READY TO GO

IDKUVA

finnair

ready to go

Nopeat terveiset reaaliajassa lentokentältä ennen kuin astutaan koneeseen. Oon koko viikon ajan työstänyt teille ennakkoon postausmateriaalia, joita vain julkaisen loman aikana. Eli blogi ei hiljene edes matkan ajaksi! Jos vain netti sallii niin tulen joku päivä kirjoittelemaan vielä kuulumisia suoraan Rodokselta.

Seurailkaa ihmeessä meidän lomaa Instagramissa sekä Snapchatissa nimimerkillä @saijis. Nyt täytyy mennä, kivaa tulevaa viikkoa 


10 Responses to “READY TO GO”

 1. Sella sanoo:

  Moikka,
  Tää ei nyt liity yhtään postauksen aiheeseen, mut eikös sulla ollut joskus tässä sellaiset Jyskin valkoiset ruokapöydän tuolit? Joissa muistaakseeni jalat oli metalliset tms, penkki muovia ja istuinosa keinonahkaa? Ollaan etsitty pitkään uusia tuoleja ja sellaiset on yhdet harvat jotka miellyttää silmää, olitko tyytyväinen tuoleihin ja kestivätkö ne? Kiitos vastauksesta, ja mukavaa lomaa sulle! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Heippa :) Ei haittaa vaikka ei liity aiheeseen. Joo oli ja ne jakoivat mielipiteitä vähän puolin sekä toisin, mutta en suosittele :/ Keinonahka meni ihan älyttömän nopeasti huonoon kuntoon, vaikka valkoinen väri niissä säilyi. Moni kaveri myös valitti, että ne keinuvat ja ovat huonoja istua. Eli vaikka olivat edullisia (ostin tarjouksesta) niin silti olisin odottanut parempaa laatua. En sitten tiedä osuiko mun kohdalle huonot versiot vai ovatko kaikki sellaisia. Askosta löytyy samantyyppiset ja ne vaikuttivat laadukkaimmilta, joten suosittelen mielummin niitä :) Me ollaan kans tällä hetkellä ilman keittiöntuoleja, joten etsintä hyvistä tuoleista on myös täällä käynnissä :D Toivottavasti tästä oli apua ja kiitos sulle paljon <3

 2. Ansku k sanoo:

  Huippua lomaa teille!♡

 3. Jutta sanoo:

  Hei! Ihana tuo bannerissa oleva kampauksesi, miten olet tehnyt sen? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon :) Se on tehty laittamalla hiukset ensin ponnarille, taittamalla ne kaksinkerroin ja pienillä ns. levittämällä hiuksia. Voidin tehdä tästä joskus oman tutoriaalin niin näkis paremmin :’)

 4. Minävaan sanoo:

  Pitäisit nyt vaan ihmeessä ihan stressitöntä lomaa blogistakin, oot sen ansainnut! ;)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ihana kuulla, kiitos :) Kyllä mä yritän parhaani, mutta välillä se on vaikeaa. Haha tähän on niin tottunut, että vaikea päästää irti :p

 5. Iiris sanoo:

  Ihanaa lomaa teille!<3

Kommentoi