What to wear to summer party

Päivittelin hetki sitten blogin Facebook-sivuille, että oon ollut kirjoittamassa postausta viimeiset neljä tai jopa viisi tuntia. Haha, meneillään oleva jääkiekkomatsi on niin jännittävä ettei keskittyminen meinaa riittää kahteen asiaan tähän aikaan illasta. Nyt kuitenkin itse postaukseen, jonka aiheen saattaa otsikosta jo arvata. Eli erään lukijan toivepostaus koskien kesän juhlien asuvalintoja. Meillä on muutamatkin eri juhlat tiedossa ja voisin itse kuvitella pukevani jotain tämän tyyppistä (asujen alla linkit tuotteisiin).

Light Pink

Korvakorut | Kynsilakka | Mekko | Puhelimen kuoret | Kello | Laukku | Pinsetit | Sormukset | Luomiväri | Kengät | Aurinkolasit

Black on Black

 

Sormukset | Kaulakoru | Meikkivoide | Puhelimen kuoret | Playsuit | Kengät | Laukku | Kello | AurinkolasitGlitterkynä

PEACH

Korvakorut | Mekko | Laukku | Huulipuna | Kengät | Puhelimen kuoret | Varjostuspaletti

Mun suosikki näistä on ehkä ensimmäinen Light Pink – mikäs suhun iskee eniten?

/adlinks


22 Responses to “What to wear to summer party”

 1. Satu sanoo:

  Moikka hei tää ei liity tähän postaukseen mitenkään mutta oliko toi asunto teidän oma vai asutteko vuokralla? :)

 2. Ansku k sanoo:

  1 on mun suosikki♡

  • Saija Saija sanoo:

   Se on kyllä erityisesti munkin mieleen :) Kiitos sulle kommentista Ansku <3

 3. Maija sanoo:

  Moikka!

  Tälleen jenkeissä asuvana kiinnitin vaan huomiota tällaiseen aika pieneen seikkaan mutta kuitenkin :D Käytät tällä blogissa aina nimeä playsuit mutta ainakin täällä jenkkilän puolella nuo on yleisesti tunnettu nimellä romper ja tällä nimellä löytyy kaikista nettikaupoistakin. Ihan vaan ajattelin kommentin laittaa kun mieleen tuli ja ajattelit ettet tiennyt, en siis mitään ole sinulle sanomassa että noin ei voi kutsua haha.

  • Saija Saija sanoo:

   Hei kiva juttu, että tulit kertomaan :) Ohoh, en ole kuullutkaan tuollaista nimeä? Mä oon aina käyttänyt playsuit nimeä lyhyemmistä ”haalareista”. Ja nyt, kun katsoin niin sillä nimellä nämä ovat myös Nellyn ja muiden verkkokauppojen sivuilla. Onkohan tuo romper sitten uusi nimitys vai miksi täällä päin lukee aina playsuit :o

   • Wilma sanoo:

    Mun mielestä ainakin Hollisterin sivuilla lukee noiden shortsihaalarien kohdalla ”romper” :-) ! Eli ehkä se on jenkkien nimitys ? :-)

    • Saija Saija sanoo:

     Okei eli ilmeisesti vähän kaupasta riippuen käyttävät jompaa kumpaa. Mutta kiva tietää tällaisenkin nimityksen olevan olemassa :-)!

 4. V sanoo:

  Moikka! Näin aiheesta poiketen, miten oot saanut sun instagrammissa sun profiilin ”esittely osuuden” (blogger/email/snapchat) noin allekkain? Mulle ne tulee vaan perätysten ja iskee epätoivo kun en saa niitä noin :D

  • Saija Saija sanoo:

   Heippa :) Nou hätä, aina saa kysellä aiheesta poiketen. Eli ne saa allekkain niin, että kirjoitat esittelyt johonkin muualle: esimerkiksi muistiinpanoihin. Sitten kopioit sen Instagramin laatikkoon. Silloin ne tulee siinä muodossa näkyviin kuin liitit ne eli tässä tapauksesa allekkain :’)

 5. Inka Nitta sanoo:

  3 on mun suosikki, mutta päälleni en sitä välttämättä pistäisi mun tukan nykyisen värin takia, joten täytyy varmaan valita 2! :D<3

  • Saija Saija sanoo:

   Kolmosen värit miellyttävät myös mua älyttömästi varsinkin näin kesällä <3 Totta, tuossa tilanteessa numero 2 toisi sun hiustenvärin paremmin esille :)!

 6. Saila sanoo:

  1 munkin suosikki, paitsi tuo vaalea mk pikkulakku aivan ihana! Ps. kuvia valmiista terassista odotellen ;)

  • Saija Saija sanoo:

   Oih tämä asu näyttäisi nousevan monien suosikiksi :) Valkoinen MK olisi täydellinen varsinkin kesän juhliin. En ole vielä täysin varma, että viitsinkö esitellä koko terassia. Mutta ainakin kuvia yksityiskohdista on tulossa :p

 7. Nona sanoo:

  Romper ja playsuit on synonyymejä, jotkut merkit vaan käyttää eri termiä :)

 8. Aino sanoo:

  Heh, olisi varmasti kivoja asuja jos näkisin ne :D En tiiä onko vika tässäkin omassa vehkeessä vai siellä, mutta mulla noi kuvat hyppää sivupalkin alle.

  • Saija Saija sanoo:

   Mitä :o Indiedaysin palvelimessa on ollut tänään jotain häikkää eli voi johtua siitä. Pahoittelut :/ Käytätkö puhelinta vai konetta? Koneella nimittäin blogit toimii ainakin jo normaalisti :)

 9. Annika Kii sanoo:

  Ihania kollaaseja! ♥ Siis huomasin itekin kollaaseja tehdessä kerran, että se vie ihan sikana aikaa :D Vaikka olisikin visioita valmiiksi niistä, niin juuri sopivien tuotteiden etsiminen ja mielen muuttuminen välillä vie monta tuntia.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia kovasti ♥ Sanos muuta!! Mulla oli näihin kollaaseihin selvät visiot yhteen asuun ja muut joutui suunnittelemaan kollaaseja tehdessä. Niiden juuri oikeanlaisten juttujen etsintään menee paljon aikaa :/ Tein tätä postausta yhteensä varmaan 6h. Kun laskee kollaasien teon, suorien tuotelinkkien etsinnät, postauksen kirjoitus jne. Mutta näitä on kyllä hauska toteuttaa, että mielellänsä käyrän vähän enemmän aikaa ja panostan kunnolla (:

 10. Ano sanoo:

  Hei!
  Ei liity postaukseen, mutta oot ilmeisesti käyttänyt bangerhead.fi sivustoa joten kysyn sulta että miten siällä saa lisättyä toivelistaan tuotteet? Siellä sivuilla neuvottiin että tuotesivuilla on joku kohta että ”Lisää toivelistalle”, mutta en huomannut kyllä missään kohtaa sellaista :0

  • Saija Saija sanoo:

   Joo käytän sitä melko aktiivisesti :) En ole koskaan käyttänyt toivelistaa, mutta menin heti katsomaan :D Ja mullakaan ei sellaista näy. Onpas outoa, jos sellainen kuitenkin kuuluisi olla :o

Kommentoi