Uniformuni pakkaspäivänä

Henri Lloy blogi

parkatakki asu

Te ootte viime aikoina kovasti toivoneet näkevän mun pakkaspäivien pelastajalookin, jos sitä voi tällä nimellä kutsua. Sillon, kun mittari näyttää sen -30 astetta niin ensimmäisenä mielessä ei ole se asun ulkonäkö… Vaan päinvastoin lämpimänä pysyminen, mukavuutta unohtamatta. Tällaisina päivinä turvaudun vaatekaappini paksuimpaan takkiin eli superlämpöiseen parkaan

Henri Lloy pipo

Timberland

Tämä sekä samanlainen valkoinen versioni on siitä mieluisia parkoja, että laatikkomaisesta muodosta huolimatta en tunne oloani niissä mitenkään isoksi ja kömpelöksi. Oon nimittäin testannut sellaisiakin parkoja, joissa ei pysty edes käsiä liikuttamaan – oli ne sitten paksuja tai ei. Näissä pystyy jopa lenkkeilemään!

Timberland outfitTimberland kello

Parka jacket House of Brandon (gift) | Jeans Gina Tricot | Shoes Timberland (addlink) | Scarf and beanie Henri Lloyd | Watch Timberland (gift)

Pakkaspäivinä mun jaloista saattaa usein bongata myös Timberlandia kenkien muodossa, tällä kertaa sama merkki näkyy myös kellossa. Päälle pääsee myös pakolliset lämpimät asusteet ja kuvista poiketen myös paksut hanskat. 
Tällaiselta näytän siis suurimman osan ajasta kylminä päiviänä, haha. En tiedä saako tällaisista asuista inspiraatiota, mutta ainakin tätä oltiin paljon pyydelty. Eli mitäs mieltä ootte? Entä käytättekö te parkoja?

55 Responses to “Uniformuni pakkaspäivänä”

 1. Ansku k sanoo:

  Kiva asu! Ja postauskin♥:)

 2. Emilia sanoo:

  Tykkääntykkääntykkään<3 mulla on kans khakinvihree partakki ja on kyllä aivan super lämmin! Tuollainen punanen olis kyllä aivan ihanan pirtsakka!! Tykkään myös hirveästi tän asun asusteista! Toimii niin hyvin <3 ihanan iloinen tuo ensimäinen kuva etenkin :) kuka sun asukuvat pääosin ottaa? :)

 3. maaya sanoo:

  Just hyvän punainen toi parka!! Hienosti tuo kontrastia tähän lumien maisemaan :)

 4. Helmi sanoo:

  Toi kello sopii niiin hyvin noihin kenkiin!<3

 5. Veera sanoo:

  Haha, samaa löytyy multa pakkaspäivinä! Parkatakki ja timberlandit (mun tapauksessa catmandoot, haha) onkin kyllä siinä mielessä tosi monikäyttöiset, että niillä voi lähteä vaikka kävelylenkille hyytävinä pakkaspäivinä :D

 6. Aada sanoo:

  Tosi kiva asu! Rakastan ton takin väriä, jotenkin niin "pirteä" :-D!

 7. Saijis sanoo:

  Super kiva kuulla, että tämä asu on sun mieleen :) Kiitos Ansku! ♥

 8. Essi sanoo:

  Ainakin mun mielestä on ihana nähdä myös tälläsiä "tavallisia" asuja, kun kuitenkin useimmiten esitellään sellaisia "parempia" asuja! :-) Ihanaa vaihtelua siis!

  Parkatakit on ihan rakkautta varsinkin kahdenkymmenen asteen pakkasilla, multa löytyy noille keleille sellanen ihana punanen supeeeeerpaksu parkatakki isolla hupulla! Ei muuten tuu kauheen helposti kylmä sen kanssa ;-)

  essi-bltn.blogspot.fi

 9. Saijis sanoo:

  Mikä ihana kommentti<3 Oi khakinvihreä on kyllä toimiva väri parkoissa ja raikastavaa vaihtelua muille perusväreille! Punainen on myös pirteä valkoisen lumen keskellä :) Asukuvat ottaa yleensä Tatu tai Iris. Kiitos ihanainen jälleen mukavasta kommentista <3

 10. Saijis sanoo:

  Tuo on muuten totta :) Tämä takki tulee ainakin hyvin esille valkoisen lumen keskellä. Ja se tuo kivaa vaihtelua perus mustille ja valkoisille takeille :-)

 11. Saijis sanoo:

  Oon sun kanssa Helmi niin samaa mieltä :) Nuo kaksi on kuin tehty toisiaan varten <3

 12. Saijis sanoo:

  Niinkö? Hei vähän kiva! Siis tämä yhdistelmä on pettämätön – toimii aina :-D Ja kuten sanoit niin menee hyvin myös kävelylenkillä. Molemmat pitää lämpimänä ja näyttää hyvältä yhdessä. Näistä ei kovin helpolla tuu vaihdettua muuhun ;>

 13. Saijis sanoo:

  Kiitän :) Sitä se kyllä on! Jotenkin ihanan raikas väri talveen, kun tykkään muutenkin älyttömästi punaisesta :p

 14. Nea sanoo:

  Ooh toi takki on ihana! Ens talveks täytyy kyllä itsellekin hankkia punanen takki, yleensä oon niin ujo käyttämään värejä niin toi kivasti piristää vähän tylsempääkin asukokonaisuutta pimeän talven keskellä! :)

 15. Anonyymi sanoo:

  Haluisin kysyä sulta vinkkiä! Oon menossa edustustilaisuuteen ulkomaille ja mietin mitä laittaisin päälle. Siellä kokoustellaan (=sisälläoloa) ja sitten kierrellään nähtävyyksiä. Aamuisin noin +3 astetta ja iltapäivästä iltaan n. +10 astetta. Paikka sijaitsee Keski-Euroopassa. Ikää on 18 vuotta ja muut osallistujat ovat +/- 2 vuotta. Mitä vinkkejä antaisit :D

 16. Nelli sanoo:

  ihana tuo ensimmäinen kuva, sulla on nätti hymy :) ja oon täysin samaa mieltä että pakkaspäivinä ei kyllä paljon jaksa kiinnittää asun ulkonäköön huomiota – lämpö on tärkein ♥ onneks ainakin kouvolassa päin on jo pakkasasteet laskenu.

 17. Milla Emilia sanoo:

  Nyt täytyy kyllä sanoa, että nuo kuvat ovat aivan upeita! Ja tuo asuste on niin ihana että ihan kateeks käy. Oikein ihanaa alkavaa viikkoa♡

  http://magicnever.blogspot.fi

 18. Anonyymi sanoo:

  Jaahas, missäs hanskat on?

 19. Anonyymi sanoo:

  Missäs toppahousut? -30 asteen pakkases noilla ei pärjää!:)

 20. Saijis sanoo:

  Tuo on hyvä pointti :-) Tämä tavallinen asu on saanut ainakin hyvin positiivista palautetta, joten ehkä mä jaan joskus uudelleen tällaisia. Vaihtelu kyllä kieltämättä virkistää! Ooh tuon parkatakki kuulostaa hyvältä ja erityisesti lämpöiseltä :) Sellaiset takit, joiden kanssa ei tarvitse pelätä kylmyyttä niin on niitä parhaimpia…♥

 21. Saijis sanoo:

  Voi rohkeasti vaan ensi talveksi tai vaikka jo nyt kevääksi punainen takki :> Tämä väri on niin ihana! Näin värikkäällä takilla saa kivaa vaihtelua esimerkiksi mustaan tai valkoiseen. Kannattaa ehdottomasti testata. Talvella tämä piristää valkoisen lumen keskellä niin hyvin :)

 22. Saijis sanoo:

  Joo totta kai saa kysyä :) Vau, kuulostaa kivalta! Mä laittaisin varmaan jotkut siistit housut, kuten mustat farkut. Sen lisäksi vaikka paksun ponchon, jonka alle ohuemman paidan eli ponchon saisi tarvittaessa pois. Taas toisaalta joku siistimpi takki esimerkiksi ohuen neuleen kanssa näyttäisi hyvältä. Jos omistat villakankaisia takkeja niin joku sellainen näyttäisi tyylikkäältä, mutta olisi myös lämmin :)

 23. Saijis sanoo:

  Aw kiitos Nelli ♥ Niin on! Aivan turhaa palella pihalla jonkun ohuen takin kanssa, kun voi valita paksummankin vaihtoehdon. Hei hyvä juttu, nämä pakkaset ovat olleet jo vähän liikee :s Täälläkin on laskenut ja ensi viikolla ilmeisesti enemmän :)

 24. Saijis sanoo:

  Hymy nousee vaan huulille, kun lukee näitä kommentteja:) Mä kerron nämä terveiset myös kuvaajalle. Isot kiitokset sinne ja samoin, hyvää alkavaa viikkoa <3

 25. Emilia sanoo:

  Oi vitsi kuinka kiva asu! :) Mulla on myös tuollainen punainen parka ja tykkään hirveästi siitä. :)

 26. Saijis sanoo:

  Autossa tuolla hetkellä. Kerroinkin, että normaalisti lisäisin asuun vielä hanskat :)

 27. Saijis sanoo:

  Käytän kovilla pakkasilla leggingssejä farkkujen alla ja se on riittänyt mulle (:

 28. Roosa sanoo:

  Ihanan pirteän värinen takki, ei sitä ainaista mustaa ja harmaata!

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

 29. Inka sieni sanoo:

  tosi kiva asukokonaisuus! varsinkin tuo takki näyttää niin kivan malliselta – hups pitäisköhän munkin hankkia joku kiva talvitakki. :D

 30. Saijis sanoo:

  Hih, kiitti Emilia :) Oi punainen väri on kyllä niin toimiva parkassa. En yhtään ihmettele, että pidät. Tämä on munkin lemppari :')

 31. Saijis sanoo:

  Sanos muuta, tätä pirteämmäksi ei takki enää voi paljoa muuttua :-)!

 32. Saijis sanoo:

  Kiitos kovasti:) Niin piristävä kuulla teidän pitävän asusta ja varsinkin tästä takista. Ehdottomasti ja voin ainakin tätä punaista väriä suositella kympillä ;>

 33. timberlandit on vaan niin parhaat kengät talvella! ja ihana asukokonaisuus :)

 34. Anonyymi sanoo:

  Nätti asu! Mutta ei toi takki kyllä mikään laatikkomalli ole :DD

 35. Saijis sanoo:

  En voisi olla enempää samaa mieltä. Niin parhaat kengät! Kiitos Alisa kommentistasi :-)

 36. Saijis sanoo:

  Kiitos! Itse asiassa kyllä on ilman vyötäröllä olevia kiristyksiä, mutta tässä mallissa se onkin plussaa, kun sitä ei huomaa :)

 37. Anonyymi sanoo:

  Hei mulla on toi sama takki ja mulla se taas näyttää ihan laatikolta päällä joten kysyisin että onko tuossa takissa piilossa mitään kiristystä? Eli siis että saisi kiristettyä lisää. En oo ite ainakaan löytänyt :/ toi on niin kivan näkönen sun päällä! <3

 38. Jeannays sanoo:

  Noi kengät on niin täydelliset♥

 39. Anonyymi sanoo:

  Heippa! Oisko sulla antaa muutamia vinkkejä hyvistä sisustusnettikaupoista? :) Mielellään joitain, jotka sopivat opiskelijan budjettiin :D Kiitos jo etukäteen!

 40. Anonyymi sanoo:

  Mulla ois yks kysymys, joka ei liity milläänlailla postauksen aiheeseen, mutta kun ostit sun niken air forcet, niin otitko sen koon jota yleensä käytät vai oliko ne isommat tai pienemmät, kuin sun normaali kengän koko?

 41. Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus♥! Ja asu on tosi kiva:)
  t.Minttu

 42. mun mielestä todella tyylikäs & söpö asu, vaikka onkin lämmin & hyvä kylmille pakkaspäiville! ♥ tuommoinen punainen parka olisi kyllä ihana, etenkin nyt kun onnistuin saamaan tuon tummanruskean värin päähäni, niin tuo musta parkatakki tuolla kaapissa tuppaa maastoamaan hiukset kokonaan haha :D

 43. Taru Ojalehto sanoo:

  Ihana asu ♡♡♡♡♡

 44. Saijis sanoo:

  Ei haittaa :) Saa totta kai aina kysyä. Eli muokkaan ne Pixlr Express+ nimisellä sovelluksella sekä niillä Instagramin omilla muokkauksilla :')

 45. Saijis sanoo:

  Mulla on tuossa vyötäröllä kiristykset, mutta en tiedä mistä ne löytää :-D Ne on ilmeisesti ommeltu ns. piiloon, mutta kyllä ne mulla onneksi kiristää hieman. Harmi, että sulla ei :/ Mutta kokeile katsoa takin sisäpuolelta, jos jostain löytyisi kiristysten pää. Kiitos paljon ja toivottavasti onnistuu :) <3

 46. Saijis sanoo:

  Timberlandit on kyllä huiput kengät ja varsinkin pakkaspäivinä :-) ♥

 47. Saijis sanoo:

  Mä oon tehnyt ostoksia Seitashop, Sisustussatiini ja Millan putiikki nimisissä verkkokaupoissa. Noista löytyy vähän kaiken hintaisia tuotteita. Toivottavasti tästä oli apua :)!

 48. Saijis sanoo:

  Mä otin puoli numeroa isommat kuin normaalisti ja ne on sopivat :) Niissä kannattaa tosiaan ottaa isompi (kuten monissa muissakin Niken kengissä). Se puoli kokoa oli mulle ainakin sopiva määrä :>

 49. Saijis sanoo:

  Hihi kiitos kommentistasi Minttu :) Tämä oli niin mukava kuulla ♥

 50. Saijis sanoo:

  Oi kuinka kivasti kuvailit tätä asua =) Kiitos!! Haha eikä :-D Sun täytyy vaihtaa se punaiseen, tämä on niin piristävä väri. Jotenkin kirkkaan punainen korostaa tummia hiuksia. Nykyään huomaan kiinnittäväni punaiseen väriin entistä enemmän huomiota, joten taidan hankkia kevääksikin tämän sävyisen trenssin. Suosittelen siis brunettena sullekin lämpimästi ♥ ;)

 51. Saijis sanoo:

  Tuhannet kiitokset Taru kommentista – niin ilo kuulla, että sä tykkäsit näin paljon :) <3

 52. Marjaana K sanoo:

  Ihana asu♥ ja kuvatki siistejä♡ tosi hyvä postaus niinkuin aina:)♥

 53. Kiia Innanmaa sanoo:

  Melko samanlainen asu, kun mihin itsenikin pakkaspäivinä vuoraan. Vastaavanlaiset kengät löytyy ja ahkerassa käytössä olleet ja takkina mulla on musta parka :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

 54. Saijis sanoo:

  Voi kiitos Marjaana tästä kommentista :) Sä osaat aina kirjoitella piristäviä kommentteja <3

 55. Saijis sanoo:

  Oi kuulostaa hyvältä =) Vitsit musta parka olisi myös tosi kiva! Ehkä sitten ensi talvena. Se sopisi niin hyvin yhteen Timberlandien kanssa ;>

Kommentoi