My year in review 3/3

Heii  Toivottavasti teillä on ollut onnistunut maanantai! Suoraan sanottuna mun maanantai on ollut todella epäonnistunut. Kaikki alkoi aamulla, kun heräsin järkyttäviin lihaskipuihin… Olin jo aivan hysteerinen, kun kuvittelin mun saaneen influenssan. Koko loppupäivä meni tämän vuoksi pienessä koomatilassa ja kotiin päästyä oon vain nukkunut. Saa nähdä, miten nukun ensi yönä. Nyt vaan paljon kuumaa teetä ja särkylääkkeitä. Halusin kuitenkin tulla päivittelemään teille vuosikatsauksen viimeisen osan – toivottavasti nämä ovat olleet teidän mieleen!

vuosikatsaus

SYYSKUU

Tämän kuun aikana tuli fiilisteltyä upeaa syksyistä luontoa, opeteltua arkea Nemon kanssa, takuttua verkkokaupan kanssa, joka ei toimittanut maksamaani tuotetta sekä vietettyä pidennetty viikonloppu Juulian ja Nadjan kanssa Tukholmassa. Loppukuusta blogini täytti neljä vuotta. Hullua, että kohta jo neljä ja puoli vuotta. Mihin tämä aika katoaa?

IDKUVA

LOKAKUU

Tämä kuukausi tuli otettua rauhallisemmin. Kotona sarjoja, viltin alla hengailua ja unirytmin tasapainottamista. Uniongelmat vaivasivat, mutta ne katosivat (onneksi) nopeasti. Loppukuusta lähdettiin viikonlopuksi Helsinkiin juhlistamaan Sannin synttäreitä syömällä hyvin, vieraillen Linnanmäen Valokarnevaaleilla sekä viettäen tyttöjen päivää I Love Me-messuilla.

marraskuu

MARRASKUU

Aloitin kauan odotetun jouluhössötyksen, haha! Leivottiin pipareita, katseltiin aivan liian monta joululeffaa ja aamut aloitettiin milläs muullakaan kuin kanelisella joulukahvilla. Lähdin perinteiseen Indiedaysin järjestämään blogipäivään ja illan gaalaan sain ensimmäistä kertaa Tatun aveciksi. Blogissa jaoin luottokampaukseni, viettelyksen tarinan sekä lisää paljon toivottuja kuulumisia Nemosta.

joulukuu

JOULUKUU

Vuoden viimeisin kuukausi piti sisällään paljon kiireitä. Järjestin täällä blogissa elämäni ensimmäisen joulukalenterin sekä jouduttiin vähän ennen joulua lähtemään kodista evakkoon, kun täällä tehtiin takuukorjauksia. Loppujen lopuksi päästiin kuitenkin viettämään rauhallinen joulu perheen kanssa 


6 Responses to “My year in review 3/3”

 1. Ella sanoo:

  Olipas mukava postaus!:)

 2. Reetta sanoo:

  Mulla olis toiveissa Nemo-postauksia! Ei mitään tiettyä aihetta tosin ole antaa vinkiksi, mutta kaikki kyllä käy :)

  • Saija Saija sanoo:

   Onpas kiva nähdä, että Nemoon liittyvät postaukset ovat tervetulleita. Mä laitan niitä tulemaan myös jatkossa :)!

 3. Inka Nitta sanoo:

  Nää sun vuosikatsauksen osat oli ihanaa luettavaa. Sulla oli kyllä upea vuosi <3

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua kuulla sun pitäneen näistä :) Kiitos! Vuosi piti kyllä sisällään paljon kivoja juttuja <3

Kommentoi