Epäsuositut mielipiteet

IDKUVA

Maitorahka on älyttömän pahaa. Jopa mehukeiton kanssa. En pysty syömään sitä kuin maksimissaan yhden lusikallisen. Puuron   + raejuuston yhdistäminen mehukeittoon on toinen  mielestäni ällö yhdistelmä. YHH.

Gilmoren Girls-sarja on noussut niin suureen suosioon, että kuvittelin siitä tulevan myös mun paras koskaan katsomani sarja. Totuus iski vasten kasvoja! Katsoin yhden jakson ja that’s it. En tiedä mikä siinä oli, mutta en vaan jäänyt koukkuun.

Pakastepizza voittaa oikean pizzerian version 6-0. Syön yleensä ravintoloissa kaikkea muuta salaatista bataattiranskiksiin ja burgereihin, mutta hyvinhyvin harvoin tilaan pizzaa. Sen sijaan Apetitin pakastepizzoilla voisin elää vaikka kuukausia.

Oon aivan pihalla Youtube-maailmasta. Vlogit ovat varmasti mielenkiintoisia ja hauskoja, mutta ainoat, joita jaksan seurata aina silloin tällöin on Janni Delerin reissuvideot. Sitten on se tapahtuma, Tubecon. Siis mitä siellä tehdään??

Pitkät työmatkat ovat oikeasti rentouttavia. Saan usein ihmetteleviä kysymyksiä siitä, miten pystyn ajaa lähes 40 minuutin työmatkoja per suunta. Vastaus on: helposti. Mun mielestä autoa on kiva ajaa yksin, fiilistellä musiikkia ja työpäivän jälkeen saa ajatukset muualle.

Mun mielestä Snapback-lippikset eivät sovi kenellekään naiselle. Ei edes rennompaan tyyliin. Rakastan itsekin verkkareita ja voisin kuvitella kulkevani myös huppareissa, mutta tällainen lippis on ehdoton ei.

Mainoksia on oikeasti mielenkiintoista lukea. Meidän postilaatikkoon ei koskaan tule ”ei mainoksia-kylttiä”. Paras postipäivä on ehdottomasti torstai, jolloin täällä Seinäjoella tulee iso kasa mainoksia. Näistä löytää jopa ensimmäisenä markkinoille saapuneet uutuustuotteet!

Löytyykö kohtia, joista ootte samaa mieltä? Vai kenties aivan eri mieltä?

 


58 Responses to “Epäsuositut mielipiteet”

 1. Noora sanoo:

  Tällaset postaukset on niin mielenkiintoisia, kun saa kuulla bloggaajista asioita, joita useat ei sanois muuten ääneen! Ehdottomasti lisää tän kaltaisia :-D

  • Saija Saija sanoo:

   Niinpä :D Tällaisia harvoin tulee kirjoiteltua tänne! Mutta munkin mielestä on kiva kuulla välillä kunnon mielipiteitä. Täytyy toteuttaa joskus uudelleen :p

 2. Nimetön sanoo:

  Näissä ”epäsuositut mielipiteet” postauksista ei ole ideaa kun bloggaajat ovat kopioita toisistaan, eivätkä omista oikeasti mielenkiintoisia mielipiteita

  • Saija Saija sanoo:

   Harmi kuulla, että sun mielestä bloggaajilla ei ole mielenkiintoisia mielipiteitä. Mutta toivottavasti löydät vielä bloggaajan, jolla on. Kivaa päivän jatkoa sulle :)!

 3. Merja sanoo:

  Lippis ja vlogit. Hyvä se vaan on, et kaikki ei oo kaikesta samaa mieltä.

  • Saija Saija sanoo:

   Tuo on täysin totta! Maailma olisi tylsä paikka, jos kaikki olisivat aina samaa mieltä :)

 4. Nimetön sanoo:

  Osaatko suositella jotain hyviä lämpösuojia? :)

 5. Julia P sanoo:

  Joo en oo kyl itsekään ihan tajunnut vlogeja, kaverini hehkuttavat kovasti vloggaajia jotka kuvaavat nimenomaan sellaisia my day – juttuja, eli makaroonin kypsymistä, höpöttelyä arjen jutuista ynnä muuta, enkä tajua mikä ihme niissä kiinnostaa! :D

 6. Inka sanoo:

  Melkein kaikesta sun kanssa samaa mieltä! :) tää oli tosi kiva idea!

 7. Essi sanoo:

  Aikalailla samoilla linjoilla mennään, paitsi Gilmore Girls on ihana! Pakastepizza on p a r a s t a, kaikki vlogit/tubevideot mitä oon yrittäny kattoo on ollu tylsiä tai ärsyttäviä, mainoksia on ihana selailla ja bongailla tarjouksia ja uutuustuotteita, snapbackit ei sovi about kenellekään ja niin edelleen! :D

  • Saija Saija sanoo:

   Vautsi, ollaanpas me samaa mieltä :) Mä en tiedä, pitäisikö mun antaa tuolla Gilmore Girlsille vielä mahdollisuus. Saa nähdä! Haha jes, onneksi en ole ainoa mainoksista pitävä. Niitä on niin hauska lukea :-D

 8. Nimetön sanoo:

  Ootko kokeillut tota puuro+raejuusto yhdistelmää? Mun mielestä tosi hyvää :D

  • Saija Saija sanoo:

   Oon… Se olisi varmaan hyvää, mutta koostumuksen vuoksi en pystynyt sitä syödä :/

 9. Jenna sanoo:

  Mulla kävi sama juttu Gilmoren tyttöjen kans, katsoin pari jaksoa mutta ei iskenyt yhtään. :D

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä :D Mikähän siinä on? Kun se vaikutti esittelytekstin yms. perusteella niin hyvältä :s

 10. Mia sanoo:

  Mäkin mietin just yhtenä päivänä tota pizza juttuu! En oo koskaan välittänyt liiemmin pizzerian pizzoista mut pakastepizzat on niin hyviä. Ite tykkään erityisesti niistä pakastealtaan minipizzoista.

  • Saija Saija sanoo:

   HUH, onneksi en ole ainoa :D Oon nimittäin kuvitellut, että kukaan muu ei ajattele näin. Pakastepizzat on vaan jotenkin maukkaampia. Oi minipizzat on myös hyviä, tarjoilen niitä välillä vieraille :)

 11. Oona sanoo:

  Pitkät työmatkat! Kesällä oli työmatkaa 1h suuntaansa, mutta kertaakaan ei ärsyttänyt sitä ajella. Ihanaa omaa aikaa. Työkaverit jakso melkein päivittäin kysellä että miten jaksan mutta ei ollu mitään ongelmaa:) paitsi tietysti bensaan meni hurjasti rahaa:D

  • Saija Saija sanoo:

   Voi onpas kiva kuulla sun ajattelevan samoin :) Mä uskon, että tämän ymmärtää vain ne, jotka oikeasti sitä ovat ajaneet ja osaavat asennoitua siihen positiivisesti. Oon sun kanssa niin samaa mieltä – ihanaa omaa aikaa :) Ainoa miinus tosiaan on se raha, joka menee tankkiin… BUU!

 12. Milla sanoo:

  Toi maitorahka-juttu on niin totta! Se on niin hapanta ja vastenmielisen makusta!

  • Saija Saija sanoo:

   JOO!! Jotenkin niin kitkerän makuista, en vaan pysty syömään… Pari kertaa kokeillut, mutta purkki on jäänyt joka kerta syömättä :(

 13. Donja sanoo:

  Ei meillekään tule koskaan Ei mainoksia -kylttiä.

  • Saija Saija sanoo:

   Noni vähän kiva! Mainokset ovat kyllä oikeasti mielenkiintoista luettavaa :p

 14. Ellu sanoo:

  Siis vihdoin joku toinenkin joka yökkää maitorahkasta!!!!! ☺ ihana yllätys

 15. Emilia sanoo:

  Voin samaistua niin moneen kohtaan, että huh!
  Pakastepizzaa on syöty nyt pari päivää kun ruuanlaitto ei ole kiinnostanut työpäivän jälkeen ja ne tosiaan voittaa kaikki muut pizzat :D Mä myös rentouduin ihan totaallisesti kun kuljin vielä melkein tunnin työmatkoja yhteen suuntaan, vaikka kuljin bussilla, mutta se hetki kun saa vain istua ja kuunnella musiikkia on vain jotenkin todella rentouttavaa :) Nykyään työmatkat eivät ole enää pitkiä kun käyn samalla paikkakunnalla töissä missä asun, mutta bussilta tulee kuitenkin käveltyä muutama kilometri kotiin ja ei oo mitään parempaa kun se rauha ja hetken yksinäisyys! Täällä lukee kyllä ovessa että ’ei mainoksia’, koska mä sorrun liian moneen juttuun niiden perusteella :D Ihan huippu postaus ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Superia, että pystyt samaistumaan näihin! Pakastepizza on niin hyvää ja ihan paras keksintö sellaisille päiville, kun ei jaksa tehdä ruokaa :p Oon täysin samaa mieltä sun kanssa työmatkoista. Ihanaa kuunnella musiikkia ja istua. Työpäivän jälkeen saa ajatukset muualle, kun pääsee hetkeksi ”rauhoittumaan”. Tuo on muuten mainoksissa tosi paha juttu :D Haha ne on täynnä kaikkea kivaa! Kiitos sulle kovasti tästä kommentista :) ♥

 16. Lotta sanoo:

  Suosittelen katsomaan vielä muutaman jakson Gilmore Girlsiä ennen ku päätät ettei sarja oo sua varten! :) Itse muistan ajatelleeni ihan samoin ekan jakson jälkeen, mutta päätin kuitenki kokeilla vielä katsomista kun niin moni sitä on kehunut. Ja kuinka ollakkaan, pian olinki täysin koukussa ja nyt suruissani ku kaikki jaksot on katsottu! :(

  • Saija Saija sanoo:

   Oikeasti :o Voi täytyy kyllä katsoa! Ihanan helpottavaa, etten ole ainoa joka ei jäänyt siihen heti koukkuun. Täytyy kyllä laittaa joku päivä pyörimään jakso kakkonen. Kiitos paljon kommentistasi :)!

 17. Jessika sanoo:

  Erimieltä lippiksestä ja gilmore girlsseistä! Muuten samaa mieltä :) Pakastepitsat on parasta, en jaksa kiinnostua mistään yuotube-kanavista, pitkät ajomatkat yksin on parhautta, mainokset luen aina ja maitorahkja on järkyttävää!! En usko että kukaan oikeasti voi TYKÄTÄ siintä :DD
  Lippiksiä tykkään itekin käyttää tosi paljon, ja mulla on enemmän snäppejä kun mun poikaystävällä :D

  • Saija Saija sanoo:

   Mahtavaa, että oltiin melkein kaikista samaa mieltä :) Sepä! Mä en voi sietää maitorahkaa. Muuta kuin oikein kunnon valmistetussa rahkassa, kuten mansikkarahkassa. Eikä :D Haha se on just huippua, että löytyy näin paljon eri mielipiteitä :p

 18. iina sanoo:

  Rakastan rahkaa yleisesti ottaen, kun siitä on tehty sellasta ihanaa ja herkullista välipalaa tai jälkkäriä marjojen kera, mut tää perusmaitorahka + mehukeitto on oikeesti hirveä yhdistelmä! Mä en ole vielä löytänyt ketään ympäriltäni, joka olisi mun kanssa asiasta samaa mieltä, joten kiva kuulla etten ole yksin tämän mielipiteeni kanssa :D Mä jossain vaiheessa YRITIN syödä sitä mm. anaksen kanssa kun työkaveritkin teki niin ja tuntui olevan sellainen helppo välipala, mut ai hemmetti, lopulta annoin periksi kun pahaahan se oli…

  Gilmore Girls – itse rakastan sarjaa. Mut kun ekan kerran katsoin jonkun katson vuosia sitten, mun reaktio oli ihan sama. Ei vaan napannut, enkä todellakaan ymmärtänyt miksi kaveri sitä hehkutti. Sit päätin kyseisen kaverin pyynnöstä antaa sille myöhemmin uuden tilaisuuden ja muutaman jakson jälkeen se vei ihan mennessään. Kannattaa siis antaa sille vielä toinen tilaisuus ;D

  • Saija Saija sanoo:

   Jep sama! Mä kans yritin joskus syödä maitorahkaa eväänä, mutta ei siitä mitään tullut :D Niin kitkerän makuista, että hyi… Se toimii ainoastaan kunnon rahkoissa, kuten mansikkarahkassa :) Hyvä tietää, että Gilmore Girls-sarjan kanssa monelle on käynyt näin. Mun täytyy kyllä katsoa vielä muutama jakso ennen lopullista päätöstä :p Kiitos paljon avusta :)

 19. Milla sanoo:

  Haha, ihan superhauska postaus! :-D Mua ärsyttää mainosten määrä, mutta silti en oo vielä jaksanu laittaa postilaatikkoon ”ei mainoksia” -lappua… Sen sijaan maitotölkkien, shampoiden ja muitten paukkauksien tekstejä on tosi kiva lukea haha! :-D

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä :D Haha ihana sinä! Kieltämättä tulee aina itsekin luettua purkkien kyljistä eri tekstejä. Tämän jälkeen kiinnitän asiaan varmaan entistä enemmän huomiota :D

 20. Sipoura sanoo:

  Pakko kommentoida!!:-D kerranki hyvä ja mielenkiintoinen postaus.
  Itellä sama – en pysty vaan syömään maitorahkaa hyihyi ja hyi!
  Pakastepizzat on mielestäni jotain niin hirveää.
  Työmatkat on kesällä varsinki ihan parasta, itelläki työmatka per suunta kestää noin 50 min.
  Ja noi lippikset on ihan kamalia, paitsi joillekki pojille sopii ;-)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva, että kerrankin pidit ;-) Maitorahka on kyllä jotenkin niin kitkerän makuista. Harmi, että sä et pidä pakastepizzoista. Niin sitä vaan löytyy erilaisia mielipiteitä :)

 21. Kia sanoo:

  En koskaan kattonut Gilmore Girlsejä kun se tuli aikanaan TV:stä, mutta nyt Netflixin aikakautena kun kaikki on mahdollista niin päätin vastikään alkaa katsoa tuota paljon hehkutettua sarjaa. Olen juuri päättänyt ensimmäisen kauden ja itselläni koukuttuminen tapahtui vasta muutamien jaksojen jälkeen, joten kannattaa antaa vielä toinen mahdollisuus ;) Se on jotenkin ihanalla tavalla vanhanaikainen, onhan sarja toki 2000-luvun alusta.

  • Saija Saija sanoo:

   Jee! Olisi kyllä kiva saada joku uusi sarja itselle katsottavaksi ja ehkä mä annan tälle tosiaan vielä yhden mahdollisuuden :) Eli toinen jakso lähtee pyörimään joku päivä. Kiitos paljon tästä! Tällaisista kommenteista on suunnattomasti apua :)

 22. Sanni sanoo:

  Hauska ja viihdyttävä postaus! Sulla on muutenkin todella laadukas ja aito blogi! :-) Mainokset ovat minunkin mielestä ihan parhaita ja itsekin aina odotan torstain mainoksia! ;-) Hyvää joulua sinulle ja perheellesi!

  • Saija Saija sanoo:

   Ooh kiitos kovasti Sanni :) Ihana kuulla sun olevan tuota mieltä mun blogista. Jee!! Mainokset on kyllä niin mielenkiintoisia. Tänään on taas torstai, joten postilaatikko on täynnä ;-) Hyvää joulua sinnekin! xx

 23. Cami sanoo:

  Mun puuroa ja raejuustoa katotaan usein töissä tosi ihmetellen ja uskon kyllä, ettei monen mielestä oo hyvää :D Mullakin se yhdistelmä uppoaa vaan tietyn raejuuston kanssa ja oikeastaan parhaiten siitä syystä, että raejuuston kanssa puuro jäähtyy nopeammin :) Mä en myöskään oo päässy vlogeihin sisälle enkä oikeastaan jaksa ees yrittää :D Luen mieluummin blogeja!

  • Saija Saija sanoo:

   Haha eikä :D Joo mäki joskus laitan raejuustoa puuron sekaan, mutta mehukeittoa en pysty lisäämään. Näiden kaikkien sekoitus ei vaan laske :/ Onneksi on muitakin, jotka eivät ole päässeet vlogeihin sisälle. Mä peukutan myös blogien puolesta :-)!

 24. Jemina sanoo:

  Kiva ja hauska postaus idea!! ihanaa joulun odotusta sulle ! <3

  Mun blogissa kuvia mun smoothiebowleista<3
  http://woundedlaughh.blogspot.fi/

  • Saija Saija sanoo:

   Super iso kiitos sulle Jemina :) Ihana nähdä tämän postauksen olleen näin monen mieleen <3

 25. Hanne sanoo:

  Mulla oli ihan sama fiilis gilmoren tytöistä kun sulla. Ihmettelin mikä siinä on niin erikoista ja kun katoin ekan jakson niin mielipide vaan vahvistu. Noh katoin toisen jakson ja kolmannen… Nyt oon kattonut jokaikisen jakson netflixistä ja voin yhtyä muihin hehkuttajiin: yks parhaista katsomistani sarjoista

  • Saija Saija sanoo:

   Voi täytyy kyllä varmaan kans katsoa muutama jakso lisää :) Antaa sille uusi mahdollisuus! Kiva tietää, että en ole ainoa joka ei innostunut siitä ensimmäisen jakson jälkeen. Kiitos sulle kommentistasi :’)

 26. Aino sanoo:

  Pitkät työmatkat on parasta, samoin mainokset ja pakastepizzat! Tosin Gilmore Girls on ihan ehdoton lemppari… :D Tälläset postaukset on parhaita!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Aino :) Pakastepizzat on kyllä ihan parhaita! Vitsit mun täytyy varmaan antaa tuolle Gilmore Girls-sarjalle uusi mahdollisuus :o

 27. Empuskaa sanoo:

  Hahahha ihana :’) tää oli aivan huippu<3 oli ihana oppia susta vähän lisää :) mä en kanskaan seuraa mtn youtube kanavia, en myöskään koskaan tilaa pitsaa ravintolassa mutta sitten toisaalta en tykkää kaupankaan :D teen mielummin itse :) niin ja se maitorahka on hyvää :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon ihanainen <3 Mukava kuulla, etten ole ainoa joka ei seuraa Youtube-kanavia. Itse tehty pizza on myös hyvää :) Mutta jos täytyisi valita: ravintolan oma vai pakaste niin ei menisi sekuntiakaan päätöksessä :D Huippua, että sä pidät maitorahkasta. Mä en vaan jotenkin pysty sitä syödä :/

 28. miramyy sanoo:

  Voisinpa yhtyä jopa kaikkiin

 29. Janica sanoo:

  Ooh munkin mielestä pakastepizzat on parempia kuin normaalit.. Ja myöd edullisempia ;-)! Tosin Gilmore girls on ihana, mullaki kesti hiukan ennenku siihen jäi koukkuun. Mutta sitten niihin hahmoihin alkaa vähänniiku kiintyä ja alat hiffaamaan sitä huumoria siinä :-D Maitorahka ja mehukeitto oli semmonen asia mihin piti tottua, eka en tykännyt mut nyt kylläkin :-D

Kommentoi