Lakritsi ja sitruuna osana asua

keltainen sadetakki netistä

Erään syksyisen sadepäivän asu muodostui mustasta, keltaisesta + ripauksesta kultaa. Ja inspis tähän lookkiin on haettu niinkin oudosta paikkaa kuin jogurtista! Olen mukana Arlan Ihana-kampanjassa, jossa tunnustauduin mustakelta-tyyliin.

IDKUVA

Ootte saattanut jo kaupoissa törmätä kahteen uutuusmakuun: lakritsi-mustikkaan ja lakritsi-sitruunaan. Ja näistä mun päätös oli jälkimmäinen eli lähdin mukaan #lakritisisitruuna-tiimiin. Koska keltainen on sellainen väri, jota puen todella harvoin. Oikeastansa kaikki kerrat taitavat olla laskettavissa yhden käden sormin… Sen vuoksi olikin ihme, että iskin silmäni tähän sadetakkiin. Katselin aluksi mustaa vaihtoehtoa, mutta joku tässä kiehtoi kuitenkin enemmän. Mikä on todella hyvä, koska Suomen syksyssä ja keväässä tällaiselle takille on käyttöä enemmän kuin toivoisi ja tämän värisen sadetakin avulla vesisateet ei tunnu läheskään niin pahalta kuin aikaisemmin!

keltainen sadetakki

Yhdistin takin luottofarkkuihini, mustaan paksuun neuleen, kumisaappaaisiin (näiden ja sadetakin kombo on lyömätön) sekä lakkasin kynnet vielä mätsäävällä sävyllä viimeistelemään lookin.

arla-ihana-sitruuna-lakritsi-jogurtti

sadetakki-asu

Myös te voitte tunnustaa keltamustan värejä ja liittyä tähän tiimiin kampanjasivuilta. Näille sivuille tullaan kokoamaan paljon sisältöä tiimien bloggaajilta eikä siinä vielä kaikki vaan siellä on myös teille arvonta. Liittymällä tiimiin eli täyttämällä lomakkeen, osallistut pikkujoulustailauksen arvontaan. Tähän kuuluu kampaus sekä meikki, joka on arvoltaan 150€. Eli käykää ihmeessä liittymässä tähän ja inspiroitumassa syksyn mustasinisistä ja mustakeltaisista tyyleistä!

arla ihana sitruuna-lakritsi

Yhteistyössä: Arla Ihana

indiedays-ja-brm-yhteislogo


14 Responses to “Lakritsi ja sitruuna osana asua”

 1. Empuskaa sanoo:

  eikä! Ihan harmittaa etten oo pitkään aikaan kerennyt kommentoimaan :( saatika sitten lukemaan postauksia :/ nyt sainkin kerralla luettua kaikki postaukset <3

  Aivan ihanan pirtsakka tuo keltainen sadetakki! Tuo kyllä varmasti niin piristystä sadepäiviin :) hauska, että tälläisiä erilaisia kampanjoita järjestetään! Saa käyttää astetta enemmän luovuutta :)<3 joka sulta kyllä luonnistuu ;) ihanaa päivää sulle<3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei se mitään! Täysin ymmärrettävää :) Mutta kiva kuulla, että ehdit nyt lukemaan postauksia. Tuo sadetakki on kyllä niin ihanan pirteän värinen <3 Sanos muuta! Tykkäsin tästä erityisen paljon, koska mun täytyi tosissani miettiä asua ja etsiä vaatekaapistani keltaista puettevaa :p Oi ihanasti sanottu, iso kiitos sulle <3

 2. Isla sanoo:

  Moikka!

  Ihana asu, rakastan keltaista juuri esimerkiksi sadevaatteissa! Oot tosi nätti kyllä <3. Ja sun hiukset: täyttä rakkautta! Ois tois kiva lukea joskus postausta sun hiuksiin liittyen, miten hoidat niitä, millaisia erilaisia hiustyylejä pidät jne.. + tietty paljon kuvia :).

  Tykkään myös tosi paljon syvällisemmistä postauksista. Niistä saa aina vähän aidomman kuvan susta. Ois muutenkin aina välillä kiva kuulla jos sulla ei oo hyvä mieli, ja sua ärsyttää tai harmittaa. Enkä tarkoita tätä todellakaan mitenkään loukkaavasti, ymmärrän että kirjoittelet enemmän pinnallisia juttuja sun blogin aiheen mukaisesti, mutta välillä ois kiva kuulla sellasista "huonommistakin" jutuista. Toivottavasti ymmärrät mitä ajan takaa :)

  Mutta eipä mulla muuta! Ihanaa syksyä sulle ja Tatulle! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos paljon tästä kommentista <3 Sun sanoista tuli erityisen hyvä mieli :) Keltainen on kyllä niin piristävä väri, varsinkin sadevaatteissa. Ja hei kiitos postausideasta, mä kirjoitan tämän itselleni ylös. Tykkään itse lukea kans paljon hiuksiin liittyviä postauksia, joten mielelläni toteuttaisin sellaisen :) Ei en ota loukkauksena, ymmärrän tuollaisten juttujen kiinnostavan. Voisin kyllä ottaa tavaksi esimerkiksi avautua useammin ja tuoda mielipiteitä enemmän esille. Eli laitetaan myös näitä tulemaan heti, kun saan aiheita kasaan :)

   Kiitos vielä meiltä ja kivaa syksyä myös sulle <3 xx

 3. vilma sanoo:

  oi, mistä tuo ihana sadetakki on?

  • Saija Saija sanoo:

   Se on Rains-merkkinen ja House of Brandonilta. Näitä myy käsittääkseni myös muutamat muutkin verkkokaupat :)!

 4. Nimetön sanoo:

  Todella noloa, ettet julkaise tippaakaan kriittisiä kommentteja.

  • Saija Saija sanoo:

   Kyllä julkaisen paljon negatiivisia kommentteja, mutta vain asiallisesti kirjoitettuja :) En näe mitään syytä julkaista töykeästi kirjoitettuja kommenteja, joiden tarkoitus on selvästi vain loukata ja kiristää ilmapiiriä. Pidetään siis ilmapiiri positiivisena niin kaikkien on kivempi lukea tätä :)

 5. Inka Nitta sanoo:

  Siis aivan älyttömän söpö asu ja niin hauska sekä suloinen tämä kampanja <3

 6. Juulia sanoo:

  Tuo ensimmäinen kuva sinusta on aivan upea! Jotenkin tosi freshi ja pirteä :) Ja kaiken lisäks sun hiukset näyttää aivan ihanille siinä.
  Sulla on aivan mahtava blogi, jatka samaan malliin!

  • Saija Saija sanoo:

   Olipas ihanasti sanottu <3 Kiitos Juulia! Et tiedäkään miten hyvä fiilis tällaisista kommenteista tulee :)

 7. hazar sanoo:

  Hei!
  Pirteän keltainen sadetakki ja hunterin saappaat on toimiva yhdistelmä ja näyttää todella hyvältä :)

Kommentoi