Cruise phone pics

Pieni 23 tuntia kestänyt risteily on nyt takana päin ja ollaan tällä hetkellä jossain päin maailmaa tien päällä matkalla kotiin ♥ Mä harrastan jälleen kerran autobloggailua ja tämä on itse asiassa aivan jees! Väsymys painaa reissun jälkeen luonnollisesti päälle, mutta ennen kuin on aika levätä niin ajattelin tulla näyttämään, että miltä meidän risteily näyttää puhelimen kuvien kautta:

viking grace

1. Risteily tuli vietettyä pääosin karvaliivi päällä, mutta illemmalla lookki näytti tältä! Punainen laskeutuvaa kangasta oleva toppi, mustat farkut, ylipolvensaappaat + pieni laukku. 2. Joka kerta laivalle mennessä on pakko saada syödä katkarapuleipä. Onko kukaan muuten testannut tehdä näitä kotona? 3. Suloisen Bath & Body Worksin tuotteet olivat saapuneet myös Suomeen Viking Gracelle. Niin ihania pakkauksia ja vielä houkuttelevempia tuoksuja. 4. Iltaa vietettiin muun muassa Club Voguella.

viking grace risteily

1. Nimensä veroinen liike, josta löytyy kyllä vähän liikaakin kaikkea kivaa… 2. Mä tietysti innostuin taas myös Victoria’s Secretin liikkeessä ja erään myyjän suostuttelujen ansiosta mukaan tarttui paljon alushousuja, heh. 3. Viimeisen kuukauden aikana on tullut vietettyä tunteja autossa, mutta mä tykkään. Niin ajaa kuin istua. 4. Oon joskus aikaisemminkin ehkä sanonut tämän, mutta kyseisen laivan sisustus on enemmän kuin mun makuun.

viking grace blogi

1. Olo on aina kuin lapsella karkkikaupassa. 2. Katsokaa tätä maisemaa – aivan kuin Titanicista! Samaan aikaan pelottava, mutta rauhoittava. 3. Mulla oli yksi juttu ostoslistalla, kun laivalle lähdin ja sehän löytyi heti. Eli muumifanin uusi lisäys erikoisten mukien joukkoon! 4. Okei,  joku voisi kokata mulle tällaisen meriaamiaisen huomiseksi.
Lisää kuvia pääsette näkemään nopeammin kuin huomaattekaan. Nyt mä siirryn auton rattiin, joten huomiseen, xx.

48 Responses to “Cruise phone pics”

 1. Tiia sanoo:

  Voi vitsit mäkin haluaisin mennä pitkästä aikaa laivalle! Ja erityisesti Gracelle :) Kävin siellä edellis vuonna kun VS avattiin sinne ja olihan se nyt paljon hienompi ja parempi kun muut laivat! Viikkarilla on vaan noussut noi ikärajat pilviin, niin sinne ei noin vaan mennäkkään… Loppu vuodesta vielä syntyneenä ketutus on suuri!

  http://tiiajennyy.blogspot.fi

 2. Minni sanoo:

  Oliko noita bath&body; works tuotteita enemmän kun toi yks hyllyllinen? :) rakastan noita ja suunnittelen just laivamatkaa noita hamstraamaan :D

 3. imlacking sanoo:

  Snapchatissa jo mainitsinkin, että oon näitä tehnyt kotonakin. Netistä varmaan löytyy tosi monenlaisia ohjeita, oman otin jonkun katkarapupussin kyljestä. Muuten oli tosiaan hyvää, mutta jostain syystä kastike ei juurikaan maistunut. Pitäisi yrittää löytää joku tosi hyvä kastikkeen ohje. En nyt muista mikä mulla oli kastikepohjana. Varmaan ainakin ranskankermalla voisi tulla hyvää, kun on vaan hyviä mausteita ja yrttejä mukana.

 4. Anonyymi sanoo:

  Saattaa kuulostaa kauhealta mutta mun mielestä laivalla parasta on ilta- ja aamiaisbuffet! :-D Se on vaan niin rentouttavaa, kun kaikki on jo valmiina ja saa vaan itse keräillä omia suosikkejaan lautaselle… Lisäksi nuo Vikingin unikkosämpylät on jotain uskomattoman hyvää. <3

 5. Anonyymi sanoo:

  Ihaat kuvat ja ihana postaus jälleen kerran! :)
  ~Sara

 6. Taru Ojalehto sanoo:

  Ihania kuvia ♡♡♡ Ois kiva käydä tuolla Viking Grace laivalla kun vaikuttaa olevan tosi kiva :) Onneksi mulla alkaa sentään parin päivän kuluttua hiihtoloma ja pääsen näkeemään mun parhaan ystävän yli vuoden jälkeen ♡♡♡ Tää koulu väsyttää taas ihan liikaa :D

 7. Ansku k sanoo:

  Tosi kiva postaus♥♥

 8. Jeannays sanoo:

  Bath & Body Worksin tuotteita olisi niiiin super kiva päästä kokeilemaan! Valikoima näyttää houkuttelevalta :)

 9. Anonyymi sanoo:

  Oi vitsi kun näyttää kivalle tuo teidän reissu! Tekis kyllä itseäkin niin paljon lähteä Tukholmaan risteilylle, kun viime kerrastakin on jo melkein 3 vuotta! (ja varsinkin kun shoppailumahdollisuudet kyseisessä laivassa ja Tukholmassa ovat parantuneet entisestäänkin ;))

  Itse en ole noita katkarapuleipiä ikinä tehnyt, mutta iskän tekeminä olen niitä useamman kerran syönyt. Niiin hyvää! *_* paahtoleivän päälle muistaakseni salaattia, kananmunaa, katkarapuja, majoneesia ja yrttejä. Suosittelen kyllä kokeilemaan!

  Ja onnea sulle vielä Indiedaysin blogiportaaliin pääsemisen johdosta! Sä olet sen ansainnut! :-)

 10. Anonyymi sanoo:

  Pakko kysyä sulta, että minkä mallisia vs:n alushousuja suosittelisit / tykkäät itse eniten? Jotain suosituksia kaipaisin, kun mullakin on viikon päästä mahdollisuus päästä Helsinki-Vantaan lentokentän vs:ään ja tekisi mieli sieltä jotain ostaa, mutten tiedä yhtään, että mitä kun en vs:n alusvaatteita ennestään yhtään omista?! :O

 11. Jasmin sanoo:

  Voi kun kivoja kuvia, laivalla on kyllä ihanaa! Täytyykin siun inspiroimana käydä heti varaamassa risteily… ;)

 12. Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus:)
  T. Meri

 13. Anonyymi sanoo:

  Eikös ne sun edelliset tuolit ollut Jyskin Klarup? Muistanko oikein, että et aivan tyytyväinen niihin ollut? Katselin semmosia tuolia ja mietin että kannattaisko ostaa vai onko hutiostos. :)

 14. Saijis sanoo:

  Grace on kyllä niin ihana laiva :) Totta! Voittaa mennen tullen kaikki muut laivat. Mitä onko ne ikärajat noussut :o Toki mä oon 21v. että en tiedä onko mun matkustamisen kohdalla mikään muuttunut, mutta aika tyhmää jos on noussut paljonkin :/

 15. Saijis sanoo:

  Joo niitä oli koko nurkkaus täynnä :) Tuon ison hyllyn lisäksi vielä kolme pienempää. Eli PALJON :D Haha! Oi kuulostaa hyvältä suunnitelmalta, nuo tuoksui kyllä herkulliselta <3

 16. Saijis sanoo:

  Kiva, että sä oot kokeillut! Mun täytyy kans varmaan :) Mietin tuota laivalla olevaa leipää, kun se oli joku yrttinen leipä – ilmeisesti perus paahtoleipä kastettuna yrttiseen seokseen? :D Että tuleekohan normaalilla leivällä yhtä hyvä lopputulos. Tuo kastike on muuten varmaan koko homman vaikein juttu. Ootko kokeillut kaupassa myytäviä majoneeseja? Kruunumajoneesi sopii ilmeisesti hyvin yhteen katkarapujen kanssa:)

 17. Saijis sanoo:

  Kieltämättä oon sun kanssa samaa mieltä :-D Sepä! Buffetit on kyllä täynnä toinen toistaan herkullisempia juttuja. Aamupalalla tuli hamstrattua noita unikkosämpylöitä normaalia enemmän. Niin hyviä ja tuoreita <3!

 18. Saijis sanoo:

  Suuret kiitokset kommentistasi Sara! Ihana kuulla, että pidit :) xx

 19. Helmi sanoo:

  Mukavalta näyttää :) Asuissa yleensä vähemmän on enemmän!

 20. Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Taru <3 Se on kyllä miellyttävä laiva, uskon monen tykkäävän :) Ooh sun suunnitelmat kuulostaa hyvältä! Onneksi pääset nyt hetkeksi rentoutumaan niin jaksaa taas koulussa :-)

 21. Saijis sanoo:

  Hih, kiitos hurjasti Ansku kommentistasi =) <3

 22. Anonyymi sanoo:

  Voisitko tehtä postauksen ostoksistasi mitä ostit laivareissulta? :) Aiotko muuten hakea mihinkään kouluun? :)

 23. Emilia sanoo:

  Toi 'titanic' kuva on ihan mieletön, ihan kun siitä leffasta, mieletön ♥ Teidän reissu kuulostaa ihanalle, toista postausta vielä ootellessa :) Laivan tai hotellin aamupaloja ei kyllä voita mikään, ihan parhaita ♥

 24. Tiia sanoo:

  Joo ne on noussut just siihen 21v ja ite täytän ens vuonna sen, mutta vasta joulukuussa joten vielä täytyy malttaa odottaa!

 25. Tia sanoo:

  Mä tulin just eilen illalla Viking Graceltä, ja oli muuten mahtava laiva <3 Ihan himo paljon oli kaikkea ihanaa shoppailtavaa ♥

 26. Anonyymi sanoo:

  Näyttääpä rentouttavalta reissulta näin kuvien kautta katsottuna! Asiasta toiseen, osaatko sano mahtuuko LV:n key pouchiin maksukortteja?

 27. Anonyymi sanoo:

  Tuli noista katkarapuleivostä mieleen, että ootko koskaan Helsingissä ollessas käyny syömässä samanlaisia Stockmannilla (en muista kahvilan nimeä, mutta siinä naistenvaatekerroksessa..)? Itsellä siellä käyminen on must -listalla joka kerta! :D Oon tehnyt myös itse, suosittelen kokeilemaan!

 28. Anonyymi sanoo:

  Mulla olis postausehdotus: Olisi kiva kuulla sun mietteitä opiskelusta – aiotko hakeutua vielä opiskelemaan jotain, ja mitä se voisi olla :)

 29. Anonyymi sanoo:

  Taas kerran ihana postaus!!<3 Ois muuten aivan mahtavaa jos voisit tehdä kenkien esittely -postauksen! Sulla nimittäin niitä ihania kenkiä riittää ;);)<3 ja itsekin tarttis vähä inspistä kevään uusiin kenkähankintoihin :D
  T:Anna

 30. Saijis sanoo:

  Ne on kyllä älyttömän suloisia ja vaikuttaa laadukkailta :) Tuo valikoima oli tosi laaja! Ostin ainoastaan käsidesejä, jotka oli kyllä niin herkullisen tuoksuisia :p

 31. Saijis sanoo:

  Oli kyllä niin onnistunut reissu :) Oi kannatan ideaa! Tarkoitus olisi kans lähteä ensi kesänä uudelleen Tukholmaan. Siellä on vaikka mitä ostettavaa. Varsinkin Tukholman ja Viking Gracen Victoria's Secret myymälä = täyttä rakkautta <3

  Oi kuulostaa herkulliselta! Täytyy varmasti kokeilla joskus, kun niitä tulee syötyä aina laivalla ja joskus Ikeassa. Ne on vaan niin hyviä. Kiitos vinkistä ja onnitteluista – tämä oli ihana kuulla :')

 32. Saijis sanoo:

  Niin on – ihanan rentouttavaa :') Ooh hyvä idea! Hienoa, jos mä pystyin inspiroimaan sen suhteen ;>

 33. Saijis sanoo:

  Mä tykkään käyttää eniten Cheeky-mallia :) Se on sellainen ns. naisellinen, mutta miellyttävä malli. Toinen lemppari on perus tanga-malli. Voi mä suosittelen noita ja ylipäätänsä VS:n alusvaatteita. Ne istuu niin hyvin ja pehmeää materiaalia. Ja kaiken lisäksi vielä laadukkaita :>

 34. Saijis sanoo:

  Hihi, kiitos hirmuisesti :)!

 35. Saijis sanoo:

  Joo oli :) En ollut tyytyväinen… Tai en ainakaan keittiöntuoleina jokapäiväisessä käytössä. Nahka otti heti väriänsä itseensä, jos parikin kertaa joku istui farkut jalassa. Sen lisäksi nahkaan tuli helposti naarmuja ja pysyviä jälkiä (eli ei mitään laadukasta). Ne eivät myöskään ollut kovin hyvät istua pitkiä aikoja. Menee ehkä jonain koristetuolina, mutta muuten en suosittele. Sitten mielummin panostaa aitoihin Eames-tuoleihin :)

 36. Saijis sanoo:

  Jos en väärin muista niin tarkalleen 23,50€ :)

 37. Saijis sanoo:

  Kiitos Helmi! Se on aivan totta – mä tykkään panostaa näyttävään yksinkertaiseen (jos näin voi sanoa) :')

 38. Saijis sanoo:

  Joo voisin tehdä, kiva idea :) En aio. Aloitan kohta tekemään kahta päätyötä ns. yhtä aikaa eli mun nykyistä työtä ja tätä blogia niin ne pitää mut sen verran kiireisenä. Ja molemmista on hyvät mahdollisuudet tulevaisuuden varalle eli jatkokoulutus ei tunnu nyt tarpeelliselta (:

 39. Saijis sanoo:

  Eikö!! Tuo on samaan aikaan niin pelottava, mutta älyttömän upea :D Me katsottiin tuota suu auki varmaan vartin. Ja mistään ei kuulunut mitään ääniä, paitsi laivan oma musiikki. Siinä meni kylmät väreet nopeasti :D Jes, ihana nähdä sun odottavan toista postausta. Se tulee pian ;-) Voi laivan aamiaisia ei voita mikään…♥

 40. Saijis sanoo:

  Tulitko!! Voi melkein oltiin samaan aikaan :p On se kyllä niin kaunis laiva. Juuri se – koko laivan voisi tyhjentää niistä houkuttelevista shoppailuista :D♥

 41. Saijis sanoo:

  Oli kyllä rentouttavaa :) Voisin lähteä vaikka heti uudelleen! Ei valitettavasti oikein hyvin mahdu… Itse en ole koskaan pitänyt kortteja siellä :>

 42. Saijis sanoo:

  EN!! Voi ei pakko ensi kerralla käydä :D Mä nimittäin himoitsen näitä aina jokaisessa mahdollisessa paikassa. Kiitos vinkistä – tästä oli paljon hyötyä. Nyt seuraavaa Helsingin reissua odotellessa ;>

 43. Saijis sanoo:

  En varmaan aio :) Ainakaan lähivuosina. Aloitan kohta tekemään kahta työtä yhtä aikaa, jotka pitää mut niin kiireisenä. Lisäksi molemmat on sitä mitä tulevaisuudessakin haluan tehdä ja etenemismahdollisuudet on hyvät niin en näe tarpeelliseksi lisäkouluttaa itseäni nyt :) Mun ajatuksia pääsee lukemaan täältä postauksesta:

  http://saijis.blogspot.fi/2015/04/opiskeluahdistus.html

 44. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti <3 Ihana idea! Voi vitsit sitä esiteltävää sitten riittäisi, haha :-D Mielelläni kyllä toteutan tällaisen. Voisin tehdä vähän keväämmällä, nimittäin kenkäkokoelma tulee todennäköisesti vielä lyhyen ajan sisällä kasvamaan lisää. Kiitos vinkistä ja kommentistasi Anna :) xx

 45. Saijis sanoo:

  Onpas jännä :o Voi ei… Mikähän niiden nostamiseen on johtanut? Mutta ei auta kuin odottaa – odotus kuitenkin palkitaan lopulta :)

 46. imlacking sanoo:

  En nyt muista oonko katkarapuleipään majoneesia kokeillut, mutta johonkun muuhun leipään ja esimerkiksi salaattikastikkeeseen oon joskus laittanut.

 47. Anonyymi sanoo:

  Oliks siellä laivalla vielä niitä edellisiä muumi mukeja? Se pinkki pidä ruotsi siistinä muki :)

 48. elsku sanoo:

  Ihania kuvia taas kerran! <3 Hei muistatko muuten yhtään minkä hintasia noi Bath & Bodyworksin rasvat esim oli? Oon myös niiden fani ja olin ihan onneni kukkuloilla kun kuulin, että niitä saa nykyään laivalta! Toivottavasti ei vaan olis ihan ylikalliita, niin kun aina Suomessa kaikki noi ulkomaalaiset ihanuudet tuppaa olemaan! :D

Kommentoi