Q&A: Tatu vastausvuorossa

Holaa ja kivaa maanantaita kaikille  Laitetaan viikko käyntiin Q&A-postauksella eli aivan oikein, on aika päästää Tatu kirjoittelemaan teille. Harvinaista herkkua kuulla ja nähdä ruudun toisella puolella joku muu kuin mä ;-) Kysymyksiä tuli älyttömän iso määrä ja halutaan jo tässä vaiheessa kiittää teitä kaikkia niistä! Päädyttiin jakamaan nämä kahteen tai ehkä jopa kolmeen osaan niin ei tule liian pitkiä postauksia luettavaksi.

miesten vaatteet netistä

Minkä ikäinen olet? Oon syntynyt vuonna 94 eli 22v.

Mitä ja missä oot opiskellut? Aiotko opiskella vielä lisää? Opiskelin kotipaikkakunnalla Kurikan Sedussa Sähkö- ja Automaatiotekniikkaa kolme vuotta. Itse en koe opiskelua enää tarpeelliseksi, kun on jo ammatti ja vakituinen työpaikka.

Mitä teet työksesi? Oon kojeistoasentaja, joka pitää sisällään eri kokoisten ja näköisten sähkökeskuksien kokoonpanoa.

Millainen auto sulla on? Helmiäisoranssi Ford Focus ST225.

Minkä pituisia olette? Oon 170 cm ja Saija on 162 cm.

Lähitulevaisuuden haaveita? Onhan niitä vaikka mitä, mutta katsotaan pikkuhiljaa :)

Onko sulla sisaruksia (jos on, kunka monta ja nuorempia vai vanhempia)? Kaksi veljeä: isoveli 26v. ja pikkuveli 14v.

Luetko Saijan blogia? Entä muita blogeja? Saijan postaukset tulee silloin tällöin luettua, mutta en lue muita blogeja ainakaan tällä hetkellä.

Kuinka monta läheistä ystävää sulla on? 3 läheistä.

Mitä teette yleensä Saijan kanssa vapaa-ajalla? Arki koostuu ruuanlaitosta, kuvailuista, leffojen ja sarjojen katsomisesta, kavereiden kanssa hengailusta yms. ihan perus juttuja.

Haaveiletko yhteisistä lapsista? Kyllä haaveilen yhteisistä lapsista Saijan kanssa.

miesten kellot

Ootko matkustellut paljon? Jos, niin missä? En mitenkään erityisen paljon. Nuorempana tuli paljon matkusteltua isovanhempien kanssa! Oon käynyt perus Virossa, Ruotsissa, Espanjassa, Kanariansaarilla, Bulgariassa sekä viisimpänä nyt kesällä Kreikassa.

Mika on ikimuistoisin lahja, jonka oot saanut Saijalta? Rannekoru, jonka  sain ensimmäisen seurusteluvuoden jouluna. Ikimuistoisin sen vuoksi, että se on kulkenut kädessä siitä saakka.

Laulatko suihkussa? Fiiliksen mukaan :D

Mikä on parasta Saijassa? Parasta on se,  kun näen hänessä niin paljon samoja asioita kun itsessäni -esimerkiksi ajattelemme asiat monesti samalla tavalla.

Huono piirre Saijassa? Saija suurentelee paljon kellonaikaa. Saija saattaa sanoa, että ”noniin kello on jo melkein kymmenen”, vaikka todellisuudessa kello on kymmenen yli yhdeksän :D

Onko sulla mitään outoja tapoja? Nooo en tiedä onko outo tapa, mutta kuulostaa omaan korvaan välillä tyhmältä tarkistaa ennen ulosmenoa ääneen kaikki tavarat taskuista ja aina samassa järjetyksessä.

Miten Saijan ja sun ruokavaliot eroaa toisistaan vai eroaako mitenkään? Arkiruoka on pääasiassa molemmilla sama, mutta jos ulkona syödään niin itse syön melko raskaasti (burgeria, pitsaa jne.) ja Saija kevyemmin, kuten salaattia.

Ootko koskaan miettinyt perustavasi blogia? En ole, antaa paremman puoliskon hoitaa tämä :)

Mikä oli sun lempi tv-ohjelma lapsena? Pokemonia tuli seurattua kyllä ahkerasti. Ps. en kuitenkiaan pelaa Pokemon Go:ta. :D

Kumpi teillä laittaa useammin ruokaa: sä vai Saija? Entä pesee pyykkiä? Mä teen yleensä ruuan ja Saija pesee pyykit.

Mikä oli sun suosikkiaine koulussa? Liikunta tai tekninen työ.

poikaystävä vastaa postaus

Mikä on sun suosikkielokuva? Tähän vois tulla pitkä lista, mutta sanotaan nyt Fast and Furiousit sekä The Expendablesit.

Sipsit vai irtokarkit? En syö karkkia enää eli sipsit...

Pepsi vai Coca Cola? Molemmat menee, mutta sanotaan Coca Cola (Saija taas juo mielummin Pepsiä eli kaapista löytyy vähän molempia).

Kuinka kauan olitte seurustelleet, kun muutitte yhteen? Melkein tasan vuoden.

Mitä kieliä osaat? Suomea ja Englantia. Ruotsia en oikein ollenkaan :D

Uskotko mihinkään yliluonnolliseen? En usko.

Missä säilytät teidän talossa sun työkaluja tms tavaroita? (Meillä poikaystävän kans tästä vähän kinaa niin siksi kysyn haha :D) Varastossa on osaa, siivouskaapissa ja eteisen hattuhyllyllä. Kyllä niille paikka pitää olla käden ulottuvissa :D

Missä tapasitte? Ensimmäisen kerran tapasimme päiväkodissa ja sen jälkeen uudestaan yläasteella, jolloin alettiin tutustua paremmin.

Mikä on sun suosikkikauppa? Motonet ;D Koska sieltä sieltä saa paljon autoiluun liittyviä tuotteita. Saija jää usein kotiin tai autoon odottamaan jos menen sinne. Koska siellä saa kulumaan vaikka monta tuntia!

Tykkäätkö muodista? Kyllä tykkään.

Puhutko murtehella? Kyllä aika paljon, mutta riippuu vähän missä oon, kenen kanssa ja mikä tilanne. Toki ei sitä aina edes itse huomaa.

miesten kengät

Mitä lätkäjoukkuetta kannatat, vai seuraatko ylipäätään lätkää? En seuraa. Ainoastaan kaikki MM-ottelut tulee katsottua.

Oletko tyytyväinen teidän kodin sisustukseen? Oon erittäin tyytyväinen. Saija tämän on melkein kokonaan suunnitellut, mutta mielipiteet on tietysti aina kysytty multa.

Haluatko asua loppuelämän Etelä-Pohojammaalla? Tällä hetkellä tuntuu siltä, että koti on täällä Etelä-Pohjanmaalla eli miksei.

Ootko suunnitellut kosintaa? Oon suunnitellut :)

Harrastatko liikuntaa? En harrasta tällä hetkellä muuta kuin välillä lenkkeilyä. 

Otatko sä usein Saijan asukuvat? Tykkäätkö valokuvaamisesta, vai onko se vain pakko? Mä otan suurimmaksi osaksi. Tykkään valokuvaamisesta, ei ole pakkopullaa. Mutta kun itse pitäisi olla kuvattavana niin se vähän tuntuu pakkopullalta (kuten tämän postauksen kuvissa).

Millainen olet luonteeltasi? Melko rauhallinen, ystävällinen ja kohtelias (ainakin yritän parhaani mukaan).

Haluasitko/ootko yrittänyt lopettaa tupakinpolton? Haluaisin ja olen yrittänytkin, mutta pääasiassa huonolla menestyksellä.

Seuraatko mitään tv-sarjoja? Tällä hetkellä seuraan Sons of Anarchya ja sen viimeistä tuotantokautta. Luultavasti seuraavaksi katson Breaking Badia.

Millainen olit 13-vuotiaana? Rämäpää… Vanhempien sana ei paljon painanut siinä iässä ja kaikkea tyhmyyksiä tuli tehtyä, mutta ei kuitenkaan mitään vakavaa :D

Minkä ikäisinä aloitte seurustelemaan? 17-vuotiaana.

poikaystävä vastaa

Mikä sai sinut ihastumaan Saijaan? No tuossa iässä sitä ihastuttiin ensimmäisenä lähinnä ulkonäköön :)

Kauanko olitte tunteneet, kun esittelitte toisenne vanhemmillenne? Tunnettu oltiin jo pienestä pitäen, mutta ei me kauaa vanhemmilta salaa tapailtu.

Kerro jokin vaate Saijalta, jota inhoat? Leveälahkeisia housuja ja bombertakkia :D

Minkä ikäisenä opit uimaan? En kyllä muista :D Tosi nuorena, en ollut koulussakaan vielä.

Minkä ikäisenä haluaisit perheenlisäystä? 24-25 vuotiaana.

Osaatko laittaa ruokaa? Mikä on sun bravuurisi keittiössä? Osaan laittaa ruokaa ja pääasiassa mä keittiössä viihdyn eniten. Bravuuriksi voisin sanoa lasagnen.

Ärsyttääkö koskaan se, kun Saija bloggaa? Jos niin millaisissa tilanteissa? Silloin se ärsyttää, kun pitäis olla lähdössä johonkin niin vastaus on, ”no mä kirjotan nopeeta tän postauksen ja mennää sit”. Melkein kaksi tuntia myöhemmin ollaan valmiina lähtemään, mutta tähänkin on jo totuttu eli toisalta tämä ei enää niin ärsytä.

Mitä mieltä olet Saijan ammateista kaupan alalla ja blogin parissa? Oon tyytyväinen Saijan ammatinvalintoihin ja blogista varsinkin todella ylpeä!

Käytkö salilla? Oon käynyt muutama vuosi takaperin ja on ollut aikeissa aloittaa se uudelleen.

Kuinka usein riitelette Saijan kanssa (jos siis riitelette) ja minkä tyyppisista asioista? Tosi harvoin riidellään. Pikkukinaa tietty on viikoittain, mutta ei mitää huutokilpailuja. Kovassa kiireessä tulee välillä hoputettua toisiamme vähän turhan kiivaasti ja siitä saa yleensä sellaisen automatkan mittaisen kinastelun päälle, mutta ei tietty joka päivä tai edes joka viikko :D

Mitkä nimet antaisitte lapsillenne? Niin pitkälle ei olla asiaa vielä mietitty.


32 Responses to “Q&A: Tatu vastausvuorossa”

 1. Minttu sanoo:

  Yää oli todella kiva. Seuraavia osia odotellessa;) Tatu vaikuttaa kyllä niin unelma mieheltä. Ole Saija onnellinen:)

  • Saija Saija sanoo:

   Iso kiitos sulle Minttu :> Niin kiva nähdä, että tästä tuli mieluinen postaus. Ja oi kyllä oon :)!

 2. Cami sanoo:

  Tulipas näistä vastauksista ihan sairaan hyvälle mielelle! :) Etenkin kosinnan suunnittelusta Tatulle isosti plussaa. T. Morsian2018 :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi vitsit kuinka mukava kuulla, kerron nämä terveiset Tatulle :) Ja oi ihanaa, oon onnellinen sun puolesta <3

 3. HeidiSusanna sanoo:

  Ääää, tää postaus oli nii ihana! :-D Tatu kuulostaa iha unelmapoikaystävältä :-D Ootte ihana pari <3

  • Saija Saija sanoo:

   Ihania kommentteja ootte kirjoitellut :’) Voi mä kerron nämä terveiset hänelle tai sitten hän käy nämä lukemassa täältä. Kiitos sulle hurjasti piristyksestä <3

 4. Roosias sanoo:

  Tää oli ihan mahtava postaus! :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Jei, niin ilo nähdä tämän olevan näin pidetty! Kiitos paljon :-)

 5. mella sanoo:

  Erositteko te jossain vaiheessa, jos niin kauanko olitte erossa? Ja miksi päädyitte siihen?:)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo reilu vuosi sitten ja oltiin erossa noin 5 kuukautta. Mutta ymmärrät varmasti etten halua jakaa koko elämääni tuhansille ihmisille, varsinkaan kun aihe ei ole enää ajankohtainen :)

 6. Empuskaa sanoo:

  Eikä miten mielenkiintoisia vastauksia :) odotan jo toista osaa!! Ja hei saija, mulla sama ongelma kellon ajan kanssa :D jos kello on vaikka vartin yli 2 niin sillon sanon että puoli 3 :D kuulen tästä kans välilllä ossilta ;) :D

  • Saija Saija sanoo:

   Voi vitsit kiitos :) Jee!! Laitetaan toinen osa toteutukseen mahdollisimman pian ;-) Onko? HUH, helpottavaa. Nyt Tatu näkee, etten ole ainoa näin tekevä! Haha se on varmaan joku naisten tapa ;-D

 7. Hilla sanoo:

  Hei mulla on tuo sama kellonaikojen suurentelu! :D Oon aina joka paikassa ajoissa kun katon että kellohan on ihan just ”tasan” vaikka se olisikin 20 vaille :D

  • Saija Saija sanoo:

   JEE :D Oon niin monesti saanut kuulla tästä! Onneksi löytyy muitakin kellonaikaa suurentelevia :D Mutta se on vaan jotenkin helpompi sanoa, että hei se on pian tasan. Ainakin toinen ehtii reagoimaan aikaan :p

 8. Taru sanoo:

  Tää oli tosi kiva postaus :) Kiva saada tietää Tatustakin vähän enemmän ;)
  Vaikuttaa juuri siltä että olette kuin luodut toisillenne ♡

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitti paljon:) Piristävää nähdä, että tämä postaus on ollut mieluisa ja että näin moni on ollut kiinnostunut kuulemaan Tatusta lisää. Aww, sun viimeisestä lauseesta nousi onnellinen hymy huulille <3

 9. Tyyne sanoo:

  Oho teillähän on sitten vauvasuunnitelmia jo muutaman vuoden sisään? :O
  Mitäs muuten teidän koirasuunnitelmille kuuluu? Oletteko vielä hankkimassa koiraa ja onko rotu päätetty? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Onhan siihen vielä aikaa :) Hyvää kuuluu, hankkimassa ollaan edelleen. Se on itse asiassa ensimmäinen toteutettava tulevaisuuden suunnitelma. Roduissa on kaksi vahvaa (ja yksi vielä harkinnan alla) olevaa vaihtoehtoa, mutta toivottavasti pian saadaan oma pentu :)

 10. Ida sanoo:

  Voi miten symppis postaus! :)

 11. Ansku k sanoo:

  Ihana postaus!:) Samaa mieltä ku muutkin, että Tatu vaikuttaa iha unelmapoikaystävältä:D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hurjasti :> Voi teitä, tämä on ollut ilo kuulla! Tatu näkee teidän kommentit tätä kautta, joten kiitos myös hänen puolesta :)

 12. Elisabet sanoo:

  Tää oli tosi kiva postaus! Olette kyllä ihana pari<3

 13. Aino sanoo:

  Kiva, kun nämä postaukset on jaettu pariin osaan. Vihaan lukea hirvittävän pitkiä postauksia… :D

  • Saija Saija sanoo:

   Mä ajattelin, että nämä olisivat monelle varmasti mieluisampaa luettavaa kun ei tarvisi tuskailla pituuden kanssa. Eli oli selvästi hyvä päätös :D Kiitos sulle Aino kommentista :)

 14. Milla sanoo:

  Tykkäsin tästä postauksesta super paljon! Ootte ihana pari :)

  • Saija Saija sanoo:

   Suuren suuret kiitokset sulle Milla tästä kommentista! Ihanasti sanottu :) xx

 15. Lotta sanoo:

  Oijoi, vaikutatte niin onnelliselta parilta, vaikkei nyt netin kautta voikaan sitä oikein arvioida. Tatu näyttää arvostavan sua ja valintojas ja muutenkin vaikuttaa ihanalta poikaystävältä!

  Tykkäsin postauksesta kovasti, lisää tällaisia! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ihana kuulla, että onnellisuus välittyy ruudun toiselle puolelle :) Sitä me nimittäin ollaan <3 Oon iloinen siitä, että hän arvostaa elämänvalintoja. Ja mä myös hänen. Hei jes, toinen osa tulee aivan pian :p

 16. Nimetön sanoo:

  Ihana postaus!
  Mutta pakko kysyä että mikä fiilis sulle tulee siitä että Tatu suunnittelee kosintaa ? :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos:) Hyvä fiilis! Oon innoissani siitä, että Tatu sellaistaa suunnittelee. Koska mulle on tärkeää, että parisuhteessa on samanlaiset tulevaisuuden suunnitelmat ja haaveet :)

Kommentoi