Tatu vastaa kysymyksiin #2

Oli super kiva huomata, että Tatun ensimmäinen vastausosa sai niin paljon positiivista palautetta  Kiitos niistä! Toivottavasti ootte päässyt tutustumaan häneen näiden postauksien myötä. Vuorossa olisi lisää tietoa, nimittäin tässä tulee vastausosa number 2!

Mitkä ovat parhaita puolia Saijan ulkonäössä? Silmät. Rakastan Saijan silmiä, koska kenelläkään muulla ei ole sellaisia :)

Entä mitä huonoja tai ärsyttäviä puolia Saijassa on? Liikenneraivo :D Tai jos Saija joutuu paniikkiin niin välillä tuntuu, että hän hyperventiloi.

Kerro joku sinun ja Saijan yhteinen kiva muisto? Tukholman reissu viime kesänä. Tietysti onhan näitä muistoja nyt vaikka joka viikonlopulta, mutta tämä tuli ekana mieleen.

Miten kuvailisit Saijan tyyliä? Naisellinen, vaihtelee asuja välillä kotonakin.

Entä luonnetta? Pohjimmiltaan Saija on rauhallinen, mutta osaa olla myös temperamenttinen.

Ootko tyytyväinen itseesi / ulkonäköösi & luonteeseesi? Oon tyytyväinen ulkonäkööni ja itseeni. Luonteeseeni myös, mutta siinä on varmaan eniten korjattavaa :D

Mikä on sun mielestä Saijan kivoin vaate? Kaikki maximekot, mutta harmi vaan Saija ei ole käyttänyt niitä hetkeen.

Tykkäätkö käydä vaatekaupoilla? Tykkään juu.

Mitkä ovat lempivaatekauppasi? New Yorkerilla tulee käytyä aina, kun sellainen tulee vastaan. Seinäjoelta sitä ei valitettavasti ainakaan vielä löydy.

Raahaako Saija sut usein väkisin shoppailemaan? No eipä oikestaan… Toki välillä oon silleen, että ”Onko tuolla nyt pakko joka viikko käydä :D?”

IDKUVA

Mikä olisi unelmien hääkohde? Vietnam, josta en aluksi innostunut yhtään. Nyt voisin lähteä sinne vaikka heti.

Haaveiletko edes naimisiinmenosta, eli avioliitosta vai oletko tyytyväinen ihan avoliittoonkin? Mikä edes? Kyllä ilman muuta haaveilen avioliitosta.

Tämän kysymyksen luettuasi, mitä ruokaa voisit kokata sulle ja Saijalle tasan viikon kuluttua? Nachosalaattia tekisi mieli pitkästä aikaa.

Mikä on kauneinta, mitä Saija on sanonut sulle? Saija sanoi mulle kerran, että hän haluaisi mun olevan lastensa isä. Se on jäänyt kauneimmiksi sanoiksi mieleen <3

Ootko ikinä sovittanut Saijan vaatteita? Jotain takkeja on tullu sovitettua :D Varmaan jotain muitakin, mutta nyt ei tule mieleen.

Jos olette yhdessä liikenteessä niin kumpi ajaa? Pääsääntöisesti aina mä. Jos lähdetään pitkälle ajomatkalle niin vuorotellen.

Sanotteko usein toisillenne ”minä rakastan sinua”? Kyllä sanotaan, päivittäin.

Mikä on unelma-autosi? Voi näitä on monta, hehe. Ensimmäisenä nyt tulee mieleen Nissan GT-R Nismo.

Mikä puhelin sulla on? Valkoinen Huawei P8 Lite, johon oon ollut todella tyytyväinen.

Onko sunkin lempparikarkit Makuunin irttikset? Mä en oikeastansa syö ollenkaan karkkia. Jos syön niin normaalia Fazerin sinistä suklaata.

le tuuri parc köysikiipeily

Jos sinulle joskus pidettäisiin polttarit, kuvaile mitkä olisi sellaiset painajaispolttarit? Painajaispolttareissa olisi joku pieni hikinen mökki ilman sähköjä, ilman mitään mukavuuksia… Eikä paikalle tulisi parhaimmat ystävät/kaverit :D

Saija näyttää mielestäsi varmasti aina kauniilta, mutta milloin näet hänet kauneimmillaan seuraavista vaihtoehdoista; aamulla heti herättyään, suihkussa, heti suihkun jälkeen, treenin jälkeen, illalla vähän ennen nukkumaan menoa, juhlameikissä vai pienessä ehostuksessa? Aamulla heti herättyään :)

Jos sinä saisit päättää yksin teidän kodin sisustuksen, millainen se olisi? Mustavalkoinen sisustus, varmaan aika pelkistetty (eli kuten nyt). Erona se, että ei kovin paljon koriste-esineitä.

Jos voisit muuttaa yhden negatiivisen piirteen sinussa, sekä Saijassa positiiviseksi, niin mikä se olisi? Itsessäni muuttaisin sen, että olisin aamuvirkku. En ikinä herää herätyskelloon tai herään kyllä, mutta suljen herätykset aina vaikka niitä olisi kymmenen. Joskus laitan jopa sormen kaiuttimen eteen, että ääni hiljenisi. Muutaman kerran oon unissani laittanut kuulokkeetkin puhelimeen kiinni :D Saijassa muuttaisin liikennekäyttäytymisen. Saija on tosi agressiivinen kuski, varsinkin jos liikennöinti on hidasta tai jotkut törppöilee.

Jääkiekko vai jalkapallo? Ehdottomasti jääkiekko.

Kreisein paikka missä voisit kosia Saijaa? Benjihypyn korissa siinä korkeuksiin noustessa.

Ja ylipäätänsä olis kiva tietää, että kosisitko sä Saijaa yllättäen jossain et ootsä romanttinen mies? Kyllä tämä olisi tarkoitus toteuttaa yllätyksenä eli siitä ei voi nyt puhua enempää :)

Mihin maahan voisit muuttaa? En haluaisi muuttaa mihinkään toiseen maahan, kyllä koti on Suomessa.

Ranta- vai kaupunkiloma? Rantaloma, tykkään auringosta ja lämmöstä.

Viikset vai parta? Kyllä täytyy sanoa, että parta.

miesten t-paidat

Voisiko Saija ehottaa sinulle ikinä mitään ”hullua”, mihin et suostuisi ja jos voisi, niin mitä se olisi? Öö no nyt ei ainakaan heti tule mitään mieleen.

Mikä on ensimmäinen muistikuvasi Saijasta? (Eli milloin muistat nähneesi hänet ekaa kertaa jne.) Päiväkodissa muistan nähneeni Saijan ensimmäisen kerran, hänellä oli tumma otsatukka.

Mikä on mielestäsi tärkeintä elämässä? Elää hetkessä. Ei miettiä/stressata tulevaisuutta tai tulevia asioita liikaa. 

Saija on kertonut useitakin kertoja täällä blogissaan hänen juoksuharrastuksestaan, niin kuinka usein sinut näkee lenkkipolulla hänen kanssaan?  No Saija käy useammin kuin mä, sanotaan nyt vaikka että pyöreästi joka toisella kerralla lähden mukaan. Mutta uskallan väittää, että tulevaisuudessa lähden useammin  ;)

Millaiset muistot sulla on peruskoulusta? Saitko hyviä numeroita? No ala-aste meni tosi hyvin ja sain hyviä numeroita. Mut yhteiskoulussa opiskeluinto lopahti eikä kiinnostanut koulunpenkillä istuminen, kun omasta mielestä osasi kaikki elämänsä aikana tarvittavat asiat. Näin jälkikäteen ajateltuna se oli typerä asenne :D

Mitkä ovat viisi parasta inttimuistoasi? Ensimmäinen metsäleiri (mosaleiri), kranaatinheitto, tykkimiestutkinto (yli 60km marssi) ehkä vittumaisin ja raskain asia mitä Kajaanin kivikkoisessa maastossa tuli tehtyä, mutta samalla kuuluu ikimuistoisimpiin kokemuksiin :) RK-lla ampuminen. Ikimuistoisin asia on myös tietysti se mihin kouluttauduin eli raketinheitinlinja ja raketinheittimellä ampuminen.

Millainen kokemus intti oli? Siitä on toki aikaa, mutta uskoisin sen olevan niin ikimuistoinen kokemus, ettei sitä unohda vielä vanhana pappanakaan. Kyllähän intti oli mahtava ainakin näin jälkikäteen sanottuna ja itse asiassa odotan jo kertauskutsua. Kyllähän se silloin palveluksessa aina välillä ärsytti, kun moni kaveri ei ollut siellä tai sitten oli jo käynyt koko palveluksen. Ja välillä Saijan kaikki tyhmät kuvat sai mut ikävöimään siviilielämää :D

Millaista tukea annat tälle Saijan blogiharrastukselle tai -työlle? Ottamalla kuvia hänestä sekä tarvittaessa annan hänelle aikaa ja työskentelyrauhaa. 

Tykkäätkö koirista? Tykkään koirista!

Minkä rotuisen koiranko haluaisit? Tästä en paljasta vielä mitään, kuulette kohta lisää ;)

helly hansen


16 Responses to “Tatu vastaa kysymyksiin #2”

 1. Nimetön sanoo:

  Tiedätkö minkä huomion tein! Kun tatu sanoi että parasta sussa on silmäsi koska niitä ei oo muilla samanlaisia niin oli pakko mennä katsomaan millaiset sun silmäsi sitten ovat mutta perkule sulla on kaikki aurinkolasit päässä/silmät kiinni/tai niissä harvoissa kuvissa missä silmät kunnolla auki niin kuva otettu todella kaukaa!! :D Koitappa katsoa sun postauksia, ei kovin nopeeta löydy ;D

  • Saija Saija sanoo:

   Haha voi ei ihana :D Nyt kesällä on tullut pidettyä paljon aurinkolaseja! Rakastan niitä, joten kesällä täytyy ottaa kaikki ilo irti niistä :) Mitään todella lähikuvaa mun silmistä ei ole, mutta kyllä ne kuvissa aika hyvin näkyy. Mun mielestä ne on täysin normaalit, mutta Tatu pitää niistä erityisen paljon valossa vaihtelevan ruskean sävyn vuoksi :)

 2. Tiia sanoo:

  Kerro jo mikä koira teille tulee?? :D toivottavasti ette siihen buldoggiin päätynyt:(

  • Saija Saija sanoo:

   Pidetään se vielä hetken salassa ;-) Mutta voin sen kertoa, että bulldoggi se ei ole. Päädyttiin aivan eri rotuun :)

 3. Jeannay sanoo:

  Ihana postaus :) Näitä on niin kiva lueskella kaikkien blogeista kun vastaamisvuorossa on poikaystävä! :D Ps. Mahtava kuva teistä toi viimeinen<3

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että pidät :) Nämä on munkin mielestä niin mielenkiintoisia postauksia, kun aina oppii uutta. Kiitos hurjasti ihana <3 xx

 4. Ansku k sanoo:

  Huippu postaus!:)

  • Saija Saija sanoo:

   Aw kiitos paljon Ansku! Tällainen palaute ilahduttaa meitä molempia :)

 5. Cami sanoo:

  Mun poikaystävä on koittanut jo vuoden vastata niihin boyfriend tag-haasteen kysymyksiin eikä oo vieläkään saanu ees alotettua :D Nää on kyllä ihan parhaita postauksia lukea kaikkien blogeista :)

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä :D Kannattaa kokeilla vastata vaikka muutamaan kysymykseen päivässä niin ei tule kerralla isoa määrää vastattavaksi. Kiva nähdä, että sä pidät näistä! Ja oon sun kanssa täysin samaa – nämä ovat kyllä niin mielenkiintoisia :)

 6. Anniina sanoo:

  Näitä ja edellisen vastauspostauksen vastauksia oli tosi kiva lukea :) Joitain tämän tyyppisiä voi mun puolesta olla enemmänkin! :D

  • Saija Saija sanoo:

   Olipas tämä ihana kuulla :) Kiitos paljon piristävästä palautteesta! Pidetään toive mielessä – vielä on tulossa yksi osa ;>

 7. Korvapuusti sanoo:

  Kerrankin joku toinen ihminen joka ei syö karkkia :D
  Ihania kuvia teistä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä :D Hetki sitten Tatun kanssa puhuttiin, että ei ole vielä montaa ihmistä tullut vastaan joka ei söisi. Eli melko harvinaista :p Kiitos <3

 8. Suvi sanoo:

  Tää ja se edellinen postaus antaa Tatusta niin sellasen huolehtivaisen ja herrasmiesmäisen kuvan :) ootte niin hyvä pari! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Oi ihana kuulla :) Välitän nämä terveiset myös hänelle! Tuhannet kiitokset sulle Suvi <3 xx

Kommentoi