IN // OUT part 20

Vuorossa olisi super suosittujen IN & OUT-postausten merkkipaalu eli part 20!! Huh, huh. Näin monta postausta takana ja vielä monta edessä ;-) Ajattelin, että perjantai ja itse asiassa koko viikonloppu on kiva startata tällaisella postauksella  Ja olisi kiva jälleen kuulla, että ollaanko tällä kertaa samaa vai eri mieltä?

IN & OUT-postaus

IDKUVA

CLUSE-kellot

Multa löytyy näitä jo kaksi kappaletta, mutta silti voisin ottaa heidän kaikki mallit! Klassisia, siroja ja kauniita kelloja, jotka menevät monen erilaisen asun kaverina. Erityisesti tällä hetkellä yksityiskohdista iskee kultainen, vaaleanpunainen ja beige. Kuva 1 & 2.

marimekko astiasto

Marimekon mustavalkoiset tuotteet

Mä olin pienenä suuri Marimekon fani ja nyt tämä addiktio on syntymässä uudelleen, kiitos Seinäjoen Asuntomessujen. Siellä oli vaikka mitä Marimekon upeita mustavalkoisia yksityiskohtia  Oon monesti miettinyt kuviollista astiastoa meidän Iittalan valkoisen Teeman ja Kastehelmen kirkkaan kaveriksi – olisikohan tässä potentiaalinen ehdokas? Kuva 1 & 2.

louis vuitton reppu

Louis Vuitton minireppu

Seuraan aktiivisesti Louis Vuittonin Facebook-ryhmiä ja siellä tämä suloinen pieni reppu on tullut esille yhden, jos toisenkin kerran. Tykkään älyttömästi Monogram-kuosista, joten en voinut olla ihastumatta tähän. En vain tiedä, onko tämä ajaton laukku (joita pyrin hankkimaan)… Tosin ei puolen vuoden jonotusaikakaan houkuttele. Mutta, jos joku tämän haluaa myydä niin täällä on mahdollisesti halukas ostaja ;-) Kuva 1 & 2.

IN & OUT-postaus

instagram tarina

Instagramin tarinaominaisuus

Miksi, miksi? Täysin kopio ominaisuus Snapchat-sovelluksesta. Mä en oikein ymmärrä, että miksei voinut keksiä jotain aivan uutta ideaa? Mun on jopa tullut käytettyä Instagramia viime aikoina extravähän… Koen selvästi jotain kyllästymistä koko sovellusta kohtaan eikä asiaa auta yhtään se, että näen sitä kautta samat kuvat ja videot kuin snäpistä :D Kuva 1 & 2.

timberlandit

Korolliset Timberlandit

Mä rakastan timbsuja ja onkin ollut ilo huomata, että niistä on tänä syksynä tullut uusia värejä ja jopa malleja. Yksi malli (joka oli ilmeisesti jo viime vuonna?) ei kuitenkaan miellytä mun silmää. Eli korolliset versiot. Mustat nyt menis jotenkin, mutta esimerkiksi Timberlandien ”tuttu väri” ei iske mun omaan silmään. Kuva 1 & 2.

ombre huulipuna

Ombre huulipuna

Tässä on myös ilmeisesti yksi syksyn trendi, joka ei ainakaan vielä miellytä mua eli ombre huulipuna! Kun liukuvärjäys alkoi trendinä hiipua vaatteiden ja hiusten kohdalla niin se siirtyi huulipuniin Varsinkin tummissa sävyissä tämä on mun mielestä hieman hölmön näköinen. Saa nähdä tuleeko joskus innostuttua, mutta nyt nou, nou. Kuva 1 & 2.


65 Responses to “IN // OUT part 20”

 1. Cami sanoo:

  Tällä kertaa ei löytynyt yhtään IN-juttua näistä omalta kohdalta, mutta mielipidejuttujahan nää on :) Mun mielestä Vuitton on kokonaisuudessaan tosi OUT ja toi Instagram vasta OUT onkin! Mua ärsyttää ihan sairaasti juurikin tuo, että samat asiat pyörii siellä ja snapissa. Ei mitään järkeä :(

  Mun IN listalle voisi päästä laukuista juurikin nyt ehkä bucket bag, jollaisia oonkin Ted Bakeriltä ei niin salaa katsellut :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi höh :-/ Mutta oot täysin oikeassa, niin mielipidejuttuja. Makuasioista on hankala kiistellä :p Harmi, että sä et pidä Louis Vuittonista. Mä taas niiiin tykkään siitä <3 Mutta Instagramin tarina on kyllä aivan turha. Sitten, kun se vielä näkyy siinä yläkulmassa koko ajan ja kun oot yhden tarinan katsonut loppuun niin se alkaa alusta... Ääh. Oi bucket bagit on ihania ja käytännöllisiä - toivottavasti saat pian omasi :p

 2. Mia sanoo:

  Noista kelloista tykkään, erityisesti tuo vaaleanpunainen on suloinen. Louis vuittonin laukuista ja kuoseista puolestaan en ole koskaan pitänyt joten ei yllätä ettei reppukaan omaa silmää miellytä.

  • Saija Saija sanoo:

   Samaa mieltä – vaaleanpunainen on kyllä suloinen <3 Harmi, että sä et pidä Louis Vuittonista :/ Mutta se on kyllä sellainen merkki, joka jakaa mielipiteitä suuntaan sekä toiseen. Kiitos sulle kommentistasi :)!

 3. Oona sanoo:

  Kannattais kokeilla sitä instagram ”snäppiä” niin huomaat että se on aivan erilainen :) mun mielestä se on kiva, koska nyt yhä useampi tavoittaa ne snäpit, varsinkin kun oon huomannu et aika harvalla on snapchat ja kaikilla taas instagram. Mulla taas on jääny snapchatin käyttö paljon vähemmälle!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi täytyy kyllä kokeilla, jos mun mieli muuttuisi :) Snapchattia käyttäessä se tuntuu ”niin turhalta”. Mutta ehkä täytyy antaa mahdollisuus. Tuo on kyllä totta, että tavoittaa huomattavasti enemmän porukkaa. Snapchattia, kun ei kaikki omista. Ja mulla on Instagramissa enemmän seuraajia. Kiva kuulla, että sä oot Oona pitänyt siitä :)!

 4. Linda Matikainen sanoo:

  Mikä päivä olet menossa I love me-messuille?:) ps oot miunroolimalli

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ihana palaute, kiitos tästä piristyksestä! Oon menossa lauantaina :)

 5. Kat sanoo:

  Korjaisin että kaikki Marimekon tuotteet on ♡ ;) Ja ite oon tykänny instagramin storysta ku en ite omista snapchattia.

  • Saija Saija sanoo:

   Joo kyllä Marimekolta löytyy myös kaikkea muuta kivaa :p <3 Hei se on hyvä just sellaisille, joilla ei ole Snapchattia. Mulle taas tuntuu siltä, että "kaikkea on liikaa" :D

 6. Saga sanoo:

  Haha mä komppaan Camia, musta kaikki tässä postauksessa oli out- jopa noi in-listalla olevat :D Hassua kun yleensä meillä on mätsännyt mieltymykset yhteen mitä sun näitä postauksia on lukenut :D Kivaa näitä seurata ja huomaa vähän mistä porukka tykkää ja mistä ei : )

  • Saija Saija sanoo:

   Mitää :D Haha eikä! Mutta tämä on just niin hauskaa näissä postauksissa, kun sitä huomaa miten eri mielipiteitä ja makuja voikaan olla. Piristävää kuulla, että säkin pidät näistä, kiitos kommentistasi :)

 7. Nimetön sanoo:

  Olen kaikista samaa mieltä paitsi Marimekko ei oikein iske ;) Ja noi kellot, todellakin IN! ♡ :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oih ilo kuulla ♥ Harmi ettei Marimekko iske :s Toki mäki oon vasta nyt pikkuhiljaa lämmennyt taas. Nuo kellot ovat kyllä niin upeita :)!

 8. Elli Luoma sanoo:

  Ei vitsi nää on kans kivoja postauksia! Mut nyt täytyy kyl sanoo et on itellä aikalailla erilaiset fiilikset näistä :D Esim ton LV:n repun tilalle laittaisin Michael Korsin tollasen repun ku oon nyt törmänny niihin aika paljon :D Ja sit taas out jutuista ni mä tykkään tosta instan tarinaominaisuudesta koska mulla itelläni ei oo snäppiä ollenkaa ni tuo kivaa vaihtelua :) Ja mun mielestä noi ombre huulipunat näyttää ihanilta :D Ja siis en tarkota tätä kommenttia mitenkää pahalla, tulin vaan kertomaan omat fiilikset! :)
  Ihanaa viikoloppua! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi, kiitti =) Se on niin mieltä piristävää kuulla, että te pidätte näistä postauksista! Michael Korsin reput ovat kans kivoja, heiltä löytyy vaikka mitä sävyjä! Harmi ettei muuten oltu samaa mieltä näistä, mutta se on niin makukysymyksiä :) Ja en tietenkään ota pahalla, en mä muuten näitä postauksia tekisi. Mun mielestä on tärkeää hyväksy se, että ihmisillä on eri makuja ja makuasioista ei voi kiistellä. Kiitos sulle hirmuisesti ja kivaa viikonloppua myös sinne :)!

 9. Roosa sanoo:

  Niin täysin samaa mieltä jokaisen juttun kohdalla.. Nuo korolliset Timberlandit ovat kyllä hupsun näköiset :D Vuittonin minirepun voisin kyllä kotiuttaa millä sekunnilla vaan, on se niin suloinen tapaus! Ihana postaus jälleen kerran <3

  • Saija Saija sanoo:

   Olipas kiva kuulla meidän olevan samaa mieltä (: Joo en kyllä osaisi itselleni kuvitella niitä. Eikö! Tuollainen reppu olisi niin kiva lisä laukkukokoelmaan. Se menis monissa eri tilanteissa! Kiitti sulle kovasti ihana <3 :)

 10. Aino sanoo:

  Muhun taas noi korolliset Timberlandit iskee! Mutta muuten oon aika samaa mieltä sun kanssa :) Varsinkin instagramtarinat on ihan hölmöjä…

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava kuulla, että sä pidät niistä :) Tykkään niin paljon niistä tasapohjaisista, joten en osaa kuvitella käyttäväni näitä. Mutta hei vähän kiva, että muuten oltiin samaa mieltä – se on aina niin mielenkiintoista nähdä meneekö mielipiteet yhteen (:

 11. Kikka sanoo:

  Varmaan ensimmäistä kertaa koskaan en ole samaa mieltä sun kanssa OUT-osiosta! :o :D Okei,en itsekään tykkää noin vahvasti näkyvästä liukuvärjäyksestä huulissa, mutta lievempi versio ko. trendistä taas menee. Ja varsinkin noista mustista Timbsuista tykkään tosi paljon, vaikka en olekaan muualla nähnyt. IG:n uuden päivityksen kanssa ajattelin aluksi samoin, mutta kun päivityksen sai käyttöönsä huomasin että sehän onkin näppärä lisäys! (toki ihan selkeä kopiointi snäpistä ärsyttää…) Varsinkin sellaisten ihmisten kanssa, joilla ei ole Snapchatia (esim. aika moni julkkis tai urheilija) tää Memories toimii :-)

  Ps. Marimekon Oiva on aivan ihana astiasto, sitä itsekin keräilen ;-)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi :D Mutta se on just hauskaa, että välillä mielipiteet menee täysin yhteen ja välillä taas täysin erikseen. Muhun ei iske yhtään nuo korolliset Timberlandit :/ Syynä on varmasti se, että oon käyttänyt normaaleja jo kohta pari vuotta niin jotenkin tämä malli tuntuu hassulta. Mutta joillekin voi sopia :) Instagramin tarina toimii varmasti monilla tuollaisilla henkilöillä. Mulla vaan tuntuu olevan siellä samat jutut kuin Snapchatin puolella :/ Täytyy varmaan etsiä eri seurattavia molempiin. Marimekon astiastot on kyllä niin ihania, että voisin ottaa ne kaikki vaikka heti ♥ Kiitti sulle paljon kommentistasi :)!

 12. Jani-75 sanoo:

  Huh mitkä kynnet:)

 13. Nimetön sanoo:

  Itsekin omistan yhden Cluse-kellon tummanruskealla nahkahihnalla ja kultaisilla reunoilla ja on kyllä tosi kiva! Plussaa multa vielä siitä että se on hieman edullisempi kuin Daniel Wellingtonin kellot ja näyttää kuitenkin aikalailla samalta :) Olis tosi kiva nähdä asuja jossa sun kyseinen kello esiintyy, haluisin kovasti nähdä miten yhdistelet sitä. Oon kans miettinyt että kuuluukohan kelloa pitää siinä ihan kämmenen lähellä ranteessa vaiko vähän kauempana (jos ymmärsit mitä tarkotan). Mitä oot mieltä?

  • Saija Saija sanoo:

   Sun Clusen kello kuulostaa ihanalta :) Mä kans haaveilen ruskeansävyisestä tai no oikeastaan voisin ottaa ne kaikki <3 Oot oikeassa, ne ovat kyllä edullisempia kuin DW:n omat :) Multa löytyy kaksi eli musta marmorisella kellotaululla sekä oliivinvihreä. Tässä on asukuvia toisen kellon kanssa:

   http://saijis.indiedays.com/2016/08/07/black-white/

 14. Julia P sanoo:

  Minäkin olen kiinnittänyt huomiota noihin marimekon mustavalkoisiin juttuihin ja LV-reppuun :D mikäköhän tuossa repussa yhtäkkiä monia kiehtoo. Onhan se söpö mutta niin kuin sanoit, ei mitenkään ajaton asuste, vaan vähän sellainen hetken trendi. Pienissä laukuissa monogram-kuosi näyttää kyllä hyvältä ja piristää hillitympää asua :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi me ollaan sitten täysin samaa mieltä <3 Sepä? Yhtäkkiä se on noussut suosioon :D On se kyllä niin suloinen, mutta en tiedä tulisiko sitä käytettyä vuosia. Niin näyttää, mullakin on kaikki pienet jutut Monogramia :)!

 15. Juulia sanoo:

  Hahah just tänään näin kaupungilla korolliset Timberlandit ja mietin mitenkä ne näyttää kömpelöiltä tai jopa hassuilta :D Ne ei kyllä iske muhun yhtään! Sen sijaan noi Marimekon astiat ottasin mielelläni vastaan vaikka heti :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi mikä sattuma! Ne on kyllä vähän hassut :/ Joillekin voi sopia, mutta itselleni en kyllä osaa kuvitella. Ja syy voi olla sekin, että oon tottunut ns. normaaleihin. Marimekon astiat ovat kyllä ihania – niin ajattomia ja kauniita :’)

 16. Emmi sanoo:

  Aika lailla samaa mieltä, varsinkin Marimekon astiasto näyttää niin ihanalta! <3 Ja tuo huulipunajuttu, näyttää mun silmään siltä, että osa huulista jäänyt ilman punaa, tai sen levitys on jotenkin muuten epäonnistunut :D Ja kaikista merkkikengistä korolliset mallit on jotenkin niin out :/ Timberlandien perusmalli on aivan ihana, mutta tuo korollinen ei yhtään nappaa

  • Saija Saija sanoo:

   Oi me oltiin kyllä niin samaa mieltä :> Marimekon astiasto on kyllä upea! Yksinkertainen, mutta silti kaunis <3 Hei totta! Näyttää kuin huulipunsn levitys olisi jäänyt kesken tai jopa siltä, että se on vähän kulunut pois :o Mä kans tykkään älyttömästi Timberlandin perusmallista, mutta korolliset ei kyllä iske. Tasapohjaiset ovat varmasti myös mukavammat :')

 17. saara sanoo:

  Moi! Tää taitaa olla eka kommentti mitä sun blogiin kirjotan, mutta haluun sanoa että oot kehittyny tosi paljon tän jutun suhteen tän suunnilleen vuoden aikana mitä oon sua seurannut! Sun tekstiä on aina vaan mukavampi lukea ja esimerkiksi in & out postauskin toistuukin usein, teet niistä aina kuitenkin erilaisia (toivottavasti nyt tajustit :D)
  Mullakin tuollainen Cluse-kello tummanruskealla hihnalla ja kultareunaisella kellotaululla löytyy ja on kyllä tosi kiva! Plussaa multa myös siitä, että on edullinen DW:n kelloihin verrattuna ja näyttää kuitenkin yllättävän samalta. Haluisin nähdä sulta asuja Clusen-kellon kanssa. Oon kauan miettinyt, että kuuluuko kyseistä kelloa pitää siinä ihan kämmenen vieressä (eli ranteessa lol) vaiko vähän ns. alempana. Miten sä pidät sitä?

  • Saija Saija sanoo:

   Niin ilahduttavaa kuulla, että päätit nyt kommentoida :) Ja vielä näin ihastuttavan kommentin <3 Tuhannet kiitokset! Tällainen motivoi jatkamaan ja panostamaan entistä enemmän. Clusen kellot on kyllä niin kauniita! Jokainen väri ja yksityiskohta on mietitty tarkkaan. Multa löytyy oliivinvihreä ja marmorinen musta, joista jälkimmäinen on näkynyt asukuvissa:

   http://saijis.indiedays.com/2016/08/07/black-white/

   Mutta vihreä tulee varmasti näkymään myös! Mä en pidä sitä ns. ihan ranteen alussa kiinni vaan vähän kauempana. Siinä se pysyy just hyvin ja näyttää kivalta (:

 18. Ansku k sanoo:

  Oon oikeastaan kaikesta samaa mieltä !:)paitsi instagram stories kohasta entiiä
  vaik en oo ite sitä ainakaa viel päivittänytkää nii joskus kiva kattoo joidenki tarinoita siellä joilla ei oo vaikka snäppiä mut tylsä kopiohan se sinänsä on:D

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että ollaan näin samaa mieltä :) Kannattaa kokeilla päivittää, yllättävän moni sitä käyttää. Mutta se on just hyvä, jos ei käytä snäppiä niin näkee kuitenkin jotain tarinoita :>

 19. Nea sanoo:

  Oon kyllä kaikista muista kohdista samaa mieltä, mutta marimekko ei iske. tollanen clusen kello olisi kiva saada kotiutettua oman kultaisen kellon rinnalle, en vain vielä tiedä millainen. Toi vaaleanpunainen olisi ihana! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Vautsi, me oltiin sitten lähes täysin samaa mieltä :) Clusen kellot ovat kyllä kauniita ja ajattomia. Mullakin ne tuo kummasti piristystä perus kultaisiin malleihin. Oon sun kanssa samaa mieltä – vaaleanpunainen on niin syötävän söpö <3 :)

 20. Marianne sanoo:

  Tuo LVn minireppu on ihan unelma :)
  xx
  http://mariannelle.com/

 21. Nelli sanoo:

  Tällä kertaa peukutan kaikelle muulle, paitsi instagramin tarinaominaisuudelle :D kiva postaus taas ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Oih se on kiva :) Mä en myöskään innostu siitä… En toki ole sitä testaillut, mutta jotenkin Snapchat tuntuu luontevammalta. Kiitos sulle kovasti Nelli ♥ xx

 22. Johanna sanoo:

  Mulla on pieni kriisi meneillään syyskenkien suhteen, osaisitkohan sä vinkata mistä netistä löytäis opiskelijabudjettiin sopivia kohtuuhintasia (max 60-70€) nilkkureita/saapikkaita? Oon jotenkin niin hukassa syksyn trendeistä ym, joten en edes osaa aloittaa tätä etsintää mistään päin :D

  • Saija Saija sanoo:

   Joo totta kai :’) Mä oon yleensä ostanut syyskenkiä Zalandolta, Nellyltä, Footwayltä tai Spartoolta. Jälkimmäisimmästä löytyy ainakin paljon kivoja saappaita. Löysin sieltä eräs vuosi ihanat tikkisaappaat edullisesta. Kannattaa kuitenkin kurkata nämä kaikki! Toivottavasti tästä oli apua :)

 23. Annn sanoo:

  Tuo LV minireppu on niiiiin suloinen kyllä! <3 :-) Ombre huulet on aika outo trendi nyt..en usko että tulee testattua itselle :-D

  http://alaannnblog.blogspot.fi/

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö ♥ Niin ihana! Mutta en tiedä tuleeko sitä koskaan hankittua :( Ombre huulet on kyllä sellainen trendi, että en tiedä tuleeko itsekään testattua… :s

 24. -- sanoo:

  Hei en löytänyt tietoa pikaisesti selailemalla, että mistä oot ostanut sen sun upean läpinäkyvän tuolin? <3 Olisin sellasta vailla, enkä ole löytänyt mistään. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Se on Kartellin tuoli ja sitä myydään ainakin Stockmannilla :) Voin kyllä suositella, se on ollut meillä 1,5 vuotta ja edelleen kuin uusi <3

 25. Laura sanoo:

  Nää postaukset on niin kivoja! Oon pitkään miettinyt tuollasta kelloa, DW:ltä kun löytyy jo konjakinvärisellä rannekkeella oleva ruusukultanen kello. Joku muu väri vois tuoda vähän uutta ilmettä asuihin! Samoin Marimekon tuotteet iskee, varsinkin toi Siirtolapuutarha-sarja on aivan ihana! Sen hankkimista estää vaan se, että meillä on mieletön määrä valkoista Teemaa eikä mihinkään mahdu lisää astioita :D Ja vielä ombre-villityksestä, kiva kun on joku hengenheimolainen, joka ei siitä innostu! :’D Mun mielestä varsinkin tuo oikeenpuolimmainen ”malli” näyttää siltä, että huulipuna on vaan kulunut :D

  • Saija Saija sanoo:

   Se on mieltä piristävää kuulla, että nämä postaukset ovat niin tykättyjä :) Voi DW:n kellot ovat kyllä kauniita. Multa löytyy kans konjakinruskea ja se on käytännöllinen, mutta Clusen musta ja oliivinvihreä on enemmän käytössä. Siirtolapuutarha on ihana <3 Sitä mä haluaisin alkaa keräämään. Meillä on vähän sama :D Tatun mielestä ei tarvita uutta astiastoa, kun löytyy jo Teemaa... Mutta katsotaan, katsotaan. Jee! Niinpä, kiva nähdä muitakin jotka eivät innostu siitä. Tuskin tuun koskaan kyseistä trendiä edes testaamaan :/

 26. Hanna sanoo:

  Marimekon astiat ovat aivan ihania! Itse keräilen tuota oiva/siirtolapuutarhaa, erityisesti nuota matalia mutta leveitä teekuppeja. Ne ovat mukavaa vaihtelua perinteisille muumikupeille ja iittalan valkoiselle sarjalle, joita lähes kaikki omistaa. Toki kupin kpl-hinta välillä huimaa päätä, esimerkiksi nettikaupassa se on 19 euroa.. Mutta taitavat olla keskisellä hitusen halvempia. Itse tiskaan astiani käsin mutta uskon että Marimekon astiat ovat ”yhtä pesunkestäviä” kuin ne vaatteetkin, että kuvio/väri ei lähde haalistumaan vaikka kuinka koneessa pyörittäisi. Tykkäsin postauksesta :)

  • Saija Saija sanoo:

   Niin on :) Ei! Siirtolapuutahra on niin ihana, että oon kyllä kateellinen <3 Mä mietin kans, että ne olisivat kivaa vaihtelua Teemalle ja muumimukeille. Tuntuu, että ne ovat jo niin nähtyjä. Valkoisen Teeman kaveriksi saisi vähän näyttävyyttä tuon avulla :) Ohoh... Kylläpäs niillä on hintaa :o Mutta kiva tietää, että Keskiseltä löytyy edullisemmin. Täytyy sieltä käydä ostamassa, jos sitä aletaan keräämään. Kiitos sulle Hanna kommentista ja vinkeistä :)

 27. Live Fearlessly - Ellen sanoo:

  Samoissa fiiliksissä mennään! Ralastan clusen kelloja, pitäisi saada aikaseks hankittua sellanen ❤️ Ja mäkään en ihan hiffaa tota instagramstory juttua… Enkä muuten myöskään voi sietää noita korollisia timberlanndeja!! Suu loksahti kaupassa järkytyksestä auki, kun näin tollaset eksa kertaa :D

  Jälleen kerran tosi kiva postaus Saija! :)
  http://livefearlessly-ellen.blogspot.fi/2016/09/bcn-day-3.html?m=0

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva nähdä, että me ollaan samaa mieltä :) Clusen kellot ovat niin kivoja <3 Niistä voisi ottaa jokaisen! Korolliset Timberlandit ovat kyllä hassuja... Itse en osaisi käyttää :/ Mun mielestä tasapohjainen malli on kivemman näköinen ja varmasti jalassa myös mukavampi, koska Timberlandit on melko kovat. Kiitos sulle hirmuisesti tästä piristyksestä:)

 28. Milla sanoo:

  Niin samaa mieltä näistä, nuo timberlandin korolliset kengät on hiukan sama asia kuin aikanaan tennareista tulleet korolliset versiot – eivät mitenkään saa mau puolelleen :-D Nuo ombre huulipunat on ihan okei, jos sävyeroa on aivan hiukan, jotta korostetaan vain huulten ”pulleutta” mutta noin ylivedettynä eivät ainakaan vielä myöskään muhun iske.

  • Saija Saija sanoo:

   Totta :/ Ne ei iskenyt, eikä iske nämäkään… Oot oikeassa – pulleutta korostaessa ombre ehkä toimii, mutta näin överinä ei. En tiedä millainen olisi nuden huulipunan kanssa, mutta vaaleanpunaisissa ja punaisissa ei näytä hyvältä. Saa nähdä tuleeko tätä koskaan kokeiltua, vähän epäilen ettei :s

 29. Sini sanoo:

  Moikka!
  Hei laitoin sulle facebookissa viestin. En tiedä mihin pyyntöihin ne siellä menevät, mutta käyhän kurkkaamassa!

  • Saija Saija sanoo:

   Okei hyvä, kun ilmoitit! Ei nimittäin ole tullut ilmoitusta, mutta käyn katsomassa :)

 30. Kiia Innanmaa sanoo:

  Mua kans ärsyttää toi Instagramin story -ominaisuus! Siinä on kivoja fontteja ja parempia filttereitä kun snäpissä, mutta koska mun käsittääkseni Instagram ja Snapchat on saman yrityksen omistuksessa, olisi ehkä ollut parempi kehittää snäppiä ja tuoda uusia filttereitä ja uusia tapoja piirtää sinne, eikä luoda samanlaista työkalua Instagramiin :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.com/

  • Saija Saija sanoo:

   Jep :/ Onko? Tuota en tiennytkään… Miksi ihmeessä sama ominaisuus täytyy liittää kahteen aivan eri sovellukseen? En käsitä. Mä oon samaa mieltä, että Snapchatille kehitystä ja Instagramin oma pois :-D

 31. Tosi hauska postaus, johon kyllä samaistun sun kanssa! Muutenkin todella ihana blogi, taidanpa jäädä seurailemaan! :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos hirmu paljon :) Ja ihana kuulla, että tykästyit! Tervetuloa mukaan seurailemaan <3

 32. Nimetön sanoo:

  Tää on kyllä niin paras postaussarja :)<3 hyviä juttuja oot koonnut tähän ja oon oikeasti taas sun kans samaa mieltä, paitsi tällä kertaa yks kohta on eri :D nimittäin tuo huulipuna :D<3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti :) Ihana nähdä, että nämä postaukset ovat näin pidettyjä <3 Mä en ole ainakaan vielä lämmennyt noille huulipunille, mutta saa nähdä tuleeko testattua :)

 33. Natalie sanoo:

  Oon niiiiin samaa mieltä tuosta Instagramin palvelusta… :/ En ymmärrä miten ovat edes kehdanneet ottaa mallia Snapchatista :D En tiedä onko Instagram ostanut Snapchatin vai miten ne omistukset menee, mutta todella noloa… Tosi kiva postaus <3

  • Saija Saija sanoo:

   Sepä :/ Käsittämätöntä… Olisivat keksineet jotain hieman erilaista. Nyt idea on täysin sama! Ei oikein tiedä, että kumpaako käyttäisi ja kumpaako katsoisi. Useilla näkyy molemmissa lähes samat julkaisut :s Kiitos sulle ihanainen <3

Kommentoi