Miinuksia ja plussia

vaaleanpunainen bomber

– Kesken kuvauksen kamerasta loppuva akku. Ja sen seurauksena puolen tunnin laturin etsintäoperaatio. Iltavuoron jälkeen odottava aamuvuoro. Siitepölyn peitossa oleva terassi. Pesuohjeiden mukaan pesty uusi paita, joka pilaantui silti (reklamaatio lähtee pian!). Makkarin nurkassa illalla odottava hämähäkki. Uusiksi menevät suunnitelmat. Kun aamulla kahvia keittäessä tajuat suodantinpussien olevan loppu. Postissa kadonneet kirjeet. Liuskottuvat kynnet. Sadepisaroita näyttävät sääennusteet. Liian nopeasti kasvata tyvi. Tyhjäämistä odottava sähköposti. Kengistä tulleet kipeät rakot. Neljän ruuhka.

Vaaleanpunaiset ray-banit

+ Vanilja tuoksuinen kodinpuhdistusainespray (mikä sanahirviö). Seinäjoen uuden kahvilan Chai Latte. Toisen puoliskon jyrkän mielipiteen kääntäminen pyöreän pöydän hankkimisesta. Auringonpaisteeseen herääminen. Dream Talk-appin hauskat yöllä tallentuneet äänitteet. Sopivan makea klementiini. Volyymiripsiin varattu aika, joka on jo huomenna. Hyvän ystävän kanssa kahvittelu. Muutaman viikon päässä häämöttävä kesäloma. Puhtaat pussilakanat. Tuntemattomalta mummulta töissä saatu suklaapatukka. Juhannuksen lukkoon lyödyt suunnitelmat. Viime kesän lempihajuvesi, joka tuo paljon muistoja mieleen. Vaihdettu puhelinliittymä, jonka ansiosta netti toimii sata kertaa nopeammin. Pienet muutokset blogin ulkoasussa. Pitkän päivän jälkeen saunassa rentoutuminen.

Saijis

Te ootte aina silloin tällöin toivonut näkevän kaikkien positiivisten juttujen lisäksi myös niitä arjen negatiivisia, pieniä juttuja. Eli tässä olisi niitä vastapainona plussille! Toivottavasti tästä välittyy kuitenkin iloinen kokonaisfiilis Hyvää yötä, xx.


40 Responses to “Miinuksia ja plussia”

 1. Ansku k sanoo:

  Ihana postaus!:)♡

 2. Hei tää oli kiva,vois itsekin toteuttaa blogissa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi vitsit kiitos kovasti :) Ehdottomasti toteutukseen vaan! Tällaiset listaukset ovat niin kivoja :>

 3. Linda sanoo:

  Ihana postaus ja jotenkin kiva, että ensin tuli ne negatiiviset ja sitten ilon aiheet :) Todella kauniita ja iloisia kuvia!

  http://fasciner.blogspot.fi

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitti Linda:) Totta! Mä ajattelin, että loppufiilis olisi positiivinen, kun hoitaisi negatiiviset ”ensin pois alta”. Mukava kuulla, että kuvat ovat mieluisia <3 xx

 4. Annn sanoo:

  Upea asukokonaisuus <3

 5. Inka Nitta sanoo:

  Niin ihanan erilainen postaus!<3 Sulla kyllä on niin paljon hyvinä ideoita blogin kanssa. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Aw kiitos hirmuisesti:) Niin ihana kuulla, että erilaiset postaukset ovat tervetulleita <3

 6. Mirja sanoo:

  Kiva postaus! Mitä suunnitelmia sulla on juhannukseksi? :-)

 7. hanna sanoo:

  mistä tuo ihana mekko on

 8. miina sanoo:

  Aivan ihana postaus, voisin kyllä itsekkin toteuttaa samaan aiheeseen liittyvän! :) Ps. mistä toi aivan ihana vaaleanpunainen bomber on?<3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Miina (: Ei muuta kuin toteuttamaan vaan, tätä oli erityisen kiva tehdä! Ja bomber on tilattu hetkisen aikaa sitten Ginan verkkokaupasta <3 :p

 9. Roosa sanoo:

  Ihana juuri kuulla välillä niitä negatiivisiakin juttuja! Tekee bloggaajasta paljon enemmän samankaltaistuttavan :) Nimittäin tuo kameran akun loppuminen, grr.. :DD

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  • Saija Saija sanoo:

   Jes, superia :) Tätä mä toivoinkin! Olkoot tämä muistutus siitä, että bloggaajankaan elämä ei ole täydellistä. Kameran akun loppuminen on niin hermoja kiristävää, kun se tapahtuu väärään aikaan :-DD

 10. Anniina sanoo:

  Tää oli tosi kiva postaus, ja olikin hauskaa spottailla samoja plussia ja miinuksia! :P Tässä oli miinuksista huolimatta iloinen ja positiivinen fiilis♥ Toi asu on tosi ihana, ja kuvat ovat tosi pirteitä :’)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hurjasti Anniina :) Ihana kuulla, että löysit heti samoja plussia ja miinuksia. Ja vielä kivempi, että postauksesta välittyi kuitenkin positiivinen fiilis – niin mä nimittäin toivoinkin ♥:)

 11. Tiia sanoo:

  Mistä Seinäjoen uudesta kahvilasta puhuit? Pitää käydä myös testaamassa latte;)

 12. Viivi sanoo:

  Ihan tosi kiva postaus, vähän erilaisempi! <3 mistä muuten tuo takki on hankittu? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Totta, vaihtelu virkistää! Ilo kuulla, että pidit <3 Takki on tilattu Gina Tricotista :)

 13. - sanoo:

  mistä tuo bomber

 14. Iina sanoo:

  Kiva, todenmukainen postaus, pisteet sulle :)
  Sitä joskus alkaa tuntea alemmuudentunnetta, jos selaa blogeja ja kaikissa on vain pelkkiä hehkutuspostauksia, joissa elämä vaikuttaa menevän täydellisesti joka päivä, vaikka eihän se niinkään mene. Sopivaa vaihtelua siis pelkkiin plus-puolen postauksiin :) Ihanaa keskiviikkoa!

  • Saija Saija sanoo:

   Jes, kiitos ihana :) Oot aivan oikeassa! Vaikka mä haluan keskittyä juuri niihin elämän ihaniin juttuihin niin mun mielestä on silti kiva tällä tavalla muistutella, että ei se munkaan elämä ole ruusuilla tanssimista. Kiitos sulle ja ihanaa loppuviikkoa :’)

 15. Hemppe sanoo:

  Tää oli todella kiva postaus, voisin kans itse toteutella tämmöstä saman tyylistä. :P Muuten, mä en tiiä johtuuko tää mun romukoneesta (tartten uuden kyllä pian) vai mistä mut nuo sun kuvas on niin isot, että ne menee tällä mun koneella (Firefox-selainta käytän) katsottuna tuohon sivupalkkien eteen peittäen niistä osan. Kuitenkin vaan pienen osan. En sit tiiä onko se vaan mulla vai onko muillakin, mut aattelin nyt mainita tästä kuitenkin sulle. :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos :) Jooo! Toteutukseen vaan :p Hei hyvä, kun sanoit – nimittäin ollaan juuri Indiedaysin koodaajaan kanssa kokeiltu isompia kuvia. Eli on tosi tärkeää juuri kuulla, jos kuvat eivät näy oikein. Kukaan muu ei ole ainakaan sanonut mitään, mutta mä laitan sun palautteen eteenpäin, koska vika voi hyvinkin olla täällä päässä :)

 16. jasmin t sanoo:

  Mahtava postaus! Kerrankin joku bloggaaja kirjoittaa myös niistä pienistä negatiivisistä jutuista, eikä aina vaan positiivisista! I like it! :)
  jasmintuomi.blogspot.fi

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia :> Onpas ollut ilo saada tällaista palautetta! Toivottavasti tämä postaus avasi myös sitä, että ei bloggaajankaan elämä ole täydellistä :)

 17. Moi sanoo:

  Kiva postaus! Mistä nuo someikonit muuten ovat?

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitti :) Ne ovat Indiedaysin koodaaja lisännyt, joten en osaa kyllä yhtään auttaa. Mutta mun mielestä ainakin jossain blogissa oli joskus ohje niiden tekoon. Kannattaa googlettaa :)

 18. A sanoo:

  Aivan ihana asu!! Varsinkin tuo mekko. Noita on näkynyt kaupoissa, pitänee varmaan ostaa oma :)
  Kivaa vaihtelua lukea välillä myös arjen miinuksista.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmuisesti :) Jooo!! Mä oon ostanut omani jo parisen vuotta sitten enkä ole vieläkään kyllästynyt. Ollut yksi ajattomista mekoista, jonka oon koskaan omistanut. Kivan ähdä, että myös miinukset ovat näin tervetulleita :>

 19. Nelli sanoo:

  Ihanaa! Liian usein näkee niitä postauksia, joihin on listattu vaan positiivisia asioita ja elämästä näytetään pelkästään hyvää puolta. Ei siinäkään vikaa oo, mutta siitä ei saa kovin realistista kuvaa. Hyvä kun joskus näinkin ja positiivinen fiilis välittyi joka tapauksessa :) Näitä lisää ♥

 20. Emmi sanoo:

  Ihana postaus! Vähän erilainen kuin yleensä, mutta silti sopivan simppeli♡. Ajattelin muuten kysyä, että millä olet muokannut nuo kuvat kun ne näyttävät niin ihanille ja olisiko lähiaikoina tiedossa postausta kuvienmuokkaamisesta? ;-)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos älyttömästi <3 Mukava kuulla, että postaus oli hyvällä tapaa erilainen :) Mä muokkaan kuvani nykyään Lightroomilla. Käytän siellä valmiita filttereitä sekä muokkaan vähän valoja. Katsotaan, jos jossain välissä kesällä tekisin oman postauksen tästä aiheesta :)

 21. […] kun oon pari kertaa listannut tänne blogiin plussia ja miinuksia? Edelliset osat löytyvät tästä ja tästä. Ne saivat silloin paljon hyvää palautetta siitä, että bloggaajat listaavat […]

Kommentoi