WANTED: Marble table

Heipsan  Ja ihanaa viikonloppua! Millaisia suunnitelmia teillä on? Me ajateltiin töiden ohella viettää huomenna pitkästä aikaa kunnon treffi-ilta. Sen lisäksi ajattelin tehdä kotiin pieniä sisustusmuutoksia vaihtamalla vähän pienten juttujen järjestystä. Ollaan viime aikoina tuotu mustavalkoiseen sisustukseen lisäksi vaaleanharmaata sävyä. Ja siitä inspiroituneena ollaan alettu haaveilemaan marmorisesta sohvapöydästä. Lähes kaikki illat on mennyt sopivan yksilön etsintää suorittaessa, mutta tuloksetta…

IDKUVA

Suurimman vaikeuden tuottaa koko, nimittäin pöytä ei saisi olla kovin iso. Sen lisäksi sen pitäisi olla pyöreä, matala ja valkoisilla/mustilla jaloilla. Ei ole helppo homma ei. Tuo Elloksen pyöreä pöytä olisi täydellinen, mutta sen jalkojen väri ei sovi meille. Oonkin pohtinut, että pitäisikö ostaa se ja maalata jalat itse. Kodin Ykkösestä löytyi kaunis malli mustilla jaloilla, mutta taas sen koko ja malli ei ole hyvä. Sen vuoksi ajattelinkin pyytää teiltä apua! Eli jos teillä on vinkata ostospaikkoja tai antaa yleisesti vinkkejä pöydän suhteen niin laittakaa tulemaan. Kaikki apu on tarpeen, nimittäin en aio luovuttaa :D Onko täällä muita marmorin suuria faneja?


24 Responses to “WANTED: Marble table”

 1. Essi sanoo:

  Toi kuvassa oleva puujalkainen on ihana!! Mä ostaisin ton ja pitäisin ihan tollasena :D Mut jos toi on teistä täydellinen, niin maalatkaa vaan ne jalat, ei oo iso homma! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Se on kyllä kaunis :) Meillä on keittiöntasot tummanharmaa puunsävyiset, joten pöydän jalkojen sävy riitelisi sen kanssa :/ Oot oikeassa, meillä kuulemma olisi valmiina valkoista maalia :)

 2. S sanoo:

  Prismasta marmorikuvioinen dc-fix ja netistä ohjeer pyöreän pinnan fixsaamiseen. Helppo ja edullinen ja kyllästyessä saa pois

  • Saija Saija sanoo:

   Tuo voisi olla hyvä idea :) Oon noista kuullut, mutta oon ajatellut pyöreän pöydän tuottavan hankaluuksia. Mutta täytyy tutustua paremmin ohjeisiin. Kiitti sulle :>

 3. Julia sanoo:

  Hei!
  Tuli idea mieleen,että osta mieleisesi mallinen ja kokoinen ja näköinen pöytä ja tuunaa pöydän kansi marmorin näköisellä dc-fixillä..:) löytyisi varmaan pöytä helpommin ja voisi olla edullinenkin ratkaisu!:)

  • Saija Saija sanoo:

   Tuo voisi olla toimiva ja edullinen ratkaisu :) Onnistuukohan sen tekeminen kuinka helposti pyöreään pöytään? Mutta kiitos sulle paljon vinkistä :)!

 4. m sanoo:

  Ootko katsonu http://www.trademax.fi , siellä on paljon marmoripöytiä? :)

 5. Emmiina sanoo:

  Eikä! Käytiin just eilen ostamassa meille uusi sohvapöytä eikä mulla käynyt mielessäkään tommonen marmorinen pöytä vaikka sehän olisi ollut ihan täydellinen! :D Ehkä mä testaan siihen sitä dc-fixiä mitä tääläkin jo vinkattiin.. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä, mä tein tämän postauksen liian myöhään :D Marmoriset pöydät ovat kyllä aivan ihania <3 Mutta jos siihen vaan saa niin kokeile ihmeessä dc-fixiä :)

 6. Nena sanoo:

  Voi miten upeita pöytiä! Voisiko tuon puujalkaisen version jalat esim. lakata jollain harmahtavalla läpikuultavalla huonekalulakalla, niin sopisi yhteen keittiön tasojen kanssa? Muita vinkkejä ei kyllä tule mieleen :D

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin :) Kaikki on niin upeita! Joo periaatteessa kyllä voisi, silloin se sopisi paremmin meille. Toki meidän huonekalut on pääasiassa valkoiset niin väri voisi olla myös se. Kiitos vinkistä, tästä oli apua :)

 7. Vilma sanoo:

  OX Denmarq:lla on monen kokoisia ja värisiä marmorisivupöytiä. Niitä saa ainakin Zarrosta.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos vinkistä, pitää tutustua tuohon tarkemmin. En olekaan merkistä koskaan kuullut :)

 8. Minäkin rakastan marmoripöytiä ja meillä on kotona olkkarissa valkoinen pyöreä marmoripöytä. Olen ostanut sen Taloon.comista, joten sieltä kannattaa vielä kurkata jos et ole jo käynyt :)

  • Saija Saija sanoo:

   Marmoripöydät on kyllä aivan ihania <3 Oi täytyykin käydä katsomassa näkyykö sulla kuvaa siitä. Ja kiitos vinkistä, tuota nettisivua en olekaan tainnut vielä käydä läpi :)

 9. Oona sanoo:

  Mulla oli ennen sitä perus marmori dc-fixiä ruokapöydässä, mutta kyllästyin siihen et sitä näkyi joka kodissa. Aloin tunnistaa sen saman kuosin joka paikassa ja jotenki tuli stoppi sille. Nyt jos haluaisin vielä marmoria johonkin niin hankkisin pöydän jossa se on jo valmiina, koska dc-fix on toki halpa ratkaisu, mutta ei se aitoa marmoria voita.

  • Saija Saija sanoo:

   Tätä mä kans mietin, että onko se sit aidon marmorin näköinen :o En nimittäin ole nähnyt livenä yhtäkään sillä tehtyä muutosta niin hankala sanoa. Harmi kuulla, että sä kyllästyit siihen :/ Mutta se on totta, että jos jotain näkee paljon niin siihen kyllästyy. Kiitos sulle kommentistasi :)

 10. Jenna sanoo:

  Kärkkäisellä on myynnissä juuri tuollaisia, kuin tuossa kollaasissa on tuo puujaloilla varustettu pyöreä pöytä :-) 40cm ja 50cm halkasijalla.

  • Saija Saija sanoo:

   Oi mä käyn heti kurkkaamassa Kärkkäisen verkkokaupan, jos sieltä löytyisi. Tuo halkaisijamitta nimittäin kuulostaa täydelliseltä. Kiitos Jenna avusta :)

 11. Lotta sanoo:

  Mulla on vinkata!<3 ite miettiny jo pari kk minkä tilaisin mutta en osaa päättää!!:D nuita on kerta myös kultasilla jaloilla ja kaikkea, pyöreää ja neliötä ja suorakulmiota. Liikaa vaihtoehtoja :D Eli taloon.com sivuilta aattelin tilata. Voin linkata pari tähän. :)

  http://www.taloon.com/sohvapoyta-nanne-80-cm-lasimarmori-messinki/BYT515246/dp?openGroup=267

  http://www.taloon.com/sohvapoyta-olga-80×50-cm-valkoinen-marmori-kupari/BYT525035/dp?openGroup=267

  http://www.taloon.com/sohvapoyta-olga-75x75x45-cm-valkoinen-marmori-teras-teras-jaloilla/BYT525032/dp?openGroup=267

  http://www.taloon.com/sohvapoyta-olga-120x60x45-cm-musta-marmori-teras-mustilla-jaloilla/BYT525003/dp?openGroup=267

  Ihan liikaa ihania vaihtoehtoja mutta onneks se on aika positiivinen ongelma ;)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi ihania <3 Kiitos sulle, kun näit näin paljon vaivaa! Täytyykin perehtyä näihin paremmin ja mittailla, jos joku olisi sopivan kokoinen. Nuo kaikki on kyllä aivan ihania. Ja todellakin, se on vain positiivinen ongelma ;-)

 12. Annn sanoo:

  Täälläkin haavelti marmoripöydästä, sellaisesta pienemmästä sivupöydästä :-) Vaihtoehto olisi tosin päällystää joku vanha pöytä esim…:-) Toivottavasti löydätte mieluisen!

  • Saija Saija sanoo:

   Oi marmorinen sivupöytä kuulostaa hyvältä :) Totta! Päällystäminen olisi kyllä nopea ja edullinen tapa. Toivotaan, kiitos sulle kommentistasi :’)

Kommentoi