tuntunen? Haluisin ehkä iphone 6, muttei gigantissa nettisivujen perusteella ollut enää edes myynnissä :o

  • Saija Saija sanoo:

   Tässä on kyllä niin kaunis väri ♥ Joo tuo on totta! Jos tähän kyllästyy (en kyllä ikinä kyllästy vaaleanpunaisen sävyihin, haha) niin ilmettä saa vaihdeltua eri kuorilla :) Voin kyllä suositella tätä, väri ei ole liian silmään pistävä vaan just sopivan hillitty. Onpas outoa, että se herjaa noin :o Ei siinä sim-kortissa olisi sitten vikaa? Ei ole ison tuntuinen enää – ainoastaan ensimmäisen päivän pidin tätä melkein kahdella kädellä, mutta äkkiä totuin. Onkohan se sitten lopetettu… Ainakin 6S oli vielä DNA:lla myynnissä :)

 11. Jere sanoo:

  Oi vitsti, ihanan pirteen värinen!
  Täältä löytyisi ainakin yks, joka jäisi mielellään odottelemaan jonkinlaista arvostelua tän hyvistä ja huonoista puolista. Omalla kohdalla kun puhelimen uusiminen alkaa pian olla ajankohtainen asia

  http://www.jereviinikainen.fi

  • Saija Saija sanoo:

   Sitä tämä kyllä on :) Kiva nähdä, että näin moni haluaisi kuulla lisää mielipiteitä ja arvosteluja tästä. Mä voisin laittaa sellaisen postauksen toteutukseen hetken käytön jälkeen :)!

 12. Suusuli sanoo:

  Mietin olisko reilua kun vaimo tarvii uuden puhelimen niin antaa tää mun 6s+ sille ja itelle ostaa toi :D :D eikö olis ihan hyvä? :D

  • Saija Saija sanoo:

   No miksei :D Kyllähän hän voisi ilahtua ilmaisesta puhelimesta! Periaatteessa molemmat saisi uuden puhelimen :D Mä annoin kans mun vanhan Tatulle, kun ostin uuden :-)

 13. Anni sanoo:

  Kokemuksesta sanon että kannattaa kyl suojakuorta käyttää vaikka panssarilasikin on! Kulma edellä jos esim tippuu niin näyttö menee rikki panssarilasin alta :( mutta muuten on kyllä iphone 7 täyttä rakkautta❤

  • Saija Saija sanoo:

   Joo totta :) Onneksi kuori on jo tulossa niin saa tähän äkkiä suojan. Se on kyllä totta, että panssarilasi ei kaikelta suojaa :/ Niin on, oon tähän erittäin tyytyväinen <3

 14. Eina sanoo:

  Hei! Onko sulla tuo iPhone7+ niin millä tilalla; 64, 128 vai 256gt, ja koetko sen riittäväksi? :) itsellänikin on täsmälleen sama iP7+ ja olen todella tyytyväinen kyllä!

  • Saija Saija sanoo:

   Mulla on 64 :) Ja koen riittävänä. Edellinen oli kans sen kokoinen eikä ikinä ollut tilan kanssa ongelmaa :) Toki mä säilön puhelimessa vaan uusimmat kuvat, joten ei se ehdi täyttyä. Kiva juttu, että sä oot kans ollut tyytyväinen omaasi :’)

 15. - Saijis sanoo:

  […] oli yllättävän helppo! Uusi puhelin eli iPhone 7 Plus. Haaveilin siitä kauan, mutta myös pohdin onko sen ostaminen järkevää vai […]

Kommentoi