Tyylini kolmella sanalla

Bio Luvilin pesuaineet

Moni teistä on saattanut huomata erilaisia vihjailuja eräästä kampanjasta, jonka alkua oon odottanut erityisen paljon. Ja nyt mulla on ilo kertoa, että se starttaa ja pääsette näkemään, mistä oikein on kyse. Eli mä pääsin mukaan Indiedaysin sekä Bio Luvilin kampanjaan, jossa on ideana tutustuttaa teidät mitä mielenkiintoisempaan asugeneraattoriin sekä vaatteiden oikeanlaiseen hoitoon. Lisäksi esittelen mun oman tyylini kolmella sanalla. Eiköhän mennä siis suoraan asiaan:

Valkoinen_puuvilla_flirttaileva

Kesän inspiroivassa kampanjassa Bio Luvil haastoi meidät bloggaajat luomaan jokaisen omaa tyyliä kuvaavat asukokonaisuudet, käyttäen kolmea sanaa. Kaikki bloggaajien asut on heitetty Tyylini Kolmella Sanalla-asugeneraattoriin, jonka avulla teistä jokainen saa heittää hyvästit asukriiseille! Nimittäin asugeneraattori toimii niin, että pystyt etsiä sieltä itsellesi sopivia asuja esimerkiksi värin, tekstiilin tai jopa fiiliksen mukaan. Tässä yläpuolella näkyy erään kesäpäivän asu, joka muodostui sanoista valkoinen, puuvilla ja flirttaileva. Kannattaa pyöritellä erilaisia sanoja ja poimia uutta inspistä kesän asulookkeihin!

Asugeneraattoriin pääset tutustumaan suoraan TÄÄLTÄ.

Bio Luvil wool & silk

Monesti suomalaiset pesevät pyykkinsä yhdellä ja ainoalla pesuaineella. Nykypäivänä moni kuitenkin omistaa monista eri materiaaleista valmistettuja vaatteita. Löytyy villaa, silkkiä, farkkua, mokkaa, pellavaa, puuvillaa jne. Lista on melko pitkä! Vaatteen onnistuu pilaamaan pahimmassa tilanteessa hetkessä ainoastaan pesemällä sen väärällä pesuaineella. Pääsin tutustumaan tarkemmin Bio Luvilin tuotteisiin ja yllätyin siitä, kuinka monelle eri materiaalille heiltä löytyy omat pyykinpesuaineet.

Bio Luvilin nestemäiset pesuaineet

Mä oon joskus onnistunut pilaamaan lempivaatteita ja niistä oppineena alkanut kiinnittämään huomiota oikeanlaiseen pesuun. Tässä mun hyväksi todistetut pesuvinkit:

– Pyykkien lajittelu on kaiken a ja o. Se auttaa sua näkemään, että mitä kaikkea pyykkikoriin on kertynyt. Värin, materiaalin tai jopa likaisuuden mukaan.

– Valitse pesuaineesi aina värin ja/tai materiaalin mukaan. Esimerkiksi mä pesen aina meidän farkut ja tummat vaatteet Black-pesuaineella, joka estää tumman värin haalistumisen.

– Pyöräytä pyykkikori kerran viikossa ympäri niin näet ettei sinne jää mitään erityisen likaista vaatetta pitkäksi aikaa. Koska mitä pidempään lika on vaatteessa niin sen huonompi juttu. Tämä nostattaa huomattavasti vaatteiden käyttöikää!

– Mä tykkään pestä pussilakanat Sensitive-pesuaineilla, koska silloin lakanat ovat hellävaraisia herkemmällekin iholle.

Onko teillä antaa omia pesuvinkkejä mulle? Kirjoitelkaa niitä ihmeessä kommenttiboksiin!

Bio Luvil Black

Bio Luvililta löytyy kuusi erilaista pesuainetta, joista löytyy erilaisille materiaaleille ja väreille omansa. Valitsemalla pyykinpesuaineesi oikein saat vaatteesi pysymään hyväkuntoisina pidempään. Kukapa meistä ei haluaisi lempivaatteen kestävän ikuisuuden?

Punainen_denim_luova

Kampanjan toinen asu pitää sisällään sanat: punainen, denim sekä luova. Tämä asu löytyy myös asugeneraattorista. Eikä siinä vielä kaikki! Vaan asuja saatte bongailla myös mun Instagramista nimimerkillä @saijis.

Eikä siinäkään vielä kaikki vaan yllätyksiä riittää teille  Nimittäin Bio Luvilin kampanjan myötä starttaa lukijakilpailu, jonka pääpalkinto on 300€:n arvoinen lahjakortti voittajan valitsemaan vaateliikeesseen. Kuinka upea tilaisuus päivittää vaikka vaatekaappi kesäkuntoon!! Pääpalkinnon lisäksi arvotaan kolme pesuainepakettia, johon kuuluu vuoden pesuaineet. Nyt kannattaa lukea ohjeet tarkkaan eli mä haastan teidät jakamaan omaa asuinpistänne eteenpäin:

Julkaise Instagramissa oma asukuvasi tällä kolmen sanan tekniikalla. Kuvatekstistä tulee löytyä siis väri, tekstiili ja fiilis. Tägää kuvasi hastagein #BioLuvil sekä #TyyliniKolmellaSanalla. Skaban voittajat arvotaan 11.07.2016.

Asuinspiksen täytteinen kesä siis tiedossa, wippii! Nyt energistä viikon alkua kaikille.


6 Responses to “Tyylini kolmella sanalla”

 1. Jj sanoo:

  Tämähän on ilmeisesti taas yksi indiedaysin kampanjoista, jonka joka toinen bloggaaja postaa, eli kun kaikkien blogien lukijat lasketaan yhteen voittomahdollisuus on yksi tuhannesta.

  • Saija Saija sanoo:

   En usko, että bloggaajien määrä vaikuttaa osallistujamäärään niin paljon :) Kyllä tämän skaba tulee ihmisten tietoisuuteen paremmin postauksien kautta, mutta täytyy muistaa ettei kaikki lukija osallistu ja löytyy myös heitä, joilla ei ole Instagramia. Eli kyllä siinä melko hyvät mahdollisuudet on voittaa. Ja eihän sitä koskaan voita, jos ei yritä! Eli rohkeasti vaan lisäämään kuvaa (:

 2. Inka Nitta sanoo:

  Oi niin ihana idea tällä kampanjalla! Ja voi kuinka söpöjä pesuaine purkkeja<3

  • Saija Saija sanoo:

   Tämä on kyllä tosi mielenkiintoinen :) Kiva kuulla sunkin pitävänä! Hihi sanos muuta, on nuo melko suloisia :)<3

 3. Camppi sanoo:

  Täytyyks olla julkinen ig et vois osallistuu?

  • Saija Saija sanoo:

   Joo täytyy :s Jos ei muuten halua pitää julkista tiliä niin kannattaa ainakin arvontapäiväksi muuttaa se niin osallistuu arvontaan:)

Kommentoi