Louis Vuitton Backpack

IDKUVA

Niin siinä sitten kävi. Lämpesin tälle LV:n minirepulle (viralliselta nimeltään Louis Vuitton Palm Springs Backpack Mini) entistä enemmän. Tai no oikeastansa en saanut sitä enää edes mielestäni… Kirjoittelin kyseisestä repusta jo aikaisemmin täällä postauksessa. Kerroin tuolloin tähän olevan jonotusaika, joka on kuulemani mukaan Suomessa jo puoli vuotta?! Ja tämän vuoksi uusia ihmisiä ei enää edes oteta jonoon. Oon myös lukenut jostain keskustelusta, että laukku on koko Euroopasta loppuunmyyty. Eli kyseessä on tällä hetkellä todella himoittu malli.

louis vuitton backpack mini

Postauksen jälkeen laukku pyöri mielessäni ja vaikka en aluksi ollut tämän ajattomuudesta sataprosenttisen varma niin mieleeni tuli toinen toistaan kivempia asuja, jonka laukku kruunaisi. Mutta puolen vuoden jonotusaika ei houkutellut yhtään… Oonkin varma, että tässä vaiheessa kohtalo puuttui peliin ;-) Onneksi kirjoitin repusta täällä blogissa, koska eräs mallia myymässä ollut nainen oli huomannut postaukseni ja asiat loksahtelivat kohdalleen. Viime viikon sunnuntaina kävin henkilökohtaisesti noutamassa laukun. Iso kiitos vielä, jos luet tämän!

palm springs backpack mini

Laukkukokoelman päivityksen myötä sitä on tullut tänä vuonna osteltua vain isoja malleja. Clutchejakin löytyy, mutta sellaiselle oikeasti tilavalle pienelle arkilaukulle on ollut paikka auki jo hetken aikaa. Ja vaikka ostin tämän enemmän arkilaukuksi jokapäiväiseen käyttöön niin voisin hyvin kuvitella ottavani tämän mukaan myös ulos mennessä. En ehkä ihan baariin uskaltaisi, mutta vaikka illalliselle.

louis vuitton minireppu

Tätä pystyy käyttämään repun tavoin, selässä. Mä oon kuitenkin käyttänyt aina yhdellä hihnalla olkalaukkuna. Seuraavaksi onkin tulossa asukuvia tämän kanssa!

louis vuitton reppu

Mutta kertokaa ihmeessä – onko minireppu teidän mieleen?


42 Responses to “Louis Vuitton Backpack”

 1. Inka sanoo:

  Aivan ihanan söpön suloinen ”reppulaukkua”!♥♥

  • Saija Saija sanoo:

   Niin kiva nähdä sun pitävän ♥ Tämä on kyllä niin suloinen! Pienestä koosta huolimatta todella tilava :)

 2. Nimetön sanoo:

  Ihana!! <3 Paljonko tällänen maksaa?

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava kuulla, että pidät kans <3 Tykkään itsekin niin paljon! En muista aivan tarkkaa virallista hintaa, mutta näistä pyydetään vähän eri hintoja vaikean saatavuuden vuoksi :s Mä maksoin 1400€.

 3. jnnikl sanoo:

  Ihana ihana ihana! <3 Paljonko maksoi?

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi, sitä tämä kyllä on :) Huippua, että sä pidät kans <3 Mä maksoin tästä 1400€.

 4. Eeva sanoo:

  Mä en koskaan oo tullut ajatelleeksi ostaa LV:n laukkuja, mut sellasen perusmallin lisäksi tuon ottaisin varmasti, jos saisin ilmaiseksi tai edullisti muuten :D :)

  • Saija Saija sanoo:

   Haha ihana :D Mä olin kans aikaisemmin samaa mieltä! En ajatellut ostaa, mutta yksi hyvä tuli vastaan ja sitten seuraava jne. Siitä se sitten lähti. Tämä on kyllä niin näppärän kokoinen ja sisälle mahtuu yllättävän paljon tavaraa :p

 5. Roosa sanoo:

  Jotenkin musta tuntuu et kaikki on yhtäkkiä ihastunut tohon! Ite en oikeen pidä koska se on niin pieni, ns. normaalin repun kokoisena ois kivempi musta! :) Jos saan kysyä niin mitä hintaluokkaa tää reppu oli? Tai mitä itse maksoit?

  • Saija Saija sanoo:

   Tästä on kyllä noussut maailmanlaajuinen hitti :-D Ihan järkytyin, kun kuulin suosion olevan näin suuri. Harmi, että sä et pidä! Mutta tätä samaa kuosia ja yksityiskohtien väriä saa ymmärtääkseni myös isompana. Mä en osaa itselleni kuvitella isompaa reppua, mutta tämä soveltuu jotenkin tosi hyvin :) Näistä pyydetään vähän eri summia, mutta mä maksoin 1400€.

 6. Oona sanoo:

  Aika kätevän kokoinen ottaa moneen paikkaan mukaan. Pitäisi itsekkin hankkia joku tuon kaltainen. Merkille ja kuosille en kyllä yhtään lämpene (En tiedä miksi mutta jotenkin tulee päiväkoti mieleen? :o ) mutta esim koko musta nahkainen pieni reppu olisi suloinen.

  • Saija Saija sanoo:

   Niin on ja todella näppäräksi todettu jo kaupassa sekä syömässä käydessä! Haha eikä :D Toki siellä oli käytössä aina pienet reput! Totta, tällainen toimisi hyvin myös kokomustana. Toivottavasti löydät sellaisen :)

 7. KatrIT sanoo:

  Ihan mieletön! Tosi suloinen :) !

 8. Cami sanoo:

  Siis 1400€? Herranjumala sentään :D Vaikka onkin merkkilaukku niin johan on tyyris. En itse lämpene tälle yhtään, niin sekin vaikuttaa toki asiaan :) Näyttää kyllä sopivan hyvin sun käyttöön ja toivottavasti palvelee sua hyvin sitten jatkossa! ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Oon nähnyt näistä pyydettävän vaikean saatavuuden vuoksi jopa 200-300€ enemmän :s Toki se vaikuttaa, että pitääkö itse vai ei :) Jos itse ei tykkää niin myös hinta tuntuu pahalta. Jos taas pitää niin sitten sitä osaa katsoa eri silmällä. En osaa selittää tarkemmin, mutta ehkä ymmärsit mitä tarkoitin. Kiitos paljon :) Hei toivotaan, aktiivisessa käytössä tämä on ollut jo koko viikon ♥

 9. Juulia sanoo:

  Onpas suloinen! En yleensä lämpene ”ei-klassisen” mallisille laukuille, mutta tää on jotenkin spesiaali :D Jos tuut ikinä käyttämään tota ihan reppuna selässä, olisi ihana nähdä myös siitä asusta kuvia :)

  • Saija Saija sanoo:

   Niin kiva kuulla, että sä pidät näin paljon :) Sama täällä! Normaalisti en innostuisi edes repuista, mutta joku tässä kiehtoi. Jotenkin niin suloinen ja oikeasti käytännöllinen. Mä tuun todennäköisesti käyttämään tätä aina näin, joten vähän epäilen :/ Mutta asukuvia on yleisesti ottaen tämän kanssa tulossa paljon :)

 10. Noora sanoo:

  R a k a s t a n .. Niinku kaikkea Louis Vuittonia.
  Ois tosi kiva kuulla, että miten sä säästät yleensä näihin ns isompiin ja kalliimpiin ostoksiin? :) Mä tarvisin tähän ehkä vähän vinkkejä kun itelläkin ois vähän haaveita just liittyen esimerkiksi luikkariin.

  • Saija Saija sanoo:

   Voi, kun ilo kuulla sun pitävän <3 Vuittonilta löytyy kyllä vaikka mitä kivaa :) Säästämisestä yms. muusta siihen liittyvästä olisi kiva kirjoitella joku oma postaus joskus. Mutta mä oon kokenut todella hyväksi taktiikaksi omistaa kaksi tiliä. Toinen on käyttötili ja toinen säästötili. Heti, kun saan palkan niin maksan ensimmäisenä laskut, sitten jätän käyttöön sen verran kuin kuvittelen kuukauden aikana tarvitsevani ja siirrän loput säästötilille. Näin niitä rahoja ei koko ajan näe sillä käyttötilillä ja ne ns. "unohtaa" :D Sitten aina, jos myyn jotain vaikka kirppiksellä niin ne rahat menee heti säästötilille. Mutta jos vain erillinen postaus aiheesta kiinnostaa niin mielelläni kertoisin lisää. Toivottavasti tästä oli kuitenkin apua :)

 11. Alisa sanoo:

  Siis ei oo totta, miten ihana!! En ois ikinä uskonu, että sanon näin pikkurepusta, mutta toihan on aivan syötävän söpö! Ai että mä jo odotan, että vuoden päästä valmistun ja pääsen taas kiinni normituloihin, välillä syö miestä katella blogeista kaikkea himottavaa, kun on itse peeaa opiskelija :D onnea uutukaisesta! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi vitsit, että on kiva nähdä sun myös pitävän :) Eikö! Mä kans yllätyin, että ihastuin reppuun näin kovaa… Normaalisti en edes katso sellaisia, mutta tämä houkutteli niin paljon jo pienen kokonsa vuoksi. Voi ei :/ Uskon… Muistan, kun itsellä oli samanlaiset fiilikset opiskeluaikoina. Mutta kannattaa yrittää ajatella positiivisesti – kohta pääset töihin ja ja takaisin normituloihin :) Iso kiitos Alisa <3

 12. Pia sanoo:

  Jännää miten tästä on tullut niin suosittu! Ja eikös tämän ovh ole 1300 euron paikkeilla? Eli jälleenmyyntihinta on yli ovh:n. :o Mä en oikein osaa päättää jos pidän tästä vai en. Jotenkin söpö, mutta en osais itselle kuvitella. Odotan kuitenkin innolla sun asukuvia tämän kanssa! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Sanos muuta! Ihan yhtäkkiä koko Eurooppa haluaa tämän :D Mutta en yhtään ihmettele, on tämä niin kivannäköinen. Ja menee monen asun kanssa. Joo jälleenmyyntihinta on enemmän ja mä sain tämän nykyiseen saatavuuteen sekä jonotusaikaan nähden melko hyvään hintaan. Oon nähnyt näitä menneen yhden kaupaksi jopa 1600€:lla. Hassua, että laukku säilyttää tai jopa kasvattaa näin arvoansa. Harmi, että sä et osaa itselle kuvitella :s Mutta asukuvia on tulossa seuraavaksi, niistä hahmottaa tämän vielä paremmin :)

 13. Tiia sanoo:

  Siis mitä? Maksoitko oikeasti 1400 tuosta? Sun rahankäyttösi on ihan hullua. :O eikä ainakaan minun silmäänikään miellytä yhtään. Ainakaan tuolla tavalla pidettynä. Näyttää lähinnä huvittavalta pitää reppua noin. En vaan tajua mikä ihme saa ihmisen maksamaan merkistä yli tuhat euroa kun samanlaisia laukkuja ja ihan yhtä kestäviä saa paljon halvemmalla.

  • Saija Saija sanoo:

   Se on todella huolestuttavaa, että sulla on noin pakonomainen tarve kommentoida mulle jokaiseen postaukseen jotain negatiivista tai loukkaavaa :o Tämä oli onneksi ihan ok kommentti, mutta olisi kiva tietää syy tähän? Selvästikään mikään mun elämässä ei miellytä sua. Aina teen jotain väärin. Ensimmäistä kertaa sanon näin, mutta mun elämää ja blogia ei ole pakko seurata, jos koko ajan joku asia häiritsee näin pahasti. Miksi haluat yrittää loukata? En vaan ymmärrä…

   Mutta laukusta sen verran, että harmi ettei se ole sun mieleen. Mä taas tykkään siitä älyttömän paljon :) Ja jokainen käyttää rahansa niin kuin haluaa. Mä itse tiedän raha-asiani paremmin ja todellakaan rahankäyttöni ei ole ”hullua”. Laitan paljon säästöön, maksan laskuni ja elätän itseni. Nämä ovat sellaisia asioita, joita ei blogia lukiessa huomaa ajatella :)

 14. Wilhelmina sanoo:

  Onpa ihana reppu! Miellyttää silmää paljon enemmän kuin LV:n laukut! Ja sopii hyvin sun neutraaliin, mutta upeaan asuun. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Niin kiva kuulla, että sä tykkäät :) Tämä on munkin mielestä yksi LV:n upeimmista laukuista. Niin kokonsa kuin mallinsa vuoksi. Kiitos hirmu paljon :’)

 15. Milja sanoo:

  Ompas söpö! Itse en raaskis laittaa laukkuun noin paljoo rahaa merkistä huolimatta, mutta kukin tyylillään. Ihana tuo reppu kuitenkin on!

  Mä itseasiassa 15-vuotiaana haaveilin vuittonista, mutta sit kun tulin siihen ikään et tienasin omat rahani ja näin ollen sain päättää mihin ne tuhlaan, en ostanut kallista laukkua kun lv:n laukkuja alkoi näkymään katukuvassa niin paljon et maku oli lähtenyt. Yksi lv:n laukku oli sellainen minkä vannoin ostavani kun sen löydän jostain halvalla ja nyt odottelenkin kotiin saapuvaksi 25vuotta vanhaa petit noeta <3

  • Saija Saija sanoo:

   Tämä on niin suloinen :) Kiva kuulla, että pidät kans! Ihmiset käyttävät rahaa eri tavalla, osa on valmis laittamaan enemmän rahaa ja osa ei. Voi se on kiva, että oot löytänyt juuri sun haluamasi laukun. Voin vaan kuvitella, miltä se näyttää <3 Multa löytyy kans yksi merkin laukku ja en voisi olla tyytyväisempi laatuun. Onnea jo etukäteen tulokkaastasi :)

 16. Aino sanoo:

  En kyllä ymmärrä miksi ihmiset maksaa tuosta noin paljon. Tuolla hinnalla ei enää laatua saa vaan pelkästä merkistä maksetaan. Eihän tuollainen ikinä maksa itseään takaisin! Paljon halvemmalla saa aivan yhtä laadukkaan ja kauniin(mankin) repun/laukun. Tietenkin jokainen saa käyttää rahansa miten haluaa mutta itse en vain ymmärrä. Toivottavasti et ota tätä mitenkään henkilökohtaisesti. Olisi kiinnostavaa kuulla että onko sua koskaan kaduttanut kun olet hankkinut noin kalliin laukun yms?

  • Saija Saija sanoo:

   Kuten sanoit niin jokainen saa käyttää rahansa niin kuin haluaa :) En ole selvästikään maailman ainoa, joka on valmis tästä maksamaan. Mä pidän LV:n Monogram-kuosia ajattomana. En ole siihen kyllästynyt ja tuskin tulen koskaan kyllästymään. Ihmisiä on monenlaisia ja jokaisella on omat kohteensa, johon haluaa rahaa laittaa. Mulla se sattuu olla laukut. Ja ei ole koskaan kaduttanut – harkitsen näin kalliita ostoksia sen verran tarkasti, ettei niitä tule koskaan kaduttua :)

 17. Matilda sanoo:

  Onpa muuten ihana!! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että sä oot tuota mieltä! On tämä kyllä niin suloinen pieni reppu :)

 18. Maria sanoo:

  Super ihana! Harvoin lämpenen repuille, mutta tämä on jotenkin omaa luokkaansa :)! Ja omasta mielestäni laadusta kannattaa maksaa, ja tuo on tosi ajaton eli pystyy yhdistämään monenlaisiin asuihin :) Ootan innolla sun tulevia asupostauksia tän kanssa<3 + huomasin jonkun kommentoijan kyselleen säästövinkkejä, itse olisin myös tosi kiinnostunut kuulemaan niistä :)

  • Saija Saija sanoo:

   <3 Ihana kuulla, että sä oot tuota mieltä :) Mä oon samaa mieltä! Oon aina ollut tyytyväinen LV:n tuotteisiin ja uskon tämänkin maksavan itsensä takaisin <3 Asukuvia on tulossa ja itse asiassa juuri julkaisin ensimmäiset - kannattaa käydä kurkkaamassa. Hei, voisin laittaa säästövinkit tulemaan. Joskus oon niitä kirjoitellut, mutta mielelläni toteutan päivitetyn version :)

 19. Julia P sanoo:

  Olin vähän skeptinen aluksi tästä repusta mutta nyt kun kunnolla katsoo niin tosi kivahan tuo on! :) näyttää siltä että sisään voisi mahtua jopa pikku vesipullo ja pikku sateenvarjo :D onnea uudesta laukusta :>

  • Saija Saija sanoo:

   Superia, että sun mielipide tästä on muuttunut :) Totta! Mä oon itse asiassa kuljettanut täällä jo mukana pientä vesipulloa. Tämä on kyllä niin tilava, vaikka näyttää muuten todella pieneltä. Kiitos sulle Julia :) xx

 20. Moona sanoo:

  En ikinä maksaisi laukusta noin paljoa! Itse pidän laukkua järkyttävänä!

  • Saija Saija sanoo:

   Nämä on niin makuasioita, mä taas tykkään todella paljon. Mutta kiitos sulle mielipiteestäsi :)!

Kommentoi