Vuoden ensimmäiset shoppailut

Hei ihanat ja super kivaa alkavaa viikonloppua ♥ Mun viikonloppu starttaili viisaudenhampaan kivuilla, mutta nyt jo onneksi parempaan päin. Tämän päivän suunnitelmat meni sen vuoksi uusiksi, mutta toivottavasti muut onnistuvat! Tiedossa on nimittäin ainakin erään pienen synttärijuhlat, pitkästä aikaa leffassa käymistä, kokkailuja sekä kavereita.

Oon tänä vuonna alkanut odottamaan kevättä normaalia enemmän. Vaikka tykkään myös talvesta ja odotan jo tulevaa laskettelureissua niin silti ajatukset ovat aina välillä keväässä. Ja se näkyy myös mun vaatehankinnoissa, nimittäin oon tehnyt jo kevään ensimmäisiä löytöjä. Haluaisitko nähdä ne? Jos vastasit kyllä niin tämä postaus on kuin sulle tehty ;-)

adidas

T-paita täältä | Takki täältä *

Motivaatiota urheiluun mustavalkoisilla vaatteilla! Mun urheiluvaatteet on pääasiassa pinkkejä, vaaleanpunaisia ja keltaisia, joten hieman neutraalimmat sävyt ovat tervetulleita mukaan. Adidakselta ja Nikelta löytyy vaikka mitä kivoja juttuja Junkyardin verkkokaupassa ja tässä näkyy mun top 3. En malta odottaa, että pääsen testailemaan näitä. Tai no tuota t-paitaa tuli jo eilen pidettyä kotona – pointsit sen pehmeälle materiaalille.

vaaleanpunainen neule

Mustavalkoinen neule täältä *

Tässä pari neuletta, joista vaaleanpunainen vilahtikin jo eilisessä postauksessa. Se on tilattu Gina Tricotilta! Mustavalkoinen Vilan raitaneule on ohutta neulosta, joten sitä voi käyttää niin nyt kuin keväällä. Takana pienenä yksityiskohtana hopeinen vetoketju.

vilan raitamekko

Raitamekko täältä *

Raidalla jatketaan Mustavalkoinen Vilan raitamekko vei mun sydämen mennessään! Niin värinsä, kuosinsa kuin nahkaisten taskujen vuoksi. Toinen mekko on Noisy Mayn vaaleanharmaa neulemekko. Suunnittelin käyttäväni näitä molempia jo sukkisten ja ylipolvensaappaiden kanssa.

bom bom 

Multa löytyy jo pari choker-korua, mutta tämä pitsinen herätti kiinnostuksen sen vuoksi, että se soveltuu myös juhliin. Voisin hyvin kuvitella käyttäväni tätä jonkun yksinkertaisen mekon kaverina. Tämä on myös Gina Tricotilta! Ja musta pom pom avaimenperä piristämään joko kotiavaimia tai jotain laukkua, en ole päättänyt vielä. Tämä löytyi H&M:n Divided-osastolta.

nahkatakit

Vaalea takki täältä | Keltainen takki täältä *

Mä innostuin nahkatakeista vasta viime syksynä ja moni varmaan muistaakin, kun hetki sitten kerroin haaveilevani hieman erikoisemmista väreistä. Nyt löytyi valkoinen (vai vaaleanharmaa?) sekä keltainen nahkatakki. Molemmista löytyy yksityiskohtina vetoketjut ja vasemman puoleisesta solki.

IDKUVA

Laskettelutakki täältä | Kypärä täältä

Ettei puhuttaisi liikaa keväästä niin on mulla jotain talveenkin liittyvää esiteltävää! Eli lasketteluvarusteet. Haha aika yksiväristä vai mitä? :D Mutta multa löytyy näiden kaveriksi mustat sukset.

oakley

Lasit täältä *

Ja löytyy sitä väriä onneksi näistä Junkyardin Oakley-merkkisistä laseista. Mä rakastan mun aurinkolaseja, joissa on vaaleanpunaiset linssit… Joten oli ilo löytää samantyyppiset myös lasketteluun.

tupsupipo

Tupsupipo täältä *

Ja viimeisenä Vero Modan harmaa palmikkopipo tupsulla. Tälle tulee Levillä varmasti käyttöä!

*saatu


38 Responses to “Vuoden ensimmäiset shoppailut”

 1. Kanerva sanoo:

  Aivan ihania nuo nahkataskuinen raitamekko ja vaaleanharmaa neulemekko! ♥_♥

  • Saija Saija sanoo:

   Ooh tosi kiva, että sä pidät niistä :) Ne on kyllä molemmat omalla tavallansa niin kivoja. Odotan jo, että pääsen pukemaan ne päälle <3

 2. Rooa sanoo:

  Ihania ostoksia, voisin kuvitella omistavani samanlaiset! Varsinkin noi mekot oli ihania <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmu paljon Roosa :) Ihana kuulla, että nämä jutut ovat sellaista jotka voisit itsekin omistaa. Nuo mekot on myös mun suosikkeja – niin kivoja molemmat <3

 3. Veera sanoo:

  Kivoja ostoksia oot tehnyt, varsinkin toi pipo on ihana!! Kommentoin todella harvoin mihinkään blogeihin mut nyt halusin tehdä niin. Oot tosi ihailtava ja symppiksen olonen ihminen! Oon sun blogia seurannut jo jonkun aikaa, ja täytyy sanoa että kun ensimmäisiä kertoja sun blogia kurkin niin yksi suurin syy miksi aina palasin tänne, on se kuinka ihailin miten vastaat lukijoiden lähettämiin kommentteihin. Tykkään lukea eri blogeissa kommentteja, ja harmittavan usein siellä postauksen alapuolella näkyy vain niitä lukijoiden lähettämiä kommentteja.. Tottakai se on ymmärrettävää että eivät bloggaajat ehdi aina vastata kommentteihin, mut mun mielestä toi on tosi hienoa että vaivaudut käyttämään aikaa myös siihen että luot vuorovaikutusta sun lukijoiden kanssa ja näytät sen että sua kiinnostaa mitä sun lukijat ajattelee ja kommentoi blogiis etkä vaan jätä huomioimatta kommentteja. Sun blogi on muuten viime aikoina kehittynyt paljon sisällöltään, osaat tuottaa paljon mielenkiintoista sisältöä ja musta jotenkin erotut muiden suosittujen suomalais -bloggaajien joukosta ja omalla tavallas teet kaikesta kivan näköistä :) Kaikkea hyvää sulle ja jatka samaa rataa oot huippu!

  • Saija Saija sanoo:

   Mikä ihana kommentti täällä odottikaan aamulla, kun heräsi <3 Mun päivä alkoi kyllä niin paljon paremmin tällaisten sanojen lukemisen jälkeen :) Kiva, että päätit nyt tulla kommentoimaan. Mä tykkään olla vuorovaikutuksessa lukijoiden kanssa. Kommentteihin vastaaminen on todella kivaa puuhaa ja ehdottomasti mulla yksi iso osa koko blogia. Mun mielestä on tyhmää, että jos lukija kommentoi tai kysyy jotain niin hän ei saa siihen vastausta :/ Mä pyrin aina vastailemaan kaikkiin kommentteihin ja vielä mahdollisimman nopeasti. Mahtavaa, että sitä arvostetaan ja että mun blogi on kehittynyt - haluan myös kehittyä lisää tänä vuonna ja tarkoituksena on tehdä mahdollisimman monipuolisia postauksia. Kuitos sulle hurjan paljon tsemppaavista sanoista ja kaikkea hyvää myös sulle :)!

 4. Nimetön sanoo:

  Mun mielestä kokovalkoisessa asussa laskettelevia on vaikeaa nähdä rinteessä :/

  • Saija Saija sanoo:

   Joo se on kyllä varmaan totta, mutta mulla on onneksi mustat sukset, sauvat ja hanskat etten nyt ihan valkoinen ole :)

   • Julia P sanoo:

    Toi kommemtoijan pointti on kyllä oikeasti järkevä, kokovalkoinen asu on aika vaarallinen rinteessä ja voi aiheuttaa yllättäviä tilanteita, ei se oikein auta vaikka sukset olisi mustat, koska rinteessä ja luonnossa on myös mustia yksyiskohtia, ja etenkin jos on yhtään sumuista niin on tosi vaikea nähdä muita muutenkin :o takana laskevan tulee tottakai aina väistää edessä olevia, mutta itse mielummin välttäisin vaaratilanteen ja mahdollisesti vakavankin loukkaantumisen selvästi lumesta erottuvalla pukeutumisella. Sun pitää olla Saija tosi varovainen siellä!

    • Saija Saija sanoo:

     Joo onhan se totta, että valkoinen erottuu vähemmän kuin ensimerkiksi punainen :/ Mutta täytyy toivoa, että mut huomataan ja vahingoilta säästytään. Kiva, kun te huolehditte – lupaan olla varovainen :)!

     • Nimetön sanoo:

      Myös huomionauha käsivarressa voisi toimia :)

     • Saija Saija sanoo:

      Tuota en tullutkaan ajatelleeksi, ei hassumpi idea :-)!

 5. Karoliina sanoo:

  Ihania ostoksia! Pakko kysyy, et mistä oot löytänyt tuon Noisy Mayn neulemekon? Olen pitkään etsinyt harmaata neulemekkoa, mutta kaikki ovat olleet liian pitkiä ja löysiä. Yritin etsiä tuota kyseistä tuotetta netistä, mutta en löytänyt kuin yhdestä paikasta ja sieltäkin oli koot loppu. Kiitos jo etukäteen! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia paljon :) Ilo kuulla, että nämä ovat mieluisia. Se on House of Brandonilta, mutta ilmeisesti myös sieltä tällä hetkellä loppuunmyyty. Tämä on kyllä just kivan mallinen – sopivan tiukka ja istuva. Kannattaa katsoa, jos näistä tulisi täydennystä :)!

  • Inka Nitta sanoo:

   Hei ainakin meiän Pirkkalan Vero Modasta löytyy noita Noisy Mayn pitkiä neuleita :)

 6. Jasmin sanoo:

  Ootpa ihania juttuja löytänyt! Tää siun blogis on kyllä ehottomasti yksi lemppareista – oon lukenut tätä ihan alusta saakka. :-) Vaikutat muutenkin niin positiiviselta ja ihanalta ihmiseltä että siun juttuja lukiessa tulee väistämättä hyvälle mielelle. Huippukivaa tammikuun vikaa viikonloppua! ♡

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ihana sinä, kiitos paljon :) Tästä sun kommentista tuli niin hyvä mieli. Ja vau, oot sitten seuraillut tätä pitkään! Mahtavaa, että tämän lukemisesta tulee hyvä mieli – siihen oon tätä tehdessä pyrkinyt, joten hienoa kuulla mun onnistuneen. Kiitos vielä ja ihanaa viikonloppua myös sulle <3 xx

 7. Noora sanoo:

  Vitsi mitä ostoksia! Melkein jokaisen voisin itsekin kotiuttaa. Mä oon kunnon addufani ja kaipailisin vielä tota t-paitaa mun vaatekaappiin.

  Tota Vilan ihanaa taskumekkoa kattelin Tuurissa ja rakastuin siihen myös ihan täysin! Niin söpö, mutta silti kaunis. Vielä en oo sitä kotiuttanut, mutta saas nähdä löytyykö toi pian mun päältä, ken tietää ;)

  Toi neulemekko on myös täyttä rakkautta, haluan!! Ja vaikka en oo laskettelija (haluaisin oppia kyllä) niin noi lasit on kyl ihanat kans :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että näistä melkein jokainen on sellainen minkä voisit itsekin kotiuttaa <3 Oih Adidaksen jutut ovat kyllä ihania <3 Tuo t-paita oli positiivinen yllätys - niin pehmeää materiaalia. Ja ehdottomasti taskumekko hankintaan ;-) Tuo menee monella eri tapaa yhdisteltäessä. Vitsit pitäisi kans käydä pitkästä aikaa Tuurissa. Nuo lasit oli kans piristävä löytö, kun en tiennyt tuon värisiä linssiä olevan edes tehty. Kiitos sulle hirmuisesti kivasta kommentista :)

 8. Inka Nitta sanoo:

  Aivan ihania juttuja! Noi nahkatakit on mun suosikit <3 Todella ikävä kyllä tuo hammaskipu, mutta toivotaan, että sun muut viikonlopun suunnitelmat ei mee pilalle. Treffataan me sitten joku toinen kerta <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Inka kommentista :) Nahkatakit olivat kyllä niin kivat löydöt! En malta odottaa, että pääsen pukemaan ne päälle. Niinpä… Onneksi kipu on jo hellittänyt. Joo täytyy pian treffata <3 xx

 9. Ella sanoo:

  Kivoja ostoksia!:)
  Varsinkin nuo neuleet!<3

  • Saija Saija sanoo:

   On niin kiva huomata, että ootte pitänyt näistä :) Kiitos sulle Ella kommentista! Nuo neuleet ovat kyllä ihania ja tarpeellisia <3

 10. ia sanoo:

  Tuo keltainen nahkatakki, tarvitsen!! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin upea :) ♥ Vitsit se sopisi hyvin yhteen sun hiuksien kans!!

 11. Julia sanoo:

  Aivan ihania ostoksia! <3 Ootpas kyllä tyylikäs mäessä!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos tuhannesti Julia :) Hihi, nuo vaaleanpunaisen sävyiset linssit kruunaa niin mun valkoisen lookin <3

 12. Ansku k sanoo:

  Ihania ostoksia kaikki!♡

 13. NinniV sanoo:

  Hei minkä kokoisena sulla on tuo Vero Modan valkoinen nahkatakki? Mietin itse tuota mustana mutta en löydä sitä House Of Brandonilta kuin S kokoisena :(

  • Saija Saija sanoo:

   Mulla on koko XS. Voi ei :/ Kannattaa odottaa, jos niitä tulisi sinne lisää – uskon, että varastot täydentyy :)!

 14. satsu sanoo:

  hei!
  luen pitkästä aikaa sun vanhoja postauksia. Minkä kokoinen tuo adidaksen t paita on? onko siinäkin ahdas kaula aukko?

 15. Satsu sanoo:

  Onks sulla sitten ihan koko s vai 36? :)

 16. Satsu sanoo:

  Kiitos kun vastasit!:) Otin itse kokoa 34 ja siinä oli niin ahdas kaula aukko et ihan ahisti kun sen laitto päälle :/
  Tykkään älyttömän paljon lukea tätä sun blogia, niin inspiroiva!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei :/ Sellaiset vaatteet on inhottavia, joissa on ahdas kaula-aukko. Ihana kuulla sun tykkäävän tästä, tämä palaute piristi paljon. Kiitos :) <3

Kommentoi