Early birthday present

Oooops, mun Louis Vuittonin kokoelma sai täydennystä aikaisemmin kuin olin suunnitellut…

Louis vuitton monogram

Louis vuitton cosmetics pouch

Louis vuitton monogram pouch

Louis vuitton

lv cosmetics pouch

Okei puolustuksena sanottakoon, että keksin tämän ostamiselle monta syytä: A) Mun synttärit, jotka on reilun viikon päästä. 22-vuotiaaksi siirtyminen ja ikäkriisin välttäminen sujuu huomattavasti kivemmin, kun ostin lahjan itselleni. Heh. B) Tein löydön jälleen FB:n kirppiksen kautta, josta sain sen hieman edullisemmin kuin uutena. C) Tämä ratkaisi mun meikkauspisteen viimeisen säilytysongelman.

Kyseinen kaunokainen on siis pieni kosmetiikkalaukku, joka menee tarpeen tullen myös clutchina. Tämä vastaa täysin uutta, nimittäin entinen omistaja oli ainoastaan testannut omia meikkejään sisälle. Eli huippu löytö, johon en voisi olla tyytyväisempi!

Miltäs sanotte? Tykkäättekö vai onko ehdoton nou nou?


30 Responses to “Early birthday present”

 1. Voi miten täydellinen, ja todellakin ansaittu ihanuus <3

  • saijis saijis sanoo:

   Tässä on kyllä jotain mikä viehättää niin paljon :) Ja Monogram on varma valinta, johon ei kyllästy <3

 2. Siiri sanoo:

  Paljon tästä maksoit?

 3. Laura Annika sanoo:

  Aivan ihana! Saako kysyä mitä maksoit tästä? Itsellä ei osunutkaan tällainen myynti-ilmo foorumilla silmiin :)

  • saijis saijis sanoo:

   Eikö olekin :> Mäki tykkään suunnattomasti ♥ Maksoin tästä 230€. Mä olin tehnyt meikkipussille ostoilmoituksen, johon sitten eräs nainen ilmoittautui tämän kanssa. Ostoilmoituksien tekeminen näköjään kannattaa aina :p

 4. Cami sanoo:

  Onhan tuo nyt aivan ihana ♥ ♥ Kattelinkin tätä jo snapin puolella :)

  • saijis saijis sanoo:

   Oon täysin samaa mieltä ♥ Täydellinen koko ja malli! Hihi, joo laitoin Snapin puolelle vähän esimakua tästä ;)

 5. Heidi sanoo:

  Voi kuinka ihana! Äsken kun selailin fb-kirppiksiä niin ihmettelen oikein mistä löydät noita kaikenlaisia ihanuuksia kun itselläni ei oikein osu silmään mitään hienoa D:

  • saijis saijis sanoo:

   Niin kiva kuulla, että säkin pidät tästä <3 On se vaan niin ihana! Yleensä löydän joko tuurilla tai sitten teen ostoilmoituksia tuotteista, joista haaveilen ja ihmiset ilmoittautuvat siihen niin, että "hei, mä voisin myydä omani" tai "oon laittamassa myyntiin tällaista, kiinnostaako?". Eli niitä kannattaa kirjoitella :)

 6. Iida sanoo:

  Olipa ihan mieletön löytö, toi on nimittäin ihan tosi nätti ja klassinen! :-)

  • saijis saijis sanoo:

   Sanos muuta!! Oon kyllä erittäin tyytyväinen tähän – niin klassinen ja ajaton :’)

 7. essi sanoo:

  Tykkään ehdottomasti! :-) Mielettömän kiva ja hyvä synttärilahja!

  essi-bltn.blogspot.fi

  • saijis saijis sanoo:

   Mahtavaa! Tästä tuli juuri täydellinen synttärilahja itseltä itselle, heh :p <3

 8. Annn sanoo:

  Aivan ihana :-) Pääsispä kanssa tonne LV sivulle.. Harmi kun ei sinne helposti pääse :/

  • saijis saijis sanoo:

   Mukava nähdä sun pitävän:) Se on totta, ei auta kuin toivoa jonkun suosittelevan ja sen jälkeen odottaa hyväksyntää. Kannattaa kysellä, jos FB-kavereissa olisi joku joka voisi suositella :)

 9. Helmi sanoo:

  Vau kuinka ihana! Ja hyvin näyttää meikit sopivan sinne :)

  • saijis saijis sanoo:

   Agree <3 On tämä niin täydellinen! Totta, tänne mahtuu hyvin päivän meikit ja hieman extraa ;>

 10. netta sanoo:

  eikää mullaki synttärit reilun viikon päästä :D! Mikä päivä sulla on?

 11. Saga sanoo:

  Sievä on! Kivan mallinen :) itte ehkä ennemmin käyttäisin iltalaukkuna, en raaskis käyttää useammansadan euron pussukkaa meikeille, kun meikit kuitenkin helposti sotkee pussukan sisältä!

  • saijis saijis sanoo:

   Kiitos Saga kommentistasi :) Mua kans miellyttää eniten malli! Ja tuo on kyllä paha juttu. Mutta mä oon onneksi aika tarkka, että putsaan meikit säännöllisesti. Lisäksi tämä sisällä oleva materiaali on kokonaan sellaista, jonka pystyy putsata kätevästi (:

 12. Emilia sanoo:

  Vähänkö söpö! Mua kiinnostaisi tietää, että löydätkö/ostatko ihan perus FB-kirppisryhmistä vai jostain tietyn brändin-ryhmistä? :)

  • saijis saijis sanoo:

   Huippua, että sä pidät tästä :) Ostan yleensä Design Corner ja Luxmerkkien Flea Market nimisistä ryhmistä. Sekä LV:n foorum-ryhmästä :’)

 13. Juulia sanoo:

  Mua jäi askarruttamaan, että onko oikeesti jollekkin fb kirppikselle vaikee päästä?! Aika typerää jos joku haluis pikaseen myydä/ostaa ja sit ei vaan hyväksytä ryhmään ja et jonkun täytyy suositella sua ym..? okei ymmärrän että ihan ketä vaan ei hyväksytä ryhmään trollaamaan, mutta kuitenkin, onko asia tosiaan näin?:D

  • saijis saijis sanoo:

   Joo on Louis Vuitton Foorumille :) Se oli ennen julkinen, mutta nykyään sitä ei löydy FB:n hausta. Syynä on se, että he haluavat tarkastaa jokaisen ryhmän jäsenen kunnolla. Jäseniä on jo yli 2000, joten se on jo aika iso ryhmä eli se varmaan vaikuttaa myös tähän salassa olemiseen. Jäsenpyyntöjä tulisi kuulemma muuten kymmeniä päivässä. Onhan se hieman tyhmää uusia ihmisiä kohtaan, jotka eivät ryhmään helpolla pääse :/ Mutta toisaalta taas uskallan tehdä siellä kaikki ostokseni, kun tiedän ettei joukossa 90%:n todennäköisyydellä ole huijareita. Ja ryhmässä ollaan erittäin tarkkoja tästä eli jos joku huijaisi niin siitä kyllä tietäisi kaikki. Huh, tulipas pitkä kommentti, mutta ajattelin tämän selventää jos asia askarruttaa muitakin. Tosiaan kavereiden suosituksilla pääsee sisälle eli jos haluaa ryhmään niin melkein täytyy yrittää kysellä, että onko kukaan kaveri siellä :)

 14. Helmi sanoo:

  Voi kun jaksaisi itsekkin putsailla meikkejä ja etenkin siveltimiä! :D ”Onneksi” itellä on vs:n leopardi kuvioinen meikki pussukka niin siinä ei niin vain näykkään liat. :D Hyi kamala kuinka likainen se varmaan onkin….

 15. Suvi sanoo:

  Tää on vaan jotenkin käytännöllisempi kun se pienempi/pyöreämpi meikkipussukka :) hyvä ostos :))

 16. Maiju sanoo:

  Mistä tietää että mitkä on aitoja ja mitkä ei?

  • Saija Saija sanoo:

   Tuotteissa on datecode, joka todistaa aitouden. Netissä on myös paljon vinkkejä aidon ja feikin erottamiseen. Plus Louis Vuitton Foorumilla asiantuntijat auttavat tarvittaessa :)

Kommentoi