TAX-FREE SHOPPING x 6

Täällä ollaan, nimittäin uudessa blogiosoitteessa!! Virallinen muutto tapahtuu huomenna, mutta sain näin karkauspäivänä tulla etukäteen jo tutustumaan sekä hieman testailemaan uutta osoitetta ja WordPressiä. Voin sanoa, että melkein meni sormi suuhun tämän nähtyäni… WordPress on hieman erilainen kuin tuttu Blogger, mutta eiköhän tämä tästä lähde käyntiin, hihi. Ainoa muuttunut juttu on, että vanhojen postauksien kommenteissa ei näy mun vastaukset oikeissa kohdissa, mutta tästä kirjoituksesta lähtien ne tulee kuin aikaisemminkin.

Juttelen teille huomenna lisää tästä blogimuutosta, mutta nyt ensin aion esitellä tax-freestä mukaan lähteneet ostokset. Kyselin eilen teidän kiinnostusta tätä postausta kohtaan ja siellä ruudun toisella puolella syttyi niin monta vihreää valoa, että päätin toteuttaa tämän jo tänään. Mennään asiaan:

Victoria's secret grace

Mä tunnetusti rakastan Victoria’s Secretin tuotteita. Tilailin niitä ympäri nettiä jo ennen kuin ne saapuivat kunnolla Suomeen saataville. Viime kesänä tuli Tukholmasta ostettua paljon kehuja saaneet ensimmäiset VS:n alushousut. Nyt oli aika täydentää varastoja ja Gracen liikkeestä lähti mukaan neljät erilaiset (tyttömäiset tietysti) versiot. Hintaa näille neljälle kertyi hieman alta 50.00€.

chanel lipstick

Lopetin joskus parisen vuotta sitten käyttämästä huulikiiltoja niiden tahmeuden ja sitä seuranneiden ”ongelmien” vuoksi. Markkinoilta löytyy kuitenkin muutama merkki, jonka kiillot eivät tee tätä tahmeaa vaikutelmaa ja tässä näkyy yksi. Chanelin hento vaaleanpunainen kiilto  Ostin tämän melkein heti laivan tax-freehin päästyämme ja se pääsi samantien käyttöön. Arkinen, mutta kuitenkin hieman näyttävä kiilto. Hintaa en tarkalleen muista, mutta ehkä vähän alta 25.00€?

Pidä ruotsi siistina-muumimuki

Mä oon todellinen Muumifani, mitä tulee mukeihin ja pyyhkeisiin. Sen vuoksi tuli tietysti ostettua Muumien uusi Pidä Ruotsi Siistinä-erikoismuki. Näistä pyydetään ihan älyttömiä summia ympäri nettiä, kun laivalta tämän sai hintaan 23.50€.

estee lauder nailpolish

Tax-freessä oli menossa juuri sopivasti pienet alennusmyynnit! Onnistuin bongaamaan korista hohtavan sähkönsinisen (?) Estee Lauderin kynsilakan. Kävin hetki sitten kynsilakkojani läpi ja heitin kuivuneita pois, joten täydennys oli paikoillaan. Hintaa tälle jäi noin 7,50€.

bath & body works1

Mainoksen tai no oikeastansa Weheartin selailun uhrina oli pakko kiikuttaa kotiin testaukseen myös ulkomailla suuressa suosiossa olevat Bath & Body Worksin tuoksulliset käsidesit. Nämä kulkee pienen kokonsa vuoksi kätevästi mukana ja oikeasti tämä tuoksu on yhtä herkullinen kuin kärirasvoissa. Hintaa näillä oli 3.90€/kappale.

victoria's secret body lotion1

Victoria’s Secretin alushousujen hamstraamiseen vaikutti super ystävällinen myyjä, joka auttoi mua niiden valinnassa ja kertoi tarkemmat tiedot jokaisesta materiaalista. Lisäksi hän esitteli meneillään olevan kampanjan: eli, kun ostaa neljät alushousut niin saa valita kolmesta vaihtoehdosta yhden kosmetiikkatuotteen kaupanpäälle. Mun valinnaksi pääsi Seduction Dark Orchid-vartalovoide. Tässä tuoksuu muun muassa mustaherukka, musta orkidea, kielo ja luumu.

Miltäs uusi sivusto vaikuttaa? Entä pidittekö näistä löydöistä?


31 Responses to “TAX-FREE SHOPPING x 6”

 1. Oona sanoo:

  Oi mitä kaikkea ihanaa oot löytänytkään ! Itse oon menossa samaiselle laivalle tällä viikolla ja pelottaa vähän jo valmiiksi rahojen puolesta… Tää uusi blogiosoite on näin ensisilmäykseltä tosi kiva, mutta vie varmaan aikaa tottua itse kullekin ;D

  • saijis saijis sanoo:

   Löytyi kyllä vaikka ja mitä kivaa =) Oi ihanaa, että säkin pääset kyseiselle laivalle! Varo vaan, lompakolle se ei ole niin kiva juttu ;-) Haha, noh välillä sitä täytyy hemmotella itseään.

   Hei tosi kiva, että pidät! Tämä vaatii kyllä niin totuttelua, mutta eiköhän se tästä tutuksi muutu (:

 2. Ansku k sanoo:

  Tää sivusto on hieman hankelempi, koska ei voi kirjottaa googletilillä kommentteja suoraan vaan pitää laittaa nimimerkki ja lisäksi pitää aina kirjottaa sähköposti nii kestää kauemmin, mutta muuten tää on ihan kiva sivusto

  Ja ihana ostoksia oot ostanut!

  • saijis saijis sanoo:

   Joo Google-tiliä ei pysty valitettavasti WordPressissä käyttämään :/ Mutta sähköpostia ei tarvitse aina laittaa vaan kommentti tulee perille pelkällä nimimerkilläkin. Kiitos kommentistasi :)

 3. Jere sanoo:

  Vitsit mä oon jotenkin fiiliksissä sun puolesta tästä sun blogimuutosta! Pakko kyllä yhtyy tohon WordPressin ja Bloggerin eroon, ne on ku eri maailmoista, mutta siihen tottuu nopeesti.
  Innolla jään oottaamaan jatkoa! :)

  http://omanelamanikuningas.blogspot.fi

  • saijis saijis sanoo:

   Ihana kuulla!! Mä oon kans niin innoissani, että voisin viettää vaikka koko päivän täällä blogissa :-D Niin on. Ero oli tosi iso, mutta hyvin onnistui ensimmäisen postauksen kirjoittaminen. Kiitos sulle Jere :)

 4. pastelrainbow sanoo:

  Ihania ostoksia! Itse sain tuon pidä ruotsi siistinä mukin tuliaisiksi, kun vanhempani kävivät risteilyllä :-)

  • saijis saijis sanoo:

   Kiitoksia kovasti :) Oi ihana tuliainen! Nuo kävi kyllä hyvin kaupan risteilyn ajan (loppuvaiheessa hylly oli tyhjä), joten onneksi sait omasi :’)

 5. Inka Nitta sanoo:

  Ah noi VS:n alushousut! Noi on niin ihania päällä<3

  • saijis saijis sanoo:

   Ihan parhaita!! Onneksi niitä tuli testattua – nyt oon koukussa. Ja niistä on vielä niin suloisia kuosejakin…<3

 6. Nea sanoo:

  Oi mitä ihania ostoksia! <3 kumpa pääsisi itsekin vielä joku päivä kyseiselle laivalla, kun olen siit vaan pelkkää hyvää kuullut. Toivottavasti vielä lähiaikoina. Pitää suostutella kaverit mukaan. ;)

  Toi sähköposti on muuten pakko laittaa tohon tai kommenttia ei saa lähetettyä.

  • saijis saijis sanoo:

   Hihi, kiva nähdä sun pitävän <3 Voi toivottavasti saat houkuteltua kaverisi mukaan ja pääset testaamaan kyseisen laivan! Se on näkemisen arvoinen :)

   Ai täytyy? Mä muistaisin, että olisin joskus kommentoin Indiedays-blogiin eikä sitä tarvinnut. Noh, hyvä tietää niin ei tule epäselvyyksiä (:

 7. Sirpale sanoo:

  Upean värinen kynsilakka! :)

 8. Roosa sanoo:

  Hyvältä näyttää täällä uudessa osoitteessakin, ulkoasuhan pysyi aivan samana :) Ihania juttuja olet löytänyt! :)

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  • saijis saijis sanoo:

   Kiitos Roosa =) Joo halusin pitää ulkoasun melkein samanlaisena kuin aikaisemmin. Tämä on sitten tutumman näköinen kaikille :>

 9. hanna sanoo:

  Oi noi B&B Worksin käsidesit olis niin ihania saada testiin! Mullakin on tuo ruotsimuki, nimen omaan tää toinen versio ja ihastuin siihen niin paljon!! Se pääsi heti esille :)

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • saijis saijis sanoo:

   Nuo on kyllä älyttömän herkullisen tuoksuisia :) Oi vähän kiva! Tuo on kyllä upea muki ja sininen väri sopii kyseiseen kuvioon paremmin kuin hyvin :’)

 10. Cami sanoo:

  Onnea uudesta blogikodista ♥ Ihania ostoksia oot myös löytänyt :) Täytyy kyllä päästä tonne Gracelle kans joskus!

  • saijis saijis sanoo:

   Hurjasti kiitoksia ♥ Ihanaa olla täällä uudessa osoitteessa! Olipas mukava nähdä sun pitävän näistä. Kannattaa joskus vierailla, siellä ei tule pettymään :>

 11. T sanoo:

  Ikävää, kun sun blogia ei voi lukea Bloglovinin kautta enää:(

  • saijis saijis sanoo:

   Kyllähän pystyy? Klikkaat vaan Bloglovinista postauksen auki, luet sen ja sitten esimerkiksi palaat Blogloviniin takaisin, jos haluat lukea muita blogeja :)

 12. Nelli sanoo:

  jee, onnittelut uudesta blogista ♥ kivoja löytöjä ♥ tuli mieleen tuosta vs:stä että kuinka monta bodymistiä omistat ja mikä on sun lemppari tuoksu? :)

  • saijis saijis sanoo:

   Kiitos ihana Nelli ♥ Mun oli pakko käydä laskemassa ne ja näyttäisi olevan 15, jos lasken mukaan myös ne pienet. Lemppareita on Strawberry & Champagne, Coconut Passion sekä Pure Seduction :’)

 13. Liina sanoo:

  Hei, onnea uudistuksesta! :)

  En tiennytkään, että olet muumifani? Itse asun Torniossa joten tuon mukin ostaminen on ollut helppoa, olen joutunut myös parille sukulaiselle lähettämään Helsinkiin postissa kyseisen muumimukin :D

  Olisi kiva joskus, jos tekisit sun astioista postauksen! Olen itse ihan kauhea astiafriikki, kerään valkoista teemaa ja kirkasta kastehelmeä, kuin myös sitten myös muumimukeja :D Uutuuksena olen alkanut keräämään marimekkoa sekä punaista taikaa talviastioiksi ! :)

  • saijis saijis sanoo:

   Kiitos paljon :) Joo oon! Rakastan Muumeja. Tai itse asiassa pyyhkeitä ja mukeja – muuta ei ole tullut kerättyä. Voi eikä, haha! Kiva, kun siellä on niin helposti saatavilla kaikki nämä erikoisemmatkin mukit :D

   Voisin kyllä joskus esitellä, koska tätä on pyydelty suunnattomasti. En tiedä mikä siinä on, mutta useita kiinnostaa mun astiat :-D Eli idea menee korvan taakse. Kuulostaa hyvältä, tykkään kans Marimekon sarjasta paljon :)

 14. Tiia sanoo:

  Onnea vielä uudesta blogikodista! :) Ja ihan mielettömän kivoja löytäjä laivalta! Mäkin kaipailisin uusia VS:än alushousuja, kun koira nakersi viimeiset rikki (kannoin ne vielä lontoosta asti, kyllä ketutti!). Rakastan kyllä niin paljon VS:än alusvaatteita, ovat ihan parhaita! <3

  • saijis saijis sanoo:

   Kiitos hurjasti =) Mä oon kans erittäin tyytyväinen kaikkiin löytöihin! Eikä… Voin vaan kuvitella, kuinka paljon ärsytti. Toivottavasti pääset pian ostamaan uudet, koska nämä on niin parhaita. Ihanan pehmeitä <3 :)

  • saijis saijis sanoo:

   Kiitos hurjasti =) Mä oon kans erittäin tyytyväinen kaikkiin löytöihin! Eikä… Voin vaan kuvitella, kuinka paljon ärsytti. Toivottavasti pääset pian ostamaan uudet, koska nämä on niin parhaita. Ihanan pehmeitä <3 :)

 15. Kiia Innanmaa sanoo:

  Paljon onnea hei tästä blogimuutosta, oon tosi innoissani sun puolesta!! Hyvältä vaikuttaa! :) Ja ihania ostoksia oot löytänyt, varsinkin noi käsidesit on varmaan käteviä ja toi huulikiilto vaikuttaa ihanalta :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  • saijis saijis sanoo:

   Hihi, voi sua <3 Ihana kuulla, että oot tästä muutosta kans näin innoissasi. Tämä on erittäin hyvä juttu :) Nuo käsidesit oli kaikin puolin positiivisia yllätyksiä. Ja huulikiilto on ahkerassa käytössä melkein päivittäin :p

Kommentoi