Under the blanket

Vaikka kuinka yritin suojautua kaiken maailman vitamiineilla niin silti flunssa voitti mut 6-0. Viimeiset pari päivää on mennyt pienessä koomassa… Eilen kerroinkin väsymyksestäni, joka sitten paheni päivän loppuun mennessä. Illalla mulla nousi kuume ja koko yön oon heräillyt tasaiseen tahtiin tuskaisena. Blääh,  turhauttavaa. Oon ollut 90 % ajasta viltin alla ”pyjama” päällä, pakollista lääkärissä ja kaupassa käyntiä lukuunottamatta eli näette tässä hieman rennompaa asua, heh.

IDKUVA

pinkki huppari

Hoodie SheIn (gift) | Shorts H&M

chihuahua

kahvikone

Onneksi Tatu löysi sattumalta uuden sarjan, johon jäin heti koukkuun. Sen nimi on Under the Dome. Sarja itse ei ole uusi, mutta mä en ollut aikaisemmin kuullutkaan siitä. Eli iso suositus teillekin, jos etsitte uutta sarjaa katsottavaksi! Nyt yritän jaksaa vastailla muutamaan sähköpostiin ja kommenttiin, jonka jälkeen vuorossa olisi päivän kolmas teekupillinen ja sitten viltin alle ♥ 


28 Responses to “Under the blanket”

 1. Jasmin sanoo:

  Voi ei, pikaista paranemista! ♡

 2. Riina sanoo:

  Itsekin vasta pari päivää sitten löysin Under the Domen. Toisen tuottarin puolessavälissä mennään, on se vaan niin koukuttava :) pikaista paranemista! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kuinka kiva, että säkin löysit :) Ohoh sä oot ehtinyt sitten paljon katsoa sitä! Mutta se on kyllä niin koukuttava, että yhden jakson jälkeen on aina pakko katsoa toinen :p Kiitos sulle <3

 3. Inka sanoo:

  Under the Dome- sarja on aivan huippu! Yks parhaista. :) Tulet varmasti jäämään koukkuun siihen, haha :)

  • Saija Saija sanoo:

   Niin on ja arvaa mitä? Oon jo ihan koukussa, haha :p Jokainen jakso jää aina sellaiseen kohtaan, että pakko katsoa vielä yksi ja taas vielä yksi :D

 4. SofiaEmilia sanoo:

  Pikaista paranemista <3 Tällaiset rennot "kotikuvat"kin ovat välillä kivoja :)! Luo omanlaisensa fiiliksen.

  Mulla ois muuten heittää sulle pari sarjavinkkiä sairaspäivien varalle (löytyy netflixistä) joihin jäätiin poikaystäväni kanssa heti koukkuun. Ainoa miinus, parissa sarjassa vain kausi tai kaksi.

  - Bates Motel
  - Glitch
  - Stranger things

  Nämä ovat jees jos tykkäät menosta ja meiningistä sekä juonenkäänteistä. Jopa tyttönä itse voin suositella, eli ei niissä liikaa räiskintää oo ;)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos tuhannesti :) Ja ihana nähdä, että tällaiset rennot kuvat ovat tervetulleita ♥ Jee kiitos! Sarjavinkit ovat aina tervetulleita, noista kaikki ovat mulle entuudestaan tuntemattomia. Täytyy lukea näistä kaikista enemmän, kiitos vielä :)

 5. Ella sanoo:

  Voi harmi, toivottavasti paranet pian!<3

 6. Taru sanoo:

  Paranemisia ♡ Itse olen kyllä kuullut Under the domesta mutta en ole katsonut … sen sijaan aloitin minäkin pitkästä sarjan ja se on se kaikkien hehkuttama Skam :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Taru ♥ Kannattaa katsoa, tuut varmasti tykkäämään! Sitä Skam-sarjaa on kyllä moni hehkuttanut – onko se hyvä? Täytyy varmaan seuraavaksi katsoa sitä :)

 7. Anniina sanoo:

  Pikaista paranemista sulle! <3 jotenkin se flunssa aina yllättää,vaikka sitä koittaa kaikin keinoin vältellä. :( mä alotin kattomaan under the domea sillon kun se joskus tuli tv.stä,mutta sitten se jotenkin jäin. Se kyllä oli kivan oloinen sarja, joten pitää ottaa se uudelleen katseluun. :')

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiitos paljon ♥ Tuo on kyllä totta :s Vaikka kuinka yrittäisi vältellä sitä niin ei auta. Voi mä en ole tajunnut silloin katsoa, mutta onneksi se löytyi nyt. Kannattaa aloittaa uudelleen, se on niin koukuttava! :)

 8. Emilia sanoo:

  Mun on jo pitkään pitänyt alottaa tuon sarjan katsominen, mutta en oo vielä saanut aikaiseksi.. ehkä nyt vihdoin kun sitä on niin kovasti suositeltu :) Koitahan parantua pian siellä, kyllä ainakin tolla ensimmäisen kuvan herkkuannoksella ♥:)

  • Saija Saija sanoo:

   Ooh ehdottomasti :) Tuut varmasti pitämään! Me jäätiin heti ensimmäisen jakson jälkeen koukkuun. Yritetään, onneksi smoothiekulhoista saa energiaa :p Kiitti sulle ♥

 9. Pikaisia paranemisia sinne! <3 Kipeenä on kurjaa. Mut tee onneksauttaa ja mukavuusvaatteissa löhöily. Ihan supersöpö toi sun pyjama/oloasu :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia <3 Niin on :/ Mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa, kun vaan lepää paljon! Niinpä, teetä on kyllä tullut juotua paljon. Hihi, kiitos :>

 10. Kia sanoo:

  Voin kertoa, että Under the dome sarja vaikuttaa ekan ja ehkä tokankin kauden vielä ihan jees sarjalta, mutta loppu menee ihan överiksi…

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö :o Onpa harmi… Mä ajattelin, että se vaan parantuisi loppua kohden. Mutta hyvä tietää, kiitos kommentistasi :)

 11. Eveliina sanoo:

  Pikaista paranemista! Itsekin on tullut kärsittyä monet flunssat tänä talvena, tosi ikävää :/ Olen katsonut Under the domen kokonaan läpi muutamaa viimeistä jaksoa lukuun ottamatta. Pari tuotantokautta on laadukasta, mutta valitettavasti 3. on ihan kauhee pettymys ja se jäikin sarjan viimeiseksi :D juonenkäänteet muuttuu ihan naurettaviksi… Tai voihan tästä olla monenlaisia mielipiteitä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Eveliina :) Voi ei, inhottavaa… Tuntuu, että koko ajan on ”flunssa-aaltoja” liikkeellä :s Mutta eiköhän tämä tästä! Voi eikä, onpas harmi. Katsoinkin, että näitä on tehty vain kolme tuotantokautta. Ehkä kolmosen laatu oli sitten syy tähän. Hyvä tietää, niin pidä mitään erityisiä ennakko-odotuksia kolmatta kautta kohtaan :)

 12. Satu sanoo:

  Voih toivottavasti paranet pian!
  Ja todella ihanat noi shortsit :) ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Kyllä pikkuhiljaa alkaa olla parempi olo :) Hihi, ne on kyllä suloiset ♥

 13. Kati sanoo:

  Olisit vain rohkeasti antanut myös kasvojesi näkyä kuvassa. Ei bloggaajankaan aina tarvitse olla edustuskelpoisen näköinen. Ihmisiähän hekin vain ovat. Toimisi ehkä myös hieman todellisuuden muistuttajana lukijoille. Kauneus on sisäistä. =) Paranemisia sinulle. =)

  • Saija Saija sanoo:

   Oot oikeassa, ei aina tarvitse olla edustuskelpoinen :) Muistetaan tämä ensi kerralla! Kiitos sulle ♥ Olo on onneksi jo parempi :)

 14. Sara sanoo:

  Mä katoin utd sillon kun se tuli telkkarista ja se oli ihan mun lemppari, mutta jotenki ainoastaan eka kausi oli tosi hyvä, toka oli jo vähän kyllästyttävä ja kolmatta en ees kattonu loppuun :( Se on kyl harmi kun sarjan laatu putoo tolleen mut ekan kauden taidan kattoo taas joku kerta uudestaan, se oli niin ihana <3

  • Saija Saija sanoo:

   Eii :/ Onpa kurjaa, että se menee noin nopealla tahdilla huonoon suuntaan. Mä oon ihan koukussa tähän ensimmäiseen kauteen ja varmaan loputkin tulee katsottua, mutta hyvä tietää ettei odota kolmoselta liikoja. Se on kyllä ollut niin hyvä, että voisin kans katsoa uudelleen ja uudelleen <3 Kiitos sulle kommentistasi :)

Kommentoi