The last ones from Greece

IDKUVA

lindos

aamupala rodos

uimapuku naiset

rodos

rasvakeitetyt ranskikset

rodos saari

kissa

maa, jossa palmuja

yatch club

lindos vuoret

Sateinen maanantai on hyvä pyhittää lopuille Rodoksen räpsyille  Viimeisiin päiviin mahtui unohtumaton reissu Lindokselle, iltakävelyt satamassa kymmenien jahtien keskellä, kylmät drinksut viereisellä Yatch Clubilla, postikorttien kirjoittelua hotellin aulassa, kisujen hyvästelemistä mun omasta mielestä söpöllä äänellä (ohikulkijat olivat ilmeistä päätellen eri mieltä) sekä pitkät yöune hotellissa vielä ennen kotiinlähtöä. 

Istun tällä hetkellä sohvalla viltin alla, kynttilänvalossa. Vaikka tästä omalla tavalla nautinkin niin kieltämättä voisin hypätä takaisin tuonne! Matkakaipuun vuoksi ollaankin löydetty itsemme lähes joka ilta selailemasta seuraavaa kohdetta tulevalle talvelle. Thaimaassa oon jo käynyt, mutta voisin lähteä sinne kyllä uudelleen. Toisaalta mua houkuttelee Vietnam, mutta Tatu ei ole siitä vielä innostunut ;-) Jos teillä vain on antaa jotain suosituksia talven kohteista niin laittakaa tulemaan, luetaan niitä mielellämme.

Nyt keittämään teetä ja laittamaan Kardashianit pyörimään. Haha, kuinka syksyisissä tunnelmissa mä oon – varsinkin näin iltaisin!


38 Responses to “The last ones from Greece”

 1. vilja sanoo:

  Laos on ihana! Myös Aussit ja Papua-uusiguinea ovat hyviä. Joulun alla kannattaa kuitenkin pysyä Euroopassa, ja käydä esim Prahassa, Kööpenhaminassa, Hampurissa… Niissä on ihanat joulutorit! Myös Tallinna ja Tukholma ovat otolliset pikavisiitille.

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiitti Vilja :) Ihania vinkkejä! Aussit olisi kyllä niin <3 Ollaan suunniteltu reissua tammikuun ja maaliskuun aikavälille, mutta nyt kun sanoit niin joku pikavisiitti joulun alla tunnelmallisessa kohteessa olisi mielenkiintoista. Rakastan niin joulua, että olisi kiva nähdä millaiselta se näyttää eri maissa ja kaupungeissa tässä ihan lähelläkin :)

   • vilja sanoo:

    Noi kaikki on ihanan tunnelmallisia ja niissä on mahtavaa jouluna ♥ Kööpenhaminassa on myös Tivoli, jonka tunnelma joulun aikaan tavoittelee täydellisyyttä…

    • Saija Saija sanoo:

     Oi Tivola kuulostaa ihanalta :) Täytyypäs alkaa katsomaan myös noita vaihtoehtoja. Kaikki jouluiset tapahtumat on vaan niin mun mieleen ♥

 2. K sanoo:

  Melkein hullaannuin, kun näin vasta cittarissa myytävän nuita snickers ja marsjuomia :D. Tulee niin mieleen kaikki lomamatkat.

  • Saija Saija sanoo:

   Mä kans, kun eräs lukija kertoi näiden tulleen Suomeen :D Ihan huippua! Nuo oli niin herkullisia ja kuten sanoit niin muistuttaa juuri ulkomaista. Pakko käydä hakemassa näitä joku päivä :p

 3. Mäkin oon kerran käynyt Thaimaassa ja ollaan helmikuun alussa lähdössä Vietnamiin pariksi viikoksi ja oon niiin innoissani siitä reissusta!! Ihanaa päästä näkemään taas täysin uusi paikka ja kulttuuri :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ei vitsit, miten ihanaa <3 Vietnam on kyllä omalla tavallansa niin kiehtova paikka. Oon lukenut siitä ja katsonut paljon kuvia, joten siellä riittää varmasti nähtävää ja tekemistä :)

 4. Jenny sanoo:

  Voi mikä matkakuume tuli itsellekin <3 milloin tulee se linkitä blogisi-postauksen sun lemppariblogit-postaus? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voih <3 Nämä kuvat on siitä vaarallisia, kun matkakuume iskeytyy ihan yhtäkkiä! Ne on tulossa jo tällä viikolla keskiviikkona, joten kannattaa olla kuulolla :>

 5. Lotta sanoo:

  Dubai vois olla tosi ihana! :) siellähän on tosi lämmintä talvella.
  Ja hirveesti shoppailumahollisuuksia! Lisäksi sieltä vois jonkun upean timanttisormuksen käydä ostamassa (halvalla) jo valmiiksi kihloja tai vihkisormusta varten :DD hahaha. Ja kaikki siellä on ihan tosi upeita hotelleja :)

  • Saija Saija sanoo:

   Dubaista mä haaveilen myös :) Shoppailumahdollisuudet näyttävät olevan mielettömät! Täytyypäs vinkata tästä ;-) Nojoo, haha! En olekaan katsonut Dubain hotellivalikoimaa, mutta täytyy tänään selailla. Koko paikka vaikuttaa niin näkemisen arvoiselta <3

 6. Emma sanoo:

  Karibian saaret ovat aivan ihania!! Aasiassa tykkään varmaan eniten Sri Lankasta :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Sitä ollaankin katsottu ja se kiehtoo Tatua :) Sri Lanka kuulostaa ihanan eksoottiselta ja sellaiselta varmasti näkemisen arvoiselta paikalta. Toki musta tuntuu siltä, että haluaisin käydä jokaisessa maassa ja paikassa :-D

 7. Nimetön sanoo:

  Matkakohteita ei ole oikein ehdottaa mutta Kardashianit, parasta! :)

  • Saija Saija sanoo:

   NIIN ON! Oon jäänyt ihan koukkuun, joka päivä pakko katsoa vähintään yksi jakso :D

 8. Cami sanoo:

  En oo koskaan käynyt itse, mutta Cap Verde ois sellainen paikka missä haluaisin käydä. Tsekkaappa sekin! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Täytyypäs katsoa, en ole nimittäin koskaan kuullutkaan! Kaikki uudet ja erilaiset kohteet kiinnostaa, joten mä tsekkaan tämän. Kiitti sulle kommentista :’)

 9. Pinjamariia sanoo:

  Saloun kylä Espanjassa on aivan ihana. Kävin siellä toukokuussa ja voin suositella lämpimästi. Tosi ihanat maisemat, ranta ihan shoppailukadun vieressä sekä monipuoliset ravintolat. Bussilla pääsee kätevästi Barcelonaan ja siellä niitä shoppailumahdollisuuksia onkin enemmän! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi Espanja on kärjessä lähes ensimmäisenä =) Kuulostaa ihanalta! Ja Barcelona kiinnostaa, joten tuo voisi olla hyvä vaihtoehto. Mutta siellä ei ole niin lämmintä talvella eli täytyisi melkein odottaa juuri kevääseen tai jopa kesään :/ Mutta ensi kesäksi tässä olisi hyvä vaihtoehto, kiitos vinkistä <3

 10. Mimmi sanoo:

  Heippa! Olen miettinyt että ostaisin myös saman ysl:n toten ku sulla, ja mietin onko se sisällä oleva pikku pussukka irrotettava? Ja ovatkohan laukun hihnat pituudeltaan samaa luokkaa kun Neverfullin? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Heippa :) Joo kyllä on irroitettava! Sitä voi käyttää joskus vaikka lompakkona tai pienenä clutchina. Joo hihnat on hyvin samaa luokkaa kuin Neverfullin. Materiaalinsa vuoksi ne ei ole niin ”ryhdikkäät” kuin Neverfullissa, mutta muuten samanlaiset (:

 11. Mimmi sanoo:

  Kiitos vastauksesta :) Tuliko mitään postitusmaksuja/tulleja?

 12. Iida sanoo:

  Vietnam on aivan ihana! Suosittelen todella lämpimästi<3 Jos omatoiminen matkailu tuntuu liian pelottavalta, niin esimerkiksi Aurinkomatkat tekee Vietnamiin reissuja. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ilo kuulla, että sä pidät siitä :) Se kyllä kiehtoo niin paljon <3 Totta, katsoinkin Aurinkomatkojen sivuilta heidän tekevän reissuja sinne. Oi matkakuume vaan nousee, kun lukee näitä kommentteja :D

 13. Emilia sanoo:

  Tässä myös kaverin kanssa mietitty matkaa, mutta kohde on edelleen vähän avoinna :) Olisi ihana päästä lämpimään kun ne suomen kylmät talvisäät tänne tulevat :D Täytyykin siis jäädä seuraan tän postauksen kommentteja, jos täältä tulisi jotain ideaa. Ihan mielettömiä nää teidän matkakuvat, mikä kaipuu lämpöseen tuleekin näitä katsellessa ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Sanos muuta! Miten ihanaa olisi lähteä ns. pakoon Suomen talvea :) Kiva kuulla, että te ootte kans miettinyt matkaa! Toivotaan, että tämän postauksen kommenteista on teille apua :’) Tähän mennessä on tullut jo niin hyviä vinkkejä, että sitä iskee ihan valinnanvaikeus! Voi kiitos kovasti ihana tästä ♥

 14. Hanne sanoo:

  Täällä kasvatellaan matkakuumetta viimeseen asti näiden sun ihanien Kreikka-kuvien avulla. Meillä nimittäin Kreetalle lähtö lauantaiaamuna! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oooh ihanaa! Oon niin innoissani teidän puolesta, teille tulee varmasti onnistunut reissu. Mahtavaa, että pystyn kasvattaa teidän matkakuumetta näiden kuvien avulla:)

 15. Empuskaa sanoo:

  Aivan ihania kuvia :)<3 kyllä olisi ihana päästä jonnekkin lämpimään ;) ehkä sit ens kesänä viimestään!! Kroatiassa en oo käynyt mut siitä oon kuullu paljon hyvää, joten sekin vois olla yks hyvä vaihtoehto jos mietitte siis seuraavaa kohdetta :)<3 ps. Sun vartalo!! Tuo bikinikuvakin <3 :0

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitän =) Niinpä! Lämpö ja aurinko kyllä piristäisi suunnattomasti talvella <3 Krotiasta moni kyllä tykkää, täytyypäs katsoa sen lämpötila. Talvella, kun on niin harvassa paikassa lämmintä :/ Voi ihana sinä! Kiitos töstä kohteliaisuudesta - mutta katso vain omaa kroppaasi <3!

 16. Nelli sanoo:

  ihania räpsyjä ♥

 17. Kaisa sanoo:

  Tuli mieleen kun puhuit Kardashianeista, niin omistatteko paljon dvd-levyjä? Ehkä vähän omalaatuinen kysymys :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kyllä saa kysyä kaikenlaisia kysymyksiä :) Ja vastaus on, että joo! Vähän jopa liikaakin. Omistetaan Tatun kanssa molemmat paljon, joten säilytys tuottaa välillä hankaluuksia :’D

 18. Julpero sanoo:

  Menittekö Lindokselle bussilla, jos menitte niin oliko bussilla meno helppo ja hyvä ratkaisu?
  Löytyikö esimerkiksi bussipysäkit helposti ja kuinka kauan matka sinne kesti.

  • Saija Saija sanoo:

   Joo mentiin bussilla :) Tosi helppo oli mennä! Bussipysäkki on aivan keskellä keskustaa. Kannattaa kysyä vaikka hotellin respasta ohjeet. Matka kesti tunnin verran ja maksoi vaan 5€/per suunta. Bussi on sinne paras menopeli tai sitten veneristeily, mutta toki ne kestävät päivän. Busseja Lindokselle ja takaisin lähti noin yksi tai kaksi tunnissa :)

Kommentoi