Talven uutuuksia vaatekaapissa 2/2

Tänään olisi vuorossa yksi teidän lempiaihe, nimittäin esittely viime aikaisista ostoksista Tein joulukuun alussa Winter shopping haul-tyyppisen postauksen ensimmäisen osan ja sille tulisi nyt jatkoa. Osa ostoksista on lähtenyt mukaan jo aiemmin ja saattanut vilahtaa asukuvissa, mutta esittelen ne nyt paremmin. Oon ostellut näitä löytöjä Helsingistä, Seinäjoelta sekä verkkokaupoista.
Näitä postauksia täytyisi muuten alkaa toteuttamaan useammin, koska A) joudun pitämään listaa kalenterissa ostoksista, joita en ole vielä kuvannut. Kaikki vaatteet, kun luonnollisesti pääsee heti käyttöön. B) osa jutuista jää kokonaan kuvaamatta, kun en muista merkitä niitä ylös tai ne on  kuvaushetkellä pyykissä. Eli yksi uudenvuodenlupaus on  ”kuvaa ostokset useammin ainakin valmiiksi koneelle”, hah.

michael kors bracelet

Tein jälleen mielestäni hyvän löydön Facebookin ryhmän kautta ja tällä kertaa MK-kirppikseltä. Nimittäin uudenveroinen Michael Korsin kultainen rannekoru, jossa on pieni solki yksityiskohtana. Oon katsellut tätä monesti, mutta suolaisen hinnan vuoksi jättänyt pitkään harkintaan… Nyt ei enää tarvinnut harkita, kun tämä tuli vastaan edullisempana! Myyjä oli sopivasti Seinäjoelta, joten kävin noutamassa tämän hintaan 60.00€.

vest nelly.com

Sain hetki sitten yhteistyön kautta lahjakortin Nellylle ja ei muuten tarvinnut kauaa miettiä, että mitä sillä tilaan… Tämä suloinen ja älyttömän pehmeä liivi nahkaisilla yksityiskohdilla + vyöllä tuli vastaan parin minuutin selailun jälkeen. Onneksi kokoja oli vielä jäljellä! Kyseessä on Onlyn liivi ja se löytyy täältä.

mokkahame gina tricot

Osaan saanut paljon kyselyitä tästä mokkahameesta ja tajusin, että eihän tämä ole kuin vilahtanut yksissä asukuvissa ilman sen tarkempaa esittelyä. Eli oon tilannut tämän Gina Tricotin verkkokaupoista parisen kuukautta sitten. Oon hurahtanut tällaisiin nappihameisiin ja etsinnässä olisi edelleen farkkumalli. Ehkä sitten kevääksi! Tämä maksoi muistaakseni 29.95€.

underwear

Mut voisi luokitella alusvaatehulluksi… Tai moni näitä ostospostauksia katsellut taitaa jo tietääkin sen. Mä nimittäin eksyn joka kerta kauppoja kierrellessä tai verkkokauppoja selaillessa alusvaateosastolle. H&M;:n alennusmyynneistä tilasin mustat pitsiset bralette-rintaliivit, joissa on keskellä kiva rusetti. Hintaa näille tuli noin 9.00€. Gina Tricotin verkkokaupasta lähti tilaukseen myös ota 3 maksa 2-tarjouksella alushousuja ja näista kertyi maksettavaa noin 12.00€.

camera lens iphone

Helsingin Glitteristä ostin iPhoneeni kivan linssin, jolla saa siis kuvattua esimerkiksi Snapchat-videoita kauempaa. Tämän saa ymmärtääkseni ihan mihinkä tahansa puhelimeen kiinni. Ja tulee varmasti olemaan käytännöllinen myös ottaessa kuvia Instagramiin. Tämä maksoi 24.95€.

army green trench coat

Katsokaa tätä trenssiä En millään malttaisi odottaa, että pääsen käyttämään tätä! Vaikka kevät ei olekaan lähellä niin oon sen oppinut, että parhaimmat takkilöydöt tehdään etuajassa jokaisena vuodenaikana. Ja niin kävi tälläkin kertaa. Vein nimittäin Seinäjoen BikBokista sen hetken viimeisen XS:n tästä khakinvihreästä pitkästä trenssistä. Tämä tulee näyttämään niin hyvältä esimerkiksi Niken lenkkareiden kanssa! Ja hintaa oli 49.95€.

Nelly shoes

Nellyltä oon laittanut viime aikoina tilaukseen mm. kahdet kengät. Mustat nilkkurit, joissa on tummat soljet. Tämä malli on mun mielestä niin kaunis ja näyttävä! Kengät löytyvät suoraan täältä.  Hintaa oli 54.95€. Ylipolvensaappaista tulee myös edelleen kyselyjä, joten omistetaan niillekin paikka tässä ostospostauksessa. Nämä on yhdet viime aikojen käytetyimmät kengät – niin simppelit, naiselliset ja mukavat jalassa. Nämä taas maksoivat 69.95€. Saappaat löytyvät täältä.

yöpaidat blogi

Yöasuja tulee vuoden aikana ostettua ainoastaan joulun lähellä ja tällä kertaa kokoelma täydentyi kahdella erilaisella. Vasemmalla puolella Cubuksesta ostettu tyttömäisen pinkki ja talvinen yöpaita, jossa on pitkät hihat resoreilla. Tämä kustansi 19.95€. H&M;:n tilauksesta paljastui myös alennusmyynnistä löytynyt babydoll tyyppinen yömekko hintaan 12.00€.

Gina tricot

Musta läpikuultavaa kangasta olevaa nyöripaitaa katselin jo Gina Tricotin netissä, mutta kunnolla iskin siihen silmäni vasta Helsingin reissulla. Paidassa on puolipitkät hihat ja hihojen resoreissa myös ”röyhelömäiset” koristeet. Paita maksoi 24.95€. Tummansininen raitapaita halkiolla löytyi myöskin H&M;:n alennusmyynnistä hintaan 5.00€.

junkyard furry coat

Jääkarhumainen takki on ollut pakkaspäivien yksi pelastus – niin lämpöinen. Tämä on myös kätevä uloslähtiessä, jos ei halua pukea pelkkää toppatakkia päälle vaan vähän ”hienomman” vaihtoehdon. Tämä pörröinen kaveri vilahti myös hetki sitten asukuvissa. Takki on saatu Junkyardilta ja se löytyy suoraan täältä.

Kertokaa ihmeessä, että mitäs pidätte ostoksista? Löysittekö kenties omia suosikkeja?

Postaus sisältää mainoslinkkejä

53 Responses to “Talven uutuuksia vaatekaapissa 2/2”

 1. Peppi sanoo:

  Niin kivoja juttuja! Odotan innolla asukuvia tosta liivistä ♥

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

 2. Heidi sanoo:

  Noi Nellyn nilkkurit, ah ♥

 3. emmcecil sanoo:

  Nuo nilkkurit ovat aivan ihanat!

 4. Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Peppi <3 Oon itse asiassa tehnyt siitä jo asupostauksen :) Se löytyy täältä:

  http://saijis.blogspot.fi/2015/12/eilisen-paivan-positiivisia-juttuja.html

 5. Saijis sanoo:

  ♥ Ne on niiin ihanat! Harvoin tykkään tuollaisista kengistä, mutta noi iskee ja lujaa :>

 6. Emilia sanoo:

  Tuo MK:n rannekoru on niin ihana! Voisin kotiutttaa sen hopeisena :)

  http://emiliawilhelmiina.blogspot.fi/

 7. Saijis sanoo:

  Ne on yllättävän miellyttävät päällä :) Jos pitää kireällä niin ihan vähän tukee, mutta periaatteessa ei yhtään. Ne on vaan silmän iloksi suunniteltu ja näyttää hyvältä ainakin esimerkiksi löysän neuleen kanssa :) <3

 8. Saijis sanoo:

  Täytyy sanoa, että oon samaa mieltä! Kiva nähdä, että säkin pidät niistä :) xx

 9. Saijis sanoo:

  Hei näitä taidetaan myydä hopeana :) On tämä niin ihana, että suosittelen x 10 <3

 10. Roosa sanoo:

  Oiii toi Mk:n rannekoru on kyllä ihan täydellinen! Oon haaveillut siitä vaikka kuinka pitkään :) Sulla on kyllä käynyt ihan uskomattoman hyvä tuuri noiden fb:n merkki kirppisten kanssa! :) Kannattaisi varmaan itsekin alkaa seurailemaan niitä!

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

 11. Essi sanoo:

  Kääk ihania juttuja taas! Ostosten esittely postaukset on aina ihan sairaan kivoja, ja erityisesti nämä sun blogin, koska kaikki jutut on sellasia ku voisin itsellenikin ottaa! Toi Korsin koru on ihana, sopii varmaan sairaan hyvin kultaisen rannekellon kaveriksi! :-)

  essi-bltn.blogspot.fi

 12. Anonyymi sanoo:

  Ihania ostoksia*_* hei osaatko muuten sanoa kuinka lämmin tuo pörrötakki on? Meinaan että pärjäisikö sillä näissä -20°C pakkasissa vai onko enemmän ns. syystakki?

 13. Ansku k sanoo:

  Tosi kivoja juttuja oot ostellut:)♥

 14. Anonyymi sanoo:

  Tuo Michael Korsin rannekoru on niin ihana! Olen itsekin harkinnut sen ostamista,mutta suolaisen hinnan takia se on aina jäänyt…Upean löydön olet tehnyt! :)

 15. Anonyymi sanoo:

  Voitko tehä snäppiin videon, missä oot käyttäny tota linssiä?:)

 16. Anonyymi sanoo:

  Löytyyköhän tota paitaa vielä Ginan nettisivuilta? Onko pitkä aika ostoksesta? =)

  Kiitos ihanasta blogista! Ootan aina innolla postauksia ja luen heti, mutta en kommentoi melkein ikinä. Ihanaa alkanutta vuotta :)

 17. Anne H sanoo:

  Oiii! Tuo Baby doll -yömekko on tosi kaunis! :) Tilasin just itsekin H&M;:ltä pari yöasua alennuksista, en malttaisi odottaa, että ne tulevat perille. :) (Psst. juuri tuon yöasukuvan alle olet kirjoittanut että oikealla puolella on pinkki yöpaita, vaikka kuvassa se on vasemmalla.) Kiva postaus jälleen Saija! ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 18. Anonyymi sanoo:

  Hmm eikö se sitten häiritse kulkea ilman mitään tukea? :D jos ois tosi pienet rinnat nii kai sitte mut muutrn en tajuu :Dd

 19. Emilia sanoo:

  Tuo rannekoru!!! Aivan ihana!! <33 ja muutenkin voisin ottaa aika monen näistä omaankin vaatekaappiin ;) etenkin tuon rannekorun lisäksi trenssin, alusvaatteet, molemmat kengät :) tykkään näistä sun ostospostauksista ihan älyttömästi<3

 20. Saijis sanoo:

  Älä muuta sano :) Se on kaunis rannekoru <3 Niin on! Tuntuu, että teen hyviä löytöjä tosi usein… Mutta kyllä mä myös vietän paljon aikaa selailemalla niitä. Suosittelen, ikinä ei tiedä mitä kivaa tulee vastaan :p

 21. Saijis sanoo:

  Se oli Essi mukavasti sanottu :) Kiitos kivasta kommentista, tämä ilahdutti mua paljon. Korsin koru on munkin mielestä upea. Joo totta muuten – kellon kanssa koru tulee vielä paremmin oikeuksiinsa :')

 22. Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti :) Se on tosi lämmin! Neuleen kanssa pärjää hyvin näillä keleillä. Mulla oli se nimittäin muutama päivä sitten päällä ja hyvin tarkeni. Syksyllä menee sitten ohuen paidan tai jopa topin kanssa (:

 23. Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että pidät =) Kiitti sulle <3

 24. Saijis sanoo:

  Hih samaa mieltä :-) On se niin kaunis koru! Joo siis tämä on aivan käsittämättömän arvokas normaalisti… Oli kyllä niin hyvä löytö ja säästyin kaiken lisäksi vielä postikuluiltakin :>

 25. Saijis sanoo:

  Joo voisin mä joku päivä tehdä! Laitetaan idea siis toteutukseen :p

 26. Saijis sanoo:

  Oli näitä ainakin vielä hetki sitten jäljellä ja liikkeistä saattaa myös löytyä. Ostin tämän noin kuukausi sitten :)

  Voi vitsit kiitos itsellesi! Mahtavaa, että odotat aina innolla tulevia postauksia. Ja kiva, että päätit nyt kommentoida. Kiitos ja samoin sulle :')

 27. Saijis sanoo:

  Niin on :) Oii H&M;:llä oli kyllä niin hyvät alennukset juuri noista kaikista yöasuista! Toivotaan, että sun omat tulee pian. Oho, hupsista :-D Hyvä, kun sanoit. Mä korjaan sen tekstiin. Kiitos piristävästi sanoista Anne♥

 28. Saijis sanoo:

  Ei häiritse, en mä näitä kuitenkaan joka päivä käytä :) Ja kun käytän niin sellaisten löysempien neuleiden kanssa, joissa tuntee olonsa mukavaksi. Mulla on aika isot rinnat, mutta hyvin on toiminut käytössä siitä huolimatta:)

 29. Saijis sanoo:

  Se on kyllä niin upea koru <3 On meillä kyllä niin samanlainen maku ;-) Oi miten kiva tietää! Nämä postaukset on tosi tykättyjä enkä yhtään ihmettele, että miksi. Kiitos kovasti Emilia kommentistasi <3 :)

 30. Petra sanoo:

  Upea MK:n rannekoru.

 31. Saijis sanoo:

  Agree! On tämä aivan ihana, tykkään älyttömästi :)

 32. Toi MKn rannekoru on upea!! Mä olen itte katsellut tismalleen samaa useaan otteeseen mutta vain ruusukultaisena :) Ihania juttuja, tosi söpöjä alusvaatteitakin ^_^

 33. Kiia Innanmaa sanoo:

  Vitsi miten kivoja juttuja koko postaus täynnä! Varsinkin noi ylipolvensaappaat ja toi pörrötakki, molemmat mielelläni huolisin omaankin vaatekaappiin.

  Ja näin bloggaajana voin sanoa, että kannattaa kyllä kuvata ne ostokset tavallaan heti niiden ostamisen jälkeen. Ainahan se ei tietysti oo mahollista, varsinkin näin talvella, kun mielellään kuvaisi luonnon valossa. Mutta mulla on tapana kuitenkin ottaa ne kuvat mahdollisimman pian ja usein myös muokkaan ne valmiiksi ja laitan postaukseenkin, jonka tallennan sitten luonnoksiin. Postausta voi sitten sen jälkeen työstää ajan kanssa ja julkaista vaikka kuukauden päästä, mutta ainakaan ei tarvitse ressata sitä, että onko se uusi paita pyykissä ja mitähän ne kengät mahtoikaan maksaa ja niin edelleen! :)

  Ja hei ostospostaukset on yksiä ihan mun suosikkeja, joten näitä jatkossakin! ♥

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

 34. Anonyymi sanoo:

  Ei liity postaukseen mut ketä julkkiksia seuraat snäpissä? :p ja voisitko tehä enemmän kaikkia missä puhut itekkin :) jos oot seurannu niko saarista nii sillai samalla tavalla :)

 35. Saijis sanoo:

  Ää niin on :p Oi se ruusukultainen on myös kaunis! Ja tämä on yksinkertainen, mutta näyttävä koru eli todellakin suosittelen hankkimaan :) Hihi voisin shoppailla alusvaatteita joka päivä <3

 36. Saijis sanoo:

  Ei haittaa, vaikka ei liity :) Seuraan tosi huonosti ihmisiä, ainoastaan Martina Aitolehteä. Sekä bloggaajia ja kavereita. Mä ajattelin, että voisin ruveta päivittelemään enemmän videoita ja ylipäätänsä sitä, kun saan muuttohässäkän ohi. Täytyy katsoa tuo Niko Saarinen! Kiitti ideasta ja kommentista (:

 37. Emilia sanoo:

  Oi mitä ostoksia, sulla on silmää kaikille ihanille yksilöille ja onhan sen sun asukuvistakin jo huomanut kuinka magee tyyli sulla on ♥ täällä myös yksi kunnon alusvaate shoppailija, joka kerta kun selaan jotain nettikauppaa niin aina on pakko avata se alusvaate osasto ja selata että "mitäs kivaa siellä tänään onkaan " :D tuo trenssi, mikä ihana :o♥

 38. Tiia sanoo:

  Ihania juttuja olet ostanut! Kiitos tuosta MK fb kirppis vinkistä, lähetin heti liittymis pyynnön. Ja taas kerran ihan mieletön tuuri sulla, toi Korssin koru on niin ihana!

  http://tiiajennyy.blogspot.fi

 39. Janica sanoo:

  Täällä ilmottautuu toinen alusvaate hullu, haha.. Eihän niitä voi olla liikaa? :-D Ihania ostoksia oot kyllä tehnyt!! <3

 40. Saijis sanoo:

  Emilia ihana <3 Kiitoskiitos! Kyllä työpäivä piristyi kummasti, kun luin sun kommentin :) Tyylistä saatu palaute vetää ihan sanattomaksi. Hei jes, mahtavaa nähdä sunkin olevan yhtä hullu alusvaatteiden suhteen – niiden shoppaileminen on vaan yksinkertaisesti parasta! Ja niinpä, tuo trenssi on täydellinen. En malta odottaa asukuvia sen kanssa :p <3

 41. Saijis sanoo:

  Kiitoksia =) Hyvä juttu, että musta oli apua! MK:n kirppikseltä tekee kyllä hyvä löytöjä eli kannattaa liittyä. Mulla kävi korun kanssa todella hyvä tuuri, hihi :p

 42. Saijis sanoo:

  Vastaus on: EI! Niitä ei voi olla liikaa :-D Helpottavaa huomata, että oot samaa mieltä. Alusvaatteita voisi shoppailla vaikka joka viikko, haha. Kiitos kovasti sulle kivasta kommentista <3

 43. Saijis sanoo:

  Vautsi kiitos Kiia:) Niin kiva kuulla, että voisit ottaa nämä itsellesikin! Niin kyllä kannattaisi… Täytyy varmaan tehdä tuosta uusi rutiini eli heti ostamisen jälkeen mielenkiintoinen kuva vaatteesta ja talteen koneelle. Ihanaa, kun sä oot tehnyt aina noin :) Kyllä on huomattavasti helpompaa toteuttaa ostospostauksia, kun ei tarvitse raahata kaikkia kymmeniä tuotteita kuvattavaksi. Sun palaute auttoi mua tsemppaamaan itseäni tämän asian kanssa :)

  Jes, toteutukseen menee jatkossakin :) Kiitti sulle vielä kommentista <3

 44. Nelli sanoo:

  onlyn liivi ja tuo ihana trenssi nousi kyllä mun omiksi lemppareiksi näistä :) niistä olis kiva nähdä parempaa kuvaa sun päällä! tuliki mieleeni, että voisit joskus liittää näihin ostospostauksiin kuvan siitä vaatteesta sun käytössä, vaikkapa kollaasin muodossa sen varsinaisen vaatekappale kuvan viereen :)

 45. Reezku sanoo:

  Moikka! Innostuin hirveesti tuosta MK kirppiksestä, joten kiitos vinkistä! Mut jättäessä liittymispyyntöä huomasin säännöissä että ryhmään ei pääse ellei joku jo ryhmässä oleva suosittele?:/ harmittaa paljon jos ryhmään pääsy tyssää siihen et mulla on facessa aika rajattu ystävälista enkä usko kenenkään kaverini olevan edes tuossa ryhmässä eli miten muka voisin saada jonkun "suosituksen"?:(

 46. Saijis sanoo:

  Löysit näistä kyllä kivat lempparit :) Tuo liivi on ollut käytössä melkein viikottain – se on sopivan paksu ja piristää monia neuleita. Hyvä idea! Jos mulla vaan on kuvaaja niin voisin toteuttaa välillä noinkin. Osa on tietysti sellaisia, että haluan esitellä tulevaisuudessa vasta paremmin, kuten trenssin. Mutta liivistä oon räpsinyt asukuvat aikaisemmin, joten ne olisi hyvin voinut liittää tähän. Kiitos sulle hyvästä vinkistä :)!

 47. Saijis sanoo:

  Heippa! Onko sinnekin tullut sellainen :o En olekaan tiennyt, kun oon liittynyt mukaan jo joku vuosi sitten :/ Monet FB-ryhmät on rajattu niin huijaamisen välttämiseksi (ne nimittäin yleisty jossain välissä uhkaavasti). Mutta kannattaa kysellä, että olisiko joku kavereistasi siellä ja jos ei niin koittaa ottaa yhteyttä ryhmän ylläpitoon. Toivottavasti onnistuu :)!

 48. Anonyymi sanoo:

  Mullaki himottais tollanen trenssi kevääksi! :) sun päällä ne on näyttäny nii hyvältä että itekki innostuin :D paitsi että kevääseen on vielä sen verran aikaa ettei noita ainakaa vielä taida olla kauheesti myynnissä :–D

 49. Anonyymi sanoo:

  Mistä oot ostanut tuon "lautasen" jossa esittelit sen MK:n rannekorun? :) tuo pörrötakki on aivan ihana <3

 50. Anonyymi sanoo:

  pidätkö tuota babydollia useastikin kun nukut vai onko se sellainen vähän erityisempi että käytät silloin tällöin? Itsekin tuollaista voisin kokeilla, mutta mietin vain että onko se yhtään käytännöllinen. :)

 51. Saijis sanoo:

  Tuo on niin paras kevättakki! Tai käytän noita myös tarvittaessa kesällä ja alkusyksyllä. Oi kiitos :) Kiva, että oot kans innostunut. Joo noita ei ihan vielä ole muualla näkynyt, mutta ajoissa kannattaa ostaa ettei koot lopu :')

 52. Saijis sanoo:

  Oon ostanut sen Keskiseltä, mutta mulla on myös samanlainen pienempänä ja se on Ikeasta :) Oon samaa mieltä, niin suloinen takki! <3

 53. Saijis sanoo:

  Ainakin nyt ostohetkestä lähtien se on ollut sellainen erityisempi, mutta se on niin miellyttävä päällä että voisin käyttää jopa päivittäin tulevaisuudessa. On siis yllättävänkin käytännöllinen :)!

Kommentoi